joi, 22 septembrie 2016

Echinocțiul de toamnă 2016 va permite o altă accelerare a imenselor energii ale Ascensiunii prin Grilele Christice ale Mamei Pământ


 Din 2012 suntem într-o linie temporală pozitivă a schimbărilor planetare. La fiecare conjunctură astrală majoră (echinocții, solstiții) are loc o infuzie masivă de energie a Luminii divine în grilele planetare. Acum, pe 22 septembrie va avea loc din nou un astfel de fenomen. Și apoi Solstițiul de Iarnă (22 decembrie), va fi suflul final din an al energiei luminii cosmice care vine din conștiința colectivă a Gardienilor Elohimi, incluzând alianța cosmosului.
 Atunci când această mare explozie de lumină divină va curge de-a lungul planetei, totul se va schimba! 


 Această toamnă va aduce prima etapă a schimbării planetare; deschiderea portalurilor Ascensiunii, care vor permite tuturor porților stelare să se activeze. Deschiderea Portalurilor Ascensiunii vor fi complete, iar acest lucru va permite luminii conștiinței Christice să îndepărteze orice lucru care nu este în aliniament armonic cu planul divin original al mamei Pământ. Aceasta este ceea ce ne va schimba cu adevărat într-o nouă realitate Pământul.

v Marea Trezire începe în perioada 22 septembrie - 21 octombrie. Marele val de energie va elibera Adevărul și va marca sfârșitul realității false și a modalităților depășite. Acesta va marca începutul noii realități pe Pământ în câmpul unificat al conștiinței.

v În acest ciclu al Ascensiunii, sufletul va vedea evenimentele din trecut transmutate în frecvența finalității. Vom transmuta toate experiențele anterioare și emoțiile, în cele mai înalte frecvențe ale Sursei.
Va exista o activare imensă a Memoriei Cosmice pentru mai multe mii de ființe umane. Acesta este momentul pentru a ne aminti cine suntem cu adevărat. Familiile noastre stelare se vor asigura că vom face Absolvirea noastră, la sfârșitul anului 2016.

v Atunci când vorbim de "a doua venire a lui Hristos", aceasta înseamnă că ne vom întoarce înapoi la vibrația lui Dumnezeu Sursa, frecvența asociată cu Absolutul Divin; Conștiința Christică. Aceasta este ceea la ce trebuie să ne așteptăm în toamna anului 2016, revenirea Conștiinței Cosmice Christice.

v Cartelul (Cabala) va fi expus. Big Pharma coruptă va fi expusă. Toată corupția va fi expusă. Totul! Acest lucru va continua prin a doua jumătate a anului 2016. Și apoi va apărea un nou brand al realității pe Pământ, după ce Adevărul ne va elibera de straturi și straturi de minciuni pe care le-am trăit.

v Până la sfârșitul anului 2016, după ce cele două valuri de înaltă frecvență dimensională ale Luminii conștiinței cosmice Christice se vor revărsa în Grilele Christice ale Mamei Pământ, conștiința colectivă va fi schimbată atât de mult, încât controlorii vor pierde total controlul.

v Va exista o Navă Mamă, care va ajunge în al 4-lea trimestru 2016. Aceasta a fost creată de către Gardienii Elohimi cu ajutorul umanității Galactice a cosmosului. Oamenii buni vor trăi până când schimbările de pe pământ vor fi finalizate. Suntem în etapa finală a acestui proces, care se va finaliza până la sfârșitul anului 2016.

v Frecvența de salt în 5D va începe în această toamnă la Echinocțiu și vom fuziona complet cu corpul paralel 5D al Pământului - Pământul nou va fi la Solstițiul de Iarnă din 2016. Ne vom separa de a treia dimensiune și ni se va părea că realitatea nu este destul de corectă. Va exista un sentiment ciudat că ne-am mutat într-un alt loc, iar lumea ni se va părea mai strălucitoare.


v Există portalurile Ascensiunii între Pământ și Pământul paralel 5D. Cei care trăiesc în Orașele de Lumină din interiorul Pământului vor fi capabili să elimine toate radiațiile din oceane, odată ce aceștia dau semnalul de deplasare între dimensiuni, după ce portalurile sunt deschise în totalitate până la sfârșitul anului 2016.

v Până la sfârșitul anului 2016 va fi un nou Pământ pe deplin stabilizat, și va dura câțiva ani după aceea pentru a reconstrui multe comunități noi pe Pământ. Un nou sistem social va apărea și va funcționa pe legea universală a lui UNU. Vom avea drepturi universale și nu vor fi legi sau reglementări stricte cu privire trai.
Suntem într-un moment de experiență cel mai interesant pe care l-am trăit vreodată. Pentru aceia dintre noi care sunt gata, va fi mai mult ca un miracol imens care apare în fața noastră. Acesta va fi cel mai minunat dintre toate ocaziile. Toți vor fi răscumpărați și reformați în mod miraculos. Aceasta va fi cea mai glorioasă realitate, armonioasă, divină pe care ne-am putea-o imagina vreodată.

   Așa să fie! Amin!

14 comentarii:

 1. "Toti vor fi rascumparati si reformati in mod miraculos"
  Cine face munca asta, dar chiar toti, nu ramane nimic pe-afara?

  "Aceasta va fi cea mai glorioasa realitate"
  De regula ce e prea frumos nu-i adevarat!
  Dar ce multa lauda, si aia care lupta in razboaie cum fac, se-nmoaie teava la puscoci?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu prea intelegi nimic din pacate ...dar daca o sa te mai informezi,citesti pana la urma vei intelege ca toti avem un suflete si suntem egali indiferent ce rol am jucat in aceasta scoala de pe pamant!

   Ștergere
  2. Da bre, nu sunt initiat, dar nu asa se spunea si despre decembrie 2012 !???

   Ștergere
 2. Nu-s eu un inițiat în ale meditării spre nu știu ce planuri de existență sau dimensiuni superioare.Dar sînt conștient pe deplin,că urmează să se întîmple ceva cu lumea asta.Și mai știu că nu fac parte din gloata ignorantă,adormită sau amețită de îndoctrinările religioase cu dumnezei falși.Și mai sînt conștient de existența civilizațiilor extraterestre benefice extrem de avansate.Sînt deschis la a accepta noul mod de existență.Unul mai bun,în care lepădăturile ce se visează stăpîni și dumnezei,n-au ce căuta. Tot înainte,prieteni.

  RăspundețiȘtergere
 3. Multi vor ceva bani,o resetare financiara,un trai mai bun,...dar tot in mocirlutza asta draga,nu sunt pregatiti sufleteste,nu isi doresc o viata 5d cu tot ce decurge din ea...nu-si pot imagina o viata fara tigari,carnita si derivatele ei cancerigene,cafeluta,nes si superbul alcool care e la loc de cinste in matricea asta bolnava.
  Despartirea e grea, dar ACUM, e binevenita,fiecare e liber si sustinut sa-si urmeze calea aleasa.
  Multi propietari de bloguri spirituale si-au dat arama pe fata nu au mai putut manipula la nesfarsit,ma bucur ca tu Marius ai fost tare ca o stanca in sustinerea Luminii si in aceasta zona a planetei,multumesc tie si celorlalte fiinte care sunt de partea Luminii.
  Sunt nerabdator sa reajung ACASA in 5d,dar numai in urma mamei GAIA si a umanitatii pregatite pentru reintoarcere in 5d.
  NAMASTE...

  RăspundețiȘtergere
 4. Totul este în plină transformare. Dacă gândeşti acestă evoluţie cu mintea în mod negativ, posibil să nu observi încă schimbările, deschide-ţi inima în iubire şi opreşte-ţi gândurile, lasă-ţi lumina călăuză iar frumuseţea curgătoare a transformărilor de pretutindeni te va învălui mai presus de orice închipuire. Doar să vrei şi să accepţi cu hotărâre această schimbare.

  RăspundețiȘtergere
 5. Bun venit tuturor in lumea constientizarii si a Luminii.Desigur ca totul se schimba,pare incet,dar noi singuri ne creem realitatea.Totusi sa fim sinceri si sa recunoastem,doar in decurs de 10 ani-cite s-au schimbat!Acum cind timpul se accelereaza din ce in ce mai mult schimbarile se vor vedea si mai clar.Celor constienti si evoluati le vine foarte greu sa vada cum fratii de alaturi inca dorm dusi,dar vorba poetului,,Doamne,eu in tine-o sa cred,cind prin mine-o sa treaca un potop,un prapad,,.Regret ca adormitii nu vad ca potopul deja este.Noua nu ne ramine decit sa intelegem ca singuri ne-am ales Calea,ca totul este cu Voia Divina,sa fim optimisti,sa ne unim in meditatii si sa ne creem un viitor luminos.

  RăspundețiȘtergere
 6. https://www.youtube.com/watch?v=YHk6KiUZIMs-e pe Lovendal traducerea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. Scuze,nu ti-am vazut coada,n-am vrut sa calc pe ea,dar da-ti si cearceaful ala de pe fata poate asa devii indiferent la comentariile celorlalti.
   Cred ca lipseste un "r" super evoluatule !


   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 7. si cand nimic nu se va intampla, scuza care va fi? 5D, cum vine asta? Incerc sa pricep, da nu pot

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.