marți, 6 septembrie 2016

Ce este rezonanța Schumann? Valuri permanente sau scalare, evoluție energetică și interconectivitate


 Rezonanța Schumann este unul dintre subiectele fierbinți în comunitatea trezită. Ea a devenit un indicator pentru progresul nostru spre o lume mai bună, dar cum funcționează și cum afectează ea conștiința? Toate aceste detalii le voi prezenta prin știința din spatele acestor interacțiuni ale Soarelui, atmosferă și Pământ.


       Știința vieții, autoorganizare, levitație și sincronizare
Un val permanent, este scalar sau o formă de undă autoorganizată, care "rămâne de sine stătătoare" în raport cu un punct de referință sau - cum gândim în mod normal, se deplasează de la o sursă către alte locuri. Valurile permanente sunt create prin reflectarea energiei de la sursă, pe o suprafață, creând un model de interferență - cu locuri de energie de mare intensitate către locurile cu mai puțină sau deloc energie; în nemișcare (principiul vaselor comunicante). Pământul și atmosfera este un astfel de sistem care crează valuri permanente de diferite tipuri: furtuni, tornade, uragane și vulcani. Pe o scară macroscopică, avem: sistemele vii, izvoare de apă proaspătă și "puncte de vortex". Viața tinde să se dezvolte cel mai bine atunci când formele undelor electromagnetice sunt inclusiv armonice, ceea ce înseamnă că un număr mare de frecvențe se armonizează unele cu altele - ceea ce face "muzica".

Soarele acționează ca principala sursă de energie de încărcare a atmosferei și Pământul ca o cameră de rezonanță. Corpurile noastre sunt capabile de a acționa ca puncte focale pentru această organizare energetică, bazate pe toată sănătatea și procesele noastre mentale; literalmente modul în care definim experiențele noastre subiective. Când "găsim un loc bun", iar corpurile noastre sunt reglate corespunzător, ele se pot literalmente 'încărca' uitându-ne la soare și legându-ne la pământ (împământare); am deveni astfel valuri autoorganizate sau fractale permanente; vom crea o nemișcare în furtuna trupurilor noastre. Și aceasta este baza pentru o mare parte a activității paranormale de-a lungul planetei: Cercuri din lanuri, Liniile Ley, Vortexuri și Porți Stelare.

      Iubire și Libertate sau Haos și Dependență
Antrenarea mentală sau sincronizarea, realizate de obicei prin practici de meditație, rugăciune și recunoștință, reflectă literalmente mai clar lumea din interiorul nostru, acest lucru creează un flux de energie emoțională în interiorul corpului, care afectează (în mod pozitiv) expresia genetică și geometria ADN-ului nostru (a se vedea sau citi Biologia Credinței a lui Bruce Lipton). Experiențele extatice sunt un indiciu de sincronizare mentală (receptivitatea adevărului) și sentimentele devin rezultat al ei, este afluxul de încărcare cu simțuri, care curge înapoi ca stări emoționale și coerente sporite. De aceea Evoluția Energetică este procesul de creare a modelelor noastre mentale mai coerente (acumularea de cunoștințe exacte), care schimbă stările noastre emoționale pozitiv, schimbând capacitatea noastră electromagnetică pentru a stoca energia coerentă de la Pământ, Soare și sistemul Galactic (suntem un sistem autoorganizat, o interfață între energia cosmică, galactică și Pământ).

Sistemele de credință, viziunea noastră asupra lumii și concluziile cu privire la viață, determină literalmente stările noastre emoționale iar corpurile noastre creează experiențe similare fericirii de sine sau stări haotice ale fricii. În opinia multor cercetători, există paraziți eterici "care pot" să se hrănească cu energia fricilor noastre (archonii și alte entități). În esență, noi învățăm să reconciliem și să organizăm credințele noastre într-un sistem unitar de înțelegere, crearea unei Aure coerente sau devenim dependenți de exteriorizări (droguri, alți oameni, societate, etc.) care determină creșterea nivelului de boală. Faptul că marea majoritate a oamenilor sunt dependenți de societate și lucrează ca sclavi ai datoriei se distrug lent pe ei înșiși din cauza obiceiurilor de viață, este un exemplu concret de modul în care, de personalități subdezvoltate pot profita alte persoane, Cabala sau elita bancară.

Activitățile minții noastre, trupului și spiritului, fie ne va permite să fim mai liberi și independenți fie mai dependenți și limitați; suveranitate vs sclavie. Acest lucru nu este un concept aerisit al New Age, este o etapă esențială în procesul nostru de a obține suveranitatea reală, pentru a merge în interior și a transmuta oricare astfel de sisteme de credințe limitative în reflecții holistice a ceea ce este; procesul iertării de sine și a celorlalți căsătorit cu căutarea înțelepciunii sau cunoașterea adevărată.

              Levitația sonică este un exemplu al nemișcării în furtună 


În exemplul de mai jos bila levitează datorită energiei sonore care este conținută într-o cavitate rezonantă, frecvența undelor creează noduri și ventre (vârfuri și văi), iar energia este de intensitate mică sau mare. Punctele de imobilitate sunt încorporate în aceste vârfuri și văi, oferind ascensorul necesar pentru a suspenda un obiect în loc:


Împământarea sau legarea la pământ, electric este o modalitate puternică de a ne restabili sănătatea, atunci când suntem cuplați cu soarele prin cap și mâini și consumul de alimente cultivate ecologic. Dar de ce aceste lucruri ne afectează sănătatea? Dan Winter este un inginer electrician care s-a afundat adânc în aceste subiecte : http://sitsshow.blogspot.ro/2015/05/science-for-ascension-evolution-and.html 


Conceptele cheie din spatele a de ce este atât de sănătoasă împământarea și de ce trăiesc oamenii în orașe în case construite în mod necorespunzător, pot fi dăunătoare antrenării sau sincronizării; este un proces de reorganizare a statutului electromagnetic al corpului nostru. Atunci când cele două suprafețe vin în contact tind spre egalizare printr-un flux de curgere; cu plasmă cum ne este cunoscut ca fulger, privind la atmosferă și Pământ. Corpurile noastre sunt o formă de plasmă. Când mergem în locuri de pe suprafața Pământului, cu un grad ridicat de coerență electromagnetică, cum ar fi centrele vortex energetic din situri naturale (cum ar fi Muntele Shasta), corpurile noastre se sincronizează cu ele și ca rezultat mintea noastră creează modele emoționale. Corpul nostru este un sistem dinamic viu al energiei în mișcare și poate fi măsurată științific ca parte a sistemului holistic al Pământului, Soarelui și Galaxiei. Acest lucru înseamnă că ne sincronizăm cu mediul nostru - dacã mediul nostru este toxic electromagnetic, ca într-un oraș sau clădire, noi ne sincronizăm la asta. Pe de altă parte, dacă vom merge într-o zonă sănătoasă, sistemele vii, cum ar fi natura sau solul în mod regulat Pământul, efectul este inversat - devine sănătos și urmează în trepte mintea, trupul și spiritul.

Învățăturile chineze precizează că pentru a obține o sănătate perfectă, ambele semnale trebuie să fie în echilibru. Dr. Ludwig scrie în cartea sa `Informative Medizin ' (Medicina Informațională) că cercetarea efectuată de E.Jacobi la Universitatea din Duesseldorf a arătat că o utilizare unilaterală a unui val Schumann (YANG) fără semnalul geomagnetic (YIN) a cauzat grave probleme de sănătate. Pe de altă parte, absența undelor Schumann creează o situație similară. Profesorul R.Wever de la Institutul Max Planck - Fiziologia Comportamentului, a construit un buncăr subteran în Erling-Andechs complet ecranat de câmpurile magnetice. Studenți voluntari au locuit acolo timp de patru săptămâni, în acest mediu închis ermetic. 
Profesorul Wever a remarcat faptul că ritmul circadian al studenților a devenit divergent și au suferit stres emoțional și dureri de cap. Inițial erau tineri și sănătoși, fără probleme de sănătate și după acest experiment au apărut cu un sistem imunitar compromis. După numai o scurtă expunere la 7,8 Hz (frecvența Schumann), voluntarilor li s-a stabilizat sănătatea din nou. Aceleași plângeri au fost raportate de către primii astronauți și cosmonauți care, în spațiu de asemenea nu mai erau expuși la undele Schumann. Acum navele spațiale moderne, se spune că conțin un dispozitiv care simulează undele Schumann.

Toate punctele menționate anterior la faptul că învățăturile antice sunt corecte. Omenirea depinde de două semnale subtile de mediu, Yin de mai jos si Yang de mai sus.

Ceea ce este dezvăluit aici este acest aspect de bază pentru un univers al sincronizării. Corpurile noastre, mințile și sufletele sunt legate de Tot Ceea Ce Este. Aceasta oferă o bază științifică foarte reală pentru o evoluție energetică, așa-numitul scenariu al ascensiunii despre care vorbesc tot mai mulți cercetători, precum și forma sferică a Pământului. Dacă proprietățile schimbărilor energetice ale Soarelui cresc în intensitate și interval de frecvență, va aduce atmosfera și Pământul în proximitate. Iar furtunile de lumină, care sunt organismele vii ce locuiesc pe Pământ vor fi afectate în mod similar.

Pământul se comportă ca un circuit electric enorm. Atmosfera este de fapt un conductor slab și dacă nu ar exista surse de încărcare, sarcina sa electrică existentă s-ar difuza în aproximativ 10 minute. Există o "cavitate", definită între suprafața Pământului și marginea interioară a ionosferei de 55 de kilometri înălțime. În orice moment, încărcătura totală rezidentă în această cavitate este de 500.000 Coulombi. Există un flux de curent pe verticală între sol și ionosferă de 1 - 3 x 10 ^ -12 Amperi pe metru pătrat. Rezistența atmosferei este de 200 Ohmi. Potențialul de tensiune este de 200.000 de volți. Există aproximativ 1000 de furtuni cu fulgere în orice moment dat la nivel mondial. Fiecare produce 0,5 până la 1 Amper și acestea reprezintă împreună fluxul de curent măsurat în cavitatea "electromagnetică" a Pământului.

Rezonanțele Schumann sunt unde electromagnetice cvasistaționare care există în această cavitate. La fel ca undele dintr-o sursaă, ele nu sunt prezente tot timpul, dar trebuie să fie "excitate" pentru a fi observate. Ele nu sunt cauzate de ceva intern pe Pământ, crusta sau miezul acestuia. Ele par a fi legate de activitatea electrică din atmosferă, mai ales în perioade de activitate intensă cu fulgere. Ele apar pe mai multe frecvențe cuprinse între 6 și 50 de cicli/secundă (Hz); în mod specific 7.8, 14, 20, 26, 33, 39 și 45 Hertz, cu o variație zilnică de circa +/- 0,5 Hertz. Atâta timp cât proprietățile cavității electromagnetice a Pământului rămân aproximativ la fel, aceste frecvențe rămân aceleași. Se presupune că există unele schimbări datorită ciclurilor solare ca, petele solare, modificări ale ionosferei Pământului, ca răspuns la ciclul de 11 ani al activității solare. Rezonanțele Schumann sunt cel mai ușor de văzut între 2000 și 2200 UT.

Atunci când considerăm că ionosfera care înconjoară planeta noastră este încărcată electric pozitiv, în timp ce suprafața pământului poartă o sarcină negativă, trebuie să tragem concluzia că aceasta se ridică la o tensiune electrică care prevalează interiorul pământului / cavitatea ionosferei. Această tensiune este descărcată atunci când se dezvoltă furtuni în această cavitate. În fizică, două bile concentrice încărcate electric, una plasată în interiorul celeilalte, sunt numite condensatoare cu bile sau capacitoare. Interiorul stratului ionosferei este utilizat în transferul de informații fără fir pentru undele radio emise de transmițătoare de pe suprafața pământului. În acest fel, informațiile pot fi transferate pe distanțe mari. 

Fizicianul și inventatorul Nikola Tesla a fost primul care a efectuat experimente wireless în Colorado Springs, Statele Unite ale Americii, care a produs astfel de tensiuni electrice puternice ce au dus la crearea de fulgere artificiale. Aceste fulgere au produs de asemenea, unde radio. Din cauza frecvenței lor extrem de redusă aceste unde ar putea penetra Pământul fără rezistență și prin urmare, Tesla a descoperit frecvența de rezonanță a pământului. Din păcate Tesla a fost mult înaintea timpului său iar descoperirile sale nu au fost luate în serios pentru că a sugerat energie liberă pentru toți și nu ar fi fost bună pentru "afaceri".

Aceasta s-a întâmplat în 1952, când fizicianul german profesorul W.O. Schumann de la Universitatea Tehnică din München a prezis că există unde electromagnetice staționare în atmosferă, în interiorul cavității formată de suprafața pământului și ionosferă. În timpul unei lecții despre condensatoare cu bile cu studenții săi, el le-a cerut să calculeze frecvența dintre interiorul și exteriorul bilei, ceea ce înseamna pământul și stratul ionosferei. Ei au venit cu un calcul de 10 Hz. Acest lucru a fost confirmat în anul 1954, când măsurătorile lui Schumann și König au detectat rezonanța la o frecvență principală de 7,83 Hz. În anii care au urmat acestei descoperiri, mai mulți cercetători din întreaga lume au cercetat "rezonanța Schumann" și au fost stabilite o serie de proprietăți și caracteristici. 

        Cercetările dr.Wolfgang Ludwig
Dr.Wolfgang Ludwig, a efectuat măsurători suplimentare în timp ce scria teza sa despre Rezonanța Schumann. Scopul lui a fost de a măsura ce fel de semnale naturale există de fapt într-un mediu sănătos. El a devenit conștient de faptul că, din cauza semnalelor electromagnetice din atmosferă, măsurarea precisă a undelor Schumann a fost aproape imposibilă în oraș. Din acest motiv, el a decis să facă măsurători pe mare unde, din cauza conductivității electrice bune undele Schumann sunt mai puternice. El a avut ideea de a face măsurători subterane în mine. Aici el a recunoscut că câmpul magnetic al Pământului este prea fluctuat. Acest lucru a fost, de asemenea, investigat de Dr. Robert Becker, în cartea sa `Electricitate și vitalitate: Scânteia vieții". Dr. Ludwig a venit cu o idee excelentă să facă măsurători precise. Atunci când a luat măsurători la suprafața pământului, citirea a dat ca rezultat două semnale, unul care vine de sus și unul de jos. Dar, luând ulterior măsurătorile de mai jos de sol, a fost posibil să facă citiri exacte prin separarea celor două.

Cercetările arată că a fi expus la această frecvență este absolut integrant pentru noi. Ea controlează sănătatea noastră mentală și fizică, sincronizează ritmul nostru circadian și ajută sistemul nostru imunitar, îmbunătățind sentimentul nostru de bine. Nu numai că suntem înconjurați de frecvențe naturale, ci corpurile noastre sunt pline de ele. Celulele noastre comunică prin frecvențe electromagnetice. Creierul nostru emite un flux constant de frecvențe și ADN-ul nostru oferă instrucțiuni, prin intermediul undelor vibraționale.

Prin activitatea sa, Gregg Braden împărtășește o dovadă științifică că Pământul trece prin Centura Fotonică a Galaxiei iar Pământul își încetinește rotația sa. În același timp, se observă o creștere a frecvenței de rezonanță a Pământului (rezonanța Schumann). Când Pământul se va opri din rotația sa, iar frecvența de rezonanță ajunge la 13Hz (următoarea din seria ciclului Fibonacci), câmpul magnetic va fi la punctul zero. În 2 sau 3 zile, va începe transformarea din nou în direcția opusă. Aceasta va produce o inversare a câmpurilor magnetice din jurul Pământului, inversarea polilor și așa mai departe (găsiți toate astea în cartea lui Gregg BradenTrezirea la Punctul Zero). Toate acestea se întâmplă datorită evoluției ciclice universale, iar noi, acum, trăim și experimentăm o astfel de perioadă care va culmina cu Ascensiunea oamenilor și planetei în 5D (Dimensiunea a 5-a).
  Dumnezeu să ne ajute să trecem cât mai mulți....

   Drum drept spre Lumină !

     Sursa : http://sitsshow.blogspot.ro/

3 comentarii:

  1. In prezent rezonanta o fi ajuns la 12,5 sau mai mult? deci sa ne pregatim sufleteste ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu .13 Hz au trecut de mult timp ,Am ajuns la 55 Hz .Asa ca : mai aprofundati .

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca am trecut demult de 13 hz cum de campul magnetic al pamantului n-a ajuns la punctul zero? si de asemenea nu s-a produs inversarea polilor?

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.