vineri, 16 septembrie 2016

America trădează din nou


 Nu vă aduceți aminte ultima mare trădare, cu care bunicii noștri au murit, sperând ? După al doilea RM, când statele Europei de Est au fost dăruite lui Stalin, dictatorul sovietic și evreu sionist khazar, de către occidentul așa-zis democratic și umanist.


Asistăm în aceste zile la niște jocuri murdare ale americanilor vis-a-vis de istoria și simbolurile noastre naționale. Acum să înțeleg că românii pro-americani au această orientare deorece doresc un viitor mai bun țării și copiilor lor, care vor trăi în această țară și nu din alte considerente, îmi place să văd partea plină a paharului. Dar totuși....
În același timp nu pot să nu văd așa-zisele ,,gafe făcute de ambasadorul SUA la Chișinău care afirma că: ,,Basarabia și Bucovina nu sunt teritorii românești iar cel de la București se pozează cu un simbol numit steagul secuiesc, la o întâlnire în Harghita cu niște cetățeni români de etnie maghiară urmăriți penal. Televiziunile aservite s-au grăbit să prezinte aceste atacuri directe la istoria și legitimitatea noastră ca stat național, independent și suveran, în foarte scurt timp unul după celălalt, ca simple gafe ale acestor ambasadori, sau ,,coincidențe nefericite...(Sic!!)

Ori acești ambasadori reprezintă punctul de vedere al SUA, deci eu înțeleg din asta următoarele:
1.     Români vă agitați degeaba, unirea cu celelalte tărâmuri strămoșești nu se va întâmpla.
2.     Noi (americanii) ne-am înțeles cu Rusia asupra unor interese strategice și de-acum încolo nu mai reprezentați pentru noi ceva important.
3.     România s-ar putea să devină un nou Kosovo, cu ruperea așa-zisului ținut secuiesc de teritoriul actual. Acest lucru a fost expus pe față prin poza ambasadorului Hans Klem cu primarul orașului Sf. Gheorghe și liderii UDMR. Aici își are contribuția și guvernul actual susținut de către miliardarul american de origine maghiară George Soros și ONG-urile care acționează din umbră și la vedere. Poate acest ambasador este chiar omul lui George Soros. Timp de 4 ani SUA nu a avut ambasador în România, cât de tari parteneri strategici suntem cu ei, iar acum acesta are asemenea ieșiri publice.
4.     Serviciile noastre secrete sunt o adunătură de spălați pe creier ai propagandei sionisto-americane, fără spirit de patriotism, oameni goi interior, care se mulțumesc cu o viață de huzur sub umbrela orgoliului de oameni importanți, oameni școliți prin academiile occidentale care sunt slugarnicii, sau în termeni specifici subalternii șefilor lor din CIA, MOSSAD și MI-6.
5.     România nu mai are prieteni, de-acum suntem singuri și asta ne va costa, pentru că de 25 de ani conducerea acestei țări a trădat toți vecinii (Rusia, Serbia), făcând plecăciuni în fața americanilor, permițându-le să ne FURE petrolul și gazele din Marea Neagră cu redevențe ZERO (Exxon și Chevron), corporațiile să aibă taxe minime către stat, iar bruma de profit să și-o poată duce în offshore-uri prin inginerii financiare, fiindu-ne prezentate ca investitori strategici, iar acum ,,partenerul strategic ne-o trage pe la spate... Asta merităm!

Cred că dacă stăteam în banca noastră după Loviluția din 1989, fiind neutrii, având relații bune economice și politice cu vecinii noștri în special, eram un stat respectat cum este Elveția, Suedia, etc. Așa iată unde am ajuns și este doar începutul...

Americanii întotdeauna au trădat și o vor face pentru interesele lor, proști sunt cei ce cred că dacă devii aliat ești în siguranță, dar și așa, această alianță are un cost, acesta este petrolul și gazul gratis, 2 procente din PIB pe înarmarea României (care oricum nu contează) cu troacele recondiționate ale americanilor (vezi avioanele F-16 second-hand) și englezilor (vezi cele două fregate pe care englezii, dacă nu le cumpăram noi le dădeau la fiare vechi). Iar prin scutul antirachetă amplasat nu suntem mai protejați, ci mai expuși armelor rusești foarte performante. Și ca prostia să fie completă, după răsucirea Turciei, se pare că rachetele nucleare din baza de la Incirlik s-au transferat în mare secret la noi în țară, pentru a deveni și ținta nucleară a rușilor. Dar se tace chitic, iar TV-urile obediente dezmint informația cu înverșunare.

Aici se ajunge și eram sigur de asta cu mult timp înainte, când vedeam ce nulități s-au perpetuat la conducerea acestei țări. Poate nu este întâmplător, acest popor se trezește doar când cel mai mare rău se abate asupra lui. Pe români nu-i deranjează că străinii ne-au cumpărat 40% din terenul arabil și păduri, nu-i deranjează că toată clasa politică ne fură pe față și ne râd în nas și ne sfidează, nu-i deranjează că taxele și impozitele sunt tot mai mari și mai multe, că valoarea facturilor la utilități crește în fiecare an, că sistemul de sănătate pentru care angajați, angajatori și pensionari plătim bani grei este sinistru, că sistemul de învățământ este arhaic și debil din care ies copii debusolați, fără cultură și fără să știe să facă ceva, etc., etc....

 Americani dacă vă bateți joc de țara mea haideți să dăm cărțile pe față !!

După Loviluție am copiat sistemul american, în care, din lipsa de informație din timpul socialismului credeam și eu. Dar acum, datorită internetului, informațiile dezvăluie un fals sistem democratic în care minciuna, corupția la cele mai înalte niveluri sunt chiar legale (vezi loby-ul), dezinformarea în masă și manipularea cu cele mai perfide și sofisticate tehnologii sunt la ordinea zilei, în care tot datorită corupției și șantajului dictatura corporațiilor farmaceutice dictează legi împotriva dreptului fundamental al cetățeanului, în care trilioane de dolari dispar (vezi discursul lui Donald Rumsfeld înainte de evenimentul 9/11) din buget pentru Proiectele Negre – dezvoltarea unor tehnologii ascunse publicului larg prin care omenirea ar scăpa pentru totdeauna de sclavia energetică și poluarea planetei, în care corporațiile fac legea peste tot în lume, iar unde găsește opoziție (vezi Irak, Libia, Siria, Venezuela, Brazilia) NATO sub conducerea neoconilor atacă și ucid milioane de civili pentru ,,a aduce democrațiaEste statul care a inventat terorismul, ei l-au creat pe Bin Laden și AlQaeda și și-au ucis 3000 din proprii cetățeni la 9/11, a creat și finanțează ISIL și Daesh în Siria și Iraq, fac trafic de droguri (CIA prin bazele militare aeriene din Afganistan și Germania), răpiri și trafic de copii pentru experimentele lor sinistre precum și pentru ritualurile satanice din castele regale ale familiilor regale din Europa și multe altele...

 Asta este elita ce conduce SUA, un guvern corporativ cu politicieni vânduți corporațiilor. Priviți în prezent ,,marea democrație americană”. Vedeți doi candidați împinși în față de către cei din umbră, două mascote hilare și penibile: un miliardar frustrat, incoerent, rasist și instabil psihic de care nimeni nu se întreabă cum a ajuns așa și o mincinoasă psihopată și criminală (familia Clinton în ascensiunea sa la putere a făcut cca. 42 de crime - sunt mărturiile unui criminal plătit chiar de ei) care dacă ar câștiga alegerile ar declanșa al treilea RM cu un surâs sinistru pe buze. Americanii o spun nu eu, iată:


 Mai mult decât atât, la memorialul din 9/11 candidatei Hitlary Clinton i s-a făcut rău și a fost dusă de urgență în apartamentul fiicei sale din apropiere iată :


 Ea suferă de Parkinson, pneumonie și alte boli cronice. Iată cum face:

 După vreo 3 ore iese sănătoasă și surâzătoare și culmea spune : ,,ce zi minunată la New York, după ce agenții de pază o urcaseră pe brațe în jeep........nu este ea ci clona ei. Iată :
Și iată și analiza acestei afirmații : 


Aici http://www.ascensionwithearth.com/2016/09/believe-it-or-not-hillary-clinton-is.html  se afirmă că defapt Hilary ar fi murit și a fost înlocuită cu o clonă. Această tehnologie a fost pusă la punct din anii ”50 și toți președinții de-atunci încoace au fost clonați într-o bază subterană de sub Camp David. Acestea sunt ființe fără suflet cărora li se implantează în creier memoria celui clonat împreună cu programul din agenda celor ce controlează clona.

Deci pe mâna cui va intra destinul omenirii dragilor, vă întreb, mai ales pe cei pro-americani..?? Pe mâna unor psihopați sau clone fără suflet?

Să sperăm că acest circ nu va mai dura mult, sistemul financiar va colapsa curând și o mișcare secesionistă este în expansiune în SUA, americanii văd și ei ca și noi că au fost mințiți, manipulați și înrobiți. Tot ce-i construit împotriva legilor imuabile universale este supus decadenței și distrugerii, iar în prezent trăim dezmembrarea iluziei, implozia acestui sistem ce a înrobit omenirea. Să-i urăm moarte ușoară și cât mai grabnică....


  M.S.
  Vă propun și vizionarea următoarei analize pertinente și logice făcute de Laurențiu Primo, întemeietorul Meritocrației românești : 


5 comentarii:

 1. Nu sînt proamerican,dar...Poporul american,nu este vinovat că e condus de niște secături și lepădături ordinare.Și ei sînt trăgători de ponoase și necazuri de pe urma lor.Doar empatizez cu acei americani simpli.Care și-au pierdut un fiu,un frate,unprieten,un tătic,un logodnic,etc,pe fronturile din Afganistan sau Irak.În care au fost tîrîți,fiind mințiți că luptă pentru patrie.Celor scîrbiți de rahatul din politica americană.Cu cei care și-au pierdut agoniseala în urma tornadelor provocate cu nonșalanță.Cu cei care și-au pierdut micile lor averi sau micile afaceri în urma fraudelor bancare,cărora le-au căzut victime.Mai degrabă îl respect pe Putin pentru tendințele lui de a pune în pericol NOM,și amenințărilor cu deconspirarea potlogăriilor rahaților din umbră ai SUA.Dacă ar fi să aleg între a fi proamerican,sau prorus,aș alege prorus,dar cu categoriile sociale menționate mai sus.Și Rusia și America au ponoșiții lor,poporul.Care nu-i vinovat că e mințit,spălat pe creier,manipulat,redus la stadiul de vită docilă și ascultătoare,umilit,devalizat sau jefuit cu acte în regulă.

  RăspundețiȘtergere
 2. A,încă ceva.De ce moarte ușoară,si nu una rapidă și dureroasă?Abia aștept ziua cînd foștii conducători de sistem din umbră,vor fi condamnați la moarte de epuizare fizică prin muncă forțată.Și pe ei,și pe toți complicii și familiile lor beneficiare.

  RăspundețiȘtergere
 3. Deja multa lume este constienta de toate aceste situati citate in articol. Dar care este solutia ?

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca nu au suflet si nu sunt decat niste hazardate masinarii ale unor fapturi asemenea lor,atunci nimeni de nicaieri si de niciunde, nu are cum gresi daca cere dizolvarea lor....In molecule. Mai jos de atat chiar nu se poate,nici pentru ei si nici pentru suferintele noastre acumulate.

  RăspundețiȘtergere
 5. Norocul nostru si regretul lor-timpul se termina!Iadul ii reasteapta cu bratele deschise,au avut sanse cacalau sa se schimbe.
  La toti ni s-au dat sanse egale sa ramanem sau sa trecem de partea Luminii.
  S-o spun drept,cam mult ne-au abuzat scarbele astea intunecate,exista un inceput dar si un sfarsit.
  E timpul ca armatele pozitive sa aresteze angajatii tuturor serviciilor secrete din lume care au suprimat si oprimat populatia de rand,terorizand-o pentru clica intunecata,fara servicii sant mortaciuni,sunt terminati.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.