marți, 23 august 2016

Patru căi prin care sistemul înfrânează Trezirea noastră


  Trăim vremuri cu adevărat extraordinare. Vălul secretului este ridicat ca niciodată înainte în istorie. În acest timp al trezirii, omenirea dă jos masca trecutului și este în curs de dezvoltare ca o specie cu adevărat specială. Într-o perioadă mică de timp, dar mai ales în ultimii ani, mai mulți oameni decât oricând s-au rupt de matrice - paradigma religioasă și dogmatică și se îndreaptă spre una nouă, bazată pe unitate și gândire liberă. Interesul căre medicina alternativă, mass-media și viziunea extinsă asupra lumii a explodat complet, datorită perioadei 2012/2013 de la sfârșitul calendarului Maya și începutul revelațiilor lui Edward Snowden. Ambele evenimente și multe altele au servit ca ceasuri de alarmă spirituale și intelectuale pentru mulți oameni de pe planetă.

Apariția unor tehnologii mai interesante și "exotice" a servit de asemenea, la suscitarea unor întrebări mari pentru oameni. Cine suntem noi? De ce suntem aici? Ce este realitatea și de ce aproximativ 8 miliarde dintre noi au fost plasați aici, pe această planetă în acest moment? Răspunsul la aceste întrebări variază în funcție de sistemul de convingeri personal, dar un lucru este sigur: suntem aici pentru a face lucruri pentru viitor. Cu toate acestea, anumite interese de putere au o idee diferită.

    Păcăleala
Este greu pentru majoritatea persoanelor binevoitoare să-și imagineze cum cineva ar putea să se comporte atunci când administrează o astfel de putere și privilegii asupra restului populației. Ei spun că puterea corupe, iar în ochii elitei globale scopul este puterea. Dacă aruncăm o privire prin istoria "bărbaților puternici" și femeilor, veți găsi o cantitate alarmantă de informații bine documentate, care prezintă o imagine mult mai sinistră decât cea creată de mass-media și sistemul de educație.
Un astfel de exemplu ar fi Operațiunea Northwoods, când un document din anii "60 al Departamentului Apărării, prezintă planul pentru a provoca un război cu Cuba, prin punerea în aplicare a unor atacuri teroriste sub formă de atentate și atacuri de tip steag fals pe teritoriul american. Această tactică de "momeală-și-comutator" a fost folosită de secole pentru a constrânge publicul să sprijine  războaie pe care altfel nu le-ar fi sprijinit (și aici putem continua cu operațiuni steag fals pentru declanșarea războiului din Vietnam, Coreea, Irak, etc.).

Incidentul din Golful Tonkin (a precedat războiul din Vietnam), despre care secretarul apărării, Robert McNamara mai târziu, niciodată nu a recunoscut că a avut loc, iar vara anului 2013, când Obama a încercat constrângerea publicului în bombardarea Siriei, bazat pe puține informații cu privire la un atac cu arme chimice, care mai târziu s-a dovedit că rebelii finanțați de SUA (și ajutați de CIA, Mossad și serviciile secrete turce), l-au pus în scenă. Este important să se înțeleagă că elita utilizează multe metode pentru a menține evenimente mondiale în mișcare în favoarea lor și din acest motiv, prezint patru dintre modurile cele mai insidioase prin care "sistemul" ne împiedică să ne trezim la adevăr.

1.     Informații despre război
Propaganda și controlul informațiilor este piatra de temelie a oricărui tip de totalitarism. Fără un control al narațiunii, este foarte dificil de a păstra o populație aservită stăpânilor din vârf. Acesta este motivul pentru care Primul Amendament din Constituția Statelor Unite menționează în mod expres o presă liberă, pentru că democrația nu funcționează fără un flux liber de informații veridice. Dacă un guvern dorește să pună în aplicare ceva care în cele din urmă nu este bun pentru publicul larg, atunci ei vor primi reacții negative dacă acesta nu-și poate da seama printr-o modalitate de convingere că va fi bine pentru ei. Puteti vedea acest lucru cel mai clar în moduri infinite, că suntem constrânși în a accepta războiul, dar acest lucru vine în toate domeniile societății, în special cu tehnologia, așa cum se remarcă prin eforturile recente ale mass-media de a promova tehnologia de microcip-are a copiilor.
Din acest motiv, mass-media a fost introdusă în mod constant sub controlul celor cu o stare de spirit elitistă, care renunță la libertatea umană pentru momentul lor de glorie. Mai jos de ei sunt lingușitorii care sunt aparent incapabili de gândire liberă; ei sunt acolo pentru a promova ideile elitei, oricât de evident este pentru ei că aceasta este ceea ce fac ei (aici putem băga clasa politică).

2.     Otrăvurile chimice și manipularea genetică
Unul dintre cele mai comune lucruri de care oamenii s-au "trezit" în prezent, este chimizarea și otrăvirea genetică a mediului și a corpurilor noastre. Corporații precum Monsanto sunt doar vârful aisbergului atunci când vine vorba de acest domeniu. Mulți oameni sunt încă pe cale să devină conștienți de efectele unor lucruri, cum ar fi fluorura, care a fost dovedită de mai multe studii la Harvard precum și de reviste medicale, cum ar fi Lancet, că pentru lungă durată este o neurotoxină foarte puternică, care crează mari probleme nu numai copiilor, ci întregii populații prin adăugarea sa în apă și pasta de dinți (fluorurile calcifiază, de asemenea glanda pineală, care este antena noastră cu mintea supraconștientă, n.b.).

"Fluorura pare să se potrivească cu plumbul, mercurul și alte otrăvuri care provoacă golirea chimică a creierelor ... Efectul fiecărei substanțe toxice poate părea mic, dar prejudiciul combinat la scara populației poate fi grav, mai ales că puterea creierului generației următoare este esențială pentru noi toți ". - Phillipe Grandjean, profesor de sănătatea mediului la Universitatea Harvard
Lista poate continua incluzând: MSG, aspartam, nutriția săracă, mercurul din vaccinuri, nivelurile ridicate de metale grele, cum ar fi plumbul din apa de băut (și din chemtrails), și desigur OMG-uri (Organisme Modificate Genetic), care nu sunt doar extrem de netestate pentru consumul uman, dar au fost de asemenea, găsite că modifică ADN-ul nostru. Pe măsură ce tehnologia OMG devine mai sofisticată, este posibil ca geneticienii să poată modifica în mod intenționat ADN-ul uman pentru a crea o populație mai docilă și ascultătoare, cu o percepție incredibil de mică a posibilului (niște zombi, oricum unii nu sunt departe, n.b.).

3.     Dogma religioasă, psihologia și cultul științei
Cu toate acestea, vechile religii sunt încă una dintre principalele metode prin care percepțiile noastre sunt controlate de elită. Timp de secole, cele mai mari idei în care o mare parte din populația umană a crezut, au existat în cartea numită Biblie sau Coran. Cu toate acestea, această credință s-a transformat în epoca științei, acum oamenii cred în anumite lucruri doar pentru că "știința spune" că este adevărat. Dar te-ai gândit vreodată ce este știința cu adevărat?

Știința este un mijloc pentru un scop, o modalitate de a obține o înțelegere privind împrejurul nostru, astfel încât să putem înțelege mai bine lumea în care trăim. Mai presus de asta, o minte științifică este o minte a descoperirii și a ideilor. Problema nu este "știința" în sine. Problema vine de la convingerea că știința este un set de concluzii. Dar, știința nu este un set de concluzii, aceasta este un proces - o modalitate de a verifica dacă ceva poate fi experimentat mai mult decât o dată, cum ai fi văzut ceva cu colțul ochiului și vrei să afli dacă ceea ce ai văzut a fost într-adevăr acolo. Cu toate acestea, în același mod în care, dacă ați fost în mișcare foarte rapidă într-un tren și ați crezut că ați văzut ceva pe fereastră înainte de a coti iar șansa s-a dus, nu poți să te uiți mereu înapoi pentru a afla dacă ceea ce ai văzut a fost într-adevăr acolo, acest lucru nu se termină cu trenul, noi numim asta experiență umană.

 La rândul său, diferența dintre ceea ce este posibil sau "adevărat" și ce concluzii cu caracter obligatoriu pot fi trase de către oamenii de știință nu este în mod necesar să iasă la fel.
Unul dintre cele mai bune exemple este conștiința, sau conștientizarea energetică care conduce corpul, și sufletul. Oamenii de știință în mare măsură resping existența spiritului, deoarece nu există dovezi verificabile, și prin urmare, nu trebuie să fie adevărat. Cu toate acestea, experiența noastră în mod clar conștient zboară în fața acestei credințe. Pentru că oamenii de știință de masă nu vor să recunoască asta, societatea noastră a luat-o într-o direcție care nu onorează conștiința liberului arbitru și aspectele importante ale spiritului, în schimb tratează totul ca relații cauză-efect pur materiale.

4.     Inginerie socială și supraveghere
Cu toate că cei mai mulți oameni nu sunt conștienți, perspectiva ingineriei sociale a elitei merge înapoi un drum destul de lung, la Școala din Frankfurt și Institutul Tavistock, unde a început totul (cel puțin pentru populațiile zilei moderne). http://burebista2012.blogspot.ro/2015/07/tavistock-cel-mai-bine-pastrat-secret.html

Ingineria socială este știința de a manipula grupuri de oameni, prin cunoașterea științelor sociale și a psihologiei. Aceasta este, de asemenea, principiul de bază cu care operează companiile de colectare a datelor. Atunci când dai de bună voie sau fără să vrei informații, renunți la ceva care poate fi utilizat împotriva ta în multe moduri, cum ar fi șantaj, dar tu renunți la un potențial de date de inginerie socială.

În 2014, Facebook (fondatorul, Mark Zuckerberg este angajat al CIA și nepot al lui Rockefeller) s-a dovedit că a efectuat experimente pe utilizatorii neștiutori pentru a afla dacă starea lor de spirit poate fi modificată prin conținutul pe care îl văd în feed-uri lor de știri. Ei au afișat imagini deprimante și posturi pentru a afla dacă oamenii devin deprimați, așa cum era măsurat prin conținutul de posturi și reacțiile lor. Mai târziu, s-a constatat că acest studiu a fost legat de un proiect de cercetare al Dep. Apărării privind tulburările civile.

"... Emoțiile se răspândesc prin contagiune printr-o rețea ... Am simțit că era important să investigez grijile comune, văzând că prieteni care postau conținut pozitiv inducea oamenilor sentiment negativ sau ieșeau afară ... În același timp, am fost preocupat de faptul că expunând prietenilor negativitatea, ar putea conduce oamenii, să evite vizita Facebook. Noi nu am afirmat în mod clar motivațiile noastre în lucrare ". - Adam Kramer, specialist în științe sociale la Facebook

Acesta este un altul dintre acele cazuri în care democrația se face praf. Pe măsură ce știința devine mai bine pusă la punct, organizațiile dincolo doar de Facebook, Twitter, sau alte organizații social media, cum ar fi NSA sau GCHQ ar putea adăuga cu ușurință intrări în experiența de zi cu zi a oamenilor să-i facă să gândească sau să se comporte într-un anumit fel. Fără libertatea de gândire și de comunicare, toate celelalte libertăți sunt în pericol.
Dezvăluitorul NSA, William Binney a vorbit despre implicațiile supravegherii în masă, cum ar fi efectul de răcire și de modul în care sentimentul de a fi urmărit limitează comportamentul nostru.

    Este timpul să fiți o minte liberă
În acest moment de trezire este important să nu cădeți într-o stare de spirit de victimizare. Deși poate părea destul de sumbru atunci când vedeți totul negativ în jurul vostru, există o mulțime de lucruri bune care se întâmplă în acest moment. Conform legilor universale, tot răul acumulat în sute de mii de ani trebuie acum să iasă la suprafață pentru a fi ars, transmutat. La fel și cu ființa umană, tot ce-am acumulat în vieți de-a rândul trebuie să iasă la suprafață, să fie conștientizat și transmutat în energie înaltă. Astfel prin transformarea noastră interioară, datorită conștiinței, vom crea acea realitate mult dorită de noi, căutătorii adevărului și a schimbării pozitive a planetei și civilizației umane. Până când această transformare interioară nu se va produce la masa critică de oameni ai planetei, realitatea în care trăim nu se va schimba. 
Deci nu mai așteptați minunea de la Dumnezeu, pentru că ea se va produce doar prin noi...
   Drum drept spre Lumină !

           Sursa: http://www.wakingtimes.com/  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.