luni, 22 august 2016

BREXIT – Ceea ce nu s-a spus despre acesta


  Referitor la referendumul britanicilor cu privire la dacă ar trebui Marea Britanie să rămână sau nu în Uniunea Europeană, guvernul Marii Britanii a avertizat că ieșirea din UE, ar putea însemna 10 ani de incertitudine în care sunt formate noi oferte comerciale și chiar un colaps al economiei Marii Britanii cu un an de recesiune. Între timp, mass-media și politicienii anti-UE, s-au concentrat pe tema imigrației, lăsând publicul larg în teama de creștere a migranților care vor scurge economia și roii orașele lor.

Aceeași înfricoșare s-a întâmplat în Norvegia, când a avut loc un referendum în 1994 ; Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Elveția, în calitate de membri din afara UE în Europa, se bucură de unele dintre cele mai înalte standarde de viață din lume. Islanda a fost, de asemenea, singura țară care a pus bancheri în închisoare, în loc să-i salveze, iar Norvegia va interzice vânzarea tuturor automobilelor pe bază de combustibili fosili, în următorii zece ani (țară care are un PIB îndestulător datorită vânzărilor de petrol).
Dar în interiorul UE, o țară membră are capacitatea de a influența legile a 507 milioane de oameni. Oare are sens să faci parte dintr-un grup de națiuni care lucrează împreună pentru un bun comun?

    Cum lucrează Uniunea Europeană?
În primul rând, există Parlamentul European, în care deputații europeni sunt aleși de către publicul larg să-i reprezinte (deputați propuși de către partide pe criterii doar de ei știute – vezi cazul Elenei Băsescu, o analfabetă, fiind atunci fiica președintelui); munca lor este de a vota pentru sau împotriva noilor legi propuse de UE.
În continuare există Consiliul European, unde liderii națiunilor se întâlnesc; locul lor de muncă este, de asemenea, să nu propună vreo nouă legislație.
Acesta este rolul Comisiei Europene, care este format din 28 de comisari - câte unul pentru fiecare țară membră. Acești oameni nu sunt aleși, ci sunt numiți de actualul lider al fiecărei țări. Sunt acești comisari nealeși care creează legile reprezentanții europenilor? Și culmea se susține sus și tare că este o construcție democratică această falsă uniune...
De asemenea, este important de remarcat faptul că Tratatul de la Lisabona din 2007 înlocuiește toate tratatele anterioare ca noua constituție a UE; în acest tratat, se stipulează faptul că este aproape imposibil pentru orice țară de a adresa petiții împotriva unei legi, odată ce aceasta a fost pusă în vigoare.
 Mai trebuie specificat că toți acești parlamentari nu plătesc niciun fel de impozite sau taxe din veniturile lor, iar după 4 ani de mandat au o pensie de 4000 de euro.

    Masa Rotundă Europeană a Industriașilor – ERT
Așa că de unde obțin acești comisari sau sunt inspirați în ideile lor pentru viitoarele legi europene? Ei provin din Masa Rotundă a Industriașilor Europeni. ERT este alcătuită din "aproximativ 50 de directori executivi și președinți ai marilor companii multinaționale", iar ERT a fost formată cu intenția expresă de formare și continuare a integrării în UE. De exemplu, în ianuarie 1985, ERT a prezentat "Europa 1990 - agenda de acțiune", un plan de acțiune pentru piața unică; 10 zile mai târziu, Jacques Delors, noul președinte al Comisiei, a avut discursul său despre piața unică în parlament, iar în iunie 1985, Cartea Albă privind piața unică a fost publicată, care a fost o copy/paste al planului de acțiune al ERT.

Astăzi, ERT are un website, dar în anii 1990 au fost extrem de secretoși, iar în 1991 au publicat în liniște raportul lor numit "Remodelarea Europei". În anul 1997 au negociat un acord comercial la OECD denumit Acordul multilateral privind investițiile (MAI), care a permis societăților să dea în judecată guvernele dacă legile UE ar acorda o tot mai mare protecție mediului, îmbunătățirea standardelor de muncă, asigurarea egalității de tratament pentru femei, sau împiedicarea impozitării capitalului pe profiturile lor. Propunerea s-a scurs, iar acordul a căzut, astfel încât ERT a transmis din nou acordul sub numele MIA la WTO, dar de data aceasta comisarii au demisionat din cauza mai multor capete de acuzare de fraudă, iar MIA de asemenea, nu a trecut.

      Acordurile de comerț
Poate ați auzit despre TTIP sau CETA. Acestea sunt versiuni noi ale acestui acord comercial aceleași care încorporează acum SUA și Canada, în calitate de corporații care împing mai greu decât oricând monopolul asupra guvernelor care urmează să fie aplicat pentru un bine mai mare și asta cu pretenția globală, cu includere a Asiei (ceea ce nu s-a întâmplat încă, datorită Alianței BRICS, din fericire). Greenpeace Olanda a scurs copii ale TTIP, precizând: "Fie că vă pasă de problemele de mediu, bunăstarea animalelor, a drepturilor de muncă sau a vieții private pe internet, ar trebui să fiți preocupați de ceea ce este în aceste documente".

Europa Inc. este un alt raport non-profit, care arată periculoasele legături dintre industrie și instituțiile UE, precum și alte instituții internaționale, cum ar fi OECD, WTO, și Organizația Națiunilor Unite. Dar, cu siguranță, nici unul dintre aceste lucruri nu contează cu adevărat pentru că noi avem încredere în UE că în cele din urmă, ia decizi, care sunt cele mai bune pentru oameni, nu?

În 2002 Marta Andreasen a fost angajată de către Comisia Europeană în calitate de contabil șef, dar când a abordat Comisia pentru sume uriașe de fonduri UE care au fost date dispărute, Comisia a concediat-o pentru "eșecul de a arăta loialitate și respect suficient." Atunci când Marta a vorbit despre aceasta la curtea UE, a fost găsită vinovată de refuzul de a semna conturi pe care ea le-a crezut că erau nesigure, iar ea și-a pierdut pensia. La o lună după ce economia s-a prăbușit în 2008, președintele de atunci al Comisiei, José Manuel Barroso, a desemnat Grupul la Nivel Înalt privind Supravegherea Financiară Independentă. Dar acești nominalizați nu au fost un grup de experți economici independenți; au fost un grup de opt bărbați legați de Lehman Brothers, Citigroup si Goldman Sachs - trei dintre băncile americane care au provocat criza, în primul rând.

Pentru Grecia, a fost luată decizia ca conturile publicului larg bancare să fie înghețate, retragerile limitate, iar depozitele impozitate, iar atunci când oamenii din Grecia au votat respingerea creditelor suplimentare din partea UE în 2015, UE a amenințat că va pedepsi Grecia în continuare. Dacă corporațiile și băncile decid ce legi ar trebui să creeze comisarii (și așa este), dacă politicienii cooperează cu aceste corporații și bănci (și așa este), precum și dacã procesele de luare a deciziilor de către aceste corporații, bănci, și politicieni în mod deliberat se desfășoară în secret, este suficient să spunem că aceasta este lumea în care trăim astăzi, iar această ,,Uniune,, a fost creată pentru binele europenilor?

     Unde se îndreaptă UE?
În cadrul UE în sine, nu este un secret faptul că obiectivul este de a construi un superstat redenumit Statele Unite ale Europei, cu propriul ei guvern central și o armată a UE, precum și a poliției de frontieră și de coastă ai UE și CIA Europeană. CIA UE nu există în prezent, Eurojustiției îi este de asemenea dată puterea începerii urmăririi penale, iar Europolul este forța de poliție a Uniunii Europene. Între timp, UE blochează granițele sale la criza umanitară provocată de războaiele provocate de ,,fratele mai mare,, de peste ocean și este din ce în ce mai drastică fiind numită "Fortăreața Europa".

    SUA sunt implicate
SUA de asemenea, trimit un val de asistență militară pentru a oferi "un simbol vizibil al angajamentului SUA în regiune și aliaților noștri europeni". Noi n-am învățat din istorie că, atunci când situația economică devine din ce în ce mai rea pentru publicul larg (prăbușirea iminentă a actualului sistem financiar global), iar oamenii încep să acționeze din frică unii față de alții, ei au la rândul lor un ochi orb la rolul propriului guvern în tratamentul altor persoane din întreaga lume și acceptă eliminarea tuturor drepturilor civile (asta se face și prin operațiuni gen steag fals care s-au înmulțit în ultima vreme în Europa) și li se propagă false amenințări și îndemnul spre război, care crește doar ura și violența.

De asemenea, știm din istorie că această situație este o rețetă potențială pentru fascism, dictatură și un stat polițienesc care încă se agață de ideea că democrația înseamnă a lăsa acești psihopați să conducă lucruri și evenimente în numele nostru.
Un studiu recent efectuat de Universitatea Princeton a demonstrat statistic că SUA este acum ascuns condusă de un mic grup de oameni din guvern, afaceri mari, mass-media și serviciile de informații. Dovezile prezentate aici nu sugerează că acest lucru este valabil și în Europa? Oamenii spun că noi nu putem face nimic, dar acest sistem funcționează doar pentru că noi cooperăm și-l susținem. Blamând societatea, noi ne blamăm pe noi pentru că noi suntem societatea.
Întrebarea este, atunci când vom vorbi - la locul de muncă, în public, pe social media – de ce nu strigați cu mândrie : GATA AJUNGE, CE-I MULT E DEJA PREA MULT...!!!

    Sursa: http://humansarefree.com/ 

  Update despre pensiile europarlamentarilor : 
Pensionarea la 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună pentru funcţionarii din UE a fost aprobată !
În acest an, 340 de funcţionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe lună!!!!! Da, aţi citit corect!
Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale UE ( Polonia , Malta , Europa de Est ), funcţionarii din ţările membre (ca Belgia, Franţa, Germania …) vor primi din partea Europei această ofertă (= cadou preţios, putem spune de aur ) doar ca să se pensioneze.
     De ce şi cine plăteşte ? Noi!
Ei votează legi, fără control şi-şi atribuie ,,pensii de aur” cu impozitele noastre.
Tehnocraţii europeni beneficiază de pensii de nababi ….!!!!! Parlamentarii, care beneficiază de regimuri speciale, nu primesc nici o treime din ceea ce ating aceşti domni … Adică, Giovanni Buttarelli, care ocupă postul de Asistent Supervizor de protecţia datelor, va primi numai după 1 an şi 11 luni de serviciu ( în noiembrie 2010), o pensie de 1515 euro / luna. Echivalentul a ceea ce se ,,oferă” , în medie, unui angajat francez din sectorul privat, după o carieră completă (40 ani).
Colegul său, Peter Hustinx, şi-a văzut contractul reînnoit cu încă 5 ani . Acesta va avea dreptul la aproape 9.000 euro pensie pe luna. E simplu, nimeni nu s-a decis să-i ia la întrebări, deci e firesc că profită.
E ca şi cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec în alb.
Mulţi alţi tehnocraţi se bucură de acest privilegiu:
1. Roger Grass, grefier al Curţii de Justiţie , va primi 12.500 euro pensie pe lună.
2. Pernilla Lindh, judecător la Tribunalul de Primă Instanţă, 12.900 euro / lună.
3. Dámaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14.000 euro / lună.

Pentru ei, este jack-pot-ul mult visat. Fiind în funcţie de la mijlocul anilor 1990, sunt siguri de a ,,avea o carieră completă”, prin urmare, de a obţine maximum de 70% din ultimul salariu. Nu numai că pensiile lor ,,sparg plafoanele de pensionare”, dar pe deasupra pentru ei e suficient a lucra doar 15 ani şi jumătate (dintr-o viaţă de om) pentru a valida o carieră completă, în timp ce tu, ca şi mine, trebuie să te omorî la serviciu 40 de ani.
Confruntându-se cu prăbuşirea sistemelor de pensii, tehnocraţii recomandă cariere mai lungi: de la 37,5 ani, la 40 de ani, la 41 ani (în 2012), la 42 (în 2020) etc. Dar pentru ei nu e nicio problema, sunt suficienţi doar 15,5 ani …
Iniţial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene, dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate şi altor angajaţi. Acum e o armată care se bucură de ea: judecători, magistraţi, grefieri, controlori, mediatori etc.
Dar, mai nasol, în acest caz, este că aceştia nu contribuie nici cu o centime de euro la super- pensiile lor. Totul se plăteşte de către contribuabili…
Noi cotizăm toată viaţă şi la cea mai mică întârziere de plată ni se reaminteşte, urmează amenzi, penalităţi de întârziere la plată etc. …fără nicio milă. Ei sunt scutiţi de toate acestea !!!
Vă puteţi imagina? Chiar şi judecătorii Curţii de Conturi, care se presupune că verifică dacă cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, beneficiază de acest sistem şi nu plătesc nicio cotizaţie. În schimb ei nu uită că trebuie să joace rolul de ,, jandarmi ” la Bruxelles” şi continuă să dea lecţii de ortodoxie bugetară, deşi au ambele mâini până dincolo de coate în oala cu gem.
La ora la care viitorul pensiilor noastre este serios compromis de violenţa crizei economice, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastră, pensii de 12.500 – 14.000 euro / lună după doar 15 ani de carieră, fără măcar a contribui cu ceva pentru ea …
Acest lucru este pură provocare!
Scopul acestor rânduri este de a alerta toţi cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene. Împreună putem crea o maree.
Nu există nicio îndoială că tehnocraţii din Europa continuă să se bucure pe cheltuiala noastră şi fără griji sau frică de astfel de pensii.
      Adevărul din spatele ISIS :


Un comentariu:

  1. Isis are in jurul lui ,si o parada a vorbelor goale aruncate/tesute de nenumarate si felurite cercuri/de la diferite niveluri...

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.