sâmbătă, 13 august 2016

Adevăruri ascunse despre principesa Ana de Bourbon – Parma căsătorită Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen, care nu a avut cetățenie română, nu a fost regină a României și care a acționat pentru dezmembrarea teritorială a țării noastre!


  În după-amiaza zilei de 1 august 2016 mass-media românească a anunţat că, în Elveţia, a decedat regina Ana a României. De atunci şi până în ziua de 13 august a.c, când a fost stabilită arbitrar ziua înmormântării, românii au fost „bombardaţi” cu o mulţime de informaţii neadevărate, respectiv că: principesa Ana de Bourbon-Parma s-a căsătorit cu regele Mihai; regina Ana a fost nevoită să muncească şi să crească găini, iar soţul ei să lucreze într-un atelier de tâmplărie în Anglia; cele cinci fete ale sale sunt principese ale României, dintre care Margareta este moştenitoarea tronului României. Poporul Român a fost şi este manipulat şi minţit prin omisiune!

         Conform Constituţiei României, art.31, alin.4: „Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice”. În cazul principesei Ana, căsătorită Eitel von Hohenzollern –Sigmaringen, au fost încălcate aceste prevederi constituţionale, fără ca să intervină Consiliul Naţional al Audiovizualului (C.N.A.). De ce tace C.N.A.?
         În legătură cu principesa Ana de Bourbon – Parma, căsătorită Eitel von Hohenzollern –Sigmaringen, au fost ascunse multe adevăruri, dintre care menţionez următoarele:
         - Principesa Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma s-a născut la Paris (la 18 septembrie 1923), într-o familie de evrei şi a avut cetăţenia franceză, elveţiană, engleză şi, se pare israeliană.
         - Principesa Ana nu a solicitat niciodată cetăţenia română şi a refuzat să înveţe Limba Română, urmaşă a Limbii Primordiale a Geto-Dacilor. Singurul ei interviu dat la Televiziunea Română s-a desfăşurat în limba franceză. Principesa Ana a fost străină de Neamul Românesc, de Limba Română şi de România!
         - Principesa Ana nu s-a căsătorit, la 10 iunie 1948, cu Regele României, ci cu cetăţeanul Mihai Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen care niciodată nu a fost încoronat Rege al României.  Prinţesa Ana nu a avut niciodată coroană regală! Ea s-a căsătorit în Grecia, la 10 iunie 1948, dar nu în Biserică, ci în palatul unei rude din partea lui Mihai Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen. Căsătoria lor a avut loc după ce România a devenit Republică, la 30 decembrie 1947. Până acum, încă nu a fost găsit certificatul lor de căsătorie. Aşa susţine unul dintre fiii nerecunoscuţi de Mihai Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen, cel din Germania. Cel de la Săvârşin, încă păstrează tăcerea.  Niciodată Mihai Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen nu a depus, în Parlamentul României, jurământul prevăzut de Constituţie pentru a deveni Rege al României. Mihai Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen nu a fost rege constituţional al României! Ca urmare, Direcţia Naţională Anticorupţie (D.N.A.) trebuie să se autosesizeze şi să cerceteze toate retrocedările ilegale de palate, castele şi zecile de mii de hectare de terenuri agricole şi păduri către autointitulata „casă regală”.

         - Principesa Ana, împreună cu soţul ei, s-a pronunţat pentru dezmembrarea teritorială a României! Ea a fost de acord cu Declaraţia de la Budapesta, din 16 iunie 1989, privind anexarea Ardealului la Ungaria. Această Declaraţie de la Budapesta a fost semnată de către Mihai Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen şi soţia lui, la reşedinţa lor de lângă Geneva, în ziua de 4 iulie 1989! Pe Declaraţia de la Budapesta apare şi semnătura ei, alături de alţi trădători de Neam şi Ţară! Pentru că a acţionat împotriva integrităţii teritoriale a României, Guvernul Cioloş a hotărât ca ziua înmormântării principesei Ana, căsătorită Eitel von Hohenzollern –Sigmaringen, o cetăţeană străină, să fie declarată zi de doliu naţional. Cei care se vor duce la înmormântarea acestei străine la Curtea de Argeş înseamnă că sunt de acord şi acţionează pentru dezmembrarea României.
         - Titlurile pe care le atribuie cu generozitate ucenicii lui Iuda pentru: Mihai Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen, rege al României; Principesa Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma, majestatea sa, regină a României; Margareta, principesă moştenitoare a României; Elena, principesă a României; Irina, principesă a României; Sofia, principesă a României; Maria, principesă a României, nu au nicio acoperire legală şi sfidează Poporul Român şi Constituţia ţării noastre. În articolul 1 din Constituţia României, la alin.2 şi 5 scrie foarte clar: „Forma de guvernământ a statului român este republica” şi „În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie”.

         - În România nu există „casă regală” şi nici „familie regală”. Cele cinci fiice ale familiei Mihai şi Ana Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen şi soţii lor nu au niciun temei legal să fie jignite cu titlul de Alteţă Regală (A.S.R.).  Cele cinci fete ale răposatei Anna nu s-au născut într-o familie regală.
         - Principesa Ana nu a fost săracă după căsătorie şi nu a trebuit să crească (câteva zile) pui de găină pentru a asigura supravieţuirea familiei sale. Autointitulata „casă regală” în Republica România a omis să facă cunoscut românilor că pentru serviciile aduse Uniunii Sovietice, Mihai Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen a fost lăsat să plece din România, în 11 noiembrie 1947 şi 3 ianuarie 1948, cu două trenuri cu circa 20 de vagoane pline cu bunuri din patrimoniul naţional. De asemenea, acelaşi Mihai Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen a beneficiat din partea regimului comunist din România de 10.000 dolari U.S.A. pe lună, precum şi de o rentă viageră substanţială din partea Uniunii Sovietice pentru titlul de erou al U.R.S.S., după ce a contribuit decisiv la căderea României în lagărul socialist şi după ce a trimis la Moscova (în 14 septembrie 1944) cele 300 plăci mari de aur din Tezaurul de la Sinaia. Pentru actele de trădare naţională, Mihai Eitel de Hohenzollern – Sigmaringen a primit de la conducătorii comunişti ai Uniunii Sovietice o tinichea „Ordinul Pobeda” şi două avioane pentru familia sa.
         Principesa Ana, soţul ei şi alţi apropiaţi au beneficiat ilegal de Palatul Elisabeta din Bucureşti şi de acoperirea tuturor cheltuielilor de către contribuabilii români. Cetăţeanul Mihai Eitel de Hohenzollern – Sigmaringen nu a fost niciodată şef al Statului Român şi în mod ilegal i-au fost asigurate multe privilegii.

         - Toţii regii României, începând cu Karol Eitel Friedrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern – Sigmaringen, precum şi toate reginele au fost evrei şi evreice. Prin Constituţia României s-a interzis regelui să se căsătorească cu o româncă. Toate aceste adevăruri au fost ascunse, până acum, Poporului Român!
         - Principesa Ana, căsătorită Eitel von Hohenzollern –Sigmaringen,  a fost de religie romano-catolică. La slujba religioasă din localitatea Morges, în Elveţia, din 3 august a.c., în încăpere nu a existat nicio cruce, iar la eveniment au participat doar şapte persoane. Au lipsit soţul Mihai şi două dintre fiicele decedatei. Participanţii la această slujbă nu şi-au făcut cruce. La slujba religioasă din Elveţia, în localitatea Morges, nu a participat  niciun reprezentat al autorităţilor centrale şi locale, nici măcar gardianul de la Primărie. De ce în România se procedează altfel? Preşedintele României nu s-a dus în Brazilia la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice, pentru a fi alături de delegaţia ţării noastre, dar la Curtea de Argeş se pregăteşte să meargă la înmormântarea unei străine de Neamul Românesc. Ca simplu cetăţean o poate face. Ca Preşedinte al României are obligaţia şi a jurat să respecte Constituţia României.
         Elveţienii nu o revendică pe principesa Ana şi nu au decretat zi de doliu naţional. Nu au zile de doliu naţional pentru ea nici Franţa, nici Marea Britanie, nici Israelul. De ce este pedepsit Poporul Român cu această înmormântare a unei cetăţene străine de Neam şi Ţară? Cui foloseşte? Persoanei decedate? Conducerii vremelnice a României?

         -Fiica principesei Ana, Margareta Duda, autointitulată principesă moştenitoare a României, a făcut cunoscut programul funeraliilor din ţara noastră şi a stabilit intervalele orare şi zilele în care se pot prezenta condoleanţe şi se pot depune flori de către Preşedinţii României şi Republicii Moldova, premieri, miniştri, parlamentari, ambasadori etc. Au fost anunţate regulile, restricţiile şi interzicerile pentru presă şi cetăţeni la palatele din Bucureşti, Sinaia şi la înmormântare.
         Pentru cetăţeana internaţională care a murit în Elveţia, unde a trăit peste 60 de ani, familia Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen a anunţat că a pregătit un program macabru în România, pentru perioada 9-13 august a.c. Se ştie că, la creştini are loc înmormântarea a treia zi după deces. Este posibil să dureze şapte zile formalităţile pentru incinerare în Elveţia? Va spune adevărul doamna Margareta Duda (fiica decedatei) sau îl vor afla ziariştii? Cu siguranţă se va afla Adevărul când vor apărea mulţi succesori ai averii uriaşe, cea mai mare din România, adunată de Mihai şi Ana Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen. Circul „regal” este posibil să înceapă din 13 august a.c., dar fără participarea lui Mihai Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen.

           -La niciun deces nu s-a întâmplat, până acum, ca moarta să fie ţinută 10 zile până să fie înmormântată. Fetele răposatei au urmărit să tulbure liniştea românilor în timpul Postului Adormirii Maicii Domnului. Sicriul principesei Ana, conform programului anunţat, este ţinut în Elveţia până în 9 august, iar înmormântarea a fost stabilită pentru ziua de 13 august a.c. De ce această întârziere? Pe surse, s-a aflat că principesa Ana a fost incinerată. Pentru aflarea adevărului  e obligatoriu ca preotul de la Curtea de Argeş să ceară să vadă decedata. Dacă se confirmă că a fost incinerată, atunci acesta nu are voie să oficieze slujba de înmormântare.
După canoanele Bisericii Orodoxe Române nu se face slujba de înmormântare şi nici nu se pun parastase pentru persoanele decedate care au fost incinerate.
         -Principesa Ana a fost de religie romano-catolică. După moartea ei, în Elveţia,  slujba religioasă a fost oficiată la Biserica romano-catolică. Firesc, dacă familia sa a hotărât să o înmormânteze în România, la Curtea de Argeş, slujba de înmormântare trebuie să o oficieze tot Biserica romano-catolică.

         Pentru marele actor şi patriot român Radu Beligan, cel mai longeviv actor din lume, în ziua înmormântării sale nu a fost decretat doliu naţional. Pentru cetăţeana străină Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma, căsătorită Eitel von Hohenzollern –Sigmaringen, Guvernul României a hotărât ca  ziua de 13 august să fie zi de doliu naţional, fără să verifice măcar ce  cetăţenie a avut decedata şi fără să ia la cunoştinţă că ea nu a fost regină a României, ea necunoscând nici limba română. Aflând adevărul depre decedata din familia Eitel von Hohenzollern – Sigmaringen şi din respect pentru Poporul Român, Guvernul poate şi trebuie să anuleze hotărârea sa privind doliu naţional din 13 august a.c. pentru o cetăţeană din Europa care a decedat la frumoasa vârstă de 92 de ani. Pentru această străină care a trăit si a decedat în Elveţia a fost hotărâtă zi de doliu naţional în România, la fel ca pentru vrednicul de pomenire Patriarhul Teoctist al Bisericii Ortodoxe Române. Astfel, s-a dat o nouă lovitură Bisericii noastre Naţionale.

         Până în 13 august a.c. se află Adevărul despre răposata din Elveţia pe seama căreia a fost pus la cale un balamuc macabru nemaîntâlnit la nicio casă de nebuni din Uniunea Europeană.
         Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos a spus că Adevărul ne ajută să fim oameni liberi în Grădina Maicii Domnului.
         Dumnezeu să o odihnească şi să-i ierte păcatele 

          Dr. Gheorghe Funar

               Cluj-Napoca, 7 august 2016

23 de comentarii:

 1. E şi acesta un punct de vedere, de acceptat sau respins, partial sau total... Informatiile continute trebuiesc verificate temeinic (rece, obiectiv) si ne putem pronunta apoi. Se va vedea, in timp...

  RăspundețiȘtergere
 2. Familiile regale europene se inrudesc unele cu altele de sute de ani. Nu m-as mira deloc ca decedata sa se inrudeasca cu Familiile nobilimii negre care detin controlul financiar global si care au inrobit cu cinism intreaga populatie a europei.

  RăspundețiȘtergere
 3. Iar au inceput comunistii sa scrie articole contra monarhiei ? Exact ca pe timpul lui Ceasca .. Si de care constitutie a Romaniei este vorba ? Cea din 1992 facuta de neo-comunistii lui Iliescu ? Constitutia Republicii ? :D Pai Republica a fost infiintata in 1947 prin lovitura de stat data de comunisti, deci este ilegala :D Nu a fost tinut referendum in 1947 ca poporul sa decida abolirea monarhiei. Este ca si cum cineva intra in casa cuiva si sub amenintarea pistolului il pune pe proprietar sa semneze un act ca renunta la casa lui, o paraseste si trece in proprietatea banditului. Exact asa s-a intimplat in 1947.. REGATUL este forma de stat LEGALA a Romaniei...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca iubesti monarhia, atunci iubesti paradigma stapan-sclav. Te rog sa constientizezi asta. Nu sunt nici adeptul coruptiei de stat, nici al comunismului.

   Sunt adeptul libertatii si drepturilor individului si monarhia este exact opusul.
   In monarhie, familia regala este ca o matca intr-un stup. Toate albinele muncesc si trudesc pentru ea. Acesta devine singurul scop al stupului, singura menire a fiecarei albine. Ma indoiesc ca asta este ceea ce iti doresti de la lumea in care traiesti.

   Ștergere
  2. Abolirea monarhiei s-a facut cu consimtamantul scris al regelui care a codosit cu bolsevicii pentru a-si asigura binele lui si a pleca cu averea din tara. Deci a cedat de bunavoie, cu alte cuvinte este un tradator, mai ales ca l-a dat si pe maresalul Antonescu pe mana sovieticilor.
   Deci el nu mai are niciun drept in aceasta tara de care s-a lepadat in 47...
   Citeste articolul urmator din blog despre rege si te vei lamuri. Datele istorice nimeni nu le poate sterge....

   Ștergere
  3. Toti jidanii au fosr comunisti !

   Ștergere
 4. Oare cand va inceta bataia de joc fata de romani si de Romania ?

  RăspundețiȘtergere
 5. In mod normal/obiectiv,este relativ si sa accepti "binefacerile"regalitatii ,si sa le infirmi. Si comunismul impus, are o cauza/precedent si regalitatea are la fel o atitudine specifica. Monarhia nu aduce evolutie,si spirituala cu atat mai putin.Si comunismul este o alta forma de involutie/dictat, ce nu promoveaza nimic folositor in fapt, omului. Sunt specifice din pacate unor vibratii planetare de cel mult 3D ,si nu au sens/motivatie a se perpetua. Tatal meu ,fost cadru militar,a si fost o vreme chiar in garda personala a reptilianului,si bunicul meu dupa mama plutonier veterinar ,ce ingrijea caii acestui fost rege. De la ei ,nu stiu mare lucru despre asta si de bine ,cu mult mai putin. In fapt,sunt o clica de bogati ce nu ne vor imbunatati viata cu nimic,ne vor exploata material si mai mult, si nu apartin decat trecutului care nu se va repeta ! Bucla de timp cu acesti regi/regine/printi/etc., nu are de ce sa ne oblige sa stagnam,sa regresam si sa ne chinuim in acelasi mod, ca in destui ani ! Cine doreste asa,e liber sa urmeze aceste stafii/holograme ,si sa traiasca in fizic/spirit,etc. toate binefacerile vietii alaturi de aceste entitati !

  RăspundețiȘtergere
 6. Chestia este ca in timpul acestor entititati Romania era a 2-a tara ca bogatie din lume.
  Leul era cotat la bursa ca o marfa valoroasa, iar la Braila se stabilea pretul cerealelor, despre ce vorbim, despre viata din acele timpuri sau despre niste insi (persoane)?
  Hai bre sa tinem scara valorilor, ca si comunistii se raportau la 1938...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hai bre....mata vorbesti de perioada interbelica, deci d-na Ana n-are nicio treaba cu asta deoarece s-a casatorit cu cetateanu Mihai in 1948, iar prosperitatea tarii de atunci nu se datoreaza lui Mihai care nici nu era rege, caci despre asta este vorba in articole, ori ai raspuns cititnd alte articole??

   Ștergere
 7. Ați inebunit cu toții, ce rege,ce regina,ce prințese,,toți sant niște șarlatani care au trăit pe sudoarea săracului roman toată viata,,,,,,,

  RăspundețiȘtergere
 8. De unde ai adunat aceste informatii? Ce dovezi ai?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru AMM.
   Vrei dovezi ? Cu respect si cu simpatie iti spun: 'Ai derapat!'
   Dovezile sunt marfa, deci se obtin cu .... bani.
   Informatiile istorice sunt propaganda. DECI se obtin prin putere.
   Daca ai citit deja pana aici, mai ai o sansa s-o redresezi.
   Daca vrei sa fii liber, nu mai inghite minciuni.
   Gandeste-te daca cei puternici si cu bani sunt prietenii tai adevarati care iti spun adevarul...

   Ștergere
  2. Se poate observa că „Declaraţia de la Budapesta” nu numai că nu susţine o intervenţie armată străină în România pentru a se realiza Republica Transilvania, cum pretinde halucinant „monarhistul” Liviu Ioan Stoiciu (cu asemenea prieteni, regele Mihai nu mai are nevoie de duşmani), ci respinge în mod explicit revizuirea graniţelor, şi este lăudabil că mai mulţi intelectuali unguri au semnat în favoarea acestui lucru. Declaraţia cere “dreptul la o reprezentare politică autonomă şi la autonomie culturală”. Reprezentare politică autonomă înseamnă partid politic propriu (UDMR) şi autonomie culturală înseamnă învăţămînt în limba maternă, ziare, reviste, instituţii de cultură proprii. Lucruri deja realizate în prezent şi care existau şi în perioada interbelică.
   Pe internet, cine caută „Declaraţia de la Budapesta” găseşte în mare majoritate saituri în care această declaraţie este considerată o trădare, o ameninţare la adresa graniţelor României şi în cîteva locuri se spune că în această declaraţie se preconiza autonomia Transilvaniei (linc). Nimic din toate acestea nu e adevărat, după cum se vede din textul declaraţiei. În general, o declaraţie politică trebuie analizată pe baza textului ei, nu pe baza comentariilor despre acest text aparţinînd unor terţe persoane. Faptul că pe saiturile internet de limbă română declaraţia de la Budapesta este pomenită aproape exclusiv pentru a fi criticată, inclusiv prin afirmarea unor minciuni despre conţinutul acesteia, arată puterea propagandei securiste despre tot ceea ce ţine de anul 1989. Se urmăreşte de fapt aruncarea cu noroi asupra dizidenţilor români, de la Paul Goma la Doina Cornea (prin fiica ei Ariadna Combes), insinuîndu-se că aceştia sînt, dacă nu trădători de ţară atunci cel puţin nişte tîmpiţi care s-au lăsat manipulaţi de duşmanii României.

   Ștergere
  3. geto daci plang in morminte din cauza iubitorilor de straini care au condus si au parjolit o tarisoara care :mihai viteazul,si toti adevratii eroi ai neamului romanesc au iubito mai presus de orice MONARHIA E SCLAVIE

   Ștergere
 9. Ma intreb ce IQ au cei ce cred elucubratiile din mizeria aceasta de articol. Referitor la informatii, cred ca autorul e un fel de Dumnezeu, e omniprezent si vede tot. De exemplu, citez din articol : "la slujba religioasă din localitatea Morges, în Elveţia, din 3 august a.c., în încăpere nu a existat nicio cruce, iar la eveniment au participat doar şapte persoane. Au lipsit soţul Mihai şi două dintre fiicele decedatei. Participanţii la această slujbă nu şi-au făcut cruce." (PAI DIN CELE SAPTE PERSOANE UNA ERA AUTORUL ARTICOLULUI?!"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ...eu ma intreb ce suflet de roman ai tu? sau precis nu esti roman....

   Ștergere
 10. Am rasfoit internetul intamplator si am dat de o carte care face referire la originea hohenzolernilor.Din nefericire nu am notat cartea respectiva dar retin ca era la cca 400 de pagini,scrisa in franceza,aparuta la o editura franceza si facea referire la originea lor evreiasca cam de pe la 1600-1700.Aveti vreo idee de asa ceva?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Despre carte nu, dar referitor la istoria planetei noastre sau mai bine spus la istoria sclavizării ei, din cercetările scrierilor antice (în special cărțile lui Zecharia Sitchin) reiese faptul că o rasă (sau mai multe) reptiliană a preluatplaneta noastră cu mai multe sute de mii de ani în urmă. După căderea Babilonului a avut loc expansiunea și dezvoltarea extraordinară a Egiptului. Faraonii, se pare că au fost hibrizii incipienți ai reptilienilor din a căror genealogie s-a perpetuat până în istoria modernă președinții statelor occidentale și familiile regale ale Europei.
   Nu întâmplător li se spune ,,de sânge albastru,, ptr. că așa și este, sângele lor au o puternică nuanță de albastru ca culoare.
   Cei care asupresc astăzi lumea sunt evrei khazari. Aceștia nu sunt defapt evrei, ci autodenumiți după secolul 7 când au fost desființați de ruși ca imperiu și nu aveau nicio religie. Aceștia sunt sioniștii, care nu au conștiința apartenenței la vreun neam sau religie. Religia lor supremă este banul, puterea și înrobirea altora pentru beneficiul lor.
   Familiile regale fac parte din această oligarhie, indiferent că reprezintă Suedia, Olanda, Spania, UK, sau Rusia (fostul Țar). Deci originile lor se întorc mult în istorie, de exemplu, pe un site american am văzut arborele genealogic al familiei Bush care ducea până la faraonii din Egipt....
   Ce dovadă mai poate fi adusă acestui adevăr??......

   Ștergere
  2. Citeste , . . . . . Si adevarul va va elibera . . . . ." de David Icke .

   Ștergere
 11. Declarația de la Budapesta și aberațiile care se spun în legătură cu ea
  https://mariusmioc.wordpress.com/2012/01/03/declaratia-de-la-budapesta-din-1989-si-aberatiile-care-se-spun-in-legatura-cu-ea/

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.