vineri, 12 august 2016

Adevărul despre virusul ZIKA – acesta este aproape inofensiv pentru toată lumea


    Dacă cumva nu ați știut, totul este aranjat în aceste zile, ceea ce înseamnă că multe lucruri sunt născocite, fabricate sau deformate pentru a se potrivi unei narațiuni oficiale care alimentează o agendă nefastă. Isteria virusului ZIKA nu face nicio diferență : Totul a fost de la bun început creat pentru un anumit scop, iar acest articol explică exact ceea ce este cu adevărat în spatele pandemiei Zika și de ce este împinsă atât de agresiv de guvernele globaliste care sunt pe punctul de a se prăbuși. În primul rând, puțină informație de fond pe care nu o veți primi de la orice sursă de știri din mass-media cenzurată.

Virusul Zika a fost recoltat inițial, izolat și transformat într-un produs de cercetare acum aproximativ 70 de ani, de nimeni altcineva decât Fundația Rockefeller, aceeasi clică globalistă a criminalilor medicali care au căutat să distrugă medicina alternativă și să acorde medicinei chimice occidentale monopol asupra societății.
  Iată pagina de pe internet de unde poate fi cumpărat de oricine:Vaccinul Zika este complet inofensiv pentru aproape toată lumea, iar corpul se auto-imunizează împotriva Zika fără niciun vaccin necesar

În al doilea rând, factorul de frică Zika a fost exploatat în exces sălbatic de mass-media pentru un scop politic specific pe care-l voi dezvălui mai târziu. În realitate, virusul Zika este aproape complet inofensiv pentru aproape toată lumea. Acest lucru este recunoscut de către CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA), acesta publicând pe pagina sa de prezentare generală că :
    - "Multe persoane infectate cu virusul Zika nu au simptome sau vor avea doar simptome ușoare." (Cu alte cuvinte, simptomele sunt atât de ușoare, încât cei mai mulți oameni nu vor avea nici măcar un efect negativ).
    - "Oamenii de obicei nu se simt suficient de rău pentru a merge la spital, iar ei foarte rar mor de Zika." (Nu există nici o spitalizare necesară, deoarece infecția este atât de ușoară).
    - "Odată ce o persoană a fost infectată cu Zika, ea este susceptibilă de a fi protejată de infecții viitoare." (Corpul tău se va auto-imuniza împotriva Zika la prima expunere, ceea ce înseamnă că vaccinurile nu sunt necesare.)

     Marea minciună despre Zika și microcefalie
Și în sfârșit, Marea Minciună despre Zika aceea că acesta este responsabil pentru fiecare caz de microcefalie (craniul și creierul mult încrețite, contractate) la care asistăm astăzi. Marea Minciună este repetată de CDC care pretinde, fără nici o dovadă științifică, că: "Infecția cu Zika în timpul sarcinii poate provoca deficiență din naștere a creierului numită microcefalie și alte deficiențe congenitale severe ale creierului."
 La această concluzie a ajuns CDC folosind statistici epidemiologice, nu studii științifice riguroase ale cauzei și efectului. Cu alte cuvinte, CDC a observat că femeile din regiunile din America de Sud, care au găzduit purtători Zika ale țânțarilor au suferit de microcefalie la copiii lor nou-născuți. Din aceasta, ei au ajuns la concluzia că există o relație cauză-efect între virusul Zika și malformațiile neurodegenerative. Ceea ce nu au reușit să recunoască, este prezența cauzei dominante: Toate aceste zone au fost, de asemenea stropite cu substanțe chimice foarte toxice larvicide, care funcționează prin interferarea cu sistemul nervos al insectelor. Acele substanțe chimice, atunci când sunt ingerate de către femeile gravide, de asemenea provoacă malformații neurodegenative la copiii umani. Acest lucru nu înseamnă că Zika nu poate provoca, de asemenea, microcefalie în cazuri rare, dar Zika este foarte probabil doar un factor minor care a depășit cu mult factorul cauzal al expunerii larvicide.

Substanțe chimice dăunătoare au fost aruncate în alimentarea cu apă a Braziliei ... deformări ale creierului au urmat rapid

 Produsul chimic larvicid în cauză se numește "pyroproxyfen" și a fost aruncat în alimentarea cu apă de către guvernul brazilian, care este un guvern într-o stare accelerată de colaps. Ca orice persoană informată, veți constata din istoria omenirii că atunci când guvernele sunt în pragul colapsului, acestea creează în mod deliberat crize la scară largă care să convingă oamenii că au nevoie de guvern să-i salveze. Brazilia, la fel ca Statele Unite și o mare parte din Europa Occidentală este în pragul unei masive revolte populare împotriva eșecurilor globaliste și Marelui Guvern. Pentru a păstra ,,oile Domnului" în linie, toate aceste guverne globaliste trebuie să recurgă la crearea unor probleme la scară largă care necesită "soluții" guvernamentale. Iată cum Brazilia și-a otrăvit propria populație pentru a stabili toate aceastea în mișcare:
  De la doctorii universității Red Universitaria de Ambiente y Salud :
   O creștere dramatică a malformațiilor congenitale, în special microcefalie la nou-născuți, a fost detectată și legată rapid de virusul Zika de către Ministerul brazilian al Sănătății. Cu toate acestea, ei nu reușesc să recunoască faptul că, în zona în care locuiesc persoanele cele mai bolnave, un larvicid chimic care produce malformații la țânțari a fost aplicat timp de 18 luni, și că această otravă (pyroproxyfen) se aplică de către stat în apa potabilă utilizată de către populația afectată

       Larvicidul toxic este legat de Monsanto
Larvicidul pulverizat în Brazilia, de exemplu, se numește "pyriproxifen" si este fabricat de Sumitomo Chemical, o corporație cunoscută a fi un "partener strategic" al Monsanto. Raportul argentinian al medicilor enumeră Sumitomo ca o "filială" a Monsanto.
 "Pyriproxifen este un inhibitor de creștere a larvelor de țânțari, care modifică procesul de dezvoltare de la larvă la pupă pentru adulți, generând astfel malformații în curs de dezvoltare la țânțari și uciderea sau dezactivarea acestora" raporta GM Watch. ,,Acesta este de asemenea extrem de toxic pentru toate formele de viață acționând asupra sistemului nervos. "

   Declarații de pericol ale GHS : H400 – este foarte toxic pentru viața acvatică (avertizare catalogată de categoria 1). – H410 – este foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung (la fel, clasificat la grad de risc de categoria 1).
  Declarații de precauție : P273 - A se evita dispersarea în mediu.
Vezi asta? Chiar dacă avertismentele spun "A se evita împrăștierea în mediul înconjurător" și "foarte toxic pentru mediul acvatic" guvernul Braziliei a decis că ar fi o idee genială să le arunce în alimentarea cu apă. Acesta este nivelul de incompetență și criminalitate demonstrată de către toate guvernele lumii, acolo unde populațiile sunt supuse în mod obișnuit la intoxicații chimice în masă, ca parte a unei scheme care implică în mod deliberat o combinație de depopulare și de control al populației din agenda lor (aici putem integra și chemtrails).

        Efectele expunerii pe termen lung 
Substanța poate avea efecte asupra sângelui și a ficatului. Acest lucru poate duce la anemie, afectarea funcțiilor și la leziuni tisulare. Substanța este foarte toxică pentru organismele acvatice. Bioacumularea acestei substanțe chimice poate avea loc în organismele acvatice. Substanța poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. A se evita dispersarea în mediu în condiții diferite de utilizare normală.

       Ghici cine deține patentul pentru acest insecticid, acordat în 2014?
 Cu cât veți înțelege mai mult despre modul în care sistemul globalist al fascismului guvernamental corporatist funcționează, cu atât mai ușor veți înțelege agenda reală din spatele isteriei Zika. Pentru că, dacă te uiți la cine deține patentul de formule ale pyriproxifen, o să vezi că acest brevet acordat în 2014, nu este nici unul nici altul decât Bayer CropScience din Germania. Bayer, probabil știți deja, este una dintre cele trei companii chimice rezultate în urma crimelor de război prin destrămarea IG Farben, conglomerat chimic nazist de sprijin, care de asemenea, a fabricat Zyklon B gazul folosit de naziști pentru exterminare în lagăre în timpul celui de-al doilea RM.
 "Din 1950 până în 1980, Bayer, BASF și Hoechst au avut poziția lor cea mai înaltă, Președinte al Consiliului, criminalul condamnat Fritz ter Meer, condamnat pentru crimă în masă, a servit doar 5 ani de închisoare, apoi convenabil, a devenit președintele consiliului de supraveghere al Bayer", dezvăluie http://www.truthwiki.org/ .

Cu alte cuvinte, aceeași companie de produse chimice care a participat la genocidul chimic al evreilor i-a fost acordat un patent pentru un cocktail chimic care utilizează pyriproxifen, aceeași substanță chimică care a fost aruncată în alimentarea cu apă, după care femeile dintr-o dată au început să dea naștere sugarilor cu malformații. Vedeți imaginea de ansamblu? Ceea ce propaganda Zika face nu este nimic altceva decât cel mai recent capitol al războiului chimic al globaliștilor împotriva umanității. Începând cu războaiele mondiale și până în prezent, când mass-media a pus în scenă isteria pandemiilor cu complicitatea CDC, condusă de criminalii oameni de știință șarlatani și imorali, totul a avut drept scop reducerea populației mondiale. 

   75% din populație, în unele țări a fost infectată cu Zika, cu niciun rezultat privind malformații la naștere
Ce se dezvăluie, de asemenea despre toate acestea este faptul că virusul Zika există de șapte decenii și a infectat până la 75% din populația unor țări în timpul acestor decenii. Și ghici ce? Nicio creștere a microcefaliei nu a fost vreodată documentată ca având cauze infectiile cu Zika. Cu alte cuvinte, singurul lucru care s-a schimbat recent în toate acestea, a fost împrăștierea de produse chimice insecticide în mediul înconjurător. Aceste substanțe chimice "extrem de toxice" dintr-o dată, au pornit un val de malformații congenitale.
Ordinea de zi globalistă este acum pusă în mișcare. Malformațiile congenitale pot fi acum puse pe seama unui țânțar și folosite pentru a justifica eliberarea mai multor substanțe chimice în mediul înconjurător. Aceasta este cazul în care agenda reală devine evidentă: punând punctul pe isteria Zika, observăm vechea dialectică problemă-reacție-soluție, unde guvernul creează problema, apoi prezintă "soluția" dorită ca o reacție la această problemă și astfel să justifice vaccinarea obligatorie, care la rândul său va mări decesele și bolile determinând dependența oamenilor de medicamente și un sistem medical ineficient și mare înghițitor de fonduri financiare din bugetele țărilor. În acest caz, "soluțiile" guvernului sunt de a elibera un ,,iad" chimic asupra orașelor mari din sud-estul SUA, solicitând pulverizarea aeriană a substanțelor chimice neurotoxice, în scopul de a "combate Zika."

      Agenda reală este otrăvirea chimică în masă a oamenilor
Acest lucru a fost deja dovedit în Congresul SUA, unde isteria Zika a fost invocată de către republicani pentru a încerca să rostogolească înapoi restricțiile vis-a-vis de pesticide și erbicide la nivel național. Invocând frica de virusul Zika, au încercat să împingă un nou proiect de lege prin Congres intitulat "Legea privind controlul Zika."

http://www.naturalnews.com/  raportează: ,, În timp ce restul lumii se trezește vis-a-vis de efectele nocive ale poluării pesticidelor, funcționarii din SUA lucrează la legi care permit mai multe pesticide în aprovizionarea cu apă. Camera Reprezentanților a votat marți slăbirea reglementărilor referitoare la pesticide, într-un efort de a combate răspândirea virusului Zika. Cea mai recentă versiune a proiectului de lege se numește Legea privind controlul Zika."
Alți parlamentari ignoranți doresc pur și simplu să aducă înapoi DDT pretinzând că avem nevoie de produsul chimic pentru a opri Zika. Uitați-vă la apelurile agresive pentru legalizarea substanțelor chimice extrem de toxice, care urmează să fie încărcate în avioane și împrăștiate asupra populației din orașele mari din SUA și Europa. E totul în regulă, ni se spune, pentru că trebuie să oprim răspândirea țânțarilor ...  

    Cu țânțarii Zika, globaliștii au în cele din urmă puterea de a declanșa pulverizarea chimică în masă asupra unor zone întinse ale populației

  http://www.breitbart.com/ relatează : SUA este în pragul unei pandemii Zika, care ar putea necesita în curând măsuri extreme, inclusiv pulverizarea aeriană de pesticide. Veți auzi asta din nou și din nou în mass-media fraudată. Ni se bagă cu ciocanul fără milă frica Zika în cap, repetându-se minciuni simple și dezinformare oră de oră la știri, până când populația ignoră cererea de a fi inundată cu produse chimice din cer. Dar adevarata operațiune "malefico-genială" din toate acestea este faptul că pulverizarea va declanșa mai multe malformații congenitale, după care mass-media le va folosi pentru a susține cu tărie că suntem într-o "pandemie" cerând o mai mare pulverizare. "Soluția" globalistă la Zika, cu alte cuvinte, va provoca un întreg nou val de malformații congenitale și deformări ale creierului.
Și toate imaginile sfâșietoare ale acestor copii ne vor fi arătate la știri 24/7 în timp ce parlamentarii genocidali de la Washington, prin vot vor pune capăt restricțiilor privind pulverizarea în masă a zonelor urbane și rurale, cu aceleași substanțe chimice care provoacă malformații în masă la copii. Vom fi martori aici la o farsă medicală de proporții planetare. "Sursele oficiale" trebuie să țină pasul narativ oficial sus, căci minciunile mari necesită repetate atacuri propagandistice asupra psihicului uman.
Este aceeași minciună ce dicreditează mass-media care vă spune că vaccinurile sunt bune, OMG-urile sunt minunate, iar canditatei Hillary (Kyllary) Clinton, căreia îi pasă de copii, acum vă spune că țânțarii Zika sigur cauzează microcefalie.

     Exact aceeași strategie a fost folosită pentru vaccinurile împotriva rujeolei și oreionului de zeci de ani
 Oricum, dacă toate acestea vă sună un pic prea familiar, este pentru că vaccinul rujeolic și vaccinurile împotriva oreionului, au răspândit defapt rujeola și oreionul timp de zeci de ani. Atunci când apar focare, mass-media acuză neîncetat lipsa de vaccinuri în acel focar (chiar dacă aproape toți cei implicați în focar au fost deja vaccinați). Masele de ,,oi umane" apoi se grăbesc să se  vaccineze, asigurând următoarea etapă a ciclului de vaccinare de care întreaga industrie a vaccinurilor depinde.

    Iată strategia previzibilă a marketingului unei pandemii:
1)    Crearea isteriei pe scară largă cu false crize pandemice.
2)    Folosesc isteria pandemică pentru a împinge vaccinuri sau substanțe chimice în față.
3)    Așteptați pentru ca vaccinurile sau substanțele chimice să provoace mai multe focare.
4)    Se spală creierele, se clătesc și se repetă.
Și da, toată lumea este fericită : CDC, companiile de medicamente, conglomeratele chimice, parlamentarii și chiar fundațiile guvernamentale a "oamenilor de știință". Sunt toți în asta pentru că toți obțin mai multe subvenții, mai multe vânzări, mai mulți bani și mai mult prestigiu atunci când aceștia pot fi văzuți ca "luptă pentru omenire" în "efortul curajos" pentru a "pune capăt unei pandemii", care tocmai a început. 

   Acum putem previziona un posibil scenariu:
1)    Pulverizarea aeriană masivă va fi declanșată în marile orașe americane.
2)    Un nou val imens de malformații congenitale va rezulta datorită produselor chimice. Aceștia vor defila la știrile de seară, cu imagini sfâșietoare cu copii cu malformații.
3)    Mass-media va pretinde că guvernul "nu face destul!"
4)    Guvernul va răspunde prin pomparea a câteva miliarde de dolari în vaccinuri contra Zika, în timp ce intensifică pulverizarea aeriană a mai multor orașe.
5)    Odată ce vaccinul Zika este gata, acesta va fi distribuit în orașe selectate și regiuni, iar orice persoană care refuză vaccinul va fi făcut de rușine și ridiculizat sau poate chiar amendat sau arestat (imputându-i-se faptul că pune în pericol sănătatea publică).
6)    Eventualul vaccinu Zika va fi slab și va include câteva virusuri vii Zika, asigurându-se astfel răspândirea continuă a Zika.
7)    Totul va fii declanșat: Extinderea pulverizării aeriene a mai multor orașe, extinderea vaccinării în masă, precum și o creștere rapidă a malformațiilor congenitale.
Întreaga farsă este de a crea o criză în care ,,oile" sunt conduse să creadă că au nevoie de guvern pentru a le proteja. Ceea ce oamenii rareori realizează este că guvernul a creat întreaga problemă. Acesta este cel mai rece adevăr, greu de ,,digerat" despre modul în care lumea noastră funcționează într-adevăr astăzi. Și oricine care demonstrează abilitatea de a gândi critic despre Zika sau orice pandemie va fi etichetat ca un "pericol pentru societate", pentru că a refuzat să fie injectat cu vaccinurile lor experimentale sau să se supună dozelor lor chimice.

Orice expresie a raționalității științifice, motivații sau gândire sceptică va fi pedepsită sau chiar incriminată cu baloane de isterie. Noi trăim într-o dictatură științifică în care știința reală este cenzurată pentru a face loc unei științe false motivate politic prin care împing aceste agende anti-umane. Mai presus de toate, amintiți-vă: din punct de vedere al fiecărui regim totalitar, știința este o armă de control pentru a fi desfășurată împotriva oamenilor. Științei nu îi este permis să fie liberă de fapt. Toată știința este controlată, nascocită și distorsionată pentru a servi interesele statului.

Un comentariu:

  1. Omenirea e prostită cu tupeu, nesimţire şi aroganţă de-a dreptul josnică şi aberantă, majoritatea oamenilor se comportă ca nişte porci,(oile sunt puţin spus), scăpaţi într-un lan de varză..., posibil, sacrificarea îi pândeşte.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.