luni, 1 august 2016

Actualizare COBRA (30 iulie 2016) – Condițiile predării


  În primul rând, planul de arestare în masă este încă valabil și în vigoare. Forțele Luminii nu vor aștepta pentru ca orice individ întunecat sau facțiune a Cabalei să se predea, ei îi vor aresta de îndată ce vor putea face acest lucru într-un mod care să fie sigur pentru ca omenirea să treacă prin tranziție. Acei membri ai Cabalei care se predau înainte de arestările în masă vor avea condiții mai favorabile. Este foarte puțin probabil ca mulți membri individuali ai Cabalei să se predea înainte de Eveniment, deoarece se tem de răzbunare din partea altor membri ai Cabalei, deoarece aceștia vor fi percepuți ca fiind "trădători".

Există o anumită posibilitate ca facțiunea Rothschild în ansamblul său să se predea și să înceapă să coopereze înainte de Eveniment. Rothschild-zii sunt îngeri căzuți din sistemul stelar Rigel din constelația Orion. În trecut, mulți membri ai cabalei care provin din Rigel s-au predat Luminii atunci când s-a dovedit că Lumina este mai puternică decât întunericul. Rigelianii au tendința de a se situa de partea care este mai puternică și mulți dintre ei, atunci când sunt arestați sau se confruntă cu o opoziție suficient de puternică, de fapt, vor arăta semne de ușurare că în cele din urmă cineva a fost suficient de puternic pentru a opri acțiunile lor negative. Aceasta va fi o dovadă pentru ei că Lumina este mai puternică decât întunericul și vor începe să coopereze. Rasa Rigeliană a coborât din spirit în materie prin procesul de implantare, legătura lor cu spiritul este încă acolo într-o anumită măsură și mulți dintre ei vor fi în măsură să ascensioneze atunci când acest cosmar al dualității se va încheia.

Iezuiții, Archonii și Chimera toți provin din rasele negative din Galaxia Andromeda. Ei sunt toți îngeri căzuți, ceea ce înseamnă că au coborât din spirit în materie, prin procesul de implantare și destul de mulți dintre ei vor fi în măsură să ascensioneze atunci când dualitatea se va sfârși. Grupul Chimera nu este implicat în negocierile de predare, deoarece nici o facțiune pozitivă de la suprafață nu este suficient de puternică pentru a fi în măsură să se ocupe de el. Rezistența (Mișcarea de Rezistență) este numai cea care le poate face față în mod direct.

Facțiunea Rockefeller își are originea în sistemul stelar Draco (Dragonul) și nu va ceda niciodată, ei vor lupta cu steagurile lor false, până când aceștia vor fi eliminați în Soarele Central Galactic. Rasa draconiană a evoluat din materia densă iar cei mai mulți membrii negativi ai rasei nu au contact suficient cu spiritul și va urma să fie reciclați.
În al doilea rând, membrii Cabalei care se vor preda de bunăvoie vor trece printr-o tranziție psihologică pentru a deveni o parte a forțelor Luminii și vor fi tratați în mod echitabil. Ei vor fi supuși tehnologiei stardusted (praf stelar), deci, dacă vreunul dintre ei încearcă ceva amuzant înainte de-a accepta pe deplin Lumina, ei vor fi paralizați imediat și apoi îndepărtați de pe planetă. 
În timpul procesului de reconciliere vor trebui să prezinte pe deplin acțiunile lor din trecut și să vină față în față cu mânia oamenilor, dar nu va fi permis să fie tratați violent și nu vor fi pedepsiți. Cea mai mare pedeapsă pentru ei va fi conștiința lor după ce se trezesc și-și vor da seama pe deplin ceea ce au făcut. Ei vor trece printr-un proces de vindecare psihologică și vor trăi restul vieții lor în serviciul umanității și Lumină.

În al treilea rând, recompensa pentru capturarea membrilor Cabalei, cel mai probabil nu va funcționa pentru că cealaltă parte a pus recompensă chiar mai mare pe unii Lightwarriors (Luptători ai Luminii) de pe suprafața planetei. Acest lucru se reflectă într-un tratat vechi de secole cu Chimera care spune "nu ne vom atinge de liderii voștri și nu vă veți atinge de ai noștri." Este de așteptat ca acest impas să continue până când Evenimentul va sparge compresia și Chimera va fi făcută șah mat.

    Victorie Luminii !

7 comentarii:

 1. Salut Marius
  Se pare, deci, ca :
  1. Planul Soc. Dragonul Alb de a captura capii Cabalei este nesustinut de Miscarea de rezistenta.
  2. Exista zvonuri de concentrare de trupe Nato la granita Rusiei, dinspre Romania, Polonia si Terile Baltice.
  3. Germania s-a alaturat factiunii Rockefeller si se pregateste de razboi alaturi de Nato.
  Cred ca ar fi necesara o inventariere a fortelor implicate in aceasta inclestare, desigur pe mai multe planuri de actiune, o inventariere care, chiar cu riscul aparitiei unor erori, totusi ar putea cat de cat ilustra un tablou multidimensional al tablei de sah.
  Marturisesc ca desi urmaresc subiectul cu mare atentie de vreo un an, inca am nevoie de explicatii. Tu ce parere ai ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dupa mine, nu va fi niciun razboi. Lucrurile vor evolua in bine inainte de incercarea de declansare a lui. Pana in toamna Merkel (fiica lui Hitler) si Hollande nu vor mai exista la conducerea tarilor lor. La fel in SUA, va fi o lupta dura pana in toamna la alegeri, dar Killary Clinton nu va mai apuca alegerile, va fi arestata. Si apoi totul se va destinde, va fi introdus noul sistem financiar si vor fi eliberate fondurile de garantare globale omenirii. Deci totul va fi bine ...!!

   Ștergere
  2. Multumesc, asa sa fie...
   Deci totul va fi gata in cateva luni zici ?
   Suna atat de bine...
   Cu respect

   Ștergere
 2. Interesant articol! Totusi neregulile au perioade mari de "actiune" in univers de aceea exista decalaje mari intre oameni si profesii. Liberul arbitru dintre "superiori" si "inferiori" este asemeni unor jocuri mortale care nu respecta decat regula "bunului plac" influentabil de ceva sau cineva intamplator. Organizarea este prea redusa in timp si spatiu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si tocmai datorita acestui liber arbitru, lucrurile se misca foarte rapid. Putem sa scapam de Cabala anul acesta si sa incepem cladirea Noii Lumi sau sa mai intarzie si abia anul viitor sa se intample. Totul depinde de noi, atitudinea fata de schimbare, eliberarea de prejudecati si vechi concepte istorice, cum gandim, cum actionam constient si cum ne iubim pe noi insine si pe ceilalti...
   Doamne ajuta !

   Ștergere
 3. Foarte bunâ postarea.Ce cred eu ca se va intâmpla,e o parere personala.Cei doi catindati la presedentia americana,sunt marionetele sistemului.Daca cele 13 familii o vor pune pe hillary vom avea razboi trei mondial ai criza economica.Cu cateva exceptii tote bancile nationale sunt private, banii sunt privati iar oamenii sunt sclavii lor.Atat timo cat dumneavoastra consumati ce va dau ei:autoturismele lor,telefoanele lor,medicamentele lor,alimentatia lor nu veti fi liberi niciodata.Din contra veti fi m-ai saraci.V-ati refugiat in religie care v-a mintit,exixta o foarte mare contradictie intre biblie si biserica.Ordinul iezuit si-a facut treaba.Traiti simplu consumati m-ai putin si ei vor fi mai saraci.Treziti-va.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.