joi, 4 august 2016

Actualizare Ben Fulford (01.08.2016) – Israel, Arabia Saudită, Malaezia, Franța, Italia și Germania următoarele pe lista țărilor care vor fi eliberate de sub mafia Khazară


 Lupta pentru a elibera omenirea din cleștii genocidali ai mafiei Khazare se desfășoară bine, cu victorii majore pe mai multe fronturi în mijlocul haosului tot mai mare la nivel mondial, astfel că ordinea mondială postbelică continuă să se prăbușească. Cele mai mari mișcări au loc acum în Orientul Mijlociu unde, acum Turcia a aruncat la gunoi regulile mafiei Khazare (Sabbateene), alianța formată din Rusia, Pentagon (militarii pozitivi), Siria, Turcia, Iranul și Egiptul se pregătește pentru a elibera poporul Israelului, Irakului și Arabiei Saudite. Acest lucru va tăia toate livrările de bani din petrol din Orientul Mijlociu către facțiunea Bush / Rockefeller / Clinton a mafiei Khazare.

Celălalt loc unde evoluțiile uriașe au loc este Europa. Acolo, oficialii din Germania, Franța și Italia fac apel acum în mod deschis la o alianță militară cu Rusia, pentru a elibera Europa din strânsoarea facțiunii mafiei Khazare Bush / Clinton / Rockefeller (BCR) care le mai controleaza încă, de la Washington DC și New York. Mișcările europene sunt în curs de pregătire, având în vedere un colaps al sistemului bancar acolo, care ar putea erupe cât mai devreme luna aceasta. Există, de asemenea, o luptă majoră în Malaezia între hoțiile agenților BCR care încearcă să profite de fonduri deturnate din programe umanitare din această țară, prin lacheul obedient facțiunii Rothschild, prim-ministrul malaezian Najib Razak.

Apoi, desigur lupta pentru Statele Unite ale Americii continuă cu furie prin candidatul BCR, Hillary Clinton care a furat flagrant nominalizarea prezidențială a Partidului Democrat săptămâna trecută, printr-o mișcare care a ruinat reputația ei în mod fatal precum și a mafiei Khazare care o susține. Această luptă este abia la început și se va intensifica spre noiembrie, cu posibilitatea foarte reală de declanșarea unui război civil deschis în Statele Unite, mai multe surse sunt de acord.

Să aruncăm o privire mai atentă la situația din Turcia, acolo unde vârful apentagonului, generalul american Joseph Dunford a zburat la 31 iulie în Turcia, pentru o întâlnire de urgență cu contra-părțile turcești. În cadrul reuniunii care a avut loc, oficiali guvernamentali turci au acuzat în mod deschis SUA că au încercat să răstoarne guvernul său și trupele turcești au înconjurat, inclusiv cu camioane grele, baza aeriană nucleară a SUA de la Incirlik. În cadrul reuniunii, potrivit unor surse ale Pentagonului, gen. Dunford a declarat turcilor că încercarea de răsturnare a guvernului turc a fost efectuat de către agenții CIA ai fracțiunii Khazare BCR, care lucrează sub acoperirea Jamestown Foundation
Gen. Dunford a spus omologilor săi că tăind fluxul de heroină afgană și banii de droguri care trec prin baza de la Incirlik, ar ajuta în lupta pentru a elibera Statele Unite și Israelul de controlul mafiei Khazare, au declarat sursele. Gen. Dunford nu a avut nicio alegere, ci doar să fie conciliant, deoarece ultimele sondaje de opinie spun că doar 17% dintre turci susțin o prezență a SUA în țara lor.

Gen.Dunford, de asemenea, a explicat omologilor săi turci că Pentagonul s-a aliat cu rușii pentru a elibera Statele Unite și restul lumii de mafia Khazară, au declarat sursele Pentagonului. Ca o dovadă a acestui fapt, Pentagonul a ordonat ca un avion spion al său să aterizeze în centrul Rusiei, au declarat sursele. Pentagonul, de asemenea să permită avioanelor de spionaj rusești să zboare deasupra teritoriului Statelor Unite pentru a confirma că SUA nu planifică mutări militare sau un atac nuclear preventiv împotriva Rusiei.
   
      Sursa : http://www.ascensionwithearth.com/  

6 comentarii:

 1. Îmi place ce citesc.Noi aici în RO,tre să scăpăm de mafiile țiganilor,politicului,și religiilor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Intrebare : este vreo tara care a scapat de subjugarea khazara?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca vorbim de trecut NU, daca ne referim la actuala lupta (in majoritate financiara), statele din Alianta Estica au scapat, in majoritate statele BRICS, dar foarte curand vom fi eliberati definitiv...
   Numai bine

   Ștergere
 3. Desi,bucla de timp pare a nu dispare,cel putin pentru cei ce mai cunoastem cuvantul "roman" si chiar ne arata ca s-ar adanci, nu ar pleca...Sa fim oare noi "cei din urma care suntem ,cei dinatai "?

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.