marți, 12 iulie 2016

Uleiul de cânepă - sănătate de la natură


 Cel mai puternic aliat natural este acum la îndemâna dvs.! Luptă cu orice formă de cancer, diabet, artrită, boală de inimă sau Alzheimer!
            De ce medicii curanți nu-l prescriu?
   Ca să nu ne mai ascundem după deget, vom preciza din start că este vorba despre controversata cânepă. De fapt vorbim despre uleiul rezultat din presarea la rece a semințelor de cânepă. Vi-l propunem acum ca supliment natural, aliat puternic în lupta dvs. cu cancerul, diabetul, artrita, Alzheimer, boli de rinichi, de inimă, dermatite rebele etc.

      Vă întrebați de ce medicii tac?
Opoziția manifestată de către medici ar putea avea la bază 2 motive:
    - primul: asocierea cânepei cu canabisul arhicunoscut ca drog (marihuana), deci cine să prescrie un drog?
    - al doilea: enorma capacitate a acestui remediu natural multivalent, de a anihila atâtea boli grave, deci de a da o mare lovitură industriei de medicamente.
Și totuși miile de cazuri rezolvate în lumea întreagă, miile de oameni salvați din suferință, ca și cele peste 17.000 de rapoarte ale unor prestigioase instituții medicale ca: World Health Organisation, Harvard Medical School, Mayo Clinic sau John Hopkins Medical Centre care susțin excepționalele calități curative ale uleiului de cânepă, ne îndreptățesc să îl prezentăm la “scenă deschisă”, așa cum se cuvine unei adevărate vedete!
Mirat că îndrăznim să vă propunem tratamentul bolilor dvs. cu ulei de cânepă? N-ar trebui! Aducem argumente!

Conform Wikipedia, cânepa (Cannabis sativa ssp. sativa) este o subspecie a speciei Cannabis sativa care face parte din genul Cannabis, familia Cannabaceae. Este o plantă erbacee industrială, de talie înaltă, ale cărei produse includ: fibre, semințe și ulei. Acestea pot fi transformate, prin diverse tehnologii în : alimente și suplimente naturale pe bază de semințe de cânepă, ulei de cânepă, ceară, cosmetice, îmbrăcăminte, hârtie, combustibil, rășini etc.
A NU se confunda cu ruda sa indiană, canabisul (drog), plante de talie mică, dar cu un înalt conținut de tetrahydrocannabinol (THC), peste 0,3%,  cannabidiol (CBD) și alte cannabinoide. Mai ales că această varietate este prohibită în cele mai multe dintre țările lumii.
Pentru a spulbera aceste confuzii și temeri legate de siguranța folosirii tratamentului cu semințe/ulei de cânepă în România, cităm:
“In prezent, conform reglementărilor în vigoare (articolul 39 al Regulamentului (CE) nr. 73/2009) s-a stabilit eligibilitatea soiurilor de cânepă în funcție de partea anatomică a plantei și de conținutul de tetrahydrocannabinol (THC), până la 0,2%. Cânepa sativa se cultivă pentru utilizarea semințelor în vederea extragerii uleiurilor, prin presare la rece.” afirmă dl. ing. Ștefan MANEA, Director General S.C. Hofigal Import-Export SA.
Când instituții medicale etalon certifică uleiul de cânepă ca excelent remediu natural, noi îndrăznim să vi-l recomandăm!
Iată concluziile a câtorva dintre cele 17.000 de rapoarte elaborate în întreaga lume, pe această temă:
   • “Cauzează suicidul în masă al celulelor canceroase” - John Hopkins Medical Centre
   • “Frânează eternele suișuri și coborâșuri ale tensiunii arteriale de care suferiți” - Universitatea din Manitoba, Canada
   • “Reduce cu 66% riscul atacurilor de cord” - Universitatea din Nagoya, Japonia
   • “Spulberă durerile din încheieturi sau mușchi provocate de artritele reumatoide” - studii publicate in jurnalul international Advanced Nutrition Publications
   • “ Regenerează partea de creier răspunzătoare de stocarea amintirilor”- marturisește Dr. Fiona McPherson, psiholog cognitiv, expert în problemele creierului privind memoria și abilitățile de învățare de la Universitatea din Glasgow.
Putem reda aici sute și mii de astfel de mărturii, dar ceea ce impresionează cu adevărat sunt poveștile de viață trăite de cei care, poate, ajunși în pragul morții, au apelat la tratamentul cu ulei de semințe de cânepă și s-au vindecat. Iată câteva astfel de cazuri!
Rezultatele nu mint!
Oamenii care au folosit uleiul de cânepă spulberă orice îndoială!
“De la ușa morții, la viața FĂRĂ CANCER, în doar 8 luni! Și totul datorită uleiului de cânepă!”
Este vorba despre experiența zguduitoare prin care a trecut un bebeluș de numai 8 luni, diagnosticat cu tumoare malignă inoperabilă, pe creier. Tatăl copilului a refuzat chimeoterapia și a propus doctorului tratamenul cu ulei de cânepă obținut prin presare la rece din semințe de cânepă.
După doar 2 luni de tratament cu ulei de cânepă RMN-ul (investigație prin rezonanță magnetică) a scos la iveală o remisie importantă a dimensiunilor tumorii. În mod miraculos, după doar 6 luni de tratament cu ulei de cânepă, radiografia obținută este complet curată!
Nici urmă de tumoare, în doar 8 luni de tratament!

    “Diabetul meu… s-a dus!”
Marturisește Ioana B. din Galați.
Diagnosticată cu diabet de tip 2 în urma multiplelor medicații ce urmăreau combaterea unei disfuncții a glandei tiroide, a căutat soluții naturiste pentru a reuși să țină sub control nivelul zahărului din sânge, a greutății care o luase razna, ba chiar și funcționarea ficatului care începuse să scârțâie.
Fără speranță și gata de a încerca orice care i-ar fi îmbunătățit starea de sănătate, Ioana a apelat la tratamentul cu ulei de cânepă, despre care auzise de la o bună prietenă. Deși sceptică la început și chiar îngrijorată de eventualele efecte negative pe care le-ar fi putut avea asupra ei uleiul de cânepă, a constatat că în decurs de 1 an TOATE problemele ei de sănătate au dispărut!
Acum sunt bucuroasă că am încercat tratamentul cu ulei de cânepă! Este de-a dreptul miraculos! Diabetul meu… s-a dus! Nivelul glicemiei s-a stabilizat la 100, tiroida funcționează normal și chiar am reușit să dau jos câteva kilograme bune! Mă simt mai sănătoasă ca oricând!”
  “Mergeam la dializă în fiecare zi! Acum mă duc doar o dată pe lună!”
Este povestea unui pacient căruia, nutriționistul Jacques Boshoff, autorul renumitelor pastile de sănătate Health Bytes, i-a recomandat tratamentul cu ulei de cânepă.
Mr. John Francis a început tratamentul cu ulei de cânepă din cauza rinichilor săi care funcționau dezastruos. Zilnic făcea dializă, iar viața lui devenise un calvar.
Aportul de ulei de cânepă la sucul de detoxifiere pe care-l consuma în fiecare dimineață a făcut adevărate minuni.
Acum, după aproape un an de tratament, rinichii săi funcționează aproape normal! Și-au reluat funcțiile! Este foarte fericit! Continuă să facă însă dializă o dată pe lună, din precauție.”
<< Am spus: “Adio, dureri de cap, insomnie, zgomote în urechi!” Tratamentul cu uleiul de cânepă a învins până și durerile de încheieturi care mă chinuiau, ba mi-a scăzut chiar și tensiunea! >>
 Rick lucra în camera de termoficare a unui spital, când a suferit o comoție. Ani de-a rândul după aceea migrene puternice, zgomote în urechi și insomnii ucigătoare i-au măcinat viața. În 1998, chinuit de dureri și văzând că tratamentul folosit nu dădea rezultate, a apelat la uleiul de cânepă. De fapt inițial a încercat marijuana. Dar cum aceasta îi bulversa viața de zi cu zi, a căutat o altă variantă, mai eficientă, care să conțină substanțele  vindecatoare - tetrahydrocannabinol (THC). De îndată ce a început să ia ulei de cânepă, viața lui s-a schimbat!
Durerile de cap au dispărut, zgomotele din urechi s-au mai atenuat, devenind suportabile, iar calitatea somnului nocturn s-a îmbunătățit simțitor!
<< Am spus: “Adio, dureri de cap, insomnie, zgomote în urechi!” Tratamentul cu uleiul de cânepă a învins până și durerile de încheieturi care mă chinuiau, ba mi-a scăzut chiar și tensiunea! În doar câteva luni oamenii au început să observe schimbările produse cu mine. Ba chiar am slăbit și arăt cu 20 de ani mai tânăr, mi s-a spus.>>
Azi, Rick este cel mai mare susținător al tratamentului cu ulei de cânepă. Și-a dedicat viața în a spune tuturor celor afectați de diverse boli cum acest panaceu - uleiul de cânepă - i-a salvat viața! Este convins de efectele sale miraculoase, de aceea oferă oamenilor aflați în suferință ulei de cânepă gratuit, pentru vindecare. Și are de împărtășit peste 5.000 de povești despre efectele miraculoase ale uleiului de cânepă!
De fapt, spune el: “dacă uleiul de cânepă ar fi administrat copiilor ca supliment alimentar, boli ca diabetul, cancerul, scleroza multiplă și alte boli ar dispărea.”
Sunt doar câteva dintre miile de cazuri în care tratamentul cu ulei de cânepă s-a
dovedit salvator.
Vă întrebați, cu siguranță, cum se poate ca un simplu remediu natural – uleiul din semințe de cânepă - să fie soluția salvatoare pentru atâtea boli crâncene. Tocmai de aceea ar trebui să vorbim despre:
    • ce conține cânepa/ uleiul de cânepă;
    • de ce ulei?
    • ce afecțiuni pot fi tratate cu ajutorul uleiului de cânepă;
    • care sunt efectele generate asupra diverselor organe.
Înainte de a vă invita să comandați acest miraculos produs ar trebui să cunoașteți câte ceva despre uleiul de cânepă în sine!
În varianta ulei de cânepă, proprietățile semințelor devin mult mai ușor accesibile organismului uman. Astfel, moleculele de ulei sunt mai ușor digerabile și ajung mai repede la membrana celulară pentru a o hrăni! Presate la rece în condiții perfecte de temperatură, semințele de cânepă conferă uleiului calități unice, deoarece uleiul de cânepă este singurul ulei vegetal comestibil care pe lângă conținutul ridicat de acizi grași esențiali conține și acid gamma-linoleic. Aflați în combinația ideală, aceștia contribuie la restabilirea funcționării corecte a organelor din corpul uman.
        Uleiul din semințe de cânepă:
  - are în componență: vitamine (A, D, B-uri, E în 5 forme etc.), minerale (potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu, sulf, fosfor etc.), dar și alți nutrienți ca lecitina, colina și fitosteroli, cărora li se mai adaugă fibre, enzime, probiotice și antioxidanți vitali corpului uman (ex. tocoferol).
  - mai are în componența sa cannabidiolul cu efecte antiepileptice, antiinflamatoare și antibacteriene, dar și beta-sitosterolul “vinovat” de reducerea colesterolului.
  - conține toți cei 21 de aminoacizi necesari corpului uman pentru a-și păstra starea de sănătate.
  - este singura combinație perfect echilibrată între acizi grași esențiali Omega 6 și Omega 3, de pe Pământ! Raportul magic 3:1! Adică în forma cea mai biodisponibilă pentru organismul uman!
Știați că obezitatea care a năpădit cea mai mare parte a oamenilor este provocată de dezechilibrul dintre acizii Omega 6 și Omega 3, din organism?
Ar trebui să vă pese de raportul 3:1?
Cu siguranță! Pentru că aminoacizii și acizii grași esențiali înseamnă pentru dvs. VIAȚĂ! O nouă viață pentru celulele corpului dvs.!

     Combinația aducătoare de VIAȚĂ!
 Chiar unică, veți întreba? Așa s-ar părea! Fiindcă uleiul de cânepă mai conține pe langă cele amintite încă două substanțe magice, fără aportul cărora rezultatele împărtășite anterior nu ar fi posibile:
  1. cannabidiol (CBD) - O formă a acestui compus este produsă și de corpul uman: endocannabidiol. El este prezent în creier, nervi și aproape în toate organele cu rol esențial în funcționarea corectă a corpului dvs.. Dacă nu este produs în cantitate suficientă, mesajul creierului către organe este scurtcircuitat și starea dvs. de sănătate se alterează. Această situație poate fi corectată cu ajutorul uleiului de cânepă! El imită sistemul regulator natural al corpului și îl ajută să-și restabilească funcțiile naturale ale organelor. 
  2. edestina (65%) – o proteină globulară, foarte asemănătoare proteinelor produse în corpul uman, motiv pentru care acesta absoarbe foarte ușor întreaga gama de substanțe nutritive din compoziția uleiului de cânepă. Ea este capabilă să regenereze celulele afectate de boală, indiferent că este vorba de o migrenă sau un cancer!
Efectul combinat al acestor 2 substanțe miraculoase și a formulei de aminoacizi, acizi grași esențiali, vitamine, minerale, probiotice și antioxidanți existenți în uleiul de cânepă declanșează procesul de vindecare a corpului.

 Uleiul de cânepă - UNICA soluție a Naturii împotriva bolilor legate de înaintarea în vârstă și nu numai!
Tratamentul cu ulei de cânepă și-a dovedit eficacitatea nu doar în lupta cu boli grave, aflate uneori în stadii terminale, ci și în afecțiuni minore dar cu efect frustrant asupra psihicului.
Administrat simplu, câte o capsulă, de 2-3 ori pe zi, după mesele principale, uleiul de cânepă nu-și lasă așteptate efectele.
 Valorile glicemiei scad.
        Raportul dintre colesterolul bun (HDL) și cel rău (LDL) se normalizează.
        Cancerul (tumorile) regresează.
        Sistemul imunitar se întărește căpătând un sprijin consistent.
        Celulele afectate ale creierului sunt îndepărtate, fiind înlocuite cu noi celule responsabile de buna funcționare a acestuia.
        Inflamațiile scad.
        Durerile musculare sau ale încheieturilor se domolesc, dispar.
        Starea arterelor dvs. se îmbunătățește asigurând o mai corectă și ușoară funcționare a inimii.
        În general, funcționarea organelor se reglează.
        Părul, pielea și unghiile se vindecă și capătă un aspect plăcut, sănătos.
        Cresc: capacitatea de concentrare, de învățare și memorare.
        Stările de agitație ale copiilor cu ADHD, deficit de dezvoltare mentală și psihomotorie, perturbările de comportament ale acestora se atenuează.
        Se reduc spasticitatea și durerea neuropatică în scleroza multiplă și în alte afecțiuni neurologice.
        Sindromul Tourette se atenuează, se îmbunătățesc funcțiile cognitive și reduce frecvența ticurilor.
        În cazul glaucomului, tensiunea intraoculară se reduce la jumătate!
        În cazurile de traumatisme craniene și ischemie cerebrală, se reduc tensiunea intracraniană și potențialul convulsiv post-traumatic.
       Sănătatea organismului dvs. în condiții de stres este asigurată.
Afecțiuni ca: diabet, cancer, artrită reumatoidă, cardiopatie, Alzheimer, tulburări premenstruale și de menopauză, epilepsie, obezitate, stări de oboseală cronică, neoplazii, dermatite, migrene, glaucom, astm, insomnie, anxietate, depresie, arsuri, ulcere, infecțtii, toate pot fi combătute cu succes cu ajutorul uleiului de cânepă !
    Dacă vreuna dintre afecțiunile dvs. figurează pe listele de mai sus, vă invit să experimentați chiar acum acest tratament!
Cu tot respectul pentru alegerea dvs. de a fi sănătos,
     Dragoș GRIGORE - Chief Health Adviser - Fokus Life

9 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. ce cantitate trebuie consumata zilnic? multumesc

   Ștergere
  2. Găsiți sub formă de capsule la magazin de naturiste. Se ia preventiv 2/zi sau în caz de afecțiuni sau cancer, mai multe. Trebuie consultat un medic holistic sau fitoterapeut.
   Sănătate multă!

   Ștergere
 2. Va rog, care este diferenta dintre uleiul din seminte de sativa, de care scrieti, si uleiul CBD? Nu este acelasi lucru?? Acesta, din seminte, nu este mai puternic decat cel CBd, din flori si frunze? Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Una este sativa,alta indica.Cea ptr.vindecare:indica.Scurt si adevarat.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce cantitate pot da copilului de 13 ani?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ar trbui să scrie pe recipient, dacă nu mai căutați onfo pe internet sau fitoterapeuți. Eu nu sunt medic, iar pe blog ofer informații generale cu scopul de a deschide mințile și inimile oamenilor către tratamentele naturiste care nu au efecte secundare și vindecă cauza bolilor.
   Multă sănătate!

   Ștergere
 5. Pt tata la 82 de ani are Alzhaimer da nu foarte grav

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.