luni, 25 iulie 2016

Trădătorii


          Articol de Laurențiu Primo – întemeietorul Mișcării Meritocrate
 Vreme de 500 de ani, turcii au tot încercat să ne bage islamul pe gât cu de-a sila și cu toate eforturile pe care le-au făcut, cu toate bătăliile pe care le-au câștigat, prin toată forța pe care au avut-o fiind de-a lungul a multe secole cea mai mare putere a lumii și vecinii nostri, NU AU REUȘIT !
Acest popor a dat puțini mari conducători… îi poți număra pe degetele de la o mână în 2 milenii de istorie… Dar în ciuda faptului că marea majoritate a conducătorilor Țărilor Române au fost niște idioți, în ciuda faptului că Țările Române au fost vreme de 5 secole exact la mijloc între 3 mari imperii, în mod ciudat, vreme de 2 milenii nu am avut parte de conducători TRĂDĂTORI DE ȚARĂ care să ne vândă nici Rusiei, nici Imperiului Otoman, nici Imperiului Austro – Ungar.
Vreme de 5 secole turcii s-au chinuit să transforme Țările Romăne în pașalîc turcesc și în ciuda diferenței uriașe de putere, NU AU REUȘIT NICIODATĂ SĂ ȚINĂ TRUPE STRĂINE ÎN ȚARA NOASTRĂ, NICI SĂ IMPUNĂ ISLAMUL, NICI CONSTRUCȚIA DE MOSCHEI ȘI NICI SĂ PUNĂ LABA PE BOGAȚIILE ȚĂRII !

Orice tratat semnat de conducătorii Țărilor Române cu Imperiul Otoman vreme de 500 de ani începea cu, NU religie islamică, NU moschei, NU trupe străine pe pamânt românesc !
E drept, plăteau un tribut, dar și acest tribut era mult mai mic decât tributul pe care îl plătim noi azi sub formă mascată a: 2% din PIB alocat achizițiilor de armament american și a redevențelor simbolice sau zero pe exploatările de gaze și petrol.
Vreme de 10 secole s-au chinuit austro-ungarii să ne schimbe religia și limba, dar nu au reușit. Vreme de 10 secole au încercat austro-ungarii în Transilvania să distrugă cultura, civilizația, tradițiile romanești și nu au reușit în ciuda oprimării barbare la care i-au supus pe iobagii transilvăneni transformați în sclavi.
Ce nu au reușit turcii vreme de secole, să islamizeze Țările Române, să construiască moschei și să colonizeze România cu populație musulmană, iată se întâmplă acum, nu în câteva zeci de ani, nu în câteva generații ci în cițiva ani, sub domnia celor mai nenorociți și trădători conducători pe care i-a dat țara asta în toată istoria ei… unul după altul… 
   O fi blestemul lui Ceaușescu dintr-o noapte de Crăciun ?

Sub acești conducători, România a devenit colonie, toate bogațiile ei trecând în stăpânirea străinilor – tot gazul, petrolul și pădurile României au fost făcute cadou “habsburgilor”. Peste 50% din terenul agricol al României nu mai este al românilor, fapt nemaîntâlnit în istoria de 2.000 de ani al acestui popor, iar cedarea aurului de la Roșia Montană e doar o chestiune de luni de zile !
Construcția de moschei a devenit OBLIGATORIE prin decizia unilaterală a unor conducători alogeni, islamizarea României asumată de către aceeași conducători prin acceptarea coloniștilor islamici dictați de la Bruxelles, iar trupele și tancurile barbarilor americani (care în ultimii 15 ani și-au pătat mâinile cu sângele a peste 1,5 milioane de civili arabi doar în scop de jaf) defilează pe străzile României ca trupe de ocupație și ne vor târî în cea mai gravă conflagrație militară din istoria României!
Cum spunea Putin: “Americanii se vor bate cu rușii până la ultimul român (finlandez, ucrainean și polonez)!!! Șmecherii se distrează, idioții vor fi carne de tun!

În ultimii 25 de ani, România și-a pierdut toată industria, iar capitalul românesc din economia României a ajuns să fie insignifiant, cel mai mic din toată istoria României.
TOATE ACESTEA S-AU ÎNTÂMPLAT PRIN VOINȚA UNILATERALĂ A UNOR TRĂDĂTORI, FĂRĂ CA ROMÂNII SĂ FI FOST CONSULTAȚI, FĂRĂ CA ROMÂNIA SĂ FI PIERDUT VREUN RĂZBOI !!!
Aceeași conducători, nu s-au mulțumit cu distrugerea totală a României ci au mai pus la cale și planul desființării ei ca stat unitar și ne pregătesc deja de câțiva ani buni cu ideea REGIONALIZĂRII. Românii sunt însă anesteziați și nu înțeleg că această regionalizare e cea mai cumplită capcană și ultima care li se întinde. La 50 de ani de la regionalizare, nimeni nu va mai vorbi despre România decât la trecut, ca despre o chestie ce a fost cândva, dar s-a dizolvat încet, încet, pe nesimțite, în negura istoriei !
Nu știu cum se face, dar cu toate că aparent au lăsat să se creadă că s-au urât între ei, în fapt, toți “marii conducători” din ultimii 25 de ani au avut pe agenda de lucru același plan ! Toți sunt mari fani ai gazelor de șist, mari fani NATO, mari fani ai regionalizării, mari prieteni ai defrișătorilor pădurilor noastre, mari prieteni ai turcilor, mari prieteni ai austriecilor, toți sunt mari fani UE și mari prieteni ai lui Soros și ai Steinmetzilor !

Băsescu l-a urât cumplit pe Ponta și cu toate acestea l-a numit de 3 ori în funcția de premier, iar în timpul liber făceau anticameră cu rândul la Tel Aviv !
Ponta și Iohannis se urăsc de numa’ – numa’, dar amândoi se întrec în plecăciuni și promisiuni de construcții de moschei la Stanbul ! (ura dintre ei pare a veni mai curând din gelozia ce și-o poartă pe dragostea lui Erdogan)
DE CE, DE CE TOATE ACESTEA ?
Ei, trădătorii, vor răspunde în fața judecății istoriei spunând că n-au avut încotro !
Eu vă spun că nu e adevărat. Așa cum Ungaria, o tară mai mică decât România poate să spună NU, așa cum Polonia, Cehia, Slovacia, Austria, pot spune NU dictaturii reprezentanților păpușarilor de la Bruxelles și România o putea face !
Cu o condiție minimală – SĂ AIBĂ NIȘTE CONDUCĂTORI PATRIOȚI, NU NIȘTE TRĂDĂTORI !

     Sursa : http://meritocratia.ro/

3 comentarii:

 1. Namaste,Marius ce stii despre anuntul fundatiei Keshe de marti 26 iulie?am citit pe "Mesagerul lui Mihail".
  Poate ne ajuti cu stiri si traduceri,multumesc frumos.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ieri n-am fost pe faza, a fost transmisie in direct pe youtube a unor noi tehnologii. Cand se va posta inregistrarea conferintei mondiale a lui Keshe o sa fac un rezumat, dar inca nu stiu despre ce este vorba..
   Numai bine !

   Ștergere
 2. A VENIT NOAPTEA POLARA
  Curios. Nici un ziarist, nici un politician nu observă că în România a apărut o nouă ideologie politică bazată pe sintagma : Pleacă ai noştrii , vin ai lor ( mafiotii europeni ). Cum rămânem e alta chestie . Planul se derulează după algoritmul :
  1) Strada strigă : Jos Guvernul ! Jos partidele politice . Toti sunt la fel !
  2) Cade Guvernul ( cel mai bun în cei 25 de ani de la uciderea lui Ceusescu !)
  3) Vine un alt Guvern translatat ( bine instruit de evrei, americani şi derbedei europeni ) de la Bruxelles !!!???
  4) Capii partidelor politice sunt arestati de formă ( la domiciliu ) nerecuperîndu-se ce au furat !
  5) Justitia Koveşistă nu le mai dă voie să candideze !
  6) Partidele îşi fac ,, curatenie “ –sic-, având criterii trase la indigou .
  7) Cei care fac totuşi puşcarie ,, editează “ vorba proastei lui Basescu două, trei broşuri şi după trecerea alegerilor urmează…TRAI NENEACA ! sau BATRANETI FERICITE !

  CONCLUZIA : ROMANIA DISPARE . CONDUCEREA EI ESTE PUSA PE PILOT AUTOMAT. TELECOMANDA FIIND LA BRUXELLES DAR SE MAI IMPRUMUTA SI PESTE OOCEAN !
  MARILE DECIZII SE IAU FARA CONSULTAREA POPORULUI , INSTITUTIA REFERENDUMULUI NE FIIND FOLOSITA !?
  NOAPTE BUNA ROMANIA ! NOAPTE BUNA ROMANI ! DIN PACATE E NOAPTEA POLARA !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.