marți, 5 iulie 2016

Suflet bătrân în Noua Energie


Din luna decembrie a anului 2012, planeta Pământ intrat într-o nouă energie și o nouă conștiință. Pe masură ce privim lumea de astăzi, este tentant să ne gândim la ea ca întuneric și o lume decăzută. Suntem totuși, într-un proces de tranziție. Omenirea se deplasează într-o conștiință mai înaltă, iar acum avem mai multă energie pozitivă pe planetă decât cea negativă, contrar percepției superficiale de suprafață care ne este indusă de mass-media. Timp de secole, am funcționat dintr-o conștiință veche, negativă, de război, violență, cruzime, precum și nevoia de putere. Acest lucru se schimbă acum. Schimbarea poate părea lentă; dar, umanitatea se deplasează spre pace, cooperare și compasiune.
Este posibil să nu pară în acest fel, în acest moment, dar negativitatea crescută ce o vedem este conștiința întunecată în ultima ei luptă pentru supraviețuire. Tot ce a fost negativ acumulat de-a lungul timpului, atât în conștiința individuală cât și în cea planetară, iese la suprafață pentru a fi conștientizat, transmutat și vindecat. Energia  întunecată va rezista schimbării, chiar și dacă schimbarea este în mai bine. Suntem ființe sociale și tindem să luăm lucrurile așa cum sunt; sau de multe ori ne dorim să ne întoarcem la modul în care lucrurile au fost bune cândva. Ne bucurăm de familie, chiar dacă familia este una negativă. Conștiința umană strălucește acum cu mai multă lumină asupra planetei. Din acest motiv, devenim o lume pozitivă. Această lumină ce a crescut are problemele sale temporare. Aceasta va scoate întunericul suprimat care a fost în om, pentru o lungă perioadă de timp. Dacă o lumină strălucește într-un depozit abandonat, șobolanii și alți dăunători se împrăștie care încotro. Dăunătorii au fost întotdeauna acolo; ei pur și simplu s-au ascuns în întuneric. Din moment ce mai multă lumină strălucește din conștiința umană lumea devine mai transparentă; capacitatea oamenilor de a minți devine cunoscută, iar acei oameni se vor deconspira. Noua Conștiință nu va mai tolera moduri dubioase de gândire.

Vedem aceste exemple în diferite forme de proteste, mișcări sociale și de mediu și / sau expunerea corupției în sistemele politice și corporații. Lumea dă acum un mesaj clar că vrea să se schimbe în bine. Noua Conștiință este diferită de orice am avut în istoria noastră. De exemplu, noua umanitate vrea cu disperare să oprească războaiele și violența, dar vechea conștiință încă mai crede că este singura soluție. Mentalitatea conștiinței vechi este de a copleși, cuceri și căuta răzbunare. Noua Conștiință face apel la pace, compasiune, demnitate și respect. Vechea conștiință s-a bazat pe diviziunea de gândire (mentalitatea noi-contra-lor), iar noua conștiință are o abordare unitară: " Suntem cu toții unu, iar noi trebuie să lucrăm și să ne ajutăm unii pe alții".

Când vine vorba de noua energie, mulți dintre noi au simțit deja această schimbare în gândire. Dacă este așa, este pentru că suntem pregătiți pentru noua energie. Conștiința a evoluat în mai multe vieți. Dacă vă simțiți în interior că sunteți un lucrător spiritual (un "suflet vechi"), atunci acesta este un moment important. Ați lucrat la această schimbare pentru omenire în mai multe vieți, ca parte integrantă a acestui proces de vindecare pentru planeta Pământ! Toate intențiile, meditațiile, rugăciunile, activitățile și auto-înțelegerea au venit împreună pentru a schimba conștiința umană. Depășirea frământărilor personale reflectă faptul că vindecarea pentru restul omenirii se întâmplă, de asemenea. În senzația pașnică în care trăim interior, aceste "vibrații pașnice" sunt trimise în mintea altora, indiferent dacă sunt conștienți de acest lucru sau nu. Schimbarea adevărată și vindecarea are loc la nivelul energetic al creației. Așa cum mintea individuală se vindecă, lumea se  vindecă. Mintea este legătura cauzalității iar lumea fizică este efectul. Prin urmare, relele lumii trebuie să fie rezolvate la sursă; care este gândirea, energia și conștiința.

În această nouă energie, acum suntem pregătiți pentru lucruri mari și trebuie să se simtă cu adevărat măiestria noastră spirituală. În scopul de a accelera procesul de pace și armonie, noi trebuie ca indivizi, să creăm pace și armonie în propriile noastre inimi mai întâi. În vechea conștiință, acest lucru nu a fost întotdeauna ușor de făcut, împotriva întunericului la fiecare pas. Vestea bună e că, în noua conștiință, diverse probleme ale lumii vor fi rezolvate mai ușor și mai rapid decât înainte. În tehnologie, de exemplu, am văzut mai multe progrese tehnologice în ultimii 20 de ani decât am văzut în ultimii două mii de ani. La fel ca și salturile ce au fost făcute în tehnologii, imaginați-vă aceleași salturi care apar în trezirea voastră spirituală. Putem face mult mai mult în mult mai puțin timp. Străluciți și continuați să străluciți energia voastră luminoasă. Nu vă temeți de ceea ce este prezentat la știri. Este doar un proces de tranziție. Tot ceea ce se întâmplă se întâmplă în caracterul adecvat al evoluției noastre umane. Pentru a străluci lumina, orice picătură de dramă și negativitate încearcă a rezista oricăror tendințe, să se stabilească, să lupte, sau să facă un trecut diferit. Trecutul este energia veche. Lăsați-l să fie și dați-i drumul. Nu este nimic în negativitate de care aveți nevoie. Mergeți departe de ea cu curaj și încredere. Amintiți-vă că lumina spirituală este obiectivul principal. Acest lucru va vindeca și crește energia pozitivă în interiorul vostru și planetă, de asemenea. Țineți gânduri de pace și compasiune (mai ales  compasiune pentru tine însuți) cât mai des posibil, pe orice căi puteți. Nu vă poate ajuta cineva în întuneric, dacă vă scufundați în întuneric.

Este nevoie de putere pentru a-i ajuta pe cei slabi. Este nevoie de sănătate și frumusețe interioară pentru a-i vindeca pe cei bolnavi. Numai lumina, compasiunea și puterea îi poate ajuta pe cei din întuneric. Fii ceea ce ai venit aici să fii. Compasiunea pentru sine este valoarea de sine. După cum ne mărim valoarea de sine toate lucrurile se schimbă în bine. Lumea noastră nu suferă pentru că noi nu avem suficiente resurse. Noi suferim atunci când o majoritate de oameni nu au dragoste și valoare de sine. Degradarea societății se datorează lăcomiei, lipsei de integritate, iar foamea de putere a făcut o încercare inconștientă de a umple golul din psihicul uman. Acest gol provine de la o valoare de sine scăzută sau de la o conștiință negativă. Dacă oamenii în general se simt mai siguri și mai iubitori cu ei înșiși, gândurile de ură, gelozie, cruzime, trucuri de putere, sau violență nu s-ar mai găsi în inima și mintea lor. Lumea va cunoaște atunci armonia.
Deveniți pacea, deveniți dragostea, deveniți bucuria și deveniți amabilitatea pe care doriți să le vedeți în lume. Extindeți aceste calități in interiorul vostru mai întâi și permiteți-i sufletului vostru bătrân să lucreze pentru a spori puterea noastră prezentă. Lucrătorii spirituali au acum energie nouă și una mai mare pentru a  sprijini eforturile lor. Aceasta este puterea și fundația care se află în așteptare de multe vieți ale noastre. Energia și conștiința fiecărei persoane ajunge de departe. Nu o lăsa să meargă la deșeuri pe aspecte negative. Este timpul pentru noi toți să ne exercităm stăpânirea noastră spirituală și să ajutăm la saltul planetei noastre Pământ până la următorul nivel de evoluție: o planetă a dragostei, bunătății și bunăvoinței.


   Sursa: http://in5d.com/   

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.