sâmbătă, 16 iulie 2016

Președintele Putin avertizează : Lumea este atrasă într-o direcție periculoasă, ireversibilă


 La sfârșitul Forumului Economic Internațional din St.Petersburg din acest an, președintele Vladimir Putin a stat de vorbă cu ziariștii occidentali, avertizându-i că omenirea se află în pragul celui de-al treilea război mondial. De ani de zile, Vladimir Putin, a fost frustrat de jurnaliști, în special jurnaliștii occidentali, care nu raportează ceea ce se întâmplă cu adevărat în lume, sau mai rău, în mod deliberat manipulează informațiile prin propagandă, deoarece aceștia sunt pe statul de plată al CIA sau al guvernului SUA. În ultimii doi ani am studiat discursurile mai multor președinți de stat importanți și în afară de Vladimir Putin, toți bat câmpii, inclusiv Obama, printr-un limbaj de lemn gen Iliescu anilor 1990.

De ani de zile, Putin a precizat că scrisul este pe perete, și că el poate vedea foarte clar direcția și scopul acțiunilor SUA-NATO. Acestea sunt exact în conformitate cu doctrina Wolfowitz și principiilor lui Brzezinski de izolare, slăbire și înconjurare a Rusiei, astfel încât nici o altă țară să nu-și poată permite a provoca supremația americană proeminentă ca singura superputere a lumii (http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/wolfowitz-doctrine-us-plan-global-supremacy/). 

Această strategie nefastă SUA-NATO este evidentă, dar din păcate, mulți oameni ai lumii sunt încă inconștienți de ea, iar o populație trezită este necesară pentru a opri tot acest joc nefast, care poate duce omenirea la extincție.

Baze NATO in jurul Rusiei si Chinei 
    Putin: Cap rece, Cuvinte ascuțite
Putin este un personaj foarte interesant. În ciuda faptului că este un fost membru al KGB-ului rus, el are talent pentru diplomație, și a arătat un cap rece și o minte clară în mai multe situații, în care altcineva în locul lui poate ne-ar fi dus de urgență la război. De exemplu, Putin a făcut o treabă de maestru în august-septembrie 2013 prin intervenția sa, atunci când Obama a suflat aer cald despre Bashar Al-Assad, președintele Siriei. Obama a susținut că Assad a "trecut linia" și a folosit arme chimice pe propriul său popor, o altă acuzație nefondată și o minciună masivă (adevărul despre acea operațiune este că a fost pusă la punct și executată de către serviciile secrete israeliene, turcești și CIA). Putin a numit-o cacealmaua lui Obama și a intervenit pentru a rezolva situația pe cale diplomatică, și cu maiestrie înainte de a deveni un declanșator pentru al 3-lea RM.

Cu o altă ocazie, anul trecut (în noiembrie 2015), Rusia a fost provocată de un membru al NATO, Turcia (care a fost ajutată de ISIS la acel moment). Ea a doborât un avion rusesc neînarmat despre care Turcia a susținut că s-a rătăcit în spațiul aerian turcesc, dar Rusia neagă acest lucru și este adevărat.
Putin a contrastat puternic cu Obama în 2015 la AGNU (Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite), acolo unde Putin a subliniat modul în care SUA au creat ISIS, în scopul de a promova dominația lor geopolitică. De asemenea, el a râs cu dispreț la ziaristul MSM care pretindea repetând propaganda NATO, că Scutul de apărare antirachetă a fost extins spre Est (ce a înghițit națiunile din Europa de Est care obișnuiau să facă parte din URSS), din motive de apărare împotriva Iranului! 

Instalatii de rachete NATO care ameninta Rusia
În următorul clip video de mai jos, Putin le spune direct jurnaliștilor că nu-și fac treaba în mod corespunzător pentru a informa populația cu privire la modul în care lumea, prin expansiunea estică persistentă și fără sfârșit a NATO față de granița cu Rusia, este condusă spre al 3-lea RM :
,,Amenințarea iraniană nu există, dar sistemul de apărare antirachetă al NATO este poziționat în Europa ... [SUA-NATO] întotdeauna face referire la "amenințarea iraniană " pentru a justifica acest sistem. Încă o dată, au mințit".
"Acum, sistemul funcționează, doar trebuie încărcat cu rachete. Jurnaliștii ar trebui să știe, că aceste rachete sunt puse în capsule, care sunt utilizate în sistemul de rachete cu rază lungă de acțiune ,,Tomahawk "."

"Deci, acestea sunt încărcate cu rachete, care pot penetra teritorii pe o distanță  de 500 km, dar știm că tehnologiile avansează, iar noi știm în ce an SUA va realiza următoarea rachetă. Această rachetă va fi capabilă să penetreze distanțe de până la 1000 km și apoi chiar mai departe, iar din acel moment vor începe să amenințe în mod direct potențialul nuclear al Rusiei."

"Noi știm an de an, ceea ce se va întâmpla și ei știu că noi știm. Ei doar vă spun povești și voi le cumpărați și le împrăștiați cetățenilor țărilor dumneavoastră. Popoarele voastre, la rândul lor, nu simt un sentiment de pericol iminent - aceasta este ceea ce mă îngrijorează. Cum nu înțelegeți că lumea este trasă într-o direcție ireversibilă, în timp ce ei pretind că nu se întâmplă nimic? Nu știu cum să mă înțelegeți mai bine... "      Putin avertizează: Apărarea SUA-NATO = Pregătire pentru Război

 Acesta este un avertisment clar al lui Putin referitor la un posibil al 3-lea RM. El a spus aceste cuvinte recent, la 17 iunie 2016 la o întâlnire cu jurnaliștii străini la încheierea Forumului Economic din St. Petersburg. Cu toate acestea, cât de mulți vor asculta avertismentul? Cei care acordă atenție cunosc SUA, iar organizațiile pe care le conduce și domină la fel ca NATO, sunt folosite ca instrument militar al Noii Ordini Mondiale. 
SUA este utilizată pentru a lansa crearea unui guvern mondial cu control total cultural, economic și militar sub masca democrației, care domină toate celelalte națiuni de pe Pământ, astfel încât fiecare națiune să fie adusă în turmă și să fie siguri că nu va exista nici o rezistență semnificativă atunci când sistemul de schimbare de la statele-națiune suverane va impune un ordin totalitar, socialist mondial. 
Este deosebit de important să vedem că prin falsele amenințări ce le invocă oamenilor, manipulatorii Noii Ordini Mondiale justifică mai multă centralizare a puterii și a controlului, precum și menținerea populației într-o perpetuă stare de frică existențială, alături de celelalte motivații ca: terorismul, schimbările climatice, epuizarea resurselor, pandemii globale, etc.
De asemenea, este esențial să se vadă trucul de inversiune satanică folosit, prin care un lucru este numit opus (atacul se numește apărare, războiul este numit pace, etc.), cu scopul de a ascunde intenția reală și motivația.

Logic vorbind, NATO a fost creată după al doilea RM (1949). Ca răspuns a fost creat Tratatul de la Varșovia (1955), bloc militar creat de fosta URSS cu membre toate țările foste comuniste din Europa de Est și odată cu desființarea acestuia, după revoluțiile din 1990 și destinderea pacifistă mondială ar fi trebuit și desființarea acestuia. Dar nu, NATO s-a extins sub o falsă amenințare indusă permanent maselor. Indiciile acestei amenințări induse au fost terorismul în general, terorism creat și finanțat ocult de SUA, Israel, Arabia Saudită și pus în scenă prin operațiuni ,,steag fals" peste tot în lume pentru a ne induce prin mass-media aservită și controlată ideea că trăim "într-o lume nesigură". 

După destinderea mondială a anilor 1990 prin destrămarea socialismului și a
dictaturilor din Europa de Est, omenirea ar fi trebuit să trăiască în pace și bună înțelegere, dar neoconii de la Washington au văzut oportunitatea de a câștiga și mai mult teren pe scena internațională. Astfel, după 1990, datorită NATO, singura alianță militară rămasă, s-au pornit noi războaie în Irak, fosta Iugoslavie, Orientul Mijlociu, unde țări întregi au fost devastate cu milioane de victime din rândul civililor, iar supraviețuitorii au fost obligați să trăiască o viață în sărăcie sub guverne marionetă formate de Washington DC. Și plini de aroganță ne țin discursuri despre apărarea populației împotriva amenințărilor de orice fel...
Politica este clar dovedită în acești ani: Țările trebuie să aibă guverne obediente occidentului care să permită prin Constituție și legislație ca corporațiile să spolieze toate bogățiile naționale fără taxe, iar cine nu se supune, este etichetat dictator (ex: Saddam Husein, Miloșevici, Ghadafi, Bashar Al Assad, etc.) și va fi înlăturat prin forța militară, adică NATO.

 În particular, cazul Românei este unul de alegere greșită deliberat, de către politicieni dezinteresați, ignoranți și corupți. Scutul antirachetă de pe teritoriul nostru ne-a transformat în țintă sigură în primele minute de la declanșarea eventualului conflict. Cu masarea de trupe străine și tehnică militară grea pe teritoriul nostru nu vom fi în niciun caz mai bine apărați, ci teritoriul țării va fi transformat în teatru de război și totul va fi devastat. Cât despre bărbații noștri până-n 35 de ani, fără nici cea mai infimă cunoaștere și instruire militară vor fi ,,carne de tun".
V-ați gândit vreodată că poate asta se și urmărește?? Populația României decimată în conflict, teritoriul țării devastat (priviți cum arată Siria...), pentru ca apoi (dacă ar mai exista acest apoi..) să vină ,,frații noștrii" americani să ne reconstruiască țara luându-ne ce mai avem încă pe-aici: pământ arabil, păduri, ape, petrol și gaze, minereuri, aurul și metalele rare de la Roșia Montană după care le curg balele de mulți ani (și care valorează conform unui inginer geolog cca. 500 miliarde $), femeile frumoase (ptr. că bărbații au fost făcuți eroi postmortem de către președinte din vila lui din SUA) iar copiii duși în SUA pentru organe în favoarea celor bogați. Nu mă uit la filme horror dar acesta este un scenariu posibil, fiind în această alianță care acționează împotriva umanității.   

Să sperăm că destui oameni din toată lumea vor conștientiza avertizarea lui Putin, pentru că în mod inevitabil va veni un punct în care NATO va fi capabilă să lovească cu ușurință preventiv Rusia, China, Iran și orice altă națiune "recalcitrantă" în ochii lor, iar aceste națiuni vor răspunde îndreptățit pe măsură, având dreptul să se apere și apoi......dezastrul planetar...

      Dumnezeu să ne apere...!!

  Pentru o mai bună informare postez și documentarul despre viața lui Putin cu subt. RO
         Eu Putin :

     Sursa: http://humansarefree.com/ 

26 de comentarii:

 1. Adevarul care intr-adevar ne elibereaza. Excellent articol si foarte adevarat. Putin este un mare diplomat si in ciuda marilor provocari din partea USA, Turciei, Germaniei... a reusit sa-si mentina pozitia, mintea clara. Respect pt. diplomatia lui, pt.adevarul direct spus . Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu sunt un rusofil, cu toate ca cultura rusa este una dintre cele mai spectaculoase si spirituale de pe planeta. Am luptat personal mult cu prejudecatile legate de istoria noastra si rusi, stiind cat rau ne-au facut in istorie, dar cu toate astea, in prezent am sesizat cine vopseste gardul si unde-i leopardul...
   Pe scurt, lui Putin dupa ce i s-a propus sa ia parte la implementarea Noii Ordini Mondiale de catre neoconii de la Washington, iar el a refuzat, s-a dezlăntuit defaimarea personala si a Rusiei in mass-media controlata de Murdoch, membru satanist al organizatiilor sioniste mondiale. La acest joc murdar participa majoritatea tarilor occidentale datorita liderilor marionete ale Cabalei malefice, sub infatuata democratie ce ne este vehiculata si care este defapt o criptocratie sau dictatura a minoritatii si un atac direct la drepturile esentiale ale omului.
   Neoliberalismul care conduce in prezent lumea occidentala este precum ,,anus contra naturii,,. Dreptul fundamental la viata il avem de la Dumnezeu odata cu nasterea pe aceasta planeta si avem dreptul gratuit la hrana, apa si mijloace de subzistenta. Nimeni nu le-a dat dreptul sa preia resursele planetei pentru a ni le vinde noua scump, pentru ca o asazis elita sa traiasca in huzur, noi, cel multi fiind considerati de Ei o subrasa care trebuie exploatata si decimata, daca se inmulteste prea mult.
   Deci Rusia, ce face parte din Alianta Estica alaturi de statele BRICS sunt forta ce se opune acestor satanisti dogmatici, iar pana la invingerea lor SUNT DE ACORD CU ACTIUNILE LOR
   Apoi vom mai vedea. Daca Noua Forta se va dovedi la fel ca cea veche, voi lupta si impotriva lor cu aceleasi mijloace..DEZVALUIND ADEVARUL !
   Dumnezeu sa ne ajute !!

   Ștergere
  2. Cta drepate aveti.... si eu am avut prejudecatile mele in ceea ce priveste Rusia cu politica si cultura ei dar arm cautat ADEVARUK sin carti si in internet ....si unul care " m- trezit" santeti chiar DVS. Multumesc inca o data. Dumnezeu sa ne ajute !!

   Ștergere
  3. Domnule Marius , multa apreciere fata de vorbele pe care leai etalat in comentariu ! Un singur lucru pot sa exprim ... forta economica, politica , strategica , nucleara a rusiei reprezinta izvorul fricii si al respectului tuturor tarilor fata de Rusia ! Oare de ce si-a luat titulatura de "Mama Rusie "?? Oare De ce niciodata nu a fost vorba de o urma de curaj a SUA sa se ia la trante cu rusia ??? In final o intrebare ce poate sa va puna pe ganduri ? Oare de ce nici Rusia ,nici SUA ,nici Germania ,nici Marea Britanie nu misca un deget ? Cine poate contra-ataca cu mare lejeritate orice actiune a lor ? Oare tarile asiatice de ce nu sunt niciodata aduse in discutii ? Oare de ce nu aduce nimeni nici cea mai mica ofensa Coreei de nord , Chinei sau chiar Japoniei ? Multumesc mult ;)

   Ștergere
  4. Cum nu s-a luat nimeni de Rusia? A incercat Napoleon si Hitler si au esuat total. Mama Rusie, cum le place rusilor sa spuna vine de la constiinta ca pentru ei este ca o mama si asta ar trebui sa fie pentru fiecare natiune tara lor si chiar este, la modul cel mai serios. Mama Romanie ne da tot ce are fara sa ne ceara nimic in schimb pentru a trai fericiti in evolutia noastra pe acest taram, dar ca in granitele Ei se intampla altceva doar noi suntem de vina.
   Despre tarile asiatice nu se mediatizeaza prea mult aici in occident, dar nu inseamna ca nu au un rol. Coreea este locul unde se spala banii din droguri ai factiunii Rockefeller/Bush si sperietoarea lor nucleara asupra lumii. Odata cu schimbarile planetare iminente cele doua Coree se vor uni (discutiile se fac deja). Japonia este a fam.Rothschild de la infrangerea shogunatelor Evului Mediu, si de atunci toate guvernele, inclusiv imparatul (care nu este cel autentic) au fost marionetele occidentului. Acum s-a format Alianta Estica cu principalele state BRICS care actioneaza impotriva Cabalei, pentru instaurarea unui nou sistem financiar global sanatos bazat pe metale pretioase si o economie sanatoasa.
   Suntem pe ultima suta, cum se spune si mafia kazara care a detinut puterea pe planeta in ultimii 300 de ani va fi infranta, dar toate acestea au venit din Orient.
   Mai cauta pe blog articole mai vechi despre aceste subiecte si te vei lamuri pe deplin. Din 2013 decand public, cu o munca imensa am facut lumina si m-am lamurit si eu, prin studiu, in multe necunoscute ale lumii actuale.
   Ca si concluzie, fiti pe faza caci totul se va schimba in foarte bine curand. Informati-va inainte sa va faceti o parere despre ceva anume. Adevarul de inalta si te face LIBER !

   Ștergere
  5. Marius prietenu PUTIN atata are o capacitate de invarte tot PENTAGONUL dupa degetul lui cel mic,asta are capacitate de conducere ,administrativa si de lupta,ceea se se afla la puterea statelor sunt uni s-au atli impusi de servicii ca si la randul lor sa poata fi usor manipulati si CEAUSESCU de catr-e ei a fost pus,dar el nu l-ea cantat in struna,sa revin la PUTIN este omul care tine patrie si poporului lui,e ca si mama care isi apara pui,co fi lupoica,ursoica etc.cu ori ce pret nu se lasa atins si eu sunt de conceptia lui si sunt prieten cu el,daca accepta

   Ștergere
  6. MA-NI-PU-LA-RE. Războiul limbilor(graiurilor). La asta ma gândeam azi. Evreii iau copiat pe geți cu istoria scrisa, geții s-au prins și au renunțat la scris. A exista ca limba într-un ocean de graiuri și dialecte, asta e o provocare de milenii, multe milenii. Graiul "romanesc" fără istorie scrisa e prezent peste tot și dăinuie.   vatra milenara cât-ar fii de mica trebuie apărata ca insula graiului, a limbii. de unde vin rusii? cine sunt rusii?

   Ștergere
 2. Draga Marius, intr-un articol trecut ai postat ca exista o dispensa divina, unde este interzis folosirea armelor nucleare......deja s-a revocat acea dispensa ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In niciun caz. Razboi nuclear nu va exista pe aceasta planeta. Civilizatiile care ne monitorizeaza cu tehnologie la care noi nici nu visam vegheaza la asta. Dar ai impresia ca prin armele conventionale folosite intr-un eventual si nesperat conflict vor mai exista supravietuitori?
   Paradigma actuala este in schimbare prin prabusirea a tot ce este vechi si Noua Paradigma ii va lua locul. Cedati, lasati-le sa se duca si ancorati-va la energia NOULUI, incercati sa ganditi, orice si altfel, nu cum am fost invatati pana acum...si o sa vedeti ca totul se va schimba in bine in jurul nostru..
   Drum drept spre Lumina !

   Ștergere
  2. tot ce mai putem face noi ca popor sa ne rugam cum spune Putin lumea e in pericol are dreptate e un barbat adevarat ce nu isi vinde sufletul si tara lui dumnezeu e cu noi

   Ștergere
 3. Domnul Putin spune adevarul.El apara bunurile si interesele rusiei ale cetatenilor ei.Bogatiile rusiei sunt mari si oligarhii americani ar vrea sa puna mana pe ele gratis daca se poate.Eu stiu ca atunci cand hillary va deveni presedinta va declansa razboiul mondial prin atacarea iranului.Vom avea si criza economica,pentru ca iezuitii vaticanului care conduc lumea pein cele 13 familii care tiparesc moneda vor face ca totul sa fie electronic intru-n cip pe mana.Foarte bun articolul multumim.

  RăspundețiȘtergere
 4. Pai, mai intai a fost NATO.Sa discutat,desfintarea concomitenta.Dar oculta auitat.

  RăspundețiȘtergere
 5. Da,sunt de aceiasi parere ca si autorul acestui articol. Toate razboaiele moderne au avut la baza destabilizarea economica si politica la nivel mondial, razboaie incepute si intretinute de USA in vederea detinerii puterii si controlului in orice colt al lumii. Au reusit intr-o oarecare masura cu tarile arabe si acum incearca sa aplice aceleasi principii si cu Europa. Populatia trebuie sa vada mai departe de ceea ce se afla in spatele discursurilor frumoase ale guvernelor SUA, Germania, Olanda si Franta. Acum este un moment oportun si pentru Romania cand deja Anglia incearca sa faca acest pas.

  RăspundețiȘtergere
 6. Da.un mare om politic ,a salvat Rusia de la catastrofa...Problema e ca nu i sa permis sa se alature noii ordini mondiale. Rusia nu este invitata ,nu i se accepta dorintele ...Eltin spunea ...ca fara rusia nu va fi nici o ordine mondiala...

  RăspundețiȘtergere
 7. Putin este un MARE OM si PATRIOT!!!! Oare Romania cand va avea si ea parte de un Patriot care sa apere interesele de tara si de neam?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Prea tarziu pentru Romania, din pacate!

   Ștergere
  2. Romania niciodata nu se va compara cu Rusia. Romania e o colonie a Bruxelles

   Ștergere
 8. Propaganda ruseasca, ca intotdeauna. Cu cat incearca sa ne manipuleze mai mult, cu atat mai multa opozitie facem si capatam rezistenta, asta este ce rusii nu inteleg. Eu zic sa-si faca mai multe griji de Rusia lui saraca si inapoiata, dar cu pretentii de superputere, pentru ca mai au foarte putin pana la autodistrugere.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Prostii!USA manipuleaza,este imperiul raului,condus de jidani periculosi!

   Ștergere
 9. Patroid va avea atunci cand tara noastra va scapa de datori...pentru ca tara noastra de mult nu e "tara noastra" este vandut de mult strainilor..si dc nu avem si noi un aparator ? Pentru ca la noi bani apropo coruptia vorbeste..

  RăspundețiȘtergere
 10. Am citit articolul si, mai ales, comentariile si nu pot sa nu ma minunez ce de dusi cu pluta avem in tara, poate ca-i mai inteleg pe cei motivati financiar s-o faca, dar cred ca sunt si creduli destui. Parerea mea, de ce nu discutati cu amabsada rusa sa va faca un gulag special prin intinderile Siberiei si sa mai postati de acolo, din inima democratiei si libertatii ruse, despre binefacerile Maicii Rusii...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E...asa e lumea...majoritatea creduli numai unii inteligenti. Numai ca dvs. sunteti o victima a trecutului, cu gulaguri, Siberii...ati ascultat prea mult povestile asupritorilor occidentali si cred ca va place sa le fiti slugoi obedient cu povesti despre democratie si libertati. Eu zic sa va treziti...vedeti imaginea de ansamblu si din alte surse nu numai din TV-urile cu stiri si propaganda ale miliardarului MURDOCH.
   Lumea evolueaza, nu se protapeste in racilele trecutului, pana si Rusia si-a dat seama de asta. Deci mai informati-va si apoi veti avea dreptul sa va autocriticati, in democratia vehiculata de stapanii dvs. se spune ca nu trebuie sa criticati mentalitatea si stilul de viata al celor din societate, deci....cu ce drept blamezi la modul general..?? Ai cumva tendinte dictatoriale? Cam asa se vede treaba.
   Si-n alta ordine de idei...formatia mea morala este de Gigi Contra...Asa am fost si pe vremea lui Ceausescu si acum. Daca toata mass-media, ăpoliticienii pupu in cur occidentul care ne fura si ne transforma in sclavi in tara mea, imi permit, conform libertatii vehiculate de ei sa fiu din nou Gigi Contra...
   Acum iti este clar..??!!

   Ștergere
  2. am 77 ani= in lume nu exista democratie decit pt propaganda = nu exista civilizatie ci numai criminalitate = nu exista libertate ci libertinism =dictatura si ignoranta , a dominat lumea de la inceputuri si o va domina vesnic = lumea a fost si este ranita grav de terorismul STATAL , care a ucis din 1945 pana azi direct si indirect peste 100 (una suta) milioane oameni = calculati citi morti au realizat teroristii francezi , americani , englezi , germani , olandezi ,EVREI, in VIETNAM - COREEA - EGIPT - IUGOSLAVIA - IRAK - PALESTINA - SIRIA - AFGANISTAN - LIBIA SI NU IN ULTIMUL RIND - r o m a n i a - = in ROMANIA DIN 1989 PINA AZI , NAZISTII DIN NATO NE-AU DISTRUS ECONOMIA , ARMATA , NE-AU TRANSFORMAT IN PIATA DE DESFACERE A NAZISTILOR , NE-AU INSTAURAT MAREA CORUPTIE IN TOATE SFERELE SOCIALE SIECONOMICE DUCIND LA MARE SARACIE , SUBFINANTAREA EDUCATIEI, SANATATII , INFRASTRUCTURI , CARE SITUATIE A CAUZAT DIRECT SI INDIRECT MOARTEA A MILIOANE DE OAMENI = NE-AU INCALCAT GRAV SUVERANITATEA PRIN AMESTECUL IN TREBURILE INTERNE ALE TARII=

   Ștergere
 11. rusii, de unde vin și cine sunt rusii? asta e prima întrebare. restul e politica. americanii sunt englezi? restul...?

  RăspundețiȘtergere
 12. Suntem in sfârșit la un pas de alt an "2019" La Multi Ani !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.