sâmbătă, 9 iulie 2016

Documentarul de weekend : Auschwitz – adevăr sau minciună? (subt.RO)


 Trecând în revistă vechi articole în care făceam trimitere către linkuri cu documentare, am observat că acele documentare nu mai există. Astfel m-am hotărât să public de pe contul meu de Vimeo documentarul foarte sensibil despre lagărul de concentrare de la Auschwitz. Este sensibil pentru actualii manipulatori ai omenirii deoarece scoate în evidență faptul că totul este o mare farsă. Istoricul David Irving numea Holocaustul ca Holohoax, adică Holofarsă.
Realizatorul documentarului a avut curajul să pună întrebări stânjenitoare multor persoane care gestionează în prezent muzeul Auschwitz, astfel încât să iasă în evidență faptul că, defapt Holocaustul este o mare minciună, iar la Auschwitz nu au existat camere de gazare și crematorii. Toate acestea au fost construite după terminarea războiului, iar povestea a fost inventată de aliați (americani, englezi, polonezi și sovietici deopotrivă). Până și cifrele victimelor sunt mereu schimbate, dacă la început scria pe placa comemorativă 4 milioane de victime, după anii 1990 s-a schimbat la 1,1 milioane, probabil li s-a părut și lor exagerată, cu toate că și această cifră este una inventată.
În prezent este o mare afacere datorită milioanelor de turiști anual, ce vizitează această locație. 
Acest documentar în două părți, alături de articolele publicate pe blog despre acest subiect (al Holofarsei evreiesti), aduc în atenția noastră faptul că și despre acest subiect am fost și suntem în continuare mințiți, pentru ca o anumită etnie să profite maxim, material și să impună legi și coordonate celorlalte națiuni ale planetei.
    Vizionare plăcută ! (pana nu vor fi sterse si de aici...)

Auschwitz - adevăr sau minciuna - partea 1 (03.12.2008) from mariussumedrea on Vimeo.

Auschwitz - adevăr sau minciuna - partea a 2-a (03.12.2008) from mariussumedrea on Vimeo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.