luni, 18 iulie 2016

COBRA – Actualizare 14.07.2016 : Termenii predării


  Există negocieri de predare a Cabalei care au loc în spatele scenei, iar populația are dreptul să știe ce se întâmplă și să comunice punctul ei de vedere. Deci, aici eu pun termenii predării pentru atenția publicului și discuții.
Facțiunea Rockefeller cel mai probabil va lupta până la sfârșitul lor amar, dar restul Cabalei va ceda atunci când situația va deveni suficient de nesigură pentru ei. Multe dintre facțiunile pozitive devin tot mai nerăbdătoare și din ce în ce mai capabile să înlăture Cabala de pe planetă. Ceea ce este negociat cu Rothschilds trebuie negociat cu iezuiții și familiile Nobilimii Negre. Grupul Chimera nu este implicat în aceste negocieri.
 Scopul negocierilor este o tranziție pașnică, fără răzbunare împotriva Cabalei.
    Ei vor primi asigurări:
1.     Ei pot obține asigurări că nu vor fi eliminați de pe planetă de către oricare dintre facțiunile bazate pe Pământ.
2.     Ei își pot păstra castelele lor kitsch și stilul de viață, dar nu mai mult, astfel încât valoarea se ridică la câteva miliarde de dolari SUA. Nu vor mai exista mii de miliarde în conturi bancare, cu care să poată orienta agenda planetară, nici un control asupra mass-media, nu au acces la tehnologie avansată, nici o poziție de putere de nici un fel. Ei vor fi integrați în noua societate ca "cealaltă parte a consilierilor monetari" și li s-a dat o șansă de reintegrare în calitate de "membri de onoare ai" Noii Societăți ", după ce acceptă predarea Luminii.

        Ei vor trebui să repare căile lor:
1.     Ei vor trebui să cedeze controlul asupra sistemului financiar, mass-media, armată și politică la nivel mondial imediat, astfel încât Resetarea să poată începe în mod pașnic fiind nevoie de asistență dată omenirii.
2.     Ei vor trebui să apară în fața adevărului și a Comisiei de reconciliere, cum au fost cele din Africa de Sud, care au avut destul de succes: https://en.wikipedia.org/wiki/Truth_and_Reconciliation_Commission_%28South_Africa%29
3.     Ei vor trebui să coexiste cu umanitatea în pace. O greșeală și vor fi îndepărtați.
Aceste condiții sunt favorabile, deoarece acestea se pot obține eventual pentru ei. Din acest motiv, mulți dintre ei vor începe să coopereze și să accepte de fapt, cu adevărat Lumina. Mulți au fost forțați sau născuți în structura Iluminaților împotriva liberei lor voințe și mulți acționează din traume profunde. Cei care încă refuză să coopereze, vor fi luați în Soarele Galactic Central după Eveniment. Dacă nu cooperează și cooperează rapid, condițiile de negociere se pot schimba, pentru că situația planetară și cosmică se va schimba deoarece Soarele Galactic Central este pe cale de a "strănuta" (de a elibera energie pe o infinitate de frecvențe, lumină divină pentru a schimba totul în Galaxie).

 PS. Aceste informații se confirmă, deoarece și Ben Fulford în comunicatul de săptămâna asta spunea că se negociază ultimii termeni foarte serios.

   Victorie Luminii!

5 comentarii:

 1. https://youtu.be/hxGUHghujsE?t=3

  RăspundețiȘtergere
 2. Parcă era vb pe 4 iulie apoi 10 ...suntem deja pe 18 si abureala continuă

  RăspundețiȘtergere
 3. daaaa.totul e amanare...discutii intre extraterestrii,....grupuri planetare. Unele lucruri sunt bune aici, insa altele sunt fabulatii mari de tot. Fara suparare!

  RăspundețiȘtergere
 4. In sfarsit lumea incepe sa observe zaharelul cu care sunt pacaliti de ani de zile. Schimbarile in lume trebuie facute de fiecare in parte si asta practic, nu teoretic si ca sa intelegeti ce va spun....daca te duci la toaleta, te stergi singur la fund, nu cred ca astepti sa vina sa te stearga cineva.....intelegeti ?

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu cred Rotschild si Rochefeller si ordinul iezuit nu vor ceda niciodata urmarind eliminarea banilor si implantarea microcipurilor in oameni.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.