joi, 7 iulie 2016

Actualizare Ben Fulford (05.07.2016) – Mafia Khazară a suferit înfrângeri, anumite revolte se răspândesc în UE, SUA și în alte părți


 Finalul tiraniei mafiei Khazare pe planeta Pământ se apropie foarte mult de sfârșit, într-adevăr Rothschild-zilor și altor membri de top ai familiilor mafiei Khazare, cum ar fi Borgia, Medici, Del Banco (Warburg), Rockefellerii (inclusiv Clinton), Bush (Pecce), li s-a dat termen până pe 10 iulie pentru a ajunge la un acord de pace cu oamenii planetei . După aceea o recompensă de 100 de milioane de $ pentru fiecare, plătit în aur, vor fi predate cuiva care îi poate aresta și dacă se opun arestării, vor fi uciși membrii acestor familii genocide.
Noi auzim că există lupte interne vicioase, argumentând cu ce se întâmplă în cadrul acestor "familii", despre ce să facă în această situație. Cum acest buletin informativ a fost distribuit on-line, am fost contactați de o facțiune a familiei Rothschild și o întâlnire cu un reprezentant al Societății Dragonul Alb (SDA) este acum aranjată pentru această săptămână. În cadrul reuniunii se va discuta modul de a crea un sistem financiar, care va fi bun atât umanității cât și naturii. Se va discuta, de asemenea, crearea unui nou sistem meritocratic (iată sistemul pe care l-a creat și-n România, Laurențiu Primo și care va fi viitorul mod de guvernare la nivel planetar, n.b.), democratic și transparent pentru planificarea viitorului speciei noastre și acestei planete.


Pentru a reaminti acestor familii de ceea ce este în joc, aici este un mesaj trimis lor de către un înalt oficial al Pentagonului:
,, Mi s-a spus din mai multe surse că există o mulțime de oameni (bărbați și femei), care se așteaptă ca Mafia Khazară (Rothchilds / Bauers) să nu coopereze. Acești oameni sunt dornici să pună capăt vieții criminalilor Mafiei Khazare la fiecare nivel. Ar fi de dorit să-l lăsați pe reprezentantul vostru să știe că acest lucru este real și nu poate fugi sau ascunde. Timpul lui s-a scurs. Este timpul să cooperați sau ei vor muri toți, inclusiv membrii mai îndepărtați ai familiilor, veri, etc., care se încheie în mod eficient cu descendenții malefici care au chinuit omenirea atât de mult timp. Din nou, noroc la negocieri! În cazul în care acestea nu vor fi respectate, vor exista consecințe majore. Acestea fiind spuse, să aveți o zi bună.

În ultima săptămână, guvernul chinez a contactat de asemenea, liderii altor țări din Asia, precum și șefii grupului G20 al națiunilor pentru a-i informa că se așteaptă ca un acord să fie atins între Societatea Dragonul Alb și grupul familiei Rothschild. Chinezii sunt prea politicoși pentru a face amenințări, dar aceasta este o declarație emisă de către francmasoni chinezi: ,, Vom coopera cu orice religie, orice societate, orice facțiune, orice partid politic sau orice țară care este de acord cu principiile coexistenței, coprosperității și păcii mondiale. Cu toate acestea, vom tăia relațiile cu cineva care nu reușește să cadă de acord asupra obiectivului păcii mondiale."

Cu toate acestea, un alt grup, pretinzând că reprezintă o coaliție de 172 de națiuni suverane, de asemenea și-a anunțat sprijinul, săptămâna trecută, inclusiv  pentru un nou sistem financiar. Surse ale Pentagonului spun că cancelarul german Angela Merkel (un membru al familiei Rothschild, Saxa Gotha) a ajuns deja la un acord cu chinezii, atunci când a vizitat China pe 13 iunie. În conformitate cu această afacere Merkel a promis că va demisiona după ce Grecia iese din UE și, în schimb, chinezii au convenit să salveze Deutsche Bank. Deutsche Bank nu ar supraviețui altfel ieșirii Greciei din UE (71% dintre greci sunt împotriva UE și doar 27% o susțin), deoarece aceasta ar însemna o neplată a datoriei Greciei, care a fost utilizată de către Deutsche Bank (și altele) pentru a crea munți de derivate. Acești munți s-ar prăbuși o dată ce nisipul datoriei Greciei pe care sunt construite este eliminat.

Cealaltă țară a UE, în cazul în care o criză se apropie rapid, este Italia. Acolo Prim-ministrul italian Matteo Renzi a promis 150 de miliarde de euro guvernului ca plan de salvare pentru băncile italiene doar pentru a fi mustrat în mod public de către germani, care au spus nu la o astfel de afacere, pentru că ar ajunge să plătească pentru asta. Italienii au spus atunci germanilor că italienii sunt cei care vor decide. Acest lucru a degenerat într-o ceartă publică, care este probabil să se încheie cu Italia revenind la Liră și Renzi demisionează, surse ale CIA în Europa, spun.Apoi, desigur președintele Francois Hollande va fi, de asemenea obligat să demisioneze atunci când Italia pleacă, Franța va fi, de asemenea forțată de realitatea financiară să părăsească euro și va reveni la franci.

De asemenea, cea mai înaltă instanță din Austria a decis săptămâna trecută că recentele alegeri prezidențiale au fost marcate de fraudă și trebuie să aibă loc din nou. Acest lucru este aproape sigur de a avea ca rezultat alegerea "extremei drepte" (adică împotriva totalitarismului UE) candidatul Partidului Libertății la președinție, Norbert Hofer. Facțiuni Pro-UE au încercat să oprească această dezintegrare propunând o UE controlată chiar mai strict, mai central. Ele au propus chiar, extinderea UE în Orientul Mijlociu și Africa. http://www.blacklistednews.com/%22EU_Wants_An_Empire%22_-_Brussels_Plans_To_Expand_Into_Middle_East%2C_Africa/52386/0/38/38/Y/M.html

Bineînțeles, având în vedere istoria lor colonială neplăcută, puteți fi destul de siguri că popoarele din Africa și din Orientul Mijlociu vor spune "multumesc, dar NU, mulțumesc." În mod clar proiectul UE imaginat ca să evolueaze într-un guvern stil Uniunea Sovietică, dar mondial este sortit eșecului. În această situație, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care este aparent din zi în zi precum un bețiv, a declarat pentru Parlamentul UE că a avut discuții cu liderii "altor planete", cu privire la situația din UE. Poți fi sigur că exo-politica și folclorul galactic a avut o zi de sărbătoare cu asta. http://exopolitics.org/european-commission-president-says-he-spoke-to-leaders-of-other-planets-about-brexit/

In Statele Unite, de asemenea, mafia Khazară are probleme profunde. Zarva pe scară largă despre activitățile lui Bill și Hillary Clinton este cel mai clar semn al acesteia. Așa cum a fost mediatizat pe larg în mai multe platforme media, Bill Clinton, în principiu, a dat buzna într-un avion peste Procurorul General al SUA, Loretta Lynch unde a avut o discuție privată de 20 minute cu ea. Inutil să mai spunem, că împreună cu soția sa face obiectul unei anchete penale, această întâlnire a fost pe larg criticată de toți ca interferență evidentă în sistemul juridic. Ipoteza pe care cei mai mulți oameni o fac, este că Clinton a amenințat-o pe Lynch, în numele lui Hillary (americanii o poreclesc Killary, deoarece de-a lungul carierei a făcut cca. 46 de crime prin asasinate info aici: http://beforeitsnews.com/politics/2015/11/former-clinton-hitman-confesses-to-murdering-people-for-money-video-2756624.html ).

În orice caz, mai târziu, Lynch a emis o declarație publică spunând că va merge împreună cu ceea ce decid oficialii FBI. Acești funcționari de carieră au făcut mult timp cunoscut faptul că, dacă Hillary era altcineva, ea s-ar fi dus la închisoare cu mult timp în urmă. Surse ale CIA din Washington DC, spun că scenariul cel mai probabil acum este ca Hillary să fie găsită vinovată și apoi să fie grațiată de președintele Obama. Cu toate acestea, nici lui Hillary și nici altor membri ai mafiei ei nu li se va permite să conducă din nou în SUA. Procese multiple despre alegerile furate sunt de asemenea pe rol, ceea ce face foarte clar că poporul american este acum în revoltă deschisă împotriva furtului nerușinat al alegerilor de către mafia Khazară.

    Notă blogger : Din info apărute chiar și la TV se desprinde ideea că FBI a închis dosarul Hillary Clinton și a fost declarată nevinovată. Este o lașitate fără margini, spun site-urile americane, din partea lui James B. Comey, directorul FBI, care probabil a fost amenințat de mafia Clinton. Ea a încălcat regulile ANS intenționat pentru îmbogățirea personală prin Fundația Clinton. E-mail-urile ei au fost sparte de către hacker-ul român Guccifer (Marcel Lazăr Lehel), cca. 30.000 care erau o dovadă a acestui fapt, pe care statul român s-a grăbit să-l extrădeze în SUA unde a fost condamnat și închis. Cu două zile în urmă a fost găsit mort în celula sa din Virginia – a fost ,,sinucis,, cum des se întâmplă - http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2016/07/breaking-romanian-hacker-guccifer-w-access-to-clinton-emails-found-dead-in-jail-cell-3158703.html .
Site-urile americane spun că Hillary nu putea fi pusă sub acuzare pentru că ar fi trebuit astfel pus sub acuzare întregul Departament de Stat și o mare parte din administrația Obama. Astfel s-ar fi deconspirat cele mai atroce crime împotriva umanității comise vreodată de către guvernul federal corporatist al SUA. Info aici: http://stateofthenation2012.com/?p=41764

Surse de la Pentagon spun acum că acest lucru face parte dintr-o revoluție deschisă, en-gros ce se întâmplă împotriva tiraniei Federal Reserve Board. O singură sursă spune ca "Brexit inspiră Texodus și Califexit"(ieșirea Texasului și Californiei din federația americană, despre care am mai scris, n.b.), iar apoi alte state vor urma, de asemenea. Va putea fi, de asemenea, "Amexit din NATO, ONU și acordurile de liber schimb globaliste precum Nafta, CTE și TTIP", sursa Pentagonului prezice (ar fi destrămarea completă a construcției structurii malefice a Noii Ordini Mondiale, n.b.).

De asemenea, a existat o schimbare completă în Orientul Mijlociu. Așa cum am raportat săptămâna trecută, Egipt și Israel solicită acum să se alăture Organizației de Cooperare Shanghai, un grup care ar fi trebuit pe termen lung să se alăture arcului-inamic împotriva Iranului. Acum, Turcia a făcut brusc un viraj de 180 de grade, iar acum este pentru restabilirea relațiilor de prietenie cu Rusia, Israel și în curând chiar și cu Egipt. Se pare că pacea este în sfârșit pe cale să vină în această regiune îndelung chinuită. 
Facțiunea mafiei Khazare care încă mai vrea cu încăpățânare să înceapă al treilea război mondial și să declanșeze "Armageddon", nu a renunțat complet, totuși. Pe acest front, au existat unele acțiuni la Moscova, săptămâna trecută, de genul ce ar face subiectul unui mare film de spionaj. Surse din cadrul FSB, precum și rapoarte în știrile Washington Post și agenția oficială de știri din Rusia Tass , toți sunt de acord că a fost un fel de incident armat în apropierea ambasadei SUA din Moscova, săptămâna trecută. Ei de asemenea, sunt de acord că a fost rănit grav un "diplomat" american care a fost trimis cu un avion pentru tratament de urgență. https://www.washingtonpost.com/opinions/russian-fsb-guard-attacks-us-diplomat-outside-moscow-embassy/2016/06/28/2c42c98c-3d7f-11e6-a66f-aa6c1883b6b1_story.html

Site-ul de știri Sorcha Faal condus de US Naval Intelligence spune ca rușii au confiscat un fel de dispozitiv electronic care să conțină informații despre personalul din Flota Baltică Rusă. http://www.whatdoesitmean.com/index2065.htm
Imediat după acest incident, șeful flotei baltice ruse și mulți dintre subcomandanți au fost eliberați din funcții. http://tass.ru/en/defense/885430
De asemenea, rușii au făcut imediat o ofertă publică pentru furnizarea coordonatelor transponderelor exact pentru țările vecine pentru toate avioanele care zboară în spațiul aerian deschis deasupra Mării Baltice. În mod clar acest lucru a avut drept scop prevenirea oricărei interpretări eronate a acțiunilor rusești din regiune. Având în vedere comportamentul din trecut al fanaticilor religioși Khazari, care doresc să declanșeze "sfârșitul lumii", este o presupunere bună că o altă încercare de a porni un război nuclear a fost oprită.

 Notă blogger: Din surse americane se spune că președintele Putin i-ar fi dat un ultimatum, printr-o convorbire telefonică, lui Obama pentru dezvăluirea existenței piticii maro NIBIRU în sistemul nostru solar – despre care am publicat și eu pe blog – altfel o va face el. Acest termen ar fi 12.07.2016. Din acest motiv Obama, sub presiunea khazarilor ar fi inițializat programul nuclear DEFCON 3, care înseamnă alarmă de atac nuclear iminent, astfel ca SUA să execute Prima Lovitură asupra Moscovei. Și toate astea pentru ca Putin să nu deconspire existența sistemului NIBIRU. Info aici: http://beforeitsnews.com/paranormal/2016/07/planet-x-putin-says-tell-the-world-about-nibiru-or-i-will-superpowers-dispute-video-2512578.html

Ceea ce acești fanatici religioși au nevoie să-și bage în cap este că lumea nu e pe cale să se încheie, lumea e pe cale să înceapă o viață nouă sau să fie renăscută în paradisul care ne-a fost dintotdeauna menit. Pe acest front, să sperăm că vom avea niște vești bune a raporta săptămâna viitoare dacă negocierile cu reprezentanții Rothschild merg bine. Dacă nu, lupta va continua până când oamenii de pe cuprinsul planetei vor fi victorioși.

   Eliberarea planetară vine în curând!

19 comentarii:

 1. Altii spun ca hacherul traieste (inca) in inchisoare!

  stirileprotv.ro/stiri/international/informatia-potrivit-hackerul-roman-guccifer-ar-fi-fost-gasit-mort-in-inchisoarea-din-sua-dezmintita-de-autoritati.html

  Iar stirea cu Putin si 12 iulie o sa vedem daca-i adevarata sau falsa pe 13!
  Multe minciuni se insira pe net...

  RăspundețiȘtergere
 2. Îmi place ideea exterminării membrilor malefici ai familiilor mafiote khazare.Ar fi și mai fain să fie televizat.M-aș linge pe bot ca un motan,care tocmai a teminat de mîncat un pește.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In felul asta nu ai fi departe de mentalitatea lor,trebuie sa fii bun,sa te schimbi in primul rand pe tine daca vrei sa schimbi lumea,sa vrei indreptarea pacatosului nu eliminarea lui.

   Ștergere
 3. Eu mulțumesc pentru postare.Vești pe care le așteptam.

  RăspundețiȘtergere
 4. Meritocratia inseamna democratie participativa, directa si guvern format din specialisti de inalta moralitate si adevarati patrioti, selectati prin teste si concursuri si apoi votati de catre popor !!!
  FARA PARTIDE SI FARA POLITICIENI !!!
  INFORMEAZA-TE !!!
  Site oficial: www.meritocratia.ro
  Youtube oficial: www.youtube.com/user/meritocratiaromania/videos
  Pagina de facebook oficiala: www.facebook.com/Meritocratia.ro/
  Ajutam Romania: www.meritocratia.ro/ajutam-romania/
  Poti alege sa nu iti pese de realitate dar nu poti fugi de consecintele ei !!!

  Inainte de a comenta aiurea citeste >> Meritocratia si Meritocratismul si Constitutia Meritocrata.
  "Cea mai mare pedeapsa pentru cei neinteresati de politica este aceea ca vor fi inevitabil condusi de cei foarte interesati de politica" -Arnold J.Toynbee, istoric englez

  RăspundețiȘtergere
 5. Semnificativ pentru individualitatea umana, nerelavant pentru specia umana care ,conform unor comunicari stiintifice din sfera geneticii, au aparut si continua sa apara reprezentantii unei noi specii bipede, inzestrati cu un nr. mult mai mare de spirale de A.D.N. Urmare a unor inzestrari genetice superioare in sfera Q.I.-ului,a unor abilitati exceptionale, noile exemplare umane vor construi un nou sistem de valori care sa puna capat pseudo valorilor care dirijeaza societatea umana in prezent. Este evident ca sistemul actual in care populatia planetei este captiva si impartita inegal in adoptarea optiunilor gresite ale inaintasilor ei,nu are viitor. Traim intr-o lume nedreapta care merita sa dispara ,pentru a face loc alteia in care femeia sa se bucure de aceleasi drepturi cu barbatul.

  RăspundețiȘtergere
 6. Din pacate, Fulford are o imaginatie foarte bogata si cred ca nici 10% din ce insira el pe aici nu este adevarat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uite ca ,a avut dreptate cu Turcia..B Fulford.(Ful de As si Ford)adica 7,ca la septica.

   Ștergere
 7. Cu Bunul Dumnezeu înainte,dacă aceste lucruri se vor materializa omenirea toată va fi în sărbătoare!!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Din pacate mafia evreiasca nu poate fi starpita niciodata.Daca hillary este pusa presedinte vom avea criza economica si razboi 3 mondial.Ei au manipulat pe poporul britanic ca sa voteze iesirea din ue,si acum au inceput furtunile pe poetele financiare.Mi-ar place trump dar nu cred ca poate sa fie uns presedinte.Romanilor situatia in viitor va fi foarte grea si vom vedea cea mai secera criza mondiala,schimbarea sistemului financiar,bani electronici si oameni microcipati.

  RăspundețiȘtergere
 9. Despre Brexit nimic.....10 Iulie a trecut. Explicatii?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai asteptam o saptamanma si apoi vedem ce mai zice Ben Fulford, Saptamana aceasta zice ca satanistii de khazari, Rothschild, Rockefelerii s-au cam ascuns si se pregateste si Netaniahu sa se care din Israel....o sa vedem.
   Lupta se apropie de apogeu.
   Numai bine si fiti...pe val !

   Ștergere
 10. pe cat de mare este lumea pe atat este si suferinta pe pamant

  RăspundețiȘtergere
 11. SINGURA SANSA CARE O MAI ARE POPULATIA GLOBALA SA RENUNTE LA DOLARUL USA CA MONEDA DE SCHIMB,SA REDUCA LA TACERE TOATE FORMELE GUVERNAMENTALE DIN USA,ISRAEL,FRANTA,GERMANIA,ROMANIA SI ALTE TARI CU ACELEASI IDEI DE DISTRUGERE A POPULATIEI GLOBALE,VIATA E SCURTA SI NISTE DOBITOCI VOR SO FACA SI MAI SCURTA SI GREA

  RăspundețiȘtergere
 12. OARE PUPULATIA GLOBALA A FACUT GRESELI ?

  RăspundețiȘtergere
 13. OK! Ziceti asa :

  Notă blogger: Din surse americane se spune că președintele Putin i-ar fi dat un ultimatum, printr-o convorbire telefonică, lui Obama pentru dezvăluirea existenței piticii maro NIBIRU în sistemul nostru solar – despre care am publicat și eu pe blog – altfel o va face el. Acest termen ar fi 12.07.2016.

  De ude știți ca 12.07.2016 este termenul limita?
  Va rog dați sursa!

  RăspundețiȘtergere
 14. Ati vazut Turcia,e ok ,lupta pentru binele planetar. Facand alianta cu Rusia etc.B Fulford, B like !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.