luni, 4 iulie 2016

9 Semne care-ți arată că ești un suflet bătrân


                               Ce vârstă ai avea, dacă nu ști cât de bătrân esti?
                                                             Satchel Paige
Există un tip special de persoană, în lumea noastră, care se trezește singur și izolat, aproape de la naștere. Existența lui solitară nu este dintr-o preferință sau un  temperament antisocial - el este pur și simplu bătrân. Bătrân în inimă, bătrân în minte și bătrân în suflet, această persoană este un suflet bătrân care găsește viziunea sa asupra vieții cu mult diferit și mai matur decât cei din jurul lui. Ca rezultat, sufletul bătrân trăiește viața în interior, pășește pe propria sa cale solitară, în timp ce restul din jurul lui, turma, urmează o alta. Poate că ați experimentat  acest lucru în propria viață, sau cunoașteți o astfel de persoană. Dacă este așa, acest articol este dedicat lor.

          9 Semne ce-ți arată că ești un suflet bătrân :
    1. Ai tendința de a fi un singuratic solitar – Pentru că sufletele bătrâne sunt dezinteresate de preocupările și interesele oamenilor din grupurile lor de vârstă, le este nesatisfăcătoare varianta de a-și face prieteni dintre oameni cu care le este greu să rezoneze. Aceasta este una dintre problemele majore ale sufletelor bătrâne cu experiență. Rezultatul este ... sufletele bătrâne tind să se găsească singuri o mare parte din timp. Oamenii pur și simplu nu-i înțeleg.

    2. Tu iubești cunoașterea, înțelepciunea și adevărul - acest lucru pare un pic cam grandios și prea nobil, dar sufletul bătrân în mod natural gravitează spre partea intelectuală a vieții. Sufletele bătrâne înțeleg în mod inerent că cunoașterea este putere, înțelepciunea este fericire și adevărul este libertate, așa că de ce să nu căutăm aceste lucruri? Aceste preocupări sunt mai semnificative pentru ei decât citind despre cele mai recente bârfe mondene sau cele mai recente scoruri la fotbal.

    3. Tu ai înclinații spirituale – sufletele bătrâne emoționale, tind să aibă firi sensibile și spirituale. Depășirea limitelor ego-ului, care caută iluminare și încurajarea iubirii și a păcii sunt principalele ocupații ale acestor suflete. Lor li se pare cel mai înțelept, utilizarea timpului pentru împlinirea spirituală.

    4. Tu înțelegi efemeritatea vieții - sufletele bătrâne sunt frecvent afectate de amintirea nu numai a propriei lor mortalități, ci de orice și oricine din jurul lor. Acest lucru face ca sufletul bătrân precaut și uneori retras, cu înțelepciune să-și dicteaze felul în care își trăiesc viața.  

    5. Tu ești gânditor și introspectiv - sufletele bătrâne tind să gândească mult ... despre tot. Capacitatea lor de a reflecta și de a învăța din propriile acțiuni și cele ale altora este cel mai mare învățător al lor în viață. Un motiv pentru care sufletele bătrâne se simt atât de bătrâne în inimă se datorează faptului că au învățat atât de multe lecții prin propriile procese de gândire și posedă o perspectivă mare în situații de viață de la capacitatea lor de a observa în liniște și cu atenție tot ce se întâmplă în jurul lor. 

    6. Tu vezi imaginea de ansamblu - Rareori sufletele bătrâne se pierd în detalii superficiale de a obține grade inutile, promovări la locul de muncă, locuri de muncă bine plătite sau vedete TV. Sufletele bătrâne au tendința de a privi viața din ochii unei păsări, văzând modul cel mai înțelept și plin de înțeles prin care să abordeze viața. Atunci când se confruntă cu probleme, sufletele bătrâne tind să le vadă ca dureri temporare și trecătoare care servesc doar pentru a crește cantitatea de bucurie simțită în viitor. În consecință, sufletele bătrâne tind să aibă naturi placide, stabile, ca rezultat al abordării lor de viață.

    7. Tu nu ești materialist - Avere, statut, faimă și cea mai recentă versiune de iPhone ... sunt doar plictisitoare pentru sufletele bătrâne. Sufletul bătrân nu vede scopul de a urmări lucruri care pot fi luate cu ușurință departe de ei. In plus, sufletele bătrâne au puțin timp și interes pentru lucrurile de scurtă durată în viață, deoarece aduc puțină semnificație sau împlinire de lungă durată pentru ei.

    8. Ai fost un copil ciudat, greu adaptabil social - Acest lucru nu este obligatoriu întotdeauna, dar multe suflete bătrâne prezintă semne ciudate de maturitate la vârste mici. De multe ori, acești copii sunt etichetați ca fiind "precoce", "introvertit", sau "rebel", nereușind să se încadreze în comportamentele de masă. De obicei, acești copii sunt extrem de curioși și inteligenți, văzând multe lucruri fără scop, fără rost la profesorii lor, părinții și colegii lor și rezistă fie în mod pasiv fie agresiv. Dacă poți vorbi cu copilul tău ca și cu un adult - probabil ai un suflet bătrân pe mâini.

    9. Tocmai te simți bătrân - Înainte de a pune un nume pentru ceea ce ai simțit, ai experimentat anumite senzații ca pur și simplu fiind "bătrân" în interior. Sentimentele care însoțesc un suflet bătrân sunt, de obicei: un sentiment de circumspecție a lumii, oboseală mentală, răbdare vigilentă, calm și detașare. Din păcate, acest lucru poate fi adesea perceput ca fiind distant și rece, care este doar unul dintre multele mituri ale unui Suflet Bătrân. La fel cum unii oameni bătrâni se descriu ca fiind "tineri la inimă", la fel pot fi tinerii "bătrâni la inimă".

  Ești un suflet bătrân? Îndeplinește-ți condiția și scopul, misiunea pentru care ai venit aici, acum. Haideți să lucrăm umăr la umăr pentru eliberarea acestei lumi din sclavie și să-i dăm Mamei Pământ ceea ce merită: Respect, Iubire, Armonie și o lume mai bună !

   Sursa: http://in5d.com/  

7 comentarii:

 1. Lasă sufletele bătrîne.Zi-i care mai e situația cu cabala lepădăturilor.În ce stadiu de decădere se mai află?Care-i treaba cu tehnologia energiei inepuizabile? Cînd e marea întîlnire în masă cu extratereștrii? Ar trebui întrebați oamenii pe stradă dacă ar fi surprinși să vadă un extraterestru asemănător nouă.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mă recunosc în, mai toate aspectele. :) Obosit, merg şi eu pe cărările vieţii, până m-oi elibera. Cine mi-a făcut mie astrograma mi-a spus că la sfârşitul vieţii voi cunoaştea moartea şi eliberarea sufletului, cât şi eliberarea finală. Atât de bătrân sunt, încât scap de ciclul reîncarnărilor. Tare. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. NAMASTE MARIUS ! Da,mă regăsesc în multe din punctele acestei prezentări dar totuşi rămîn confuz deoarece din numerologie la mine rezultă cifra nouă 9 ,dacă adun şi reduc la o unică cifră datele personale de naştere,de vibraţie sau destin,rezultînd că sînt un suflet tînăr. Care din aceste două aspecte ar fi cel adevărat ?

  RăspundețiȘtergere
 4. nu noi nu trebuie sa fim materialisti, ci numai lepadaturile politice, sa fim singuratici, ca nu care cumva sa ne razvratim impotriva guvernului, de santem uniti..da, sa fim spirituali, adica sa iubim guvernanti care ne seaca cu totul, si sa-i mai si iubim.. frumoasa filosofie, facuta anume pt. a manipula masele

  RăspundețiȘtergere
 5. EU DE MIC COPIL AM SIMTIT CA SUNT UN SUFLET MATUR INTR-UN CURP DE COPIL;NU ESTE SIMPLU SA TRAIESTI PRINTRE OAMENI DIN ACEST PUNCT DE VEDERE,DAR,EXPERIENTA ESTE UNA FABULOASA-MERITA!

  RăspundețiȘtergere
 6. Poate primim si ceva sfaturi despre cum se pot adapta mai usor astfel de persoane....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu sunt maestru spiritual sa dau sfaturi dar, ar trebui sa te focalizezi mai mult pe interior, sa-ti asculti cat mai profund inima si nu mintea si sa incerci sa le sincronizezi pe cele doua, mintea urmeaza intotdeauna inima in chestiuni importante privind evolutia sufletului...
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.