marți, 28 iunie 2016

Tehnologia Keshe : Aplicaţii NANO şi GANS pentru sănătate


  Continuăm seria de articole dedicate tehnologiilor plasmatice pentru sănătate, cu o nouă grupă de documente, aşa numitele: Aplicaţii Nano şi Gans pentru sănătate. Aceste documente cu aplicaţii practice în domeniul sănătăţii au fost dezvoltate de către echipa Keshe din Filipine, şi se doresc a fi doar nişte ghiduri practice despre cum să-ţi faci aşa numitele penuri de sănătate, comprese plasmatice, cupe de sănătate sau alte aplicaţii plasmatice pentru diferite întrebuinţări.

Ca atare, aceste ghiduri cu aplicaţii de test, nu sunt ceva stabilit că fiind perfect funcţionale în cazul tuturor, nu sunt aprobate sau înregistrate de vreo competenţă medicală (încă, deși tot mai mulți medici – în special medicii homeopați – încep să lucreze și să recunoască efectele și rezultatele pe care aceste tehnologii le obțin). Înainte să le aplici pe tine sau pe cineva apropiat ție care are vreo problemă de sănătate, te îndemn să te documentezi temeinic! Consultă şi categoria sănătate a blogului www.magrav.ro. Depunem eforturi substanţiale să adunăm cât mai multe informaţii despre tehnologiile Keshe (în special/și nu numai din sfera sănătăţii) şi să le grupăm frumos pe categorii. Sunt și grupurile de facebook unde dacă ai întrebări sau neclarități cineva îți poate răspunde sau te poate ajuta. Găsești aici Grupul De Studii Keshe România, care a adunat deja peste +2000 de membri plus o mulțime de documente, mărturii, dovezi, aplicații, ghiduri și multe alte informații despre tehnologia Keshe. 
De asemenea, dacă ai rezultate și ți-ai rezolvat unele probleme de sănătate sau ai avut orice alte experiențe, tare am vrea să împărtăşti cu noi experienţele! 
În acest document, echipa Keshe din Filipine ne învață despre harta punctelor reflexogene, cum să ne facem niște pixuri de sănătate extrem de simple și cum să operăm cu ele pe acele zone unde avem o durere, în special durerile musculare și a încheieturilor. Mai jos am grupat câteva articole despre sănătate pe care le găsești mai jos cu interviuri video cu subt.RO:


       Sursa : http://magrav.ro/blog/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.