miercuri, 8 iunie 2016

Raportul lui Benjamin Fulford din data de 30.05.2016 - Filiala din New York a mafiei Khazare, ultimul obstacol în calea păcii mondiale


Atunci când baronul Jacob Nathaniel Rothschild, ascuns în casa lui Mark Rich de pe dealul din Zog, Elveția, a fost identificat ca fiind capul mafiei khazare, Rothschild s-a apropiat de Societatea Dragonul Alb, printr-un nepot de-al său pentru a negocia un acord de pace care implică schimbul de aur pentru bani și stabilirea unei viitoare agenții de planificare. 
Acest lucru este acum în așteptare, deoarece filiala din New York a mafiei khazare, condusă de familia criminală Cohen, a blocat tranzacția, potrivit unor surse din familia Rothschild.
Focarele finale de rezistență ale mafiei khazare încearcă să prezinte planurile WDS (Societății Dragonul Alb) pentru economia mondială ca fiind socialiste sau staliniste. 
Ei speră să folosească pe vice-presedintele Joe Biden sau pe candidatul democrat Bernie Sanders sau, poate pe candidatul republican la președinție, Donald Trump ca viitorii oameni care vor reforma sistemul existent suficient de mult, astfel încât să poată evita repornirea completă a sistemului, așa cum a propus WDS
Ceea ce acești oameni trebuie să înțeleagă este că pe 2 mai 2016 United States of America Corporation a intrat în faliment, atunci când filiala sa din Puerto Rico nu a efectuat o plată de 422 de milioane de dolari. 
Din punct de vedere legal, guvernul corporatist din SUA este acum sub controlul Corporației Organizația Națiunilor Unite, condusă de baronul Rothschild
Cu toate acestea, starea acestei Corporații a Organizației Națiunilor Unite este în sine  îndoielnică, din moment ce nu au nici aur, nici (prestigiu) moral pentru a menține sistemul haotic actual și distrugător al planetei pe care o monitorizează.

Controlul mafiei lui Rothschild și al Khazarilor a fost redus în mod esențial la grupul de națiuni distruse G-7. Aruncati o privire la această fotografie făcută la reuniunea G7 săptămâna trecută în Japonia .
Rețineți că, în timp ce toți ceilalți lideri flutură din mână în fotografia de grup, cancelarul german Angela Merkel face semnul lui Horus cu mâinile sale, și cu ajutorul nasturelui de la sacou ca și un ochi. 
Din moment ce Merkel este singurul lider de acolo cu linii de sânge de Saxa Gotha Rothschild la acea întâlnire, iar ochiul lui Horus reprezintă conducerea supremă, ea transmite mesajul că ceilalți lideri ai fotografiei sunt doar servitori.  Nota blogger : Angela Merkel este fiica lui Hitler :     http://burebista2012.blogspot.ro/2013/09/pepiniera-illuminati-au-furnizat-inca.html

Ceea ce este important de știut este că WDS și aliații săi au identificat numele și locațiile tuturor membrilor seniori ai liniei conducătoare și au capacitatea tehnică de a-i scoate afară din această lume. 
WDS va face acest lucru numai ca o ultimă opțiune, dacă este necesar, pentru a preveni genocidul.
Problema este că familiile care controlează în prezent G-7 și corporația ONU nu mai sunt în nicio poziție (reală) de a comanda lumea. 
Sistemul lor financiar, sursa puterii lor, este acum bazată aproape în întregime pe fraudă. 

Rothschild-zii au fost o dată celebrii pentru ruinarea Băncii Angliei, pentru a retrage moneda lor de hârtie și să ceară plata în aur.
 WDS și aliații lor sunt acum capabili să facă același lucru cu familiile liniilor genealogice din Europa și Statele Unite ale Americii. 
Piețele de tranzacționare de aur din Londra și SUA  tranzacționează acum de 600 de ori mai mult aur de hârtie decât aur adevărat disponibil ca și acoperire. Aproape tot aurul real din lume este acum în mâinile aliaților WDS.
Aceasta înseamnă că WDS se află acum în poziția de a oferi aur pentru cumpărarea la tot volumul (cantități semnificative) de euro și dolari americani, care pot fi atrași în activități legitime de afaceri. 
După o perioadă de două luni, dolarii și euro nu vor mai fi acceptați pentru plățile internaționale. 
Conform acestei propuneri, agențiile si militarii Statelor Unite vor fi finanțate cu noua monedă. Acest lucru va elimina, în esență, ultimele rămășițe ale puterii mafiei khazare.
În acest caz, WDS propune ca toate afacerile legitime să continue ca de obicei.
 Comerțului ilegal cu droguri și altor activități din zona gri, le va fi dat un statut juridic adecvat și se vor deplasa la noul sistem.
 Viitoarea agenție de planificare propusă de WDS ar începe prin angajarea de planificatori pentru crearea inițială a agenției, între 7 și 9 persoane. De exemplu, președintele Chinei, Xi Jinping, sau vice-președintele Li Keqiang ar putea reprezenta China, Donald Trump sau oricine ales în calitate de președinte pentru a reprezenta SUA, presedintele rus, Vladimir Putin, sau ministrul afacerilor externe, Serghei Lavrov, pentru a reprezenta Eurasia, premierul Narendra Modi să reprezinte India, cineva care să reprezinte lumea islamică, probabil, președintele indonezian Joko Widodo, cineva care să reprezinte Africa, eventual, Jose Eduardo Dos Santos din Angola și Angela Merkel din Germania sau orice alt înlocuitor adecvat pentru a reprezenta liniile de sânge ale vechilor familii din Europa.

Această listă este doar ceea ce japonezii numesc un "tatakidai" sau propunerea inițială menită să stimuleze dezbaterea cu privire la un anumit subiect.
Membrii acestei Agenții vor continua la locurile lor de muncă actuale, și își vor aduce contribuția la viitoarea agenție de planificare prin consultări part-time. 
Principala sarcină inițială a agenției, ar fi de a opri distrugerea continuă a planetei. 
Acest lucru înseamnă oprirea distrugerii mediului, eradicarea sărăciei, punerii capăt războiului, eliminarea bolilor și de a restabili planeta la o sănătate deplină. După aceasta, chinezii ar putea urmări planurile lor pentru o lume de înaltă tehnologie care acoperă comunicațiile și rețelele de energie electrică. 
Americanii s-ar putea dedica transformării "săbiilor în fiare de plug" a complexului militar industrial și să se concentreze pe tehnologia viitorului și de explorare a universului.
 Rușii și familia Rothschild ar putea lucra la integrarea economică și socială a Rusiei și a Europei. 
Africanii ar lucra la modernizarea Africii, în conformitate cu cultura lor tradițională iar Modi ar putea continua treaba bună în subcontinentul indian. Reprezentantul islamic ar trebui să lucreze pentru a pune capăt diviziunii dintre sunniți / șiiți și să aducă pace și prosperitate în întreaga lume islamică.
 Complexul militar industrial al Statelor Unite ar ajuta la eradicarea definitivă a războaielor și a celor care caută necazuri în regiune.

Cele mai multe proiecte ale viitoarei agenții de planificare vor fi oferite pe bază de concurs și vor fi dirijate de sectorul privat, astfel că niciodată nu vor deveni un monolit de planificare centralizată de tip stalinist .

Acest lucru este menit să fie un punct de plecare pentru o dezbatere serioasă cu privire la modul de a îmbunătăți funcționarea planetei. 
După cum s-a menționat mai sus, sistemul actual, sub (mandatul) Corporației ONU a familiei Rothschild, este în stare de faliment și este în mare măsură disfuncțional. Prin urmare, există o nevoie urgentă de a începe să se lucreze la repornirea sistemului în modul în care este cel mai benefic pentru oameni și pentru alte forme de viață de pe această planetă.
WDS crede că trebuie să începem cu o campanie similară ca și amploare și ambiție cu cea a unui război mondial doar că, de această dată inamicul este sărăcia, distrugerea mediului, boala și orice altceva care afectează planeta asta frumoasă, dar fragilă pe care o împărțim cu toții. 
Un jubileu, sau iertarea tuturor tipurilor de datorii și de redistribuire a activelor ar fi o modalitate foarte bună pentru a începe pe o traiectorie de creștere exponențială în viitor.
Aliații din Asia deja s-au oferit cu o tranșă inițială de 20.000 de tone de aur, care urmează să fie vândute cu o reducere de 13%, în scopul de a sprijini aceste planuri de WDS
Cumpărătorii acestui aur, l-ar putea folosi pentru a sprijini proiectele lor, în timp ce vânzătorii de aur ar putea folosi banii pe care îi primesc pentru a face același lucru.

 Agenția de planificare ar folosi acțiunile sale, în conformitate cu cele mai bune practici cunoscute, în angajarea unora dintre cei mai intelegenți oameni de pe planetă pentru a aduce o viziune asupra viitorului pe care ei doresc să o vadă convertită în realitate.
În orice caz, negocierile sunt în desfășurare și aceasta de mai sus reprezintă poziția inițială de negociere a WDS și a aliaților săi.

În cazul în care nu se primește nici o contrapropunere în termen de o săptămână, WDS și aliații săi merg în mod oficial pe ofensivă într-un mod care va fi "imprevizibil și mai rău decât unii și-ar putea imagina".
Pentru moment, atacul asupra mafiei khazare se desfășoară după cum urmează, potrivit WDS, agențiilor și aliaților Pentagonului. 
Concesiunile sale (n.t. ale mafiei khazare ) de petrol din Orientul Mijlociu sunt sub asediu cu atacuri asupra ISIS în Mosul, Falluja și Raqqa, spun sursele. 
La granița cu Israel, Rusia a înarmat până în dinți milițiile Hezbollah și au returnat un tanc israelian distrus din 1982 de la invazia Libanului ca un avertisment pentru israelieni, spun sursele.
În sfera financiară, Banca pentru Reglementări Internaționale (din engleză Bank for International Settlements sau BIS), Banca Mondială, New York Stock Exchange și Consiliul Rezervei Federale au fost piratate, spun surse ale Agenției.
 Ei spun că Departamentul de Trezorerie al Statelor Unite, acum liber de control khazar, a emis o nouă bancnotă de 20 $ , care fie va fi acoperită de aur din Asia, fie va fi noua monedă națională din SUA, în funcție de modul în care merg negocierile financiare.
Surse spun, de asemenea, că aliații WDS din Asia au atacat sistemul SWIFT de plăți internaționale controlate de către khazari din Bangladesh, Vietnam, Filipine, Ecuador și alte țări. Noua monedă internațională care va înlocui dolarul SUA și Euro va utiliza sistemul CIPS deoarece SWIFT nu poate face comerț cu yuani din China.

Președintelui Obama i-a fost ordonat să se întâlnească cu victimele bombei atomice din Hiroshima săptămâna trecută și să facă un apel public pentru o lume fără arme nucleare, într-un avertisment criptic potrivit căruia Statele Unite ale Americii și Rusia avertizează Israelul că aceștia vor trebui să demonteze arsenalul lor nuclear, au spus surse din Pentagon.

În ciuda manevrelor de a influența viitoarele alegeri prezidențiale din SUA, totul va fi stopat, spun sursele. Ca și rezultat la aceasta, candidata la președinție, khazara Hillary (Killary) Clinton, a arătat semne de instabilitate mentală în timp ce procurorii se mișcau în jurul ei și îl obligau pe Obama să renunțe la a o mai proteja. 
Pentru a încheia, în cazul în care familia Rothschild și colegii lor gangsterii khazari eșuează să negocieze în curând un acord cu WDS, atunci vor rămâne fără monedă de schimb și vor fi forțați să cerșească pe străzile din New York și din alte locuri, pentru ceva marunțiș, dacă vor fi norocoși.
 S-a stabilit că un nepot de-al lui Jacob Rothschild trebuia să contacteze WDS în această săptămână, sperăm că, în interesul familiei extinse, face acest lucru. Pacea mondială este acum o posibilitate reală.


    Traducere: Constantin Nescu / http://benjaminfulford.net 

3 comentarii:

 1. M-am cam scârbit de propaganda asta mascată, să văd că se încearcă a se implementa ca tot nemernicii trebuie să facă jocurile, în noua energie nu așa vor merge lucrurile, tot ce nu este în și din lumină nu va putea coexista pe Planeta Pământ, acesta este dorința majorității și e lege.
  Lumina este viața!.

  RăspundețiȘtergere
 2. Resetarea cand va fi ca ne-am cam plictisit de vorbe si realitatea e neschimbata?

  RăspundețiȘtergere
 3. Citez din text: "În ciuda manevrelor de a influența viitoarele alegeri prezidențiale din SUA, totul va fi stopat, spun sursele. Ca și rezultat la aceasta, candidata la președinție, khazara Hillary (Killary) Clinton, a arătat semne de instabilitate mentală în timp ce procurorii se mișcau în jurul ei și îl obligau pe Obama să renunțe la a o mai proteja."

  Acum postez o stire recenta:
  http://www.mediafax.ro/externe/presedintele-sua-barack-obama-a-anuntat-ca-o-sustine-pe-hillary-clinton-pentru-functia-de-presedinte-15462086

  Unde este adevarul ?

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.