sâmbătă, 11 iunie 2016

Proiectul Camelot / Avalon – o misiune curajoasă (video)


 Proiectul Camelot a fost înființat în anul 2006 de către doi oameni admirabil de curajoși - Bill Ryan și Kerry Cassidy - cu scopul declarat de a oferi anumitor persoane, deținătoare de informații ascunse, posibilitatea de a-și difuza cunoașterea marelui public.
Iată ce au declarat ei în ceea ce privește misiunea pe care și-au asumat-o:
    - Să le oferim cercetătorilor și activiștilor dispuși să scoată la lumină adevărul accesul la toate formele mediatice.
    - Urmărim să acoperim o gamă largă de domenii, dar ne concentrăm în special pe:
        • vizitele și contactele extraterestre
        • călătoriile în timp
        • controlul minții
        • tehnologia avansată secretă
        • energia liberă
        • posibile schimbări ale Pământului din viitor
        • divulgarea planurilor de control al rasei umane

   - Vrem să oferim „siguranța de a face parte dintr-un grup numeros” și să unim facțiunile disparate sub o umbrelă de protecție pentru activiștii și divulgatorii care-și fac griji pentru siguranța lor și a celor dragi.
   - Dorim să aducem un omagiu tuturor celor care au activat în domenii ce sfidează paradigma actuală, care au muncit în beneficiul omenirii și care au avut de suferit sau au fost reduși la tăcere pentru că au spus adevărul. De-a lungul timpului, au existat mulți indivizi curajoși, cu gândire liberă, care au suferit consecințele angajamentului lor de a ajuta omenirea. Îi onorăm aici și oferim protecție și sprijin celor care le calcă pe urme.
   - Dați click aici pentru a accesa Pagina de omagiu, unde onorăm un număr de bărbați și femei de excepție, care au plătit prețul suprem pentru că au spus adevărul.

   În anul 2008, pe aceeași linie, a fost lansat Proiectul Avalon. În acest cadru, le permitem activiștilor din domenii care sfidează paradigma actuală să-și afirme explicit munca, intențiile și starea de spirit. Proiectul Avalon vă oferă accesul la toate formele mediatice. Obiectivul nostru este acela de a scoate la iveală adevărul și de a facilita publicitatea potrivită și în condiții de siguranță tuturor celor care au de împărtășit informație, dar care se tem de represalii din cauza demersului lor. Vom învinge! Având mintea, inima și spiritul sănătoase, fiecare dintre noi declarăm ca fiind adevărate următoarele:
   - Nu avem nici o intenție să ne curmăm viața.
   - Nu vom tolera suprimarea adevărurilor noastre, ideilor noastre, libertăților noastre, sau a muncii noastre.
   - Ne unim pentru a-i sprijini pe alții să-și exprime liber adevărurile, indiferent cât de radicale par a fi acele idei.
   - A apăra libertatea necesită curaj; împreună vom fi puternici în fața tuturor obstacolelor.
   - Dacă vreodată se va susține că ne-am sinucis, că am dispărut, că am fost instituționalizați, sau că ne-am vândut financiar sau în orice alt fel facțiunilor interesate, declarăm că acele susțineri sunt false și inventate.
   - Depunem mărturie, declarăm și afirmăm fără rezerve, în numele tuturor celor care și-au dedicat viața curmării secretomaniei și promovării libertății de gândire, a ideilor și a exprimării, că vom învinge.
          Sursa : http://projectcamelot.org/mission.html

  Din seria interviurilor Proiectului Camelot/Avalon, continui seria dezvăluirilor lui Bob Dean începută weekendul trecut. Menționez că multe dintre aceste interviuri nu mai există deja pe youtube, am încărcat aceste interviuri cu subtitrare RO din propriul calculator…
    Vizionare plăcută ! 

  Interviu cu Bob Dean - Mai 2007 (partea 1)

                           Interviu Bob Dean-Mai 2007-partea 1 from mariussumedrea on Vimeo.

  Interviu cu Bob Dean (partea a 2-a)


  Interviu cu Bob Dean - planeta Nibiru - sept.2008 



                      Interviu Bob Dean-Planeta Nibiru-sept.2008 from mariussumedrea on Vimeo.

4 comentarii:

 1. NAMASTE MARIUS ! Să ai o zi de duminică după sufletul tău minunat ! Interesant[ şi bine de urmat iniţiaiva de a unifica pe toţi cei care au convingerea dar şi curajul de a vîsli împotriva curentului de turmă. Sper în scurt timp să mai primim şi alte feedbak-uri de la mulţii cititori care-ţi urmăresc blogul. Să şti că am construit primele device-uri după materialul care mi l-ai trimis. ÎŢI MULŢUMESC şi pe această cale !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. NAMASTE!Chestia ci interviurile video si documentare stii care e..?! In ultimii ani am vizionat tot ce public, cca. 100 de interviuri si documentare cu subt. RO, a fost perioada mea de dospire a informatiilor, apoi, am vazut, accesand youtube sau alte canale video ca video-urile respective au fost sterse...nu mai exista. Ori eu dupa ce vizionam un material il downloadam, iar acum toate le am pe DVD, nici macar in calculator. Le incarc si le redau de-acum pe blog weekend de weekend, intru disperarea celor care urmaresc si sterg aceste informatii foarte importante pentru TREZIREA in masa.
   Asa ca nicio sansa sa nu poata fi vizionate acestea. Daca vor fi sterse, le voi publica din nou...pana la infinit!! Oamenii trebuie sa afle expunerile celor care , poate s-au sacrificat pentru ca ele sa ajunga la noi, cei multi...
   Deci, fiti pe faza in fiecare weekend ptr. ca voi publica 2-3 interviuri sau documentare cu subt.RO, pentru a intelege tot romanul.
   Numai bine si...mergem inainte ptr.ca viitorul ne apartine..!!

   Ștergere
  2. Scuze ca ma bag!Despre ce device-uri e vorba???

   Ștergere
  3. NAMASTE MARIUS !Este lăudabil curajul tău dar...părerea mea este de a-ţi asigura întro oare care măsură SPATELE-de ce ? şti bine că accesul pe net este ne-limitat şi sînt atît de mulţi (oameni de bine),asta pînă cînd va veni clipa cînd cabala să-şi dea duhul...daşi-lar odată.....

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.