sâmbătă, 4 iunie 2016

Documentarele de weekend - video cu subt.RO

 Vă propun în acest weekend două interviuri. Primul, din cadrul Proiectului Camelot inițiat de către Bill Ryan și Kerry Cassidy, care cumulează o multitudine de interviuri luate celor mai informați oameni de pe planetă despre subiecte extrem de ,,sensibile” cum ar fi, existența ET și contactul guvernului din umbră cu ei, baze subterane secrete, tehnologia neagră din cadrul Programului Spațial Secret, etc.


 Interviul cu Bob Dean de astăzi este de excepție. Un fost sergent al US Army care a avut acces la documente Top Secret relatează tot ceea ce a găsit în aceste documente vis-a-vis de extratereștrii, tehnologie antigravitațională și viitorul omenirii în contextul Dezvăluirii și al Primului Contact.


  Al doilea interviu este cu Ralph Ring, un fost inginer care a lucrat la diverse proiecte secrete ale guvernului din umbră și care cu un grup privat de alți ingineri a reușit să construiască un OZN, să se deplaseze cu el, după care a fost confiscat de către serviciile secrete, iar ei amenințați și dispersați în lume pentru a nu se mai vedea niciodată...
   Vizionare plăcută !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.