luni, 13 iunie 2016

Benjamin Fulford (06.06.2016) : Mafia Khazară Rotschild utilizează tactici de a trage de timp, dar timpul se scurge


  Lațul care se strânge în jurul mafiei Khazare și sforile de control ale familiei Rothschild începe să devină tot mai strâns. 
După ce au ratat deja un termen limită pentru a se întâlni cu un reprezentant al Societății Dragonul Alb, un reprezentant al baronului Jacob Nathaniel Rothschild ar trebui să se întâlnească cu un mesager din White Dragon Society în 7 iunie, în Statele Unite. 
În cazul în care Rothschild-zii pierd această întâlnire sau nu reușesc să ajungă la un acord de principiu, atunci, va fi declarat sezon deschis  pe acel întreg grup genocidal al familiei, promit Iluminații gnostici și alte grupuri aliate .
De asemenea, falimentul oficial din 2 mai, 2016 a Corporatiei STATELE UNITE ALE AMERICII  a declanșat negocieri la nivel înalt săptămâna aceasta între autoritățile din SUA și China.  
La Beijing un schimb economic și diplomatic la nivel înalt se încheie marți (07 iunie).


Ceremonia de deschidere a dialogului la nivel înalt ce a avut loc la Beijing dintre China si S.U.A. -   (XinhuaEnglish.news.cnnews.xinhuanet.com )
Centrul discuțiilor economice s-a axat pe ce părți ale infrastructurii economice americane va fi permisă cumpărarea de către partea chineză, cu amenințarea SUA să închidă piețele sale față de importurile din China, ca și principala carte de negociere  pentru a preveni o preluare completă a economiei Statelor Unite de către chinezi. 
 Celălalt subiect legat de discuție va fi cuantumul exact din deținerile Trezoreriei SUA, care va primi eticheta cu "ieșit" scrisă de chinezi. 
Inutil să spun că partea chineză va cere pentru plata integrală bunuri reale din  SUA sub formă de imobiliare, fabrici și alte active în timp ce americanii vor dori sa ofere chinezilor o dare cu tifla cât mai mare posibilă.  
Ca o prefață la această întâlnire, a fost timp de 3 zile o conferință regională de securitate de înalt nivel Shangri-La Dialog din Singapore, care s-a încheiat duminică, 05 iunie. 
Discuțiile pe teme militare au clocotit în jurul încercărilor SUA,  de a aduna cât  mai mulți aliați posibil, sub aripile sale situate la frontierele cu China, în timp ce chinezii spun că datorita faptului că sunt prietenoși cu vecinii lor, armata SUA nu au nici o opțiune de presare, ci numai varianta de a lucra cu China prin metoda "câștig-câștig" ( win-win).

A existat de asemenea un interesant spectacol pe partea de tip James Bond la conferința de securitate. Rapoarte de știri contradictorii care vin din Indonezia sunt de acord în privința unui elicopter prăbușit acolo.
Primele Rapoartele spuneau că numai pilotul a fost ucis, iar cei trei pasageri au fost doar ușor răniți. Cu toate acestea, rapoartele ulterioare indică ca ceilalți ", au murit în drum spre spital."

Agenții CIA din Indonezia spun că elicopterul a fost dat jos de un dispozitiv necunoscut, probabil, o arma EMP (electro magnetic pulse), iar pasagerii care au supraviețuit au fost apoi împușcați. 
Elicopterul a livrat la Singapore 300 de kilograme de aur dintr-o mină de aur secretă condusă de facțiunea Henry Kissinger / Rockefeller a corporației de minerit FreePortMcMoran ce activeaza în Indonezia și care aparține mafiei Khazare. 
Elicopterul, se întorcea cu o sumă de aproximativ 100 milioane $ SUA în bancnote de 1000 de dolari de la Singapore atunci când a fost doborât. 
 Banii, care au fost ambalați în cinci "containere din aluminiu Zero Halliburton" acum lipsesc. Din moment ce aurul a venit dintr-o mină controlată de mafia Khazară și din moment ce și plata a fost furată, este destul de sigur să presupunem că personajul din spatele atacului care a luat și banii, are o orientare anti-Khazară.  
 Mesajul lui pare sa fie acela că " toate afacerile cu aur, atata timp cât acest aur este din Asia, trebuie să treacă prin canalele corespunzătoare.”

În orice caz, în ciuda spectacolului mediatic dintre China și SUA cu privire la Marea Chinei de Sud, și aparenta intrigă sugerat de acesta, totuși s-a ajuns la un acord de amploare între părțile din China și SUA.

Ca parte a acestui acord, băncilor din SUA li s-au dat codurile de acces la noul sistem chinez destinat reglementarilor financiare internaționale CIPS , spun surse ale Pentagonului. 
Acest lucru va duce la o resetare monetară globală, precum și la falimentul lui Deutsche Bank, sursele spun.
Aceste mutări fac parte dintr-o campanie în curs de desfășurare pentru a termina cu facțiunile naziste ale mafiei Khazare, în acord cu multiple surse. Scurgerea de informații privind Panama papers și închiderea paradisurilor fiscale offshore, a fost deja o lovitură uriașă pentru ei. 
Campania pentru a le închide robinetele cu banii din droguri a luat, de asemenea, o noua întorsătur odată cu închiderea celor mai multe fabrici de amfetamine majore din Coreea de Nord, spun surse de informații militare japoneze.


Acum, fostul director  adjunct CIA, Mike Morell a recunoscut pe MSNBC TV că războiul din Irak s-a bazat pe minciuni.


 Aceia dintre noi care își iau știrile din surse reale au cunoscut acest lucru de ani de zile. Ceea ce este important, totusi, este faptul că aceasta a fost declarația din presa corporatistă. Ce înseamnă acest lucru este faptul că alte medii corporatiste îl citează și astfel devine o parte a imaginii publice "oficiale". 
Devenind "oficial", se deschide calea pentru urmărirea penală pentru crime de război a întregii Cabale naziste Bush. Nazistii, simțind focul, și într-o încercare inutilă de a împiedica urmărirea penală pentru 9/11, l-au ,,sinucis” pe fostul CEO din Zurich, pentru că uciderea Directorului Financiar nu a fost suficient, potrivit unor surse ale Pentagonului. 
Poți fi sigur că anchetatorii antifraudă aparținând societăților de asigurări se apropie de Larry "pull it" Silverstein (proprietarul clădirilor WTC) și de amicii lui gangsteri.

Surse ale CIA spun că mulți mafioți Khazari au fugit deja în Patagonia, în sudul Argentinei. O sursă CIA care a fost recent în Patagonia, spune ca l-a întâlnit pe  Richard Rockefeller acolo. Richard Rockefeller, fostul șef al Medicins sans Frontiere, și fiul lui David Rockefeller, care se credea că a murit într-un accident de avion în iunie 2014. Dacă această sursă este corectă, acum se pare că el și-a falsificat moartea, pentru a fi în măsură să fugă în Argentina. Cu toate acestea, nu este clar dacă Argentina va fi același loc sigur pentru naziști așa cum a fost după WW2 (Al doilea RM). 
Președintele argentinian și lacheu nazist Mauricio Macri a avut probleme cardiace recent, după întâlnirea cu reporterii. Acest lucru a fost, probabil, un mesaj dat naziștilor cum că nu ar fi nici o scăpare în Argentina de data asta.

Mafiotul Khazar de Top Benyamin Netanyahu al Israelului și Dalai Lama au cerut protecție din Rusia lui Vladimir Putin, dar nu o vor obtine, spun surse rusești. Mafiotii Khazari care mai sunt încă în SUA, tot învârt carele în jurul lui Hillary Clinton și, deși, e slabă șansa, ei continuă să spere că ea va fi în continuare capabilă de a utiliza frauda electorală, crima, mita și minciunile pentru a deveni  președinte. Cu toate acestea, surse de la Pentagon spun că acum "Hillary poate fi dată jos, după un prim tur din California, după ce a fost prinsă cu o fraudă majoră cu Fundația de caritate Clinton pentru ajutor în caz de dezastre în Haiti, Africa, India și în urma tsunami-ul Aceh din 2004." 
Dacă există dreptate în această lume, atunci Clinton, se va confrunta, de asemenea, cu taxarea pentru crimă în masă.

De asemenea, Khazarii cred că mai au o altă carte în mânecă în persoana vicepreședintelui Joe Biden, care, speră ei să candideze ca și candidatul democrat în cazul în care Hillary Clinton este arestată.  
Biden este un erou curat care scârțâie. Fiul său a fost implicat în explorarea de petrol și în fracturarea din Ucraina, imediat după lovitura de stat nazistă de acolo. 
Este un pariu sigur să spunem că o președinție Biden ar însemna în continuare controlul Rothschild minus, poate, cei mai răi naziști.
Acest lucru este de preferat pentru Khazari decât candidatul republican Donald Trump, care face presiuni pentru o schimbare reală și arestări în masă ale criminalilor care infestează New York, Washington DC și alte centre de putere din SUA. Trump acum studiază afacerile externe trei ore pe zi, pentru a se pregăti pentru lucrarea de renegociere a rolului internațional al SUA, spun surse apropiate de Trump. Să sperăm că Trump este, de asemenea, pe deplin informat cu privire la frauduloasa Federal Reserve Board
El are nevoie, de asemenea, să se orienteze în obținerea, fie de aur asiatic fie de argint  american (sau ambele) pentru a sprijini o nouă monedă, pe care el va trebui în mod inevitabil să o emită.

Rothschild-zii și fracțiunea  non-nazistă a mafiei Khazare spun că oameni ca Trump și chinezii încearcă să răstoarne "ordinea mondială actuală." Acesta este un mod meschin de a încerca să ii asocieze pe aceștia cu extrem de discreditata Noua Ordine Mondială de tip nazist. 
În timp ce planurile pentru un guvern fascist Noua Ordine Mondială, inaugurate cu moartea a 90% din populația lumii, au fost oprite, acest lucru nu satisface "ordinea mondială actuală,"  care crede că lucrurile ar trebui să continue așa cum sunt acum. Această "ordine" a prezidat un sistem de bănci centrale cu capital privat fraudulos, care au jefuit sistematic planeta de resursele sale și a provocat extincția în masă pe o scară care nu a mai fost văzută de la sfârșitul dinozaurilor de acum 65 de milioane de ani. Acest sistem fraudulos a condus, de asemenea, la o astfel de concentrare a bogăției, care face ca 62 de persoane să posede o valoare netă mai mare decât cei mai săraci 3,5 miliarde de oameni de pe această planetă.

Este timpul pentru a schimba fundamental modul în care conducem această planetă. Modul de a face acest lucru este de a lua procesul de decizie asupra a ce vom facem în viitor din mâinile băncilor centrale cu capital privat și în a-l pune in mâinile oamenilor. Oamenii și creaturile vii ale acestei planete si-au pierdut răbdarea. Timpul de vorbit s-a încheiat, timpul de acțiune a început.
WDS promite să pună capăt sărăciei și să oprească distrugerea mediului într-un interval de numai câteva luni, în cazul în care i se oferă posibilitatea de a face acest lucru. După ce a făcut acest lucru, se vor stabili instituții transparente, meritocratice și democratice pentru a asigura o bună guvernare pentru oameni și creaturile vii ale acestei planete. In cele din urmă, ea (WDS) se va retrage în fundal, unde va sta gata să intervină din nou, dacă civilizația ar trebui să mai experimenteze vreodată o altă criză precum cea prin care trecem acum.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.