sâmbătă, 7 mai 2016

Vindecarea fizică şi emoţională cu plasmă (tehnologia Keshe)


 Continuând seria de articole dedicate energiilor ,,exotice”, iată că tot mai multe amănunte ni se pun la dispoziţie de către fundaţia Keshe, în special domnul Keshe prin conferinţele ţinute pe internet. Şi la noi în România cunoaşterea şi experimentarea dispozitivelor ce au la bază această tehnologie începe să ia amploare.Am găsit un site în limba română cu informaţii despre cum putem folosi această tehnologie şi în scop medical: http://magrav.ro/vindecarea-fizica-si-emotionala-cu-plasma/ .


Postez mai jos filmuleţele cu subt. RO despre aplicabilitatea acestei tehnologii în vindecarea fizică şi emoţională a fiinţei umane.
Vizionare placută şi începeţi să produceţi aceste bobine şi să le folosiţi în scop terapeutic. Toate detaliile le găsiţi pe site-ul amintit mai sus sub formă de fişiere în lb. română ce se pot downloada.

  Vindecarea fizică şi emoţională cu plasmă


 Plasma unităţii MaGrav şi echilibrarea emoţional-socială :

 Formarea şi manipularea Plasmei:

3 comentarii:

 1. http://www.ascensionwithearth.com/2016/05/breaking-news-operation-disclosure-blog.html

  citi acea informatie din siteul de mai sus, ce se intampla ? ce ni se pregateste?

  RăspundețiȘtergere
 2. domnule MARIUS ma numesc Nicoleta. sUNT DIN roman. telefon 0765124722. ma intereseaza dispozitivele pentru vindecarea aurei si a casei. daca ma puteti ajuta cu cineva care le fabrica, va rog dati,mi un bip. sau treimiteto un sms. va multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deocamdata nu produce nimeni pentru vanzare aceste dispozitive. Doar Fundatia Keshe iar aceasta are comenzi multe , iata site-ul lor :http://www.keshefoundation.org/applications/medical . Sau aveti site-ul mentionat de mine in articol magrav.ro unde sunt detalii de constructie a acestor bobine si a altor dispozitive.Suntem la stadiul de studiu individual. In prezent deabia ne-au fost puse la dispozitie aceste informatii de catre dl.Keshe si eu sunt la acest stadiu, de intelegere a acestei noi tehnologii.
   Numai bine

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.