miercuri, 18 mai 2016

Un american vrea să recreeze evenimentul din 11 septembrie 2001


 Pentru a înlătura toate suspiciunile și controversele despre evenimentul tragic ce s-a petrecut în 11 septembrie 2001 în New York, cetățeanul american Paul Salo vrea să recreeze acest eveniment. Paul Salo intenționează să achiziționeze un avion și un zgârie-nori pentru a recrea actul terorist (steag fals) care a avut loc în urmă cu 15 ani.
El va cumpăra un Boeing 747 cu cutie neagră la bord (pentru a înregistra toate datele), îl va umple cu combustibil și-l va direcționa într-o clădire abandonată. Omul de afaceri este gata să cheltuie 1,5 milioane de dolari. Show-ul va fi înregistrat și se vor vinde chiar bilete celor care doresc să vadă pe viu evenimentul. Un loc în primul rând va costa 5.000 de dolari.
Conform serviciilor speciale americane, Al-Qaeda a deturnat avioane de pasageri la data de 11 septembrie 2001 și le-a îndreptat către cele două clădiri WTC, zgârie-nori din oțel și sticlă și o aripă a Pentagonului, al patrulea fiind doborât. Ca urmare, tragedia a ucis peste 3.000 de oameni. Cinci persoane de origine arabă au fost acuzate de act terorist.

Congresul a dezvăluit rezultatele investigației sale și este evidențiat faptul că clanul Bush a comunicat destul de strâns cu cetățeni arabi (Arabia Saudită), care sunt suspectați de implicare în crimă. Mai multe amănunte despre această mega-operațiune steag fals citiți pe blog la categoria Atacurile WTC-9/11 .
Dacă acest lucru s-ar desfășura multe necunoscute tehnice se vor clarifica referitor la primele fracțiuni de secundă din momentul impactului avionului cu clădirea, rămășițele avionului - inclusiv cutia neagră, dacă clădirea ia foc și dacă se va prăbuși apoi și multe altele… Ar putea ieși adevărul la iveală clar, limpede și fără necunoscute și atunci după ce s-ar trage concluziile toți oficialii de top de la acea dată ar putea fi inculpați de crimă împotriva propriului popor. Mă refer la Bush, Rumsfeld, Cheney și mulți alții.

 Sincer eu cred că acest om ori va fi amenințat și intimidat de către serviciile secrete pentru a renunța la acest experiment, ori nu i se va da voie prin neautorizarea de către instituțiile guvernamentale abilitate. Până acum autoritățile și-au dat tot interesul de a ascunde anumite evidențe ale acelui eveniment, deci….

Un comentariu:

  1. NAMASTE MARIUS ! Aceasta NU se va ]nt]mpla,deoarece autorit['ile antiumane s]nt con;tiente c[ reyultatele ]i defavoriyeay[ total ;i cabala ]nc[ mai are de ap[rat multe necunoscute.}I vor g[si omului ,dac[ va insista tot felul de motive pentru a/i pune pe toat[ lumea ]n cap,doar e cunoscut modul manipulativ a;a yis ]n INTERESUL CET['EANULUI ;i nu v[d cum un singur individ fie el oric]t de bogat s[ LUPTE CU UN SISTEM MEGACORUPT. Tre s[ existe o for'[ cu muult mai puternic[ /din afar[ ,evident /de a RESETA LUMEA DIN TEMELII ! Bine ar fi ca bietul milionar să nu ajungă la veun azil........

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.