vineri, 27 mai 2016

Raportul lui Benjamin Fulford din data de 23.05.2016 : Capul Mafiei Khazare este Baronul Jacob Nathaniel Rothschild


Omul care blochează noul sistem financiar și impiedică utilizarea aurului din Asia pentru beneficiul planetei este baronul Jacob Nathaniel Rothschild, potrivit informațiilor furnizate de rudele sale apropiate, precum și de CIA. Baronul Rothschild este capul caracatiței mafiote Khazare care controlează emiterea de dolari SUA, euro, yeni japonezi și multe alte valute, neincluzând între ele yuani chinezești sau rubla rusească.
          Rothschild a fost cel care a stat în drum atunci când bătrânii din Asia au oferit aur la o reducere de preț de 13%, în scopul de a stabili o agenție de planificare a viitorului destinată eradicării sărăciei, stopării distrugerii mediului înconjurător, transformând  această planetă într-un paradis. Acest plan este susținut de națiunile BRICS, Pentagonul, cele mai multe agenții și chiar și multe dintre rudele proprii ale lui Rothschild

În cazul în care baronul Rothschild nu contactează Societatea Dragonul Alb pentru a negocia un compromis în termen de 24 de ore de la publicarea acestui buletin, WDS (Societatea Dragonul Alb) va oferi 1 tonă de aur, disponibilă pentru a fi ridicată din Hong Kong, pentru oricine care-l poate convinge să se dea la o parte.
Apropo Rothschild, noi știm că te ascunzi în fosta casă a lui Mark Rich din Zug - Elveția și nu în țara ta de origine, în Waddeston, Buckinghamshire, Anglia. Nu te obosi încercând să te ascunzi, ar fi inutil.

Dacă și alți oameni ne blochează, vom fi obligați să emitem propriul nostru pachet de cărți de joc, asa cum naziștii lui Bush au făcut în Irak. Fiecare carte de joc va fi răscumpărată pentru o anumită cantitate de aur, în funcție de natura crimelor împotriva umanității efectuate de către persoana reprezentată pe fiecare carte de joc. 
Cu toate acestea, ceea ce tot mai restrânsul cerc de susținători ai lui Rothschild și a naziștilor Khazari, trebuie să înțeleagă este faptul că WDS nu se dă înapoi de a fi "băieții răi".  Noi pur și simplu vrem să salvăm planeta. Dacă cineva ne stă în cale, vom fi nevoiți să îl dăm la o parte.

Un alt lucru de remarcat este faptul că planul WDS va fi, în unele privințe, asemănător petrecerilor de sfârșit de an pe care Nomura Securities obișnuia să le organizeze pentru corespondenții străini din Tokyo. Cei mai mulți corespondenți nu au voie să accepte cadouri în valoare mai mare de 20$ sau cam așa ceva, din partea surselor lor.
Deci, ce a făcut Nomura a fost să organizeze un joc de bingo în care, se pare, toată lumea a câștigat un premiu bogat. Acest corespondent a fost odată "păcălit" sa accepte un set de servit ceaiul în valoare de 300$ în acest mod.  
Cu alte cuvinte, WDS vrea să se asigure că toată lumea primește un premiu, inclusiv poporul dinar (poporul irakian) , nord-coreenii, diversi, cum ar fi M1, Illuminații gnostici,  mulțimea Zap și toți ceilalți care au participat la luptă pentru a crea un sistem financiar mai just. (n.t.- aici sunt enumerate diverse organizatii care au un rol activ și care sunt numite după denumirea lor codificată).
          Bineînțeles că toți oamenii și creaturile vii ale acestei planete vor fi, de asemenea, câștigători, odată ce vom reuși aceasta, și se va întâmpla.
În mod clar, așa și este cazul să fie, deoarece situația de pe teren devine din ce în ce mai disperată pentru mafia Khazară, deoarece aceasta este eliminată în mod sistematic de la putere în întreaga lume.

Cele mai mari evoluții recente au fost în Israel, unde ministrul Apărării Moșhe Iaalom a demisionat săptămâna trecută denunțând "extremismul, violența și rasismul" în societatea israeliană și în regimul Netanyahu. 
Aceasta urmează comentariile făcute de Generalul Yair Golan, șef adjunct al Statului Major cu ocazia Zilei de Comemorare a Holocaustului, în care, printre altele, el a spus : "Ploaia de facturi rasiste în Knesset, atât cele adoptate deja, cât și cele aflate în lucru, se aseamănă puternic cu legile adoptate de către Reichstag în primele zile ale regimului nazist."
Aceste observații au fost susținute și de fostul prim-ministru israelian Ehud Barak, care a declarat că Israelul a fost "infectat de semințele fascismului".
Se pare că poporul evreu, în cele din urmă, se află într-un proces de trezire la faptul că, propria lor conducere este de fapt compusă din gangsteri naziști Khazari cu agendă de genocid.
Această trezire târzie a evreilor la ororile la care au fost supuși peste milenii de către liderii lor, care se închină lui Satan, nu se întâmplă accidental. Rușii au desfășurat o campanie foarte sofisticată, forțând pe primul-ministru israelian Benyamin Netanyahu la a-l numi pe Avigdor Lieberman ca noul ministru al apărării. “Acesta care s-a născut într-o republică sovietică este un extremist de dreapta, și efectuează politici agresive de suicid  care vor accelera distrugerea lui Israel”, spun ei.
          În particular, acest Lieberman este de așteptat să comande o invazie a Libanului, care va declanșa o ploaie de rachete împotriva cărora așa-numita "Iron Dome Defense", (nota traducator: Iron Dome Defense, este un sistem de aparare pe baza de rachete de interceptare cu raza scurta de actiune, pana la 250 km), va fi inutilă, spun sursele.

Un alt lucru iminent este distrugerea financiară a regimului israelian. Acest lucru se datorează faptului că Senatul Statelor Unite a depășit opoziția marionetă a președintelui Obama pentru a trece un proiect de lege care ar permite cetățenilor americani să dea în judecată guvernele străine nu numai pentru acte de terorism, ci și de sabotaj aerian, luare de ostatici și execuție (n.t.: cred ca prin cuvantul execuție se referă la pedeapsa capitală) în afara procesului judiciar.
 În timp ce presa controlată de mafia khazară pare să creadă că acest proiect de lege are ca scop pe Arabia Saudită, adevărata țintă este Israelul. 
Israelul (și regii secreți a lui Rothschild) pot fi acum dați în judecată pentru 9/11, pentru atentatele de la Paris, zborul Malaezia 370/17, prăbușirea avionului rus în Sinai și acum, și a prăbușirii avionului Egyptair de săptămâna trecută . 
 Surse ale Pentagonului spun că termenul "sabotaj aerian" a fost adăugat în mod deliberat la proiectul de lege pe care Senatul tocmai l-a făcut pentru ca să tragă Israelul la răspundere pentru acțiunile sale. 
În cazul "accidentului" Egyptair de săptămâna trecută, surse CIA spun că ceea ce s-a întâmplat cu adevărat a fost că trei agenți ai guvernului francez erau în drum spre Egipt pentru a expune  importante crime ale Khazarilor, astfel încât planul de zbor a fost deviat către Israel. De aceea, rapoartele inițiale de la știri au declarat că au existat 69 de persoane la bord, în timp ce rapoartele ulterioare a schimbat numărul la 66.
Surse ale Pentagonului susțin că "sechestrarea” Egyptair de către Israel, la doar două zile după legea din Senatul American, a mers prea departe și poate duce la masive dovezi în expunerea terorismului și a răului lor.

   Rușii, între timp au transmis informații către SDB în legătură cu un trădător de mari proportii khazar din rândurile Pentagonului.
Se spune ca Generalul de patru stele al Statelor Unite, Joseph Leonard Votel, șeful US Central Command  "în secret a vizitat recent orașul Rakka, Siria, pentru a ajuta la pregătirea unei noi offensive ISIS".  
  Serviciile de informații ruse spun că adevărata loialitate a lui Votel nu este pentru America, ci mai degrabă mafiei khazare Vanguard Group și proprietarii săi din City of London (Rothschild).
   
   In revista " Veterans Today ", între timp, se spune că patru ofițeri de informații, un american, un altul arab, unul turc și unul francez au fost recent capturati de Hezbollah în Siria. Ei de asemenea, lucrează pentru mafia khazară.
Cei cinci stâlpi khazari din Statele Unite se luptă să mențină controlul prin trimiterea tuturor  peștilor lor mari, pentru a încerca să convingă pe candidatul republican la  președinție, Donald Trump să accepte programul lor. De aceea, Henry Kissinger, Dick Cheney, James Baker, Sheldon Adelson și alții au fost vazuți recent.   
   Nu contează ce spun acești oameni, "Donald ar fi în continuare obligat de cei care îl controlează de a face ceea ce este cel mai bine pentru America, nu pentru Israel," spun surse ale Pentagonului . Trump este susținut de Vatican, de Autoritatea Națională de Reglementare a Armelor (National Rifle Association) și de ruși, printre alții și urmează un program, foarte diferit de cel al mafiei  Bush / Clinton, au adaugat ei.
    Sursa principală de energie a khazarilor, băncile lor centrale cu capital privat, sunt de asemenea, sub un atac cibernetic major. Grupul de hackeri Anonymous a închis computerele de la Banca Angliei, filiala din Boston a Consiliului Rezervei Federale, Banca Franței și a atacat și alte 20 de sisteme de bănci centrale din întreaga lume, și spun ei că acesta este doar începutul unei campanii prelungite împotriva lor (a se vedea articolul din blog cu acest subiect).
Aceste atacuri sunt concepute astfel încât să nu afecteze operațiunile de zi cu zi a oamenilor obișnuiți, ci doar pe cele ale khazarilor și oligarhilor, spune Anonymous.

Campania de a reduce banii khazari din narcotice este, de asemenea, în curs de dezvoltare, cu șeful Comandamentului de Sud al Statelor Unite ale Americii ce vizitează Peru pe 10 mai pentru a se asigura că țara se alătură Columbiei pentru a garanta că banii de cocaină nu curg către khazarii naziști.
Legalizarea treptată a drogurilor la nivel mondial, cu Germania și Japonia gata să se alăture SUA în legalizarea marijuanei medicinale, și, eventual, chiar și de agrement, va duce, de asemenea, la reducerea finanțelor mafiei khazare.

Khazarii au fost capabili doar de a monta un câștig limitat în Brazilia și impunerea unui israelian să se ocupe de banca centrală a țării. Cu toate acestea, numai regimul fascist Macri al Argentinei a recunoscut noul guvern acolo. Un contraatac împotriva regimului brazilian rezultat în urma unei lovituri de stat, are loc acum sub forma unor greve, proteste și "alte acțiuni".
   În Japonia, între timp, un summit îndelung planificat al G7 se desfășoară în această săptămână, dar este deja clar că acest grup de lideri păpușă nu va realiza nimic altceva decât sa se bucure de izvoare termale, vizitarea de altare și să mănânce mâncare bună .
Declarația oficială va fi blândă, până la punctul de lipsă de sens, pentru că oamenii care se întâlnesc în acest summit sunt din ce în ce în ce mai irelevanți.
Unele grupuri au vrut să-l omoare pe Obama în timpul vizitei sale în Japonia, dar, după cum a spus Vladimir Putin, din Rusia, "dacă câinele cuiva te mușcă, nu te rafui cu câinele, ci mai degrabă cu proprietarul său." . 
Acum Mingea este în curtea dumneavoastră, domnule Rothschild.

     Actualizare venită în 25.05.2016
       Rothschild-zii au contactat Societatea Dragonul Alb, asa încât oferta de 1 tonă de aur a fost suspendată. Negocierile progresează.

               (traducere text prin bunăvoința d-lui Constantin Nescu)

          sursa:   http://benjaminfulford.net

Un comentariu:

  1. Totul ar fi bine,cand toti evreii mentionati si care inca fac multe/incredibile jocuri ar fi in Lumina. Ceva autentic,ar fi mai mult decat necesar pentru ei. Dar,oare este posibil sa se produca asa ceva ? Si mai ales in cati eoni ?

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.