joi, 26 mai 2016

Genocid controlat..? 2,25 milioane decese în 10 ani datorită sistemului medical american


 Am publicat numeroase articole despre toxicitatea medicamentelor recomandate de către medici rău intenționați, ignoranți, interesați financiar sau spălați pe creier, la fel și despre nocivitatea vaccinurilor. Scurgeri de informații au loc tot mai des din arhivele NSA americane, cu toată ultrasecretizarea lor și asta probabil datorită unor oameni cu conștiință care-și pun în pericol chiar viața, precum E.Snowden sau J.Assange.
Dacă ați vizita WikiLeaks, Cryptome, Informații publice, precum și alte site-uri similare, cât de multe documente pur medicale ați găsi postate? Cât de multe scurgeri de informații care expun crimele cartelului medical găsești?

  Foarte, foarte puține. Sfera medicală, din diferite motive, este mult mai bine protejată decât oricare alt segment al societății (exemplu scandalul medical românesc cu firma Hexi Pharma, datorită căreia ar fi murit câteva zeci de mii de pacienți sub ignoranța autorităților și serviciilor secrete plătite din banii noștri, precum si datorita coruptiei clasei politice, n.b.).

Dr. Barbara Starfield în,, Is US health really the best in the world? “, publicat în 26 iulie 2000, în Journal of the American Medical Association, concluziona că sistemul medical american ucide cca. 225.000 de oameni pe an, adică 2,25 milioane/10 ani. Este o performanță nu..?! Dintre acestea, 106.000 de decese anuale sunt rezultatul direct al medicamentelor, spune dr.Starfield.
În afară de numărul morților genocide, descoperirile dr.Starfield dezvăluie de asemenea fraude masive în toate revistele medicale, care publică în mod curent rezultatele strălucitoare (false) ale studiilor clinice ale medicamentelor. Cum ar putea astfel de studii deschide ușa la comercializarea de medicamente care ucid, în conformitate cu Starfield, 106.000 de americani în fiecare an, cu excepția cazului instigării la fraudă a cercetării, care culmea este finanțată tot de compania producătoare?

 Dr. Marcia Angell, fost editor 20 de ani la New England Journal of Medicine spunea : ,, Este simplu, pur și simplu nu mai este posibil să crezi multe cercetări clinice care sunt publicate, sau să te bazezi pe hotărârea unor medici de încredere sau ghiduri medicale de autoritate”.

 FDA, desigur, este agenția guvernamentală unică responsabilă de certificarea medicamentelor ca fiind sigure și eficiente, înainte de a permite eliberarea lor publică. Cu toate acestea, FDA nu își asumă absolut nici-o responsabilitate pentru moartea pacienților : https://jonrappoport.wordpress.com/2014/05/16/why-the-fda-should-be-charged-with-murder/ .
Vă puteți imagina, să zicem, unii lideri de la Pentagon citind un document pe WikiLeaks, care arată că Departamentului Apărării i-au fost otrăviți o sută de mii de soldați proprii în fiecare an? Oricum pentru unii (cei vânduți cabalei) nu le-ar trezi remușcări. În anii ’60 făceau experimente de iradiere cu o enormă antenă radar a propriilor soldați în Montauk, Long Island pentru a vedea efectele (vestitul proiect Sage) sau să amintesc vaccinarea soldaților care mergeau în războiul din Golf, iar efectele de mai târziu denumite sindromul Golfului (pentru că armele chimice ale lui Saddam Hussein s-au dovedit a fi o mare minciună).

Operațiunile medicale ascunse sunt mult, mult mai eficiente decât oricare altele la vedere pentru agenda de depopulare planetară sub denumirea consacrată deja de ,,controlul populației”. Prin toxifierea excesivă a medicamentelor, vaccinurilor și tratamentelor alopate (nemaipunând în calcul alimentele toxice și modificate genetic, apa fluorizată, fructe și legume chimizate excesiv, chemtrails) se reușește creșterea procentului mortalității în general, incluzând și pe cea infantilă, fără să fie sesizat acest lucru, câtuși de puțin, fără implicare politică, militară, etc. și culmea și cu costuri financiare enorme pentru Big Farma, persoane și instituții implicate în toată această conspirație la adresa umanității, la adresa vieții.

Ei par să nu favorizeze nici un rege, nici un dictator, președinte, administrație guvernamentală sau să aibă vreo poziție partizană. În propaganda lor este vorba de vindecare și de-a ajuta. De fapt, înțelegerea medicală este, pe termen lung, ramura cea mai eficientă a represiunii politice, de la un capăt la altul al planetei. Ea favorizează controlul de sus în jos de către cei aflați la putere, oricine ar fi. Luați în considerare acest lucru: când Edward Snowden a lansat documente NSA care au demonstrat amploarea supravegherii guvernului asupra populațiilor, nimeni de la unitatea de informații nu a făcut caz că dezvăluirile lui Snowden erau false. În schimb, ei l-au atacat când a expus "metodele" "războiului împotriva terorismului."

Cu toate acestea, în arena medicală, turnătorilor le-ar fi teamă că medicii, funcționarii publici medicali, agențiile de sănătate publică, lideri guvernamentali, companiile de medicamente și principala mass-media, dintr-o dată ar nega validitatea și adevărul scurgerilor de informații - în ciuda faptului că adevărul este acolo pentru ca toți să-l poată vedea. Cu alte cuvinte, cartelul cel mai bine protejat din lume – cel medical – acționează într-un mod mult mai orwellian. 
Reprezentanții lui ar spune: ,,adevărul nu este adevăr, faptele nu sunt fapte, 2 plus 2 nu este egal cu 4” - și cartelul ar scăpa cu asta (uitați-vă la scandalurile din sistemul medical românesc). Acesta este genul de înțelegere  despre care vorbim atunci când este vorba de probleme medicale. 
La un moment dat un reporter de investigații care făcea dezvăluiri pe diverse subiecte, referitor la tematica medicală, a spus: ,,Nu fac dezvăluiri pe chestii medicale deorece mi-aș pierde credibilitatea…” .

 Recent The Washington Post a pus eroarea medicală pe locul 3 în cauzele morții în America :
Nu a existat nici o explozie semnificativă de indignare după vreo dezvăluire  bombă. Deci, chiar și atunci când are loc expunerea, factorul de spălare a creierului este atât de puternic încât oamenii nu fac nici o diferență. E doar o altă zi în afacerile de știri. Ăsta e control al minții prin excelență. Asta e o protecție extraordinară a criminalilor care acționează nestingheriți. Boșii crimei ar spune: ,,Da, circa 225.000 de oameni mor annual, dar este un accident” – și nimic nu se întâmplă. Ei merg pe drumul lor veseli și toată lumea îi laudă ca umanitari. 
Vorbim despre inventarea și vânzarea de realitate falsă. Aceștia sunt în partea de sus a topului, și rămân acolo.

Din zorii istoriei, oamenii au fost deosebit de vulnerabili la declarații despre a fi salvat, primind daruri de sus, de altruiști, de la altruiști. Dar atunci când în spatele acestor declarații, există o organizație implicată, o organizație de sus în jos (incluzând statul corupt), nivelul de amenințare va crește considerabil. Liderii au recunoscut întotdeauna că, dacă se potrivesc promisiunile și asigurările date cu speranța necontenită a populației de a fi salvată, ei, liderii câștigă, și câștigă mult.

Chiar și în societățile în care a fost practicat sacrificiul uman cu semnificație clinică, povestea de acoperire a implicat un fel de vindecare și de salvare. Zeii buni ar vedea aceste sacrificii și ar interveni pentru a produce "zile mai bune" celorlalți. Aceasta este ceea ce a fost vândut, iar acest lucru a fost ceea ce a fost cumpărat. Pentru mulți oameni, vremurile nu s-au schimbat. Fă-le o promisiune de salvare și ei se supun. Ei plutesc într-o transă plină de speranță. O inducție hipnotică a fost efectuată și funcționează. Subiectul a controlat și răspunde cu recunoștință.

Cineva spunea odată: ,, Oamenii își doresc vise. Atunci când își pierd credința în propria lor capacitate de a visa despre viața pe care și-o doresc, ei vor accepta pe altcineva care visează pentru ei.”
"Asta este hipnoză. Altcineva visează pentru tine. Acesta este subconștientul: el vă oferă o fantezie despre a fi salvat din disperarea de a-ți fi tăiat propriile vise, și o acceptați. Accepți un substitut. Ăsta e control al minții. Asta-i credința că poți trăi în creația altcuiva pentru totdeauna ... ".

 Oameni buni, ieșiți din toate aceste iluzii, ieșiți de sub CONTROL. Fiți voi înșivă cu adevărat, deoarece suntem ființe perfecte așa cum Tatăl Ceresc ne-a creat. Tot sistemul în care suntem obligați să trăim este artificial creat pentru ca noi, cei mulți, cei 99% sa fim sclavi. Guverne, sisteme medicale, de învățământ, culturale, etc. au fost create pentru a ne ține sclavi și a trăi în frică. 
Priviți mai atent tot ce se întâmplă în jurul nostru, mai în amănunt, dar în același timp având imaginea de ansamblu și ,,cortina” se va ridica, veți vedea altceva decât ne este indus să vedem. Pe această planetă nu există greutăți ale vieții cotidiene în mod natural, acestea sunt create artificial pentru a ne ține sclavi. Fiți încrezători că totul se va schimba curând, dar până atunci, luați-vă viața în propriile mâini, hrăniți-vă sănătos, tratați-vă natural afecțiunile, educați-vă copiii cu implicare și nu-i lăsați în seama sistemului, ajutați-vă semenii să se trezească, pentru că toți suntem UNUL!

    Drum drept spre Lumină!  Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.