marți, 3 mai 2016

După 146 de ani familia Rockefeller părăsește afacerile cu petrol


 Moștenitorii enormei averi din petrol, creată de John D. Rockefeller, care a fondat Standard Oil în 1870, ies din afacerile consacrate ale familiei în domeniul petrolului.Fondul Familiei Rockefeller, o organizație de caritate care sprijină cauze legate de mediu, justiție economică și alte probleme, își lichidează investițiile din companiile de combustibili fosili, inclusiv Exxon Mobil. ,,În timp ce comunitatea globală  lucrează pentru a elimina utilizarea combustibililor fosili, nu are sens – din punct de  vedere financiar sau etic - să continuăm deținerea investițiilor în aceste companii", a declarat Fondul miercuri, într-o declarație. "Nu există nici un raționament sănătos pentru companii să continue să exploreze noi surse de hidrocarburi." 
Fondul, care administrează aproximativ 130 milioane $, a declarat că va ceda imediat exploatațiile Exxon și va vinde investițiile sale din companiile de cărbune și gudron pe bază de nisipuri.

Exxon, a doua cea mai mare companie din lume, este un descendent al Standard Oil, care a fost faimos ruptă în 1911, ca parte a campaniei președintelui Theodore Roosevelt. În anunțul deciziei sale, Fondul Rockefeller a atacat Exxon pentru ceea ce a numit "comportament din punct de vedere moral", făcând aluzie la acuzațiile în care compania a ascuns dovezile că combustibilii fosili contribuie la schimbările climatice. Membrii familiei Rockefeller au acuzat mult timp Exxon de negarea existenței încălzirii globale. Fostul senator de Virginia, Jay Rockefeller, un strănepot al lui John D. Rockefeller, în 2006, a cerut CEO-ului Exxon, Rex Tillerson să oprească grupurile de finanțare, care neagă schimbările climatice.

 În februarie în Los Angeles Times, Neva Rockefeller Goodwin, un economist și strănepoata lui John D. Rockefeller, a declarat că, în anii 1980 compania "a început să finanțeze grupuri de reflecție și cercetători care pun la îndoială fiabilitatea științei climei." 
Exxon neagă că a denaturat pericolele schimbărilor climatice. Procurorul general al statului New York, Eric Schneiderman spune că a lansat o investigație în toamna anului trecut pentru a determina dacă Exxon induce în eroare publicul și investitorii cu privire la cercetarea internă în ceea ce privește riscurile climatice. 
Procurorul general al Californiei, Kamala Harris s-a sesizat de asemenea, relatând că va examina dacă Exxon a mințit în legătură cu schimbările climatice. 
Jeffers a declarat că Fondul Familiei Rockefeller a oferit sprijin financiar pentru Inside Climate News, și a afirmat că "produce povești inexacte și în mod deliberat înșelătoare" cu privire la cercetările companiei asupra climei. 

 Dincolo de toate aceste declarații să privim puțin imaginea de ansamblu. 
    Arderea combustibililor fosili are efect nociv asupra mediului și parțial asupra schimbărilor climatice. Aceste schimbări fac parte din cadrul mai larg de schimbări vibraționale pe care le execută planeta noastră în vederea saltului vibrațional care va fi efectuat odată cu Ascensiunea ei și a noastră în 5D. Întreaga scoarță terestră va suferi modificări esențiale și ele au început deja. Ben Fulford, de exemplu anunța săptămâna trecută că cutremurele din Indonezia și Japonia sunt efectul acestor transformări, că în mijlocul Pacificului va apărea un nou uscat (deja au apărut câteva noi insule). Acest lucru este consemnat și în numeroase vechi texte ale civilizațiilor antice, precum că Atlantida va reveni la suprafață, noi teritorii vor apărea iar altele se vor scufunda. US Navy de exemplu dețin o hartă care arată (din cercetările lor și nu numai) că continentul nord-american se va rupe în două și asta cât mai curând, asta în timp ce supervulcanul de sub parcul Yelowstone dă semne de ,,trezire” (info aici: http://nesaranews.blogspot.ro/2016/04/cabal-usa-military-attempting-to-set.html ). 

 Cât despre mișcarea pe care familia Rockefeller o face, eu cred că nu este întâmplătoare. Ei simt și știu că era petrolului se va încheia foarte curând. Numai din informațiile expuse de mine vedeți cât de mult se lucrează asiduu la tot felul de dispozitive free energy sau de altă natură care să ne elibereze de dependența noastră de petrol. Și pentru a-și proteja averea ies din aceste afaceri care se vor prăbuși curând și poate vor investi chiar în aceste tehnologii, cine știe? Oricum și în aceste familii nu toți sunt malefici, mai ales că toți urmașii familiei au o educație aleasă și sunt mai bine informați decât noi, nu sunt toți niște lichele sataniste…

 Deci asta cred că ar trebui să o luăm ca pe o veste bună, curând era petrolului va lua sfârșit! Din multele informații accesate se pare că sfârșitul acestui an va marca explozia acestor tehnologii, atât cu dispozitive de generare a energiei la nivel de familie, până la generatoare de ordinul MW ce pot alimenta un oraș. Dar se va da drumul pe piață dispozitivelor tip baterii inepuizabile, până la dispozitive de încărcare a telefoanelor mobile whirless sau pur și simplu micile dispozitive electronice vor fi dotate cu autoîncărcare…

 Peste două zile voi publica un articol foarte mare cu linkuri cu asemenea dispozitive. 

     Era Free Energy va începe în curând !

   Drum drept spre Lumină !  

       Sursa : http://www.cbsnews.com/

3 comentarii:

 1. Mie unuia singur,îmi dă speranțe.

  RăspundețiȘtergere
 2. CRISTOS A ÎNVIAT MARIUS ! NAMASTW ! Vezi Mariu ? şi eu care eram tentat să îi afurisesc pe nababii ăştia ? cum am citi titlul articolului,m-am gîndit că nu pot fi toţi la fel de găunoşi.... Aşa cum te-ai pus de acord cu mine că se poate să acuzi o naţiune că este în totalitatea ei tiranică fără să vezi că în rîndul societăţii ei sînt şi fiinţe care nu îmărtăşesc linia de bază. Deci oamenii nu se aleg între iubitori de pace şi malefici ,după ţara în care locuiesc,religia care o îmbrăţişează ori alte etichete. Bun articol-încurajator......NAMASTE !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu trebuie sa generalizam niciodata. Exemple am mai intalnit. Exista pe youtube destainuirile unei femei din familia Rothschild, nepoata parca. Ea destainuie multe lucruri si se vede clar ca este de partea Luminii.... Deci fiecare caz trebuie luat in parte, pana la urma Fortele Luminii prefera modalitatea Trezirii celor din familiile de putere care mai apoi sa actioneze pentru inlaturarea Intunericului. Este modalitatea cea mai pacifista si de preferat.
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.