marți, 10 mai 2016

Demiurgul - Cum să scăpați de această iluzie


 În acest articol vom discuta despre Demiurg, ceea ce este și modul în care este afectat fiecare om de pe această planetă. Înainte de a merge mai departe cu acest subiect trebuie să începem cu povestea universului, conștientizând și propria călătorie pe această planetă minunată a lui Gaia. După cum probabil sunteți conștienți că trăim într-o matrice de pe pământ, care este controlată de către elita conducătoare.

    Elita mondială nu este vârful piramidei conducătoare 

Aceste elite nu sunt în vârful piramidei, aceștia sunt controlați de Semizei (Demiurgi) Archoni, funcție de interpretarea ta. Scopul acestor Archoni, Semizei este să se hrănească din energia pe care noi le-o oferim atunci când trecem prin toate greutățile pe care le-au creat pe Pământ. 
O mulțime de oameni s-au trezit până în prezent, dar cu toate astea foarte mulți trăiesc încă în iluzie și nu sunt conștienți de faptul că acești Archoni, Semizei, "Demiurgul", de asemenea, se hrănesc din energia închinării și adorării noastre a tuturor ființelor angelice, precum și Dumnezeului fals al Bibliei.

 Acest lucru poate fi un șoc mare pentru voi, cum l-am avut și eu când am accesat prima dată această informație. Dar, după cercetarea demiurgului pe internet și vizionarea clipurilor video cu Cameron Day și George Kavassilas am fost convins că acesta este adevărul. 
De asemenea, am meditat asupra acestui subiect și am mers adânc în inima mea, în timp ce m-am conectat la adevărul universal și Sinele Suprem. După ce am făcut acest lucru eu știu că acesta este adevărul existenței cu care ne confruntăm acum, ca ființe nemuritoare de energie. 


Trebuie să învățați cum să nu cădeți în această capcană, pentru că, dacă nu învățați acest adevăr universal, mă tem că după ce vei muri, vei continua acest ciclu neîncetat al reîncarnării și-ți va fi iară inaccesibilă memoria din ultima ta viață. 

   Viața înainte de Demiurg
Pentru a înțelege toate aceste lucruri este nevoie să mergem adânc înapoi în istoria acestui univers, într-un moment în care Demiurgul nu exista și toată viața de pe aceste planete precum Pământul exista într-o stare de iubire pură și armonie totală. Ființe de lumină ca noi au venit în existența fizică la voință luându-ne aceste vehicule fizice pentru a putea trăi în tărâmurile fizice, atât timp cât ne-am dorit pentru a experimenta Creația de la nivelul cel mai grosier. Aceasta a fost situația până la un moment dat în acest univers al ,,liberului arbitru”, după care una dintre multele ființe de lumină eterne a decis că vrea să extindă limitele acestui univers al "Liberului Arbitru" sau ,,Voinței Libere” și să încerce ceva diferit.

 Din acest punct, în ceea ce privește Gaia (Pământul), a devenit îngrijorată de faptul că aceste ființe care au venit aici, practic i-a convins pe locuitorii Pământului (noi) să încercăm un nou tip de ,,vehicul fizic” care ar avea funcții mai bune. Acest vehicul este corpul nostru pe care-l avem astăzi cu ADN-ul manipulat.
 Noi de pe Pământ, în acel moment, în întreaga noastră existență ca ființe de lumină nemuritoare, niciodată nu am avut o experiență cu o entitate care dorea să ne controleze, să ne manipuleze și să ne facă rău, în măsura în care noi eram preocupați ca orice ființă să nu facă rău alteia.

     Demiurgii Archoni ne-au înșelat
 În ceea ce privește ființele care au dorit să ne impună acest lucru, au trebuit să fie atenți să nu rupă aspectul ,,liberului arbitru” al acestui Univers. Ei au făcut acest lucru cu acordul nostru, noi fiind de acord să ,,intrăm” (prin naștere) în aceste noi organisme modernizate. Totuși, odată ce ne-am pus energia noastră de lumină nemuritoare (sufletul) în acest nou corp uman, am experimentat un șoc. Acest șoc a fost faptul că au fost proiectate să taie legătura noastră cu "Sursa" întregii creații din care noi toți provenim, de la călătoria noastră prin dimensiunile acestui univers. Tăierea acestei legături, de asemenea, a șters amintirile noastre despre cine suntem cu adevărat și ne-a retras toate puterile noastre.

     Memoria noastră eternă a fost blocată  

Aceasta este ceea ce ființele invadatoare și-au dorit, astfel încât acestea să se poată institui ca zei și să domnească peste noi pentru a ne suge energiile prin închinarea noastră lor. Acest lucru s-a întâmplat cu multe mii de ani în urmă, poate fi acum 100.000 de ani, cel puțin. Așa că odată cu trecerea timpului ne-am pierdut tot mai mult legătura noastră cu Sursa și am început să ne închinăm acestor ființe ca Zei. Acest lucru este în cazul tuturor poveștilor din Biblie ce ,,provin” de la ființe angelice care vin din cer. Nu a fost nimic mai mult decât că aceste entități care folosesc aceleași puteri pe care noi toți le-am posedat, le folosesc pentru a păcăli omenirea în adorarea lor.

     Ei au devenit zeii noștrii


 Acum după o înțelegere scurtă a istoriei demiurgului de pe această planetă avem nevoie să mergem la nivelul următor. În conformitate cu sute de filme realizate de instituția de manipulare psihică și spălare a creierelor de la Hollywood, atunci când vom muri trecem printr-un tunel de lumină, iar noi ne întâlnim fie cu Isus, Dumnezeu sau cei dragi sau orice divinitate adorată. Ne este apoi dată o recenzie a vieții și ne sunt arătate îndoielile și greșelile noastre.

    Nu intra în capcana de Lumină 

Dacă sunteți o ființă strict religioasă v-ar putea afișa Iadul și unde veți merge dacă nu vă veți ispăși păcatele. Locul ăsta unde sunteți luați este Demiurgul, iar acest lucru este tărâmul controlat de acele ființe invadatoare pe care noi (Cobra și alții) le numim Archoni. În acest moment ei te-au prins din nou, deoarece crezi că prin moarte ai scăpat de matricea închisorii de pe Pământ, iar acum vei fi liber.  

   Nu urma capcana Demiurgului

Mi-e teamă că nu este realitatea situației, realitatea este posibil să apară ca un fel de rai, în timp ești în acel loc, dar îți va fi spus întotdeauna că trebuie să vă întoarceți  pe Pământ pentru a uniformiza Karma din viața anterioară. Ei doresc să vă reîncarnați pe Pământ pentru a experimenta greutățile din nou, astfel încât aceștia să se poată hrăni cu acea energie negativă. De asemenea, ei se vor hrăni cu toată energia pe care voi o dați Dumnezeului Bibliei, lui Isus sau entităților angelice la care vă închinați. 
O altă parte a acestei realități este că atunci când vii înapoi pe Pământ îți vor fi șterse amintirile, astfel încât să nu ai idee despre Karma pe care ar trebui să o arzi (anihilezi). De asemenea, înainte de a veni înapoi pe Pământ te constrânge să semnezi un contract (așa-numitul contract al sufletului) pentru a trece prin tot felul de încercări și orori, toate pentru a compensa așa-numita Karma (din viața anterioară). În realitate, toate aceste contracte sunt pentru a cauza durere și suferință pentru tine și alții, astfel încât aceștia să se poată hrăni cu acea energie.


     Cum evităm capcana 


Cunoscând toate acestea, atunci când simțim că vom muri (este cel mai bine să fim conștienți în acele momente) trebuie să repetăm în gând mantra ,,Mă duc înapoi la Sursă” . Un truc pe care ei îl folosesc este de a pretinde că sunt cei dragi ție plecați mai înainte. Nu te lăsa manipulat, du-te către Sursa Infinită, apoi vei putea să te vezi cu oricine dorești. 


  Un alt truc: să fii conștient atunci când dormi noaptea. Acestor ființe ale Demiurgului le place să scurgă energia din tine. Ele fac acest lucru pretinzând că sunt maeștrii înălțați sau îngeri, ele vin să te ia pentru a lupta pentru binele omenirii. Nu este adevărat nici acest lucru, deoarece aceasta te va obosi pentru că-ți vor fi luate energiile. 
     Fii o ființă suverană și ia-ți înapoi puterile tale 
Folosiți o mantră și spuneți Universului înainte de a merge la culcare, că sunteți o ființă suverană care nu dorește să fie perturbată de orice altă ființă care dorește să vă scurgă energiile sau să vă facă rău. De asemenea, spuneți-le că vă veți apăra și  să-și amintească, că sunteți foarte puternic și nimic nu este mai bun sau mai puternic decât noi, pentru că suntem cu toții o parte din Sursa Eternă a acestui Univers și a altora. 


 Cei care se închină lui Satan sau oricăror altor entități așa-numite rele, ei venerează aceleași entități Archonice care doresc doar să le fure energiile și să-i țină departe de la calea redobândirii puterii adevărate. Acest lucru este valabil pentru toate elitele și lojele masonice. Ei se tem de Trezirea noastră, de redobândirea statutului de Ființă Suverană ce trăiește în Lumină și asta se întâmplă și se va întâmpla cu tot mai mulți dintre noi pentru a deveni într-un final UNUL adică oglinda SURSEI, Dumnezeu Tatăl, unicul adevărat. Așa să fie !

   Drum drept spre Lumină!

23 de comentarii:

 1. Buna ziua,
  Am inteles ca biblia este o minciuna, ok
  Ingerii, sunt reali? Sananda , este real?
  Paranormalii care primesc mesaje din...astral, de la cine primesc?
  Sunt o multitudine de site-uri "paranormale", cum stim care ne pacaleste? Va rog sa nu ma luati cu "asculta-ti inima", ca nu merge....dupa 25 ani de "inghitit gogosi", sunt varza. In cine sa mai cred? am crezut in Matthew Ward, in Cobra, in Iisus, in Sananda, in Alkes , in Syriat ...si in toti paranormalii pe care i-am cunoscut personal....
  si in fiecare zi aflu ca fiecare dintre ei, detine adevarul adevarat...si defapt niciunul nu stie nimic....
  Nu mai cred in biblie , de mult timp....nici in popi, nici in biserica.
  Deci, ramanem cum am fost, nestiutori....
  In fiecare an astept sa se intample ceva, o minune, o revelatie...ceva, orice....si daca cititi "mesajele" celor din alte lumi, sunt cam asa ..." dragilor, mult a fost-putin a mai ramas, sa vedeti ce o sa alerge cainii cu covrigi in coada, sa vedeti ce o curga mierea si laptele peste voi, o sa aveti toti, tot ce va doriti, darrrrrrrrrrrr , mai incolo...aveti rabdare, ce va grabiti ? va freaca menta arhonii de 100 000 ani, ce mai conteaza cativa ani? o sa fie o nebunie....dar, nu azi ! "
  traind sperando, murind.......
  La cei 58 ani ai mei, 26 ani, am fost mintita de generatii de "profeti"...ma scuzati ca nu mai cred pe nimeni si nimic. M-am facut de ras in fata tuturor rudelor si cunostintelor..."vin fratii nostri astrali..."am mers 26 ani uitandu-ma in sus, dupa ozn-uri ...si ce "primesc"? " suntem mandri de voi, felicitari, daca nu stiati, sa stiti ca ati evoluat muuult, da, sunteti in 5D, nu simtiti nimic? nu plutiti cate un pic, asa in zori??? nu ?, ma rog, atunci va spunem noi, da, ati evoluat, felicitari"
  Nu credeti ca mi-am castigat dreptul de a vedea un frate din Lyra ? am zis si eu ....
  Ce trebuie sa fac am si eu E.T.-ul meu, sa ma sfatuiesc cu el, sa ma plimb prin univers cu nava...sa, sa , sa....
  Daca are cineva un extraterestru , si nu are ce face cu el, va rog sa il trimite-ti la mine, il astept cu bratele deschise, dar sa fie bun, in sensul de dumnezeu, nu de papa...
  Salutare tuturor si ascensionare placuta ( aveti grija cand va inaltati, sa nu dati cu capul de vreun ozn,,,)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Continuati sa aveti incredere in dvs. Luati informatiile cu discernamant si doar ce aveti nevoie pentru evolutia dvs. proprie. O sa vedeti ca foarte curand (pana pe 4 iulie) se va-ntampla Evenimentul mult asteptat de noi, cautataorii adevarului. Pe ceilalti lasati-i in drumul lor, se vor trezi si ei cu timpul.
   Fiti centrata in Sinele Suprem, miezul fiintei dvs. si veti fi directionata doar spre Lumina...
   Numai bine si fiti optimista in continuare...

   Ștergere
  2. Namaste!
   Nu-mi place sa ma bag ca musca-n lapte,nici sa recomand nimanui nimic(si asa am unul care ma urmareste si ma taxeaza mereu...),dar in cazul tau(chiar si eu am gandit asa)cred ca trebuie sa fii in continuare optimist(a),e singura solutie in jungla asta 3d,trebuie sa gandesti, sa fii bucuroasa ca un copil(nu conteaza cati ani terestri ai,sufletul e tanar vesnic),sa fentezi grijile de zi cu zi care ne macina pe majoritatea,se spune ca speranta moare ultima,nu e adevarat,speranta e trimisa de Dumnezeu,e nemuritoare,asa cum sunt si sufletele noastre.
   Totul e sa fim increzatori mai ales acum la final,sa nu le mai facem jocul intunecatilor,care sunt CURVELE adevarate ale Universului,toate rasele malefice asta sunt niste curve,nu femeile si barbatii,copii Terrei,noi sufletele adevarate care am venit sa ajutam planeta si celelalte suflete subjugate de aceste rase curve,distructive.
   Eu constientizez ca mereu sunt iubit,respectat si ajutat de ingeri,divinitate,stelari,chiar daca aici in jungla asta sunt un neica nimeni,un sarantoc,antisocial,imi este greu dar eu iau totul in joaca,sunt optimist(o forma de lupta contra asupritorilor),stiu,defapt simt ca se apropie sfirsitul acestei matrici si a acestor curve intunecate.
   Niciodata n-am fost lasa-ti de izbeliste,desi asa pare...
   Nu conteaza ca avem 48,58,68,78,88,98(continui?)de ani-Sufletele sunt tinere si nemuritoare,asa este si asa va fi.
   Cand te simti deprimat,evadeaza prin interactiunea cu privirea unei flori,a unui copac,a unui copil micut,a unei pisicutze,a cerului,soarelui,stelelor,norilor,a oricarei forme benefice care iti face bine,si daca ai posibilitatea umbla descult pe iarba,fa contact direct cu planeta.
   Corpurile noastre actuale sunt batrane,dar sufletele sant tinere la fel ca unui copil de 3 anisori.
   DUMNEZEU ne iubeste pe toti la fel.
   NAMASTE!

   Ștergere
  3. Corect ! Esti in asentimentul meu si gandesti lucrurile la fel ca mine. Asa este, asta este abordarea realitatii Matricii in prezent. In foarte scurt timp lucrurile se vor schimba pe planeta si cei treziti vor face pasul inainte.... Acesta este momentul pentru a grabi Trezirea si celorlalti frati ai nostrii pentru a pregati ,,terenul" Primului Contact cu fratii nostri galactici...
   Drum drept spre Lumina !

   Ștergere
  4. Namaste!
   Eu nu duc grija celor netreziti,e alegerea lor cand vor sa faca pasul acesta,mie nu-mi place ca cei treziti sau semitreziti sa faca pasul inapoi,cedand dezamagirilor.
   Ce au patit intunecatii?azi nici o dara de chemtrails nu au dat,cel putin aici unde observ eu cerul.Cum era senin,cum brazdau cerul,acum s-au imbolnavit?le-a cazut guvernul?s-au predat? le-au tras-o Stelarii?s-au pocait?

   Ștergere
  5. Din cate am inteles intr-o sesiune de hipnoza regresiva, Divinitatea ar fi reusit un eveniment real, reusit sa negocieze cu reptilienii ca in cca 300 de ani sa fie inchis universul lor.. Acum, daca ma iau dupa Dragos Coroset, avem 6 parinti ce-s Fii de Dumnezeu, poate al Demiurgului, ce au creat fiecare. Primul ar avea cele mai multe miliarde de minusuri sub 0 vibratie, acela e cel al reptilienilor, urmeaza arhonii, robotii, insectoizii, blanosii si parintele celor cu cornite. Al nostru e din Lumina, e cam singur, nu am certitudine cat e de onest coroset. Cei din team grifasi fac prostii modifica trecutul, la noi inca nu te poti baza ca spune careva adevarul in totalitate. Coroset are aplomb, face taraboi pe unde merge avand spate asigurat de Mama sa cosmica Lilith, unica Fiica a ...Demiurgului? Defapt cei ce fac hipnoza in Italia nu dau nimic pe ingeri deoarece analizandu-le ADN-ul au constatat ca au ADN de la toate speciile, reptile, mamifere, pasari;au dat si de ingeri autentici, dar acestia sunt atat de subtili, fini si apar rar, extrem de greu de sesizat, diferenta totala intre cei cu mixaj de ADN si cei realmente ingerasi. Totusi nu e clar ceva, ok se inchide Universul Reptilienilor, doar al lor? Intra sau nu aici creatiile fara suflet ale tuturor celor 6 Fii-Creatori de Intuneric? Pleaca numai repti si ne raman arhonii pe cap mai departe? caci se spune ca vine Lacusta, ce va fi mai rea. Daca asta inseamna, nu Dz a negociat ci Demiurgul sa ne frece si mai si... asa ca treb sa il urmam pe Camerun Day negresit.

   Ștergere
 2. Acest articol mi-a raspuns la toate intrebarile mele de pamantean,din acest moment stiu cine am fost,cine sunt ,si unde ma voi duce dupa...cu acea mantra in minte! ..demential art ,daca imi este permis!...o mare valoare sunteti !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur ca energia blogului reuseste sa-i trezeasca pe unii oameni la adevaratul lor potential. De fapt aceea este adevarata noastra fiinta si nu cea pe care o privim in fiecare dimineata in oglinda...
   Drum drept spre Lumina !

   Ștergere
 3. Marius, dacă tot ai ales să publici articole de acest gen, caută să nu cazi (și tu) în capcana lui *4 iulie 2016*...te citez: *O sa vedeti ca foarte curand (pana pe 4 iulie) se va-ntampla Evenimentul mult asteptat de noi, cautataorii adevarului.*
  Doar ce au trecut cele 2 (sau 3?) *unduiri* ale marelui *Val X* ce ar fi trebuit să *producă* ceva (ca să nu mă refer și la celebrul 21.12.2012) și, apare, din nou, un alt mesaj, canalizat de data asta de vreo 4-5 Demiurgi, mesaj care transmite altă dată calendaristică a *declanșării Evenimentului*. :)
  Nu vi se pare ciudat că ea coincide cu sărbătoarea națională a SUA sau, mă rog, una din zilele de dinainte sau de după 4 iulie?! :)
  Dacă Elitele (pământene și/sau *cerești*) au programat *ceva*?! V-ați pus această întrebare voi, cei care credeți și răspândiți, din nou, pentru a câta oară, că *negreșit, Evenimentul se va produce?! :)
  În ceea ce privește conținutul articolului, 100% prezintă un adevăr.
  Totuși, aș avea o remarcă: din perspectiva mea, nu ne-a fost tăiată conexiunea cu Sursa, conexiune canalizată prin Sinele Individual. Drept dovadă, ea, conexiunea s-a re-făcut...toți cei care știm și, mai ales, conștientizăm că: întreaga ceată de îngeri și arhangheli, gen Mihail, Gabriel, etc...toate acele entități ce-și arogă false identități, gen Sananda, al vostru frate Iisus, Saint-Germain, Asthar și/sau Comandamentul său, Toth, Ra, Fecioara Maria, diverse Federații mai mult sau mai puțin Galactice, copilul Matei, Elohim, Hathor, etc, etc...toate acestea sunt aceleași entități-Demiurg care caută să păcălească pe cei (foarte) creduli, cei care nu-și pun și mintea rațională la lucru, nefiind capabili să discearnă toate aceste false mesaje, de un adevăr al unei realități în care am fost nevoiți să existăm.
  Ar mai fi de spus, dar mă opresc la expunerea acestor idei.
  Toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Referitor la entitati real pozitive ce vor sa ajute omenirea ele exista. Problema este ca noi prin discernamant spiritual si nu prin mintea rationala, sa putem sa facem distinctie. Pe langa mesajele reale ale acestor entitati sunt si mesaje false introduse pe net de catre cabala, iar cele reale, sunt si ele trecute prin filtrul mintii fizice a channelerului si astfel sa poata fi distorsionate.
   Apoi referitor la anumite date, ele se schimba permanent, viitorul noi il creem in fiecare secunda, iar actiunile cabalei de opunere a procesului de Trezire planetara sunt tot mai intense. Din aceasta cauza anumite evenimente importante se tot amana si asta si datorita nivelului spiritual scazut al omenirii. Toate aceste decizii se iau din planurile cele mai inalte ale universului. Cat din acest punct de vedere la aceste niveluri nu exista timp...deci RABDARE si asteptam crearea masei critice de Treziti pentru ca aceste evenimente sa aiba loc.
   La datele la care te-ai referit chiar a avut loc o schimbare vibrationala importanta, daca tu nu ai simtit nimic nu inseamna ca acesta este adevarul. Este adevarul tau si nimeni nu te poate contrazice..
   Drum drept spre Lumina !

   Ștergere
  2. Dragă Marius,
   1. Data de 4 iulie ai scris-o tu, cu propria-ți mânuță (mă rog, tastatură), după ce ai preluat informația din articolul tradus de CM.
   2. Nu contest existența entităților benevolente ce ASISTĂ umanitatea...în orice caz, ele nu se numesc nici Iisus, nici Mahomed, nici arhangheli de lumină, nici îngeri, nici fecioare, etc, etc. Toți ăștia pe care i-am enumerat sunt Demiurgii care se autoprezintă sub aceste nume și denumiri religioase, păcălind pe cei creduli, ignoranți.
   3. Pentru mine este mai mult decât evident că nu am simțit binefacerile schimbărilor vibraționale ale fluxurilor Valului X *produs și profețit* de șăful arhanghelilor, marele Mihail, cu a lui/lor tehnologie Blank Slate Technology (a Sabiei Albastre) deoarece conștiința mea este *deasupra* Sabiei (nu detaliez, nevrând a fi considerat un infatuat)...m-am referit la păcălelile servite de acest *Arhanghel Mihail*. Asta era ideea cu Valul X...O MARE PĂCĂLEALĂ...trebuiau canalizate energiilor credulilor către Sistemul Lor! Nu își are rost explicația cu *timpul nu există* în/pe structurile superioare de frecvență...din moment ce *marele* înger de lumină a avansat o dată calendaristică certă și un număr exact al populației, este clar că minciuna a fost pe post de primadonă.
   4. Masa critică va fi atinsă atunci când umanitatea va avea un deplin acces la tehnologiile Energiei Libere (astfel încât să scape de *grijile zilei de mâine*) și/sau va afla adevăratul adevăr al istoriei noastre...până atunci, PAS! Încă nu a sosit timpul acela...mai avem de păpat mămăligă cu ceapă!
   Numai bine!

   Ștergere
  3. Mai bine credul decat ipocrit.
   Dar cine trebuie sa hotarasca timpul acela?ingerii decazuti si servilii lor?
   Mai da ce de profeti si de pui de profeti(binenteles FALSI,de Umbrica sa nu zic intuneric)
   Voi credeti ca ne mai abateti de la calea noastra?imi vine sa rad cu compasiune binenteles,iubirea o tin pentru Divinitae ,Ingeri,MIHAIL si toata gasca de LUMINA.
   Peste tot ploua,la mine doar picaturi,E, m-am rugat la fratele MIHAIL sa ploua si la mine in sat,dar ca lumea, si, minune, ploua cu galeata,si vine un soare frumos ACUM,apropo de credinta si de Arhangheli,ca tot nu crezi in ei.Aveti grija sa nu va frigeti cu sabia lui,norocul vostru ca el este foarte iubitor si iertator.
   Noi va intelegem ca aveti si voi shafii vostrii,idolii vostrii,e alegerea voastra si noi cei de Lumina o respectam,nici macar nu va spunem PAS,nu ne permite constiinta.
   Sa stii ca mamaliga,ceapa,sarea si soarele sunt mai sanatoase decat ce consumati voi baietii destepti,decazuti.
   Toti am avut aceleasi sanse,ajutor divin dar fiecare cu alegerea lui,dragoste cu forta(cond.) numai la intunecati se foloseste,la cei de Lumina exista numai iubire neconditionata si respect.
   Daca ai sti cat de mult il iubesc pe MIHAIL,e saful meu!Sa nu cumva sa mai credeti ca mai stam capre,sau luam pozitia strutului,probabil ca sunteti cam visatori.
   Va da frisoane data de 4?Uschiti-o!

   Ștergere
  4. GAIAnel u, cine vrea să te abată de la drumul tău luminos?! Atât ai înțeles tu din comentariul meu?! Doar atât poți tu gândi?! Cine nu e cu lumina *sobornicească, arhanghelească*, etc, etc, e *întunecat*?! :)
   N-avea grijă, nimeni nu o va ușchi pe 4 iulie...cum nimeni n-a ușchit-o nici până acum, de vreo 4-5 ani de când se tot discută de ușcheală!

   Ștergere
  5. Frectie,venin,stiinta,marinimie,hopa mitica,ne-am cam saturat de alde voi,mai cantati si pe alte bloguri,le-ati luat pe toate la rand,miroase de la o posta a servili,a ss..."aceeasi infumurati inteligenti",spuma 3d!
   Oricum urmeaza despartirea,trierea celor 7-8 miliarde de suflete de la suprafata planetei,mai profetiti si voi cat mai aveti timp,daca mai aveti?
   O, iarta-ma, domnu luminos?!:)am uitat,am impresia ca faci parte din gasca de "evoluati" a Mariei:)

   Ștergere
  6. Special, am marcat în browserul meu acest articol...
   Așadar, dragă iluminat GAIAnel u și dragă Marius...și dragi păcăliți: ce-a mai rămas din afirmațiile și certitudinile voastre, referitor la *Evenimentul mult așteptat de căutătorii în Lumină, din jurul datei de 4 iulie*?! NIMIC! Așa după cum scriam acum 2 luni, iată că AȚI FOST PĂCĂLIȚI...ÎNCĂ O DATĂ! :)
   Dacă nici acum nu vă e învățare de minte, DEGEABA vă mai numiți *căutătorii Adevărului*!
   Ce EVENIMENT s-a întâmplat *în jurul datei de 4 iulie?! Păi s-a întâmplat evenimentul STEAG-FALS, la Dallas...nicidecum Ascensiunea în masă a Lucrătorilor în Lumină MERITUOȘI, ei și numai ei, cei ce SUNT CONECTAȚI CU ENERGIILE *Arhanghelului Mihail*! Q.E.D.! :)
   PS: Marius, ptr că traduci articole de pe Nesaranews, încearcă să traduci și acest ultim articol referitor la masacrul din Dallas, EVENIMENT pregătit cu grijă de *Stăpâni*, și DEVOALAT de *Arhanghelul Mihail*, cu câteva luni înainte de a avea loc: http://nesaranews.blogspot.ro/2016/07/soros-dallas-black-lives-matter.html

   Ștergere
  7. Gaia si Nelutu. Dragalas bine intentionat domn. Pot sa va dau o sugestie? Intrati pe youtube si cautati sesiunile de hipnoza regresiva ale echipei lui Grifasi. O sa descoperiti ca cei pe care ii iubiti defapt nu va merita afectiunea fiind o creatie ciudata, sunt creatiile demiurgului, adica simlu de tot: nu sunt reali ingeri. Exista si cei creati de Sursa Divina, dar vin f. rar in jurul nostru, trebuie sa haladuiesti in astral muuult pana dai de ei si sunt fugitivi, se abtin de la a interfera. Se descoperi ca demiurgul cand i-a creat pe ingerii de noi stiuti le-a pus ADN si de la insectoizi, reptilieni, animale terestre, pasari. Asa sunt, sa ne induca in eroare. Mie nici nu-mi vine Mihail cand il chem, repetat desi m-am initiat pe reiki si as putea sa vb cu el si din alte motive: am si calitati de comunicare astrala, in plus pot fi si medium pt dragii nostri destrupati. Suparata ca nu vine, am reprosat o vreme manifestandu-mi supararea si mai ales ca in locul lui, nu numai ca nu se prezenta, dar venea o uraciune teribila, nu era nimic din ce stiu despre creatiile Fiilor Lui Dumnezeu ce-s creatori de Intuneric. Apoi, amicii lui au minimalizat situatia, e duplicitar cf necesitatilor celor privilegiati ce folosesc rau privilegiile, deoarece s-au substituit celor lasati sa fie liderii popoarelor pe care i-au marginalizat si cu concursul ingerilor. Eu am ramas masca cand curatandu-ma o maestra reiki f. avansata, dp 2 saptamani, pe final, mi-l aduce pe Mihail care imi aduce o parte a mea cu varsta foarte mica, de cca 8 ani neagra toata si care ma ura si se uita urat ca-s curatata si mi-a spus ca :"Moare tatutul daca te las asa." Nu stiu unde fusese, nu i-a scos nimeni programul de santaj, nici Mihail, nici maestra reiki, nici de unde a adus-o Mihail nu a vrut sa spuna. Serveam undeva si nu a vrut sa supere randuiala stramba. Nu e ce zici dta acest Mihail. Aparentele ne inseala si mai ales propriile nazuinte spre binele de Acasa. Pe acesata nevoie a omului s-au pliat abil si ne joaca prin religii. Pe nazuinta noastra spre Sursa Divina ne mulg de energii in religiile de exploatare si limitare, interdictive Suveranitatii noastre, libertatii noastre. Regret ca e asa. Dar trebuie sa ne trezim. Unde ai vazut inger cu ADN de animale? La Demiurg. Daca de asta creatie vrei sa te poticnesti....insa o sa regreti.

   Ștergere
 4. Interesant articolul, dar am o nedumerire referitor la Iisus si Ingeri " De asemenea, ei se vor hrăni cu toată energia pe care voi o dați Dumnezeului Bibliei, lui Isus sau entităților angelice la care vă închinați." In multe articole si meditatii se invoca prezenta lui Iisus si a Ingerilor Arhangheli ,pentru protectie, vindecare etc. Inteleg din articol ca acestia nu fac decat sa ne fure energia... precum niste vampiri...dar stim ca sunt entitati ai Luminii care nu fac decat sa ne ajute sa ne inconjuram, incarcam cu energie pozitiva.Vreau sa mentionez ca de foarte mult timp am renuntat la a mai merge la biserica si nu cred in cei ce isi desfasoara " activitatea " ca asa zisi mesagerii Creatorului care pazesc " turma de oi " reprezentand de fapt in culise o mega institutie financiara . Dl.Sumedrea , va rog frumos sa ma lamuriti.. Iisus si Ingerii de Lumina sunt un mare fals ? Pleadeenii,Arcturienii , ce fel de fiinte sunt ? Care sunt adevaratii nostrii frati stelari exceptia facand Siriusienii ? Va multumesc cu deosebita recunostiinta, Lumina si Iubire <3 NAMASTE <3

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Problema ati pus-o de la nivelul mintii ori aceste adevaruri sunt dincolo de ea. EU nu neg existenta sau bunavointa acestor entitati ci, sursa acelor mesaje. Un mesaj postat de un anumit channeler caruia o entitate i se prezinta ca fiind Arhanghel sau Iisus. Trebuie mult discernamant atunci cand citim acele mesaje. Conteaza nivelul nostru de vibratie pentru a intra in rezonanta cu esenta mesajului, sa ne raportam la Sursa sau oglinda sa Sinele nostru Suprem pentru a verifica daca acel mesaj este intr-adevar de la Iisus sau o alta entitate benefica si nu de la UNA CARE SE DA a fi Iisus sau cineva pozitiv.
   Acel mesaj ar trebui sa cuprinda informatii pline de iubire si compasiune fata de toate fiintele acestei planete care ar ajuta la ridicarea noastra din mocirla vibrationala a archonilor, nimic egotic, nimic violent sau indreptat impotriva altor fiinte, chiar negative (prin actiunile lor).
   Arcturienii, pleiadienii, siriusienii si multe alte civilizatii sunt acum aici, in sistemul nostru solar sa ne ajute sa facem trecerea spre Era Luminii, Era adevarului si la fel toate mesajele lor trebuie sa le trecem prin inima si daca la citirea lor simtim energia plina de iubire si compasiune a divinitatii, atunci sunt reale. Important nu este sa luam cunostinta de ele si sa asteptam sa se intample, ci sa actionam fiecare dupa puterile si posibilitatile noastre pentru ca aceasta Era sa vina cat mai repede.
   Noi suntem creatorii realitatii in care traim, cu cat renuntam sa mai alimentam cu energia noastra aceasta paradigma artificial creata de aceste entitati egotice, cu atat ea se va dizolva mai repede si totul se va transforma rapid.
   Eu sper ca vara asta odata cu solstitiul de vara totul va lua alt curs pe planeta.
   Dumnezeu sa ne ajute si mai ales sa ne ajutam noi singuri si sa fim deschisi fratilor nostrii galactici.
   Drum drept spre Lumina !

   Ștergere
  2. Multumesc Marius,trebuie sa se ajunga la masa critica de spirite evoluate,transformate,purificate. Nu vom intra in biserica "cu bocancii murdari",ci purificati,curati, in comuniune de gandire cu tot ce este benefic si universal valabil in univers. Dumnezeu este IUBIRE ,este un ocean de iubire si bine,o iubire mai presus de un subiect ,astfel vom iubi totul in jurul nostru,si vom oferi si celalalt obraz in cazul raului,si vom calca cu iubire si compasiune peste rau,si vom trece mai departe animati de aceasta energie sublima a iubirii spre comuniunea cu Sursa.
   Cele Bune.

   Ștergere
  3. Intr-adevar, e greu de distins pe cine canalizezi. Va spun ca am gasit tradusa in l.romana in 2008 pe un site al unei maestre reiki o canalizare ce facea furori in SUA, veneau maestri ascensionati ... am constatat ca era o gluma penibila si scabroasa deoarece in realitate erau paraziti ( cei creati cu codurile vietii invers introduse in ultra avansata tehnoogie de creat viata ce au capatat invers caraceteristicile apoi), mai exact paduchi lati gigantici, deoarece asa sunt toti au inverse si dimensiunile. Eu am inceput in 2008 experienta si nu mi-a placut ca imediat se conectara de creierul reptilian si de sistemul limbic si am opus rezistenta, cred ca m-au scanat si nu era sau nu au putut atunci actiona. M-am reintalnit cu ei prin 2011-12 si atunci am inteles ce e cu ei, am avut noroc ca am fost protejata de cineva intelept pt ca paduchele imi hipnotizase fiinta, nu stiam ce se petrece cu mine, mi-am pierdut si constienta, m-am trezit doar cand a rostit ca imi multumeste ca am renuntat la Divinitatea din mine pt a-l primi pe el, Tobbias. Asa a decurs: "Vrei sa il primesti pe T?" Cine nu vrea sa cunoasca un maestru ascensionat cand ii crede ok? Apoi se petrecu restul. Asta fiind Noua Energie.Doar ca fusese ceva atat de gre3u de suportat incat simtind ca mor la nivel celular am ascultat Solffegio Harmonic Nouminus Dei 963hz ce gaza nu il suporta si spre dimineata a inceput sa imi explica ca: ei sunt paduchi lati, vin de pe o planeta de numai specia aceasta, planeta se numeste Tobbias, ei stiu ca e nume de maestru ascensionat, a venit si gata eu eram cetate cucerita.Era sef de... pluton. Avea sub el cativa. Norocul meu ca am intalnit o fiinta de intuneric evoluata cu notiuni de bine si corect, onoare care initial fusese mirat ca-i pot vedea, alertat m-a intrebat ce cred despre ei, am raspuns ce ma caracterizeaza :"Esti creat, te respect si pretind in aceasi masura respect." El auzise opusul despre mine, se mira, ma tinu minte si surprinse marsavia lui Tobbias. Asa ca veni singur sa faca corectia atunci, eu ulterior realizarii am fost instiintata de cine si pt ce imi pusesera la cale pierderea divinitatii din mine. Ori restituirea divinitatii mele fu facuta de acest creat de Intuneric, ii multumesc cu deosebita consideratie, in plus a penalizat si parazitul, l-a degradat si trimis inapoi pe planeta sa fara grade. Uite, cine stie cum functioneaza, stie. Asta e. Am scris traumatica mea experienta cu falsi maestri ascensionati pt ca e adevarat si sa invete cine doreste, nu toti pot avea o sansa cum a fost atunci, un mare noroc in calea mea.Puteam fi inselata cumplit fara aparare. Mare discernamant. Adevarul e ca eu am intrebat maestra reiki, ce e aceasta Noua Energie, ca Dzeu nu e nici nou si nici vechi? Atunci nu stiam despre paraziti, inca mai intram in biserica....Pana ce un preot prins ca actiona asupra mea in vremea liturghiei, mental l-am intrebat de ce imi trimite niste confectii din fasii ce erau pline de ceva insecte mici negre, ca intr-un cornet infasurate. Atunci mi-a zis daca stii atat de multe, de ce mai vii in biserica? Era pus sa faca, facea ca asa e cand ti se ordona, dar cred ca nu ii placea si m-a lamurit. Ii multumesc si lui ca mi-a deschis ochii. Nu e chiar usor drumul iesirii din minciuna straveche

   Ștergere
 5. George Kavassilas - Călătoria Noastră şi Marea Decepţie-Vizionati si o sa intelegeti mai bine.


  https://vimeo.com/134143745

  RăspundețiȘtergere
 6. Isus este arhon, deci CU lumina. Asa ca... urat e ca el a fost Krisna, a fost invins de altii, invingatorii l-au transformat in Salvator pe cel invins. Cinism scelerat.


  Pomul fara roada, aici. Cica ar rodi undeva unde tot invata spirite. Ce? De era real facea aici ceva ca aici ardea realmente, nu bla-bla-uri nus pe unde

  RăspundețiȘtergere
 7. Sorry, dar nu mai am incredere in nimeni din exterior, oricare ar fi ei. Doar in mine insusmi esenta si spritul meu. Am citile cartle Geneza 1, 2 si 3 ale lui Corrado Malanga plus altele si am vazut sesiunile de hipnoza regresiva (sint sute pe youtube) Am vazut si cine de fapt este Joshua ben Josef alias Iisus (arcturian din prdinul Kumara in cartea Marele potential uman) cine este Yehova asa zisul dumnezeu biblic plus multe altele. Nu mai bag botu la religii de mult.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.