joi, 12 mai 2016

Acțiunile Consiliului Andromeda din Sistemul nostru Solar și mesajul său către omenire


Nu am mai publicat de ceva vreme despre frații noștri galactici din Consiliul Andromeda. Noi informații au apărut și trebuie să le expun pentru ca cititorii blogului să fie informați despre evenimentele ce se desfășoară sub ochii noștri la nivel planetar. Consiliul Andromeda este una din structurile de alianțe care acționează prin metode și modalități specifice, pentru contracararea acțiunilor negative ale alianței reptilienilor din constelațiile Draco&Hidra asupra Sistemului nostru Solar, dar mai ales asupra Terrei. Alături de această alianță de civilizații morale, pozitive se mai află Federația Galactică și Comandamentul Ashtar.

Contrar unor păreri subiective ale unor cititori ai blogului, că aceste civilizații care au venit în Sistemul nostru Solar să ne ajute nu fac mare lucru și ne lasă în continuare pe mâna Illuminatilor să facă ce vor cu noi, nu este chiar așa. Aici ar trebui să amintesc celor care nu cunosc, că Directiva nr.1 Galactică a Dumnezeului acestui Univers specifică : ,,Intervenția unei civilizații mai avansate în evoluția unei civilizații mai puțin avansate este interzisă.” Și asta și în baza ,,liberului arbitru” cu care ființele umane au fost înzestrate de către Creatorul Suprem – Dumnezeu Tatăl. 
Această intervenție se face doar cu acordul Dumnezeului acelui Univers, când forțele răului, în cazul nostru alianța reptiliană din Draco&Hidra, au mers deja prea departe și este pusă în pericol armonia acestui univers.

Ori nivelul de evoluție tehnologică, dar nu numai al alianței reptiliene este net superior pământenilor și atunci forțele pozitive ale galaxiei le-a dat răspunsul pe măsură (a se vedea filmul realizat de către echipa GalactisConflictul din Spatiu : https://www.youtube.com/watch?v=HJR4OKns-Wg&nohtml5=False .

Ei au acționat asupra cauzei răului planetar. Reptilienii aveau baze submarine și subterane pe întreaga suprafață planetară și începând din 2010 au acționat pentru anihilarea acestora, astfel că clica sionistă denumită cabala care încă mai acționează în prezent (nu pentru mult timp) la suprafața planetei nu mai au suport ,,dinafara planetei” și foarte curând vor capitula.

Începând cu anul 2012 Consiliul Andromeda a început să-și facă simțită prezența în Sistemul nostru solar și în imediata apropiere a sa. În prezent 12 nave mamă, biosfere cum sunt denumite specific de diferite mărimi, mergând până la mărimea unei planete sunt în sistemul solar. Nouă dintre ele sunt în imediata apropiere a sistemului solar și formează o rețea energetică în formă de stea, nimic negativ nu mai intră și nu mai iese din el (nave reptiliene sau alte forțe ostile Pământului). 
Biosfera de inginerie, Sartsa și Nemanstae biosfera locuibilă, adaptată ființelor organice 3D ca ființele umane de pe Pământ și biosfera principală a Consiliului Andromeda care protejează spațiul din jurul Terrei.  

STRUCTURA UNEI BIOSFERE 
William Tompkins relata: ,,Multiple sfere gigant au apărut în sistemul nostru solar ... O barieră energetică a fost creată în jurul sistemului solar ... ființele au apărut din sfere și lucrează în mod direct pentru a opri extratereștrii reptilieni negativi din Draco&Hydra cu propriile lor "Nave Întunecate".

Între vara târzie a anului 2011 și primăvara anului 2012, de asemenea, am identificat și cu acuratețe s-a raportat distrugerea tuturor reptilienilor Draco & Hydra, o (1) bază subterană și cincisprezece (15) baze submarine, de către poporul din Procyon, planeta Kaena, al patrulea membru al Consiliului Andromeda, care sunt cunoscuți adânc în spațiu ca și "Consiliul Galactic". 
De asemenea, amintiți-vă, că, din cauza dimensiunii sale colective, Consiliul cuprinde aproximativ 50% din toate rasele "alianței sferei". Contribuția în curs de desfășurare a Consiliului, pentru debarasarea lumii noastre după o lungă perioadă de timp de amenințarea și manipularea parazitară cunoscută sub numele de "Draco Reptilienii", este substanțială. 
De asemenea, știu că există optsprezece (18) alte lumi, 2 similare cu cea de pe Pământ, care au fost abuzate de milenii de aceeași alianță malefică. Aceste planete vor cere, de asemenea, asistență, pe care o vor primi, pentru a scăpa de acești Reptileni o dată pentru totdeauna.

  Iată locațiile bazelor submarine reptiliene distruse de Consiliu:


  În emisfera Nordică:
-         Oceanul Atlantic, în afara mijlocului coastei Statelor Unite, la est de Washington D.C.;
-         Golful Baffin, la vest de coasta orașului Upernavik, Groenlanda;
-         Platoul Voring, Rost Bank, sudul Mării Norvegiei, la vest de coasta orașului Mosjoen, Norvegia;
-         Marea Kara, la nord-estul insulei Novaia Zemlia, Rusia;
-         Oceanul Arctic, la nord de Marea Siberiei de Est;
-         Marea Beaufort, spre nord direct, de la Point Barrow, Alaska;
-         Oceanul Pacific, la sud-vest de Insulele Aleutine, în partea de sud având Marea Bearing, aproape de Groapa Aleutine, și sud-estul Siberian Central Range;

  În emisfera Sudică :
-         Oceanul Pacific, la vest de intersecția East Pacific Rise & Colon Ridge, aproximativ la vest de Bogota, Columbia.
-         Oceanul Pacific, la marginea de vest a Pacificului de Sud-Est, departe de estul Rise East Pacific, vest aproximativ drept de Santiago, Chile.
-         Oceanul Pacific de Sud, sud-estul Australiei, spre est de Insula Flinders în Marea Tasmaniei.
-         Oceanul de Sud, la sud de Hopetoun, Western (WA), Australia.
-         Oceanul Indian, varful cel mai nordic a - Ninetyeast Ridge, chiar la vest de nordul Cocos Basin, și la vest de (nordul celei mai mari părți) a Insulei Sumatra.
-         Oceanul Indian, la nord de Tropicul Capricornului în bazinul Mascarene, la est aproximativ 100 mile de orașul Toaminsa, Madagascar.
-         Oceanul Atlantic, la nord de Tropicul Capricornului, aproape pe Primul Meridian, în partea de nord Ascension Fractura Zona, Estul Mid-Atlantic Ridge, aproximativ la vest de orașul Lobito, Angola, Africa.
-         Oceanul Atlantic, la est de Insulele Falkland, stând în centrul Groapa Sandwich de Sud.

Yantra Consiliului Andromeda
  Nota Consiliului : Ceea ce a fost necesar să se ia în considerare, a fost transportul și relocarea multor lucrători civili reptilieni și familiile lor din aceste baze submarine - în afara planetei Pământ. Aceștia au fost mutați într-o altă lume care a fost deja ,,pusă deoparte” pentru ei. Ei au fost instruiți corespunzător cu privire la condițiile de transfer al lor către această nouă lume. Un reprezentant pacifist, inteligent, înțelept și nobil (vegetarian) din rasa reptiliană a acționat ca intermediar pentru a coordona relocarea acestor oameni.

 Războinicii reptilieni din Draco & Hydra rămași, și asistenții acestora Grey, implicați în mii de ani de manipulare și agresiune împotriva omenirii de pe Pământ, care nu au fost aduși în fața Tribunalului pentru Crime de Război de pe biosfera primară a Consiliului Andromeda - au fost trimiși printr-o poartă stelară spre tărâmurile îndepărtate exterioare ale Universului de unde aceștia nu mai pot face rău oamenilor (este vorba de zeci de mii de soldați reptilieni, 2.000 militari de top reptilieni ai Cabalei incluzând generali cu 2 până la 5 stele și încă 3.000 de oficiali din care 50 din ierarhia superioară Illuminati). 
Această acțiune a fost în concordanță cu acțiunile de poliție anterioare ale Consiliului Andromeda (după cum vedeți nu au fost uciși, asta diferențiază civilizațiile avansate de noi și altele imorale, oricărei ființe i se respectă dreptul la viață și la alegerile propriului ei ,,liber arbitru”, n.b.).
În acest interval de timp, de la sfârșitul verii anului 2011 până în primăvara anului 2012 a fost efectiv începutul prăbușirii puterii și controlului Reptilian Draco organizat în "Cabala", aici, pe planeta Pământ. Ea a creat, de asemenea, o mizerie, pe scară largă prin luptele interne, cu un vid de putere foarte mare din cauza pierderii de atât de mulți oficiali reptilieni Illuminati ... care se aflau în secret " în funcțiune" pe planeta Pământ.

Vorbind cu Andromene, un comunicator interdimensional al Consiliului Interdimensional și al Consiliului Consultativ, precum și cu ambasadorul Tanka ni s-a comunicat că soarele nostru va începe în curând să ,,strănute”. Vor fi explozii solare enorme, fără precedent în istoria umană. Și pentru a lega în parte din scopul biosferei Consiliului Andromeda, în special biosferei de inginerie, acestea a instituit deja "reflectoare" sau " scuturi de energie” pentru a proteja Pământul și formele ei de viață. Ambasadorul Tanka, de asemenea, a spus că, această protecție, nu este numai pentru planeta noastră, este de asemenea, pentru celelalte planete vecine din sistemul nostru solar. Acolo unde acestea sunt, biosfera Consiliului Andromeda, a generat, "scuturi reflectoare", amplasate în fața și în jurul planetelor vecine.

Referitor la aceste explozii solare, ambasadorul Tanka a spus că vor fi, "... aproximativ în următorii câțiva ani." De asemenea, el a spus că nu trebuie să ne îngrijorăm, pentru că această planetă va fi protejată împreună cu formele ei de viață. Cel mai important din toate aceste informații este efectul "cuantic". 
William Tompkins vorbește despre efectul "strănutului soarelui". El spune că în mod colectiv aceste explozii solare vor fi unul dintre mecanismele majore de declanșare a procesului de schimbare vibrațională a acestei planete și a formelor de viață, devenind o lume mai înaltă vibrațional (probabil se va face Ascensiunea în 5D, iar în ADN-ul nostru se vor activa codurile și cheile prin care vom reveni la memoria ancestrală de ființe spirituale 7D cu toate cele 12 catene activate, n.b.).

Ambasadorul Tanka, de asemenea, a spus, "... voi pământenii veți urma propriile căi evolutive, fiecare în funcție de diagramele matricei sufletului vostru." Această planetă, a spus el, "... este foarte prețioasă pentru Consiliul Andromeda și alte consilii care lucrează în comun cu acesta pentru a avea grijă de viața Pământului și viața oamenilor săi." De asemenea, el a spus că planetele vecine au lucrat cu Consiliul Andromeda și consiliile comune din alte sisteme stelare, deoarece aceste planete, sunt deja într-o stare dimensională mai înaltă.

 În încheiere, toate aceste informații sunt relevante pentru continuarea schimbărilor, evoluția și creșterea (vibrațională) a acestei planete și oamenilor ei.
 ( Pentru cei ce nu sunt familiarizați cu info despre Consiliul Andromeda citiți articolele de la categoria ,,Tolec&Consiliul Andromeda”).


     Sursa: Wodakote / http://www.andromedacouncil.com/

11 comentarii:

 1. Momentan nu se poate discuta despre un real Liber Arbitru al omului obișnuit, deoarece nu există, nu în această stare de monitorizare și dezinformare permanentă, orice alegere, conform informației primite, este eronată, chiar dacă omul este bine intenționat și de bunăcredință. Liberul Arbitru poate fi real doar după Dezvăluire.

  RăspundețiȘtergere
 2. NAMASTE ! EMOŢIONANT ŞI PLIN DE IUBIRE. MULŢUMEC MARIUS,MĂ ŢII VIU............

  RăspundețiȘtergere
 3. ,,Intervenția unei civilizații mai avansate în evoluția unei civilizații mai puțin avansate este interzisă.”
  Aceasta se aplica numai celor buni dar nu si celor rai care isi fac de cap pe planeta de mii de ani.
  Poate sa explice cineva aceasta logica?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dumnezeu nu incalca liberul arbitru al nimanui, indiferent ca este bun sau rau. Cine face pentru el face....mai tarziu va plati pentru tot. In cazul nostru, al interventiei civilizatiilor pozitive, morale, benefice, Dumnezeul acestui univers a dat o asanumita Dispensa Divina. Da cativa ani aceste civilizatii au unda verde pentru a interveni si a anihila actiunile civilizatiilor negative din Draco&Hidra ce le desfasoara asupra planetei si sistemului solar. Si asta pentru ca din cauza dizarmoniei produse de ei, aceasta se transmite peste tot in univers pentru ca acesta este unul holografic. Asa cum spunea Hermes Trismegistos : ,,Tot ce este sus este precum jos...". Dar toate aceste actiuni se fac fara ca omenirea sa le vada pentru a nu incalca liberul arbitru al oamenilor.
   Unii sunt pe un nivel jos de evolutie si nu cred in ET sau alte civilizatii, ca atare totul ar fi prea socant pentru acestia si de aceea Primul Contact va avea loc dupa marile schimbari necesare (Evenimentul, Resetarea Monetara Globala, Dezvaluirea - privind existenta ET si pregatirea populatiei cel putin un an referitor la contactul direct cu Ei).
   Deci problematica este mult mai complexa decat ni se pare noua...
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Îmi permit să-ți răspund și eu, deoarece Marius (cu tot respectul, dragă Marius) folosește niște clișee deja trecute/expirate.
   Așadar, civilizațiile cu adevărat conștiente de legile evoluției Universului/Creației Manifestate nu vor interveni niciodată în evoluția unei alte civilizații inferioare dpdv al conștiinței de Sine (Grup/Specie)...nu pentru că nu știu care Dumnezeu interzice nu știu ce, sau *dă* dispense divine...astea sunt niște clișee *oficiale*, preluate cu *bucurie* de către treziții New-Age, astfel încât să nu cauți tu, ca individ, să cercetezi de ce, ce, și cum stă treaba cu evoluția Vieții.
   Este foarte probabil ca anumite civilizații care compun o anumită ierarhie la nivel galactic să considere că o anume civilizație, ce habar n-are de sine, trebuie să primească, cumva, un impuls, sau să se intervină atunci când o civilizație de tip *putere asupra altora* (care intervine în mod evident în evoluția unei specii inteligente aflate pe drumul evoluției) trebuie să fie oprită...dar asta ține de *bucătăria galactică*, nu de *dispense/decrete divine* și/sau de amestecul direct al lui *Dumnezeu*...astea-s basme!
   În cazul nostru, civilizațiile care se hrănesc cu energia celor creduli și ignoranți, în mare parte religioși sadea și, din nefericire, mulți dintre aceștia sunt (și) *treziți spiritual*, nu fac altceva decât să trăiască conform stării lor de a fi...și noi facem EXACT același lucru, atunci când ucidem niște biete ființe, ca să *supraviețuim*...furăm o energie a Vieții, așa după cum și a noastră este furată. Singura diferență este că bietele ființe pe care noi le ucidem nu sunt conștiente de sine! :)

   Ștergere
 4. ....Nu sînt conştiente de sine,DEOCAMDATĂ.........

  RăspundețiȘtergere
 5. Fooooooaaaaaaaarte interesant ! :)))) aici este un loc de adunare al TEMBELILOR care spun/scriu ''ADEVARUL'', cu IDIOTII UTILI care il repeta in cor ?! Caraghiosilor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bravo, ma bucur ca mai sunt si oameni intrehi la cap! Ramai trasnit de ce le bese mintea la "caraghiosii" astia.... brrrrrr

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.