duminică, 3 aprilie 2016

Un interviu cu un reptilian uman binevoitor


(22 ian. 2016 by Steve Beckow)  
                                                                                     Traducere Const. Mihăilescu 

Ne apropiem de un moment în care anumiți lideri politici vor dezvălui că în forma lor nativă sunt reptilieni. În 2010 am publicat un articol în care se arăta că nu toți reptilienii sunt din întuneric.
Una dintre greșelile de judecată care persistă în concepția oamenilor, chiar și acum când ne apropiem de multașteptata întâlnire cu ființe nepământene, este că pentru majoritatea dintre ei, noi facem aprecieri generalizatoare, considerând, de ex., că dacă este vorba de rasa reptiliană, toate civilizațiile reptiliene sunt malefice, ceea ce nu este de loc adevărat. Această categorisire simplistă este generalizatoare de erori impardonabile. În realitate, nu toate semințiile reptiliene sunt din întuneric. Aceasta nu înseamnă nici că toate liniile descinzând din rasa reptiliană sunt din lumină.
Pe de altă parte, câte dintre speciile non-umane trăitoare pe Pământ ne consideră pe noi, oamenii, specie civilizată, din moment ce marea noastră majoritate suntem mâncători de carne, obținută prin sacrificarea unora dintre ființele considerate de noi necuvântătoare, dar, de fapt, neînțelese de noi? Cred că aceste ființe care populează planeta și pe care omul le vânează sau le crește pentru a le sacrifica, au tot dreptul să ne considere o civilizație întunecată. Mulți gândesc că dacă oamenii vânează și mănâncă ale ființe, tot atât de adevărat ar putea fi ca unele civilizații din univers să se gândească la noi ca la pradă apetisantă.

Matthew Ward (Matei) a încercat să risipească ideea că toți membrii reptilieni ai unei linii evolutive ar putea fi malefici, prin contactarea lui Horiss, o ființă din Lumină care face parte din civilizația reptilienilor. El a fost pus în legătură cu Suzanne Ward, mama pământeană a lui Matei, cu care a avut următoarea conversație:
(extras din cartea „Vocile Universului” publicată în 2003 și apărută în România în 2005, cu traducerea Monicăi Vișan)

VORBEȘTE UN COMANDANT REPTILIAN.
19 oct. 2003
  Susanne: Matei, bună dragule! Am dreptate, sau doar îmi imaginez că un comandant Reptilian (din lumină) îmi va da un mesaj pentru carte? Ăsta a fost gândul cu care m-am trezit.
  Matei: Ai dreptate, mamă, și sunt încântat să ți-l prezint pe Horiss, unul dintre comandanții pe care i-am întâlnit acum câțiva ani, la o conferință în Nirvana. El a primit permisiunea Consiliului de a transmite un mesaj pentru carte. Acel „s” dublu din numele lui indică sunetul cel mai plăcut din engleză, cu un „s” lung și melodios în final, dar, te rog, nu-l asocia cu sâsâitul unui șarpe! În limbajul acestui popor, diferitele sunete din nume au o calitate plăcută auzului. Acum, te rog, salută-l pe Horiss.

  Susanne: 
Bună, Horiss!
  Horiss: Salutările mele cele mai călduroase, Doamnă! Mi s-a spus că pot să vorbesc mai puțin protocolar, dar, dacă acceptați, vă rog acordați-mi favoarea de a vă vorbi mai ceremonios, deoarece mă simt puțin mai confortabil în acest mod.

  S: 
Vreau să te simți perfect confortabil și nu e nicio problemă dacă-mi spui „doamnă”.
  Horiss: Mulțumesc! Unii dintre voi știu că reprezentanții civilizației mele sunt creaturi înfricoșătoare, care au provocat tot felul de rele în lumea voastră, încă din cele mai îndepărtate timpuri. Nu suntem mândri de acest adevăr și mi s-a cerut să vorbesc în numele majorității neamului nostru, care se opune la fel de mult influenței acelor membri întunecați. Și noi îi considerăm întunecați din cauza faptelor lor și ne luptăm cu ei, pentru a scăpa de influența lor pe planetă și în tot restul acestei părți din univers.
E posibil ca, dintre toți cei care se opun întunericului lor, noi să fim cei mai vehemenți, deoarece acțiunile lor se reflectă asupra noastră, ca civilizație în totalitatea ei. 
Acești membri nu constituie majoritatea și nu îi reprezintă pe ceilalți dintre noi și nu acesta este modul în care dorim să fim înfățișați. Te rog, permite-mi să prezint lumii voastre natura celorlalți dintre noi. Îți mulțumesc!

 Fără a intenționa să par vanitos, îți spun că nivelul nostru de inteligență ce-l depășește pe acela al multor altor civilizații care sunt, și ele mai avansate intelectual și spiritual decât voi. Noi suntem mai puțin avansați spiritual decât multe alte civilizații care nu au ajuns la nivelul nostru de dezvoltare mentală. Ne străduim să aducem o iluminare mai mare asupra civilizației noastre și una dintre preocupările noastre în acest sens este aceea de a ne uni cu alții din grupul forțelor luminoase , pentru a stăpâni - și, apoi,  elimina – influența reptiliană întunecată.
Toate sufletele din univers provin din aceeași Sursă Unică, Creatorul, ceea ce face să fim cu toții aspectele inseparabile ale Creatorului și ale fiecăruia dintre noi. Dumnezeu ți-a spus că El este compus din toate sufletele din acest univers și ne iubește pe toți la fel. Spun Dumnezeu, doamnă, deoarece acesta este numele dat de voi conducătorului acestui univers.
Am constatat, din experiența noastră, că egalitatea în iubire este reală, atunci când i-am cerut, inițial, lui Dumnezeu să-i elimine din acest univers pe acești frați ai noștri, extrem de ticăloși. El nu are nicio autoritate și, în același timp, nici dorința de a face asta, deoarece aspectele sufletești ulterioare celor originale, sunt tot elementele lui Dumnezeu.

Cele mai întunecate suflete din civilizația mea au intrat în acest univers venind din altul, printr-o contopire de energii ale celor două universuri, care s-a intenționat să fie mutual avantajoasă, printr-un schimb de lumină destinată creșterii clarității spirituale. Unele suflete s-au opus acestei oportunități și acum, în acest univers, a devenit responsabilitatea lui Dumnezeu de a aduce lumină în ele. Asta face ca lupta împotriva rămânerii lor în întuneric să fie responsabilitatea noastră.
Doamnă, povestesc prea repede pentru dv.?

  S:
 Nu, Horiss. Tot ceea ce vezi pe monitor cu roșu reprezintă greșeli de tipărire și eu le voi corecta mai târziu. Dar aș dori să-ți pun o întrebare. Sufletele întunecate care au intrat în acest univers au fost reptilieni originali, sau civilizația voastră exista aici și ei au decis să intre în ea?
  Horiss: Îmi place întrebarea dv. doamnă! Ce a intrat a fost energia sufletului, cu atașamente de forme-gând întunecate. Acest gen de energie nu a intrat doar în civilizația reptiliană – dar, în special în aceasta. Ele au fost foarte atrase de ea, prin Legea universală „Cine se aseamănă se adună”, iar asemănarea de aici a fost înclinația civilizației noastre de a considera că puterea constă în menținerea forțelor defensive de amplă tărie militară. Sufletele întunecate care influențează oamenii de pe Pământ sunt reptilienii care au pretins, în mod clar, în fața celorlalte suflete beligerante, că Pământul este exclusiv teritoriul lor în această cucerire.
Văd că mintea dv.este satisfăcută și pregătită ca eu să continui.

Cea mai eficientă cale de a elimina reptilienii întunecați este aceea de a crea mai multă lumină în acest univers – până ce, ori sufletele lor vor fi pătrunse de aceasta, ori ei vor pleca de aici, pentru a fugi de această posibilitate. Nu, nu știu unde se vor duce, deoarece nu cunosc condițiile din celelalte universuri, sau dacă ei pot intra în vreunul dintre ele, fără permisiune. Acesta este motivul pentru care ne străduim să le aducem lumină  - aici și acum. Lumina lipsește din acele suflete și ei cred că îi va distruge, dacă vor intra în contact cu ea. Frica lor de acest lucru este ceea ce îi motivează în lupta împotriva Luminii, oriunde o văd. Lumina îi va umple cu iluminarea care le lipsește, nu-i va distruge  - dar ei nu cred acest adevăr.
Aș dori să vă descriu reprezentanții luminoși ai reptilienilor. Deoarece voi asociați acest nume cu reptilele animale, pe care nu prea le iubiți, este ușor pentru voi să ne reprezentați sub aceste forme. Dar noi nu avem aceste forme, decât dacă dorim să le materializăm, lucru pe care însă nu-l dorim, căci ele ar fi prea îngrăditoare pentru mișcarea și funcționarea pe care le acceptăm.  
Suntem la un nivel de inteligență și conștiință care ne permit să facem orice formă pe care o concepem.

Vi s-a spus că reptilienii întunecați de pe planeta voastră arată exact ca ceilalți oameni, așa că știți că toți avem această capacitate. Pentru voi, poate fi plăcut sau neplăcut să aflați că unii dintre noi, cei cu suflete luminoase, sunt, de asemenea, acolo și destul de mulți dintre voi sunteți o încrucișare genetică dintre reptilieni și oamenii băștinași. Acest lucru nu este în dezavantajul sau avantajul vostru, deoarece eu vorbesc doar despre o moștenire a structurii ADN, și nu are niciun efect asupra evoluției sufletului vostru.
Doamnă, energia dv. agitată mă face să vă întreb dacă doriți să interveniți.

  S: 
Nu, mulțumesc, Horiss. De fapt, da. Este evident că mi-ai văzut monitorul cu toate acele rânduri roșii. Ești aici în spirit sau poate chiar cu corpul eteric?
  Horiss: În niciunul, doamnă. Pot să vă văd clar chiar din locul meu natal. În acest moment, mă aflu la „birou”, pentru a compara cu ceva de la voi. Totuși, îmi convine întrebarea, deoarece îmi oferă posibilitatea de a menționa că această capacitate de a vedea la distanțe considerabile, este ajutată de asemănarea legăturii energetice, care facilitează și ea receptarea clară a cuvintelor mele. Voi adăuga că dacă aș fi dorit să fiu prezent în biroul dv. aș putea fi acolo într-o clipă, fie doar în spirit, fie într-un corp pe care l-aș materializa. NU voi face asta, deoarece consider că apariția bruscă, de orice gen sau fizionomie, a unei forme solide - chiar și una familiară – nu, nu ar fi o experiență prea plăcută pentru dv.

  S:
 Cred că ai dreptate, Horiss – n-aș fi pregătită pentru asta. Te rog, continuă.
  Horiss: Foarte bine. Matei v-a spus că noi respectăm puterea militară și nu avem prea mult respect pentru o civilizație care nu este la fel. El v-a spus asta acum câțiva ani, în timpul liber. În „timpul universal”, unii dintre noi ne afișăm în etape superioare de rezonanță spirituală, și acea eventualitate de evoluție superioară din „viitor”ne ajută pe noi în „prezent” să renunțăm la acest punct de vedere. Ceea ce au crezut „actualii” noștri membri, este că puterea forțelor ample este necesară pentru a împiedica invaziile sufletelor cu minți întunecate, ale căror metode de cucerire sunt bazate pe forța militară. Neamul meu nu are, în majoritate, o natură agresivă, ci defensivă. Acum vedem că lumina mai mare ce este generată în tot universul, micșorează zonele aflate sub controlul forțelor întunecate și aceasta ne permite să ne reducem punctul de vedere defensiv.

Am observat că îi întrebați pe reprezentanții altor civilizații despre poporul lor, și sunt nerăbdător să o fac și eu, despre al meu. Atunci când spun „poporul meu”, nu vreau să spun că noi suntem reprezentativi pentru toate populațiile reptiliene - așa cum nici oamenii de pe Pământ nu sunt reprezentativi pentru toate populațiile umane din univers. Vorbesc acum doar în numele celor care locuiesc în lumea mea.
 Locuim pe o planetă din această galaxie, care este la fel de apropiată de soarele sistemului meu solar, ca și Pământul de Soarele vostru.
Noi folosim energia soarelui mai eficient decât o faceți voi. În loc de diferitele tehnici de generare a energiei pe care le utilizați, ale noastre pleacă toate de la folosirea energiei solare. Puteți face la fel și voi, pe măsură ce veți avansa în cunoașterea acestor tehnologii. La noi nu există sursă care să producă poluare, nicăieri pe planetă – nici pe uscat nici pe mare - căci tehnologiile noastre preîntâmpină orice fel de contaminare, în loc să o producă, după care să încerce s-o elimine.
Planeta noastră natală poartă numele de Lacone (laa-con, cu accentul pe a doua silabă și un sunet „nnn” melodios). Este la fel de mare ca Uranus, dar dincolo, totuși de puterea voastră de a o vizualiza, deși este mai mare decât Pământul, dar cu densități apropiate, în ceea ce privește materia. Nu avem marea varietate de frumuseți naturale de care beneficiază Pământul, frumuseți care, din păcate, și la voi au început să se piardă, din cauza distrugerilor provocate de om.

Orașele noastre sunt mai mari decât cele mai mari orașe de la voi, ca urmare a dorinței generale a populației. Orașele noastre arată impecabil.
Putem călători oriunde pe planetă, aproape instantaneu, dacă folosim puterea gândului, sau mult mai lent, cu mijloacele de care dispunem.
Aspectul nostru cotidian, când suntem acasă sau în vizită la alte civilizații este oarecum cel în care am apărut și în Nirvana, când m-am întâlnit cu Matei.
La noi, formele și trăsăturile feminine și masculine nu sunt foarte diferențiate. La noi nu există un amestec de rase, așa ca pe Pământ, unde s-a creat o mare varietate de fizionomii; dar asta nu explică similitudinile dintre noi. Alegerea noastă la nivel de colectivitate este asemănarea între noi. Cu mult înainte am învățat că diferențele de aspect între indivizi pot conduce la prejudecăți și la discriminare, și cum înclinația noastră este de a fi defensivi (pașnici), am decis că este mai bine să eliminăm diferențierile frapante de aspect, ceea ce evită multe surse de conflict. 

Ca să ne facem o auto-descriere: înălțimea noastră este puțin diferită de media înălțimii omului, dar suntem foarte subțiri la trup, excepție făcând ... femeile când sunt însărcinate. Avem pilea de culoare gri-albăstrui deschis, care nouă ne place, deși, probabil, voi nu ați agrea-o. O trăsătură distinctă la noi sunt ochii noștri mari și închiși la culoare. Știu că Matei ți-a spus că ochii noștri sunt atât de întunecați încât nu te lasă să ne privești sufletul, dar, acum el știe că nu este chiar așa, căci, între timp, chiar el a mai evoluat, de la acea întâlnire. Pentru a fi mai exact, în ceea ce-l privește, el este un suflet foarte evoluat și, prin descoperirea de sine, a eliminat mult din straturile neînțelegerii sale, care proveneau din îndoctrinarea cu informații false, adunate de-a lungul vieților anterioare.
Educația pe care o avem este pe măsura inteligenței noastre avansate, fiecare suflet intrând în sistemul educațional, de la naștere până la ceea ce voi numiți „moarte”. Dorința noastră intensă de a cunoaște a făcut ca spiritualitatea să fie lăsată pe locul doi, situație care este într-un amplu proces de schimbare.
Copiii noștri sunt concepuți și născuți în același fel ca și la voi, dar inteligența lor nativă face ca ei să înceapă să vorbească aproape imediat după naștere. La vârsta ce 5 ani de-ai voștri, copiii noștri au maturitatea și gândirea unui adolescent de-al vostru, ceea ce le conferă o precoce independență și autonomie față de părinți. Faptul că ei rămân totuși aproape de părinți și frați, se datorează iubirii de familie.
Doamnă, ce altceva ați mai dori să aflați?

  S: 
Orice altceva care descrie viața ta în lumea voastră! 
  Horiss: Mă flatați! Pentru a descrie mai mult planeta mea, pot spune că există multe similitudini cu a voastră, cum ar fi marile diferențe de altitudine, ape întinse, multe păduri și plante, zone sterile cu stânci și nisip. Acolo unde Pământul vostru nu a fost distrus de om, există mai multă vibrație, culoare, mai multă „viață” decât la noi. Totuși, nouă ne place planeta noastră și, din acest motiv, nu vom încerca niciodată să-i stricăm armonia naturală.
Construcțiile noastre sunt mai puțin diversificate, comparativ cu multitudinea de stiluri arhitecturale de la voi. Preferința noastră este, ceea ce voi ați putea numi „stilul ultramodern”, cu diferențele impuse de destinația construcției. Decorația caselor noastre este simplă, în concordanță cu ceea ce oferă mediul înconjurător. Ne ferim de stridențele de orice fel. Poate că din prezentarea mea am dat impresia că suntem un popor auster, rigid în sentimente. (Aceasta este senzația pe care o percep acum de la dv., doamnă). Cu toate că, este adevărat, că suntem serioși și nu ne plac „zorzoanele”, asta nu înseamnă că nu suntem capabili de a avea sentimente calde. Copiii noștri sunt la fel de prețioși ca și la voi.
Suntem un popor monogam, partenerii se cunosc temeinic înainte de a deveni un cuplu, astfel că separările sunt evenimente rarisime, excepție făcând moartea unuia dintre soți. Ne distrăm și avem multe forme de amuzament, la care participă întreaga familie. Muzica ocupă un rol important în viața noastră, dar o muzică fără stridențe, sau dizarmonii.

Suntem bine informați asupra a ceea ce se petrece în alte civilizații din afara planetei noastre. Pământul prezintă, pentru noi un interes special, la fel ca și pe multe alte civilizații din univers. Nu avem însă interese egoiste. Poporul meu dorește ca de pe Pământ să dispară influența nefastă a civilizațiilor întunecate.
Comparativ, puterea noastră militară o depășește cu mult pe cea a voastră, o ipotetică cucerire am putea-o încheia într-o singură zi. Dar noi suntem prin excelență un popor pașnic, defensiv, iar puterea noastră militară are menirea să ne pună la adăpost de orice intenție exterioară de a ne face rău.
 În ceea ce privește forma noastră de guvernământ, ați putea-o compara cu cea din vechea Grecie. Avem un guvern planetar, care nu are în vedere provocarea de conflicte cu nimeni.  Este o conducere echilibrată și binevoitoare, între state. Marele nostru avantaj este că se vorbește o singură limbă pe toată planeta, dar, cea mai obișnuită este comunicarea telepatică, care are multiple avantaje. 
Marile ținuturi au o guvernare locală care se subordonează politicii guvernului planetar. Planeta noastră are o populație de peste 20 de miliarde de indivizi.
Mai aveți întrebări, doamnă?

  S
: Aș vrea să-mi vorbești câte ceva despre tipurile de industrie și alte lucruri legate de locul de muncă.
  Horiss:  Pentru puternica noastră forță militară, avem nevoie de industrii producătoare de armamentul cel mai sofisticat: vehicule spațiale, și toate serviciile auxiliare. Aceasta înseamnă că există nuclee productive, numite la voi fabrici și uzine, deși ele cu greu ar putea fi deosebite de alte construcții. Suntem însă în etapa în care facem pași spre renunțarea la acest tip de industrie, intenția noastră fiind să ne menținem la un nivel competitiv și asigurator de forță militară, capabilă să apere planeta de intruși cu intenții hegemonice.

Poate cea mai importantă activitate de la noi este cea pentru educație și formare. Dezvoltăm acele ramuri care oferă copiilor noștri o dezvoltare multilaterală, cea spirituală ocupând locul prioritar. Studiile cuprind istoria planetei, cunoașterea civilizațiilor universului, prioritar a celor din proximitate, legile cu aplicabilitate în universul nostru, cercetare de toate tipurile (natură, geologie, faună, anatomia corpurilor, tehnică IT, transporturi și navigație, arhitectură, arte - pictură, sculptură, dans, compoziție, poezie - sport, etc). Construcțiile se realizează mai ales prin activități materiale și mai puțin prin concentrarea gândirii. Aceasta deoarece, nouă ne place mult ceea ce iese din mâna noastră, mai de grabă decât prin concentrarea voinței. Asemenea activități contribuie mult la socializare, la împrietenire, la emoția obținerii unui produs, la satisfacția de a-l avea, ca rod al efortului fizic, material. Nivelul de dezvoltate la care s-a ajuns cu utilizarea gândului este foarte ridicat în sensul că prin concentrarea voinței, putem porni sau opri utilaje și instalații.
  
  S: Este, într-adevăr, un sistem avansat! Ai menționat mai înainte cuvântul „moarte”, care este longevitatea obișnuită la voi și dacă aveți un tărâm sanctuar, precum avem noi Nirvana?
  Horiss: Am spus „moarte” doar pentru a simplifica discuția. Capacitatea noastră fizică se uzează prin deteriorarea celulelor, sau din cauza unor răniri, dar știm că nu există moarte – sufletul continuând să trăiască, încă de la început. Însă longevitatea existențială în carapacea fizică, atunci când nu s-a produs o gravă rănire, de cca 200 de ani. Asta este programarea actuală a ADN-ului, dar ea se va schimba pe măsură ce vom evolua în spiritualitate. Nu am folosit termenul de „carapace” cu intenția de a desconsidera corpul fizic. Este important să ne bucurăm de o sănătate bună, menținându-ne condiția fizică necesară în activitatea de orice fel (inclusiv în luptă), dar am vrut să subliniez importanța mai mică pe care o atribuim corpului  fizic, care dispare, la un moment dat, comparativ cu sufletul și spiritul.
Da, avem și noi un tărâm sanctuar, unde ajunge sufletul după părăsirea corpului fizic. Și acest tărâm este în evoluție. Am discutat subiectul acesta și cu Matei, atunci când ne-am întâlnit în Nirvana, iar sugestiile lui, care au fost ulterior implementate la noi, au dat foarte bune rezultate.

  S.: 
Horiss, în încheiere, ai dori să mai spui ceva?
  Horiss: Da, mulțumesc.
Ca un rezumat al intențiilor poporului meu, vă spun următoarele: nu vorbim despre convingerile și caracterul nostru, ci demonstrăm prin fapte. În adâncul inimii, suntem calzi, pașnici, respectuoși, serviabili și așteptăm cu nerăbdare să vă arătăm asta într-o zi – atunci când veți fi pregătiți să primiți cu bucurie niște „străini”.  

  S: 
Cred că acesta este un mod perfect de a-ți încheia mesajul. Îți mulțumesc că ai venit astăzi și mi-ai oferit asemenea informații interesante despre poporul tău. Aștept cu nerăbdare să te întâlnim cu bucurie, Horiss!
  Horiss: Și eu pe dumneavoastră, Doamnă. Cred că mai bine am să-ți spun Suzy.
Pentru un moment, îți urez o zi bună.


5 comentarii:

 1. Cum se mai zice pe la noi... Dracu nu-i chiar așa de negru și rău cum crede lumea cu mintea redusă.Mă refer la îndoctrinații religioși.La întrebarea - Oare tote civilizațiile reptiliene sînt ostile? - am primit răspuns.Și sper ca cei buni să fie în superioritate numerică,față de cei ostili. Drum drept spre lumină.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sincer nu cred ca există asa ceva, pana si diavolul are intenții bune nu?

  RăspundețiȘtergere
 3. Prostia e la modă, se asortează cu egoul celor mulți în aceste zile, dacă tot au chemat arabii, care acum se antrenează, oficial, în UE, UN și chiar și prin poligoanele noastre, mai mult sau mai puțin particulare, să invităm și acești binevoitori cenușii, ce mai contează încă un lup (binevoitor),la stână!.Nu trebuie să mai avem nici o șansă..., și totuși, Lumina va învinge.

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc, chiar speram sa gasesc versiunea tradusa in romana. Imi va folosi cand voi scrie despre reptilienii binevoitori.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.