duminică, 10 aprilie 2016

Secret anticancer, taină medicală – Sarea din sânge!


Vă dezvălui azi o taină ţinută cu mari eforturi şi mulţi bani departe de urechile şi ochii "prostimii".
Lipsa sării din sânge!!
 Interesant, dar LOGIC. Aceeaşi problemă cu tensiunea arterială: înainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioara a "normalului". Să aibă aceeaşi justificare?  
 Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii! Ăsta  da avertisment medical! Ce înseamnă exces nu ne explică însă nimeni! La prima citire, exces înseamnă prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia ! Între copilul de 20 de kilograme şi adultul de 80 sau 120 de kilograme... e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunţi exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi.
 Între omul de la munte... care bea apă puternic magnetizată şi aproape pură şi cel de la şes sau de la oraş care primesc apa cea mai infectă, cel de la munte va "dizolva" şi elimina mult mai repede chimicalele! Nu uitaţi că nu suntem la fel, că nu avem aceeaşi grupă sanguină, că diferă şi RH-ul - purtătorul de oxigen din sânge. Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) alţii, cei mai mulţi, au Fierul (RH pozitiv).
 Nu uitaţi ceea ce mulţi vor să ascundă:- orice reactie a apei cu sarea produce... caldură! Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de... 11.000 de ori viteza transferului informaţional către creier! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge...prosteşte! Intuiţia îmi spune că ăsta este scopul lor real: să devenim legume, obedienţi sistemului !
 La muncă şi înapoi acasă, la televizor unde ni se repetă zilnic prostiile astea: excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii! Dar excesul de alcool, tutun şi medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor ??? Nu este vorba de boală şi moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba şi de bani, de mulţi bani, atât de mulţi încât viaţa copiilor şi a tinerilor...nu mai contează! Este vorba de profituri imense, accize şi taxe! Şi în fond este bine să ai multe "legume" în sistem ! Pentru că ,,legumele” îşi plătesc taxele la zi! Amintiţi-vă!
Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îţi schimbă regimul alimentar: fără sare!!! Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corp. Amorţeşte creierul pentru că altfel, acesta, ar reacţiona imediat la chimicalele administrate! Ar declanşa alergii!  
 Dar zahărul? Zahărul e purtător de un cu totul alt tip de informaţii! Nu vorbim de "clasicul" zahăr alb, tos, chimizat la maxim! Vorbim de zahărul natural din fructe sintetizat de natură cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală! Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adică a evoluţiei. Vitalitatea dvs. şi a copiilor dvs., atenţia, concentraţia, vin din zaharurile naturale! Şi evoluţia dvs. genetică! Grăsimile ?! Să vedem ce spun studiile!
 Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovare. Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivelurile joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creşterea riscului de infarct miocardic şi mai ales o slabă funcţionare a sistemului imunitar.
 În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta pâna când, cei de la OMS, au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200! Imediat, au apărut 36 de milioane de "bolnavi" şi 4,3 miliarde de dolari pe an, câştig, dintr-un foc!. Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia!... tot cu slănină, pită, ceapă şi palincă trăieşte! Nu face exces şi trăieşte mult şi bine... cum aţi vrea să-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea până pe la 60-70 de ani... cu un cojoc miţos de 40 de kilograme pe umeri şi bâta în mână? Acum, trageţi dvs concluziile.
APA. ,,Ce face apa daca e băută înainte de a mânca şi imediat după masă?”  Nu doar despre apa caldă după mâncare, dar şi despre atacul de cord. Chinezii şi japonezii beau ceai fierbinte în timpul mesei, nu apă rece. Poate e timpul să adoptăm obiceiul lor la masă. Pentru cei cărora le place să bea apă rece, aceste rânduri li se adresează direct. Este frumos să bei un pahar cu apă rece după masă, dar apa rece solidifică hrana uleioasă pe care tocmai ai înghiţit-o. Va încetini digestia. Când aceasta reacţionează cu acidul, se va rupe şi va fi absorbită de intestine mai repede decât mâncarea solidă. Trece în intestine şi foarte rapid se transformă în grăsime şi duce la cancer. Este cel mai bine să se bea supă fierbinte sau apă caldă după mâncare.
Simptome comune de atac de cord. Un punct serios referitor la atacul de cord. Ar trebui să ştiţi că nu fiecare simptom de atac de cord este ,,durerea braţului stâng”. Atenţie la dureri intense ,, în zona fălcilor”. S-ar putea să nu aveţi niciodată prima ,,durere în piept” în timpul atacului de cord. ,,Nausea” (ameţeala) şi ,,transpiraţia intensă” sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord în timpul somnului nu se trezesc. Durerea la fălci te poate trezi din somnul adânc. Să fim atenţi. Cu cât ştim mai mult, cu atât avem mai multe şanse de supravieţuire. Un ,,cardiolog” spune că fiecare care citeşte acest mesaj şi-l trimite la 10 oameni poate salva cel puţin o viaţă.
   Secret dezvăluit - Licoarea ce ne-ar scăpa de coşmarul chimioterapiei
 Zilnic, în jurul nostru mor striviţi de necruţătoarea boală canceroasă prieteni, rude sau colegi. Este cutremurătoare suferinţa bolnavilor de cancer întâlniţi în secţiile de oncologie! O alternativă ... După ce ani de zile au spus pacienţilor că această terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca să se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotărât să prezinte şi calea alternativă de tratament a cancerului. Dar există un miracol anticancer, păstrat în mare secret.  O sursă de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, ne-a transmis o informaţie care ne-a tăiat respiraţia!
 Două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cancer reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie. Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi.
 Rezultate remarcabile !
  O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care au făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenire. Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia.
  Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer.
  După mai bine de 20 de probe de laborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual, extrasul din lămâie cu bicarbonat acţionează de 10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii. Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer
Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie se prepară astfel:
- într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi, apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa.
- în dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează. În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonat. Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.
O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa. Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind "e în ordine".
Trimite asta unei persoane puternice. Eu tocmai am făcut-o. Dumnezeu este bun. Schimbarea e pe drum. Domnul vede tristeţea noastră şi ne spune că greul a trecut. Dacă tu crezi în El, trimite şi altor persoane şi du-le mesajul de Speranţă şi Credinţă cu Iubire din Iubire...
 Sănătate că-i mai bună ca toate !

Sursa: e-mail 

31 de comentarii:

 1. Apreciez articolul în mod deosebit, și vin cu o completare : cred că înainte de a folosi coaja de lămâie pentru preparatul respectiv, aceasta ar trebui spălată bine înainte de întrebuințare, cu apă cu oțet de mere pentru a neutraliza pesticidele cu care se stropesc lămâile.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumim pt toate informatiile utile!

   Ștergere
  2. De multe ori trecem pe langa lucrurile simple, si le alegem pe cele mai complicate ! Ex:In loc sa ne rugam la Dumnezeu in mod direct(ptr.ca intre noi si El nu exista obstacole: spatiu,pereți sau orice altveva)apelam la intermediari:icoane(idoli), moaște, sfinti in viata, preoți! Deaceea hai sa ne oprim din viteza noastra actuala, ca sa putem identifica lucrurile simple care ne sunt f.utile de multe ori! Multumim mult domnule Marius! Esti un adevarat domn! Multa sanatate!

   Ștergere
 2. Multumesc din suflet, dle Marius. Parca a fost scris ca sa-l vad eu. Soacra mea are astfel de probleme, poate o vor ajuta indicatiile acestea. Pana la urma nu ii pot face rau.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tot ce-i natural nu poate face rau. Dar pe langa un tratament trebuie si o dieta adecvata si o atitudine pozitiva si optimista fata de viata si oameni. Trebuie inlaturate carnea si lactatele, cafeaua, iar hrana sa fie cat mai alcalina.
   Tratarea cancerului nu seface prin chimioterapie sau radioterapie, aceasta inseamna moarte sigura si lenta. In prezent exista : terapia Gerson, terapia Breuss, regimul Oshawa, uleiul de canabis (din fitoterapia romaneasca se poate inlocui cu uleiul de canepa, sunt din aceeasi familie), miere cu scortisoara si toate fructele cu coaja neagra sau mov inchis, in cazuri extreme post negru doar cu apa plata 40 de zile.
   Multa sanatate !

   Ștergere
  2. Canepa si canabis sant acceasi planta nu di acceasi familie .Uleiu de canabis(canepa) este extras din semintele de planta modificata genetic ca sa ajunga la 0,01% cantitatea de droguri pe gram.Vedeti un pic dumneavoastra daca vreti sa beti uleiul facut dintr-o planta modificata genetic

   Ștergere
 3. Un proverb german spune ca;Cele mai bune lucruri sant simple,e atat de simplu dar greu de facut...,cum ai putea convinge un pastiloman,care toata viata a trait cu pastile,sa ia un tratament mult mai simplu?...,legat de simplitate,Bruce Lee spunea;Este foarte greu sa te exprimi simplu,...de ce?,pt ca sistemele de educatie sant concepute in acest fel,de a complica atitudinea si comportamentul individului in societate,educatia si viata simpla ne fac mai cuminti si mai bogati.

  RăspundețiȘtergere
 4. Atentie la sucul de lamaie - cariaza dantura. Eu am consumat apa calda cu lamaie pentru a slabi si mi-am terminat dantura. Clatiti gura cu multa apa dupa ce beti preparatul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se bea cu ghiata la umbra unui palmier cu o muzica raggae in fundal...

   Ștergere
  2. Tie ti-a cariat dantura lamaile zici.Cand am experimentat personal ,pe parcursul a mai multe luni,consumarea de suc de lamaie ,tot asa auzisem.O cunostinta spunea ca i s-au inegrit dintii de la lamai.M-am hotarat sa vad cum este.Am consumat zilnic apa cu sucul de la 5 lamai mari .Luni de zile fara pauze.Si nu stateam cu periuta sa ma spal pe dinti dupa fiecare gura de suc de lamaie.Doar seara si atunci nu imediat dupa ce beam.Ce s-a intamplat ? Dinti albi,fara o carie.Daca faceam reclama la vreun medicament poate ma banuiati de ceva interese financiare,dar daca zic despre lamai nu ma puteti banui de asa ceva.Doar daca sunt mare importator de lamai.Nu sunt si nici nu am de-a face cu asa ceva.O remarca: desi nu este agreabil bautul de suc de lamaie,in acea perioada a vietii mele am fost cel mai energic,plin de vitalitate,ochii imi straluceau,fața era radianta,ca a unui om dormit bine,nu ca a unui om obosit.

   Ștergere
 5. Lumea in care traim sau lumea cu care traim,e in transa hipnotica,tot ce se vede si ce se spune la radio si tv,e lege,chiar daca se minte pe banda rulanta,multimea are priza la mijloacele astea de dezinformare in masa,ca nu se mai poate lasa atat de usor convinsa ca in realitate e mintita la fiecare ora,asa si cu tratamentele simple,un lucru simplu e greu de facut,toata invatatura si alternativele care ne sant vandute scump ne imping tot mai mult sa ne asemanam cu primatele...

  RăspundețiȘtergere
 6. Ca o completare la "problemele danturii";
  FOLOSESTE PAIUL CAND BEI!
  E mult mai inteligent!

  RăspundețiȘtergere
 7. Apropo de sare. Nu stiu daca s-a mai dezbatut obligativitatea (prin lege - din cate stiu) consumului de sare alimentara DOAR in varianta iodata!!! In celelalte tari (cel putin cele din UE) nu este aceasta impunere. Iodul e foarte bun pt. sanatate, dar orice e in exces devine nociv. Si stiind ca orice produs alimentar la noi in tara e doar cu sare iodata, plus sarea presarata voluntar in mancarea gatita acasa, apare intrebarea fireasca - O fi bine, o fi rau?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sarea iodata nu este sanatoasa, este chiar nociva. Iodul este adaugat ulterior si este artificial, face mult rau in organism; Cea mai buna sare este cea netratata. Citeste pe net, gasesti multe informatii in sensul asta. Sarea de Himalaya, spre exemplu, are proprietati grozave.

   Ștergere
  2. sarea iodata din romania este sintetic iodata si nu numai in romania eu am facut hipertiroida se da vina pe explozia de la cernobal la boala tiroide hipo si hiper .
   Remediul este Glanda Pineala cea care regleaza tot organismul si se poate (trezi )
   prin meditatie profunda gama de frecvente alfa theta delta si ipsilon cu Y,starea in care ne aflam in trezire este beta.Sanatate tuturor va doresc!

   Ștergere
 8. Toate revolutiile care au fost pana acum,au fost pt a inrobi mai tare multimile de amarati,dar revolutiile care ar putea elibera omenirea de jugurile seculare,dar geniile care au incercat asta si mai incearca,sunt ascunsi si striviti,iar noua nu ne pasa,e foarte urat...

  RăspundețiȘtergere
 9. Sarea naturala e buna, asta "rafinata" pentru soareci e otrava curata, nu inteleg cum o pot oamenii consuma, cred ca e din cauza unei degenerari sau morti metabolice, faptul ca nu pot simti.Sarea fina si\sau iodata e foarte periculoasa, nu si aia naturala.La asta incearca si doctorii sa se refere, dar cum ei is varza la substantele naturale si au studiat atatea prostii alterate, nu pot face diferenta

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da,adevarat...e si parerea mea..ma bucur cand vad si alti oameni care gandesc asa...

   Ștergere
 10. FOARTE IMPRESIONANT ARTICOLUL...SOTUL MEU A AVUT CANCER LA VEZICA..NU SE MOARE DIN ASTA..DAR OPERATIA NU I-A REUSIT(INCOMPETENTA DOCTORILOR)SI APOI I SA EXTINS IN TOT CORPUL...EU AM CREZUT CA ACELE TRATAMENTE ORAVITOARE... (AM DESCOPERIT MAI TIRZIU CIT DE OTRAVITOARE SI COSTISITOARE SINT)I-AU OTRAVIT FICATUL SI DEZECHILIBRAT RINICHII(IN SINGE SE AFLA CREATININA CARE DE OBICEI ESTE DE 0.025-0.060)SI CRESTEA PINA LA 8 -9 CEEA CE ESTE F PERICULOS AM INTELES...IN ACELE TIMPURI NIMENI NU-MI SPUNEA NIMIC DINTRE DOCTORI...DAR CRED CA AM FACUT GRESEALA FATALA SA ACCPET ACELE TRATAMENTE OTRAVITOARE..ESTE CA UN FEL DE MOARTE LENTA...SAU EXPERIMENT HITLERIST!!!!ASA NE PROSTESC COMPANIILE DE ASIGURARAI MEDICALE PENTRU A STOARCE BANII NOSTRII!!!!EU SINT INTR-O TARA UNDE AI ASIGURARE MEDICALA LA ZI..DECI PLATESTE ASIGURAREA TOTUL....DAR BANII ACEIA DEJA TU II PLATESTI TOATA VIATA LA ASIGURARARE!! DECI NIMIC NU ESTE GRATIS...ESTE COMBINA LOR DE A NE UCIDE CU SINGE RECE...SI MAI MULT DE ATIT SA NE PROSTEASCA FACINDU-NE SA CREDEM CA SINTEM ASIGURATI!!!.SOTUL MEU ERA UN OM SANATOS...NU LUA NICI PASTILA DE CAP..DAR A FUMAT MULT...CRED CA ASTA LA AFECTAT IN BOALA DE CANCER!!!DECI SA LUATI AMINTE COMPANIILE DE ASIGURARI DE BOLA SI VIATA LUCREAZA MINA IN MINA CU SISTEMELE MEDICALE...PENTRU CA CISTIGA F MULTI BANI DE PE URMA NESSTINNTEI SI A BOLILOR NOASTRE...NIMENI NU ARE INTERESUL SA NE FACA SANATOSI..PTR CA COMPANIILE MARI AR PIERDE A AVERE!!DECI FIECARE SA-SI PAZEASCA "SPATELE"...ESTE ADEVARAT CA TOT CE ESTE NATURAL AJUTA CORPUL NOSTRU..TIGARILE,ALCHOOLUL,MEDICAMENTELE SI STRESUL SINT DUSMANII OMULUI MODERN...TOATE PRODUSELE DIN SUPERMARKET SINT OTRAVITE...CU INLOCUITORI ARTIFICIALI...CINE ARE O GRADINA SA-SI CULTIVE ACOLO CE POATE ...IAR MINCAREA GATITA E MAI SANATOOASA CA ORICE...FOLOSITI LEACURILE BABESTI CA NU DEGEABA STRAMOSII NOSTRII TRAIAU PINA LA SUTA DE ANI...SI NICI NU SE AUZEAA DE BOLILE DE ACUM PE ATUNCI!!!IN USA ESTE MAFIA COMPANIILOR DE MEDICAMENTE,,EI FAC MEDICAMENTE CARE IMBOLNAVESC OAMENII SI APOI EI PLATESC LA DOCTOR SI ALTE MEDICAMENTE SCUMPE PENTRU A SE "INSANATOSI"!!VACCINELE SINT ASTAZI PREFABRICATE PTR A NE INTRODUCE TOT FELUL DE VIRUSURI PENTRU IMBOLNAVIREA NOASTRA...ACESTEA TOATE SINT COCEPUTE DE MINTEA BOLNAVA A CELOR CARE CONDUC COMPANIILE DE MEDICAMENTE CARE AU DEVENIT INTRE TIMP MULTIBILIONARII LUMII!!!LUME DRAGA TOT CE AVEM NEVOIE ESTE IN NATURA...NU NE TREBUIESC MEDICAMENTE!!(OTRAVURI)!!!PASTRATI-VA SANATATEA SI FOLOSITI NATURA!!MAMA NATURA CARE NE-A CREAT NE SI VINDECA!!REFUZATI MEDICAMENTELE !!!NUMAI ASA ACESTI HITLERISTI VOR DA FALIMENT DACA NU VOR INVENTA ALTE METODE DE OTRAVIRE A NOASTRA!!MEDICAMENTELE BUNE NU SE GASESC IN RAFTURI SI CRED CA A-TI GINDIT DE CE!!!!PENTRU CA AR FACE CONCURENTZA SI OAMNEII NU AR M-AI CUMPARA OTRAVURILE LOR..TIN MINTE AM INTILNIT IN SPITAL O PERSOANA CARE IMI SPUNEA CA A AUZIT DE UN MEDICAMENT IMPOTRIVA CANCERULUI DIN RUSIA SI INCERCA SA-L OBTINA!!VA INCHIPUITI CIT DE GREU ESTE SA GASESTI UN ADEVARAT MEDICAMENT CARE AJUTA SI PE DEASUPRA MAI ESTE FACUT IN TAINA DE UN DOCTOR REPUGNAT DE TOATA SLETKA DE ASA ZISII DOCTORI KILLERI!!!TOTI DOCTORII CARE AU DESCOPERIT UN MEDICAMENT MINUNE AU DISPARUT FARA URMA S-AU LI S-AU LUAT DREPTUL...DECI CUM VEDETZI TERBUIE SA NE TREZIM SI SA SPUNEM NU MEDICAMENTELOR!!!

  RăspundețiȘtergere
 11. Dacii stiau ceea ce a descoperit si Lazarev, si anume ca degeaba vindeci corpul fizic daca nu vindeci sufletul. Cancerul este boala karmica, blocajul care impiedica trecerea programelor negative (numite pacate in religii)la urmasi. Parintii mananca agurida iar copiilor li se strapezesc dintii. Sa stiti ca daca le vindeti naivilor si oamenilor disperati potiuni magice de vindecare veti prelua karmic toate " oalele sparte". N-ati stiut? Iaca, stiti de acum incolo...La Judecata Cosmica martorul tuturor greselilor este chiar informatia personala incifrata in matricea personala. Dumnezeu nu poate fi mintit. Doar oamenii...Nu vedeti ca ne autodistrugem, ca nu se mai nasc copii decat greu si bolnavi? La treaba! Romania este plina de gunoaie, animale abandonate si ucise bestial, paduri rase, ape otravite. Nu sunteti Maestru...V-ati asezat la caldurica si vindeti minciuni?! Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat...Chiar daca o sa-mi stergeti cuvintele, din Akasha n-or sa dispara.

  RăspundețiȘtergere
 12. E adevarat ce spuneti.Era dr. Simoncini in Italia care dupa ce a publicat rezultatele studiilor personale cu referire la consumul bicarbonatului de sodiu, a fost omorit si documentele sale au disparut. A contat mai mult profitul industriei farmaceuticii decit sanatatea oamenilor! Niste criminali!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. sarea in compozitia careia intra Na si Cl legate in molecula este otrava pentru coep chiar in solutie apoasa..., thallasoterapia lui Hippocrat se facea cu apa oceanica..., acolo si Na si Cl precum si celelalte 81 de minerale si urme de minerale, in proportie corecta sunt deja minerale organice-cristaloide, transformate de trilioane de unități de zooplancton și fitoplancton http://apamarii.blogspot.ro/2012/12/rene-quinton.html

   Ștergere
  2. melanogaster are perfecta dreptate...sarea face ravagii daca o introduci in interiorul corpului (prin sistemul digestiv) dar este foarte buna in terapii externe.

   Ștergere
  3. Ce fraieri erau cei care acum 70000 de ani infiintau localitati linga saline si riuri cu apa cristalina. Ce fraiere sunt animalele care ling sare. Ar trebui sa le vedem toate cazute pr jos dupa ideile de mai sus...

   Ștergere
  4. melanogaster probabil s-a luat dupa unii care vand apa oceanica de la o anumita adancime f. scump la prosti, cu reclama ca face minuni. Automat ei raspandesc idei negative despre apa cu molecula obisnuita de sare...
   Diferente exista la minerale si apa, nu la sare. Solutia de ser fiziologic folosit in spitale e apa cu 0,9% sare si e f. acceptata de organism.
   Sarea e ok (si bicarbonatul si lamaia)
   Din experienta personala: o singura iarna din viata am consumat mult zahar (in ceai) si mi-a scazut semnificativ inteligenta, memoria si starea de constienta (trezie - prezenta). M-am lasat de zahar si rezultatul a fost surprinzator (consum multa sare, am IQ ridicat, si cand sunt "cuminte" imi ajunge 1 kil de zahar pe an).

   Ștergere
 13. Sarea încă din cele mai vechi timpuri a fost folosită ca medicament. alături de bicarbonatul de sodiu care este asa după cum bine știți este un panaceu universa. Vizitați-mă pe www.armonie3.webnode.ro. Sunați oricând la 0752,543 008 la orice oră. Pentru orice problemă de sănătate fizică sau spirituală

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.