joi, 14 aprilie 2016

Dezvăluirea restaurării Republicii Americane este iminentă !


                                                                                                     de David Robinson
Chiar înainte de sfârșitul anului 2010, Pennsylvania - ca stat - a emis o Declarație Aviz lumii, afirmând că Pennsylvania din Commonwealth, s-a întors de sine și cu oamenii săi sub Constituția sa de drept a anilor 1700, și s-a declarat Popor.
Din Pennsylvania Liberă! – Acest stat nu mai recunoaște guvernul federal corporativ și-l declară ilegal în statul lor.

Ei au făcut acest lucru în mod legal și în mod corespunzător. Ei nu au cerut permisiunea, ci pur și simplu au mers mai departe și au făcut-o. Au trimis actul oficial la Oficiul de Drept Internațional de la Haga. Și au primit răspunsul înapoi. La scurt timp după aceea, un contactor l-a informat (pe acest jurnalist, n.b.) - care a fost în contact cu diverse grupuri care s-au manifestat cu privire la acest moment - și i-a dat un mesaj simplu, iar mesajul a fost acesta:
 ,, A ajuns în atenția noastră ceea ce a făcut Pennsylvania. Cât timp ți-ar lua pentru a pune împreună o majoritate simplă a statelor pentru a repeta ceea ce a făcut Pennsylvania, pentru ca la un astfel de moment să existe un sprijin monetar și militar?”

Ei au cerut o copie a documentației originale pe care Pennsylvania a prezentat-o Oficiului de Drept Internațional Privat de la Haga, astfel încât aceștia să vadă cine a fost implicat. Contactul nostru confidențial nu a avut nici o problemă cu asta, și nici Pennsylvania. Documentația Pennsylvaniei a fost trimisă contactului nostru. Așa că au trimis email-uri tuturor în toată țara cunoscuților și au lucrat în tot acest timp, cu cei pe care-i știau capabili, onorabili și patrioți cinstiți, care-și suflecă mânecile și se apucă de treabă odată ce știu ce trebuia făcut. Și, în ziua următoare, cel puțin un contact din 20-22 de state s-a oferit să fie persoana ce va conduce în statul lor, procesul de a obține ce Pennsylvania a făcut!

Scopul a fost ca cel puțin o majoritate simplă - adică 26 sau mai multe state să copieze exact ceea ce a făcut Pennsylvania. Mai târziu a fost decis de cei implicați, pentru a adăuga mai multă putere acțiunii să emitem Declarația Aviz pentru lume, în mod colectiv ca un efort unit, astfel încât lumea să știe că nu suntem doar oameni liberi în diferite state libere, ci un popor liber, uniți așa cum am fost meniți să fim. Nu avem nevoie de nici o permisiune, recunoaștere sau opinie din partea organismelor străine sau corporații să fim ceea ce suntem - americani care pretind că este moștenirea noastră de drept, ce ne-a fost dată de către Fondatorii noștri în 1776.  
Această acțiune ar trebui să fie văzută ca o declarație; nu doar ca o notificare - acest lucru este principal. Această acțiune este intermediară; și nu putem să o subliniem ca suficientă. Un mic grup de oameni de elită (cabala, n.b.) au dat peste cap deja lucrurile - și pentru a ne asigura că acest lucru nu se întâmplă din nou, toate aspectele temporare ale acesteia vor fi în scris.

După o perioadă de aproximativ 120 de zile de la "dezvăluire" (dezvăluirea restaurării Republicii, n.b.), vor avea loc alegeri libere, doar pe buletine de hârtie. Ni s-a spus că vechii bani populari de dinaintea războiului revoluționar au fost în contact cu militarii noștri și că 80-90% dintre militari sunt de acord cu ideologia găsită în documentele noastre fondatoare. Tot ceea ce facem se bazează pe principiile din 1787, Constituția noastră și Carta Drepturilor Omului - inclusiv amendamentul 13 original care interzice orice asociație străină, titlul de noblete, etc. - și Jurământul Serviciului pe care toată lumea trebuie să-l facă pentru a "sprijini și apăra Constituția statelor Unite împotriva tuturor dușmanilor, străini și interni ".
 Notă blogger
senator Paul Ryan 
  În mediul on-line american circulă informația că președintele Obama a fost obligat să demisioneze și apare public doar până se va face anunțul oficial al schimbării. A fost numit președinte interimar senatorul Paul Ryan și vicepreședinte Gen. Joseph Dunford, șeful Statului Major de Arme Întrunite de la Pentagon. Aceștia vor asigura tranziția până la alegerile reale care vor urma. Actuala cursă electorală va fi oprită curând.

 Armata SUA a indicat oamenii cu putere financiară care sunt dispuși să ne susțină și avem recunoaștere și susținere a acestora. Acest lucru dă Armatei - probabil pentru prima dată - puterea de a fi folosită ca o copie de rezervă pentru șerifii federali care vor lua în custodie toți escrocii și "oamenii jucători" de pe Wall Street, și așa mai departe. Acolo va fi o extraordinară curățare. Reorganizarea guvernului însuși ar trebui încheiată în aproximativ 120 de zile de la "dezvăluire". Această perioadă de 120 zile va începe cu un anunț oficial din camera de presă a Casei Albe. Acest lucru va da fiecărui reporter ,,undă verde” la difuzarea tranziției.
Gen. Joseph Dunford
Deci, aceste măsuri - în ceea ce privește ceea ce vor militarii - vor duce la transformarea lor în ,,băieții buni”. Sunt obosiți de a fi ,,băieții răi”. Ei vor fi invitați mai degrabă într-o țară străină ca prieteni sau asistenți.

Noi nu punem împreună nici un guvern interimar. Noi nu încercăm să răsturnăm nimic. Noi încercăm să revenim la lege și ordine prin cea mai mică cantitate de haos, în modul cel mai liniștit posibil. Militarii noștri nu pot face acest lucru pe cont propriu pentru simplul motiv că, în structura actuală, Obama este considerat a fi președinte - știm cu toții că el nu este - el este CEO (Chief Executive Officer) al unei Corporații numite STATELE UNITE Inc.

Cea mai mare parte a poporului american nu înțelege acest lucru.
Așa că, atâta timp cât poporul american recunoaște o corporație criminală din Washington D.C. ca având jurisdicție asupra lor - și ei nu se ridică să spună altfel - mâinile noastre militare sunt oarecum legate. Acestea au primit ordine de la un fals comandant și șef. În ceea ce privește finanțiștii în cauză, nu vor mai scoate banii care au fost destinați pentru această țară, în acești mulți ani, până când Washingtonul nu va fi curățat, pentru că dacă ar fi lăsați, banii vor dispărea în gaura neagră a furtului, aproape imediat. În cazul în care armata trebuie să primească încă o dată ordine de la noi oamenii, trebuie să fim pregătiți cu o listă de priorități a ceea ce avem nevoie să facem.

După cum am arătat mai sus, acest lucru este temporar, iar ceea ce dă oamenilor puterea și autoritatea și statutul de a face acest lucru este pur și simplu că majoritatea statelor au depus aceleași hârtii pe care Pennsylvania le-a depus, ceea ce pune lumea pe: Observați că ne-am întors în conformitate cu Constituția noastră de jure.
Noi am susținut Articolele Confederației, care nu au fost anulate. Declarația de Independență și articolele confederației sunt baza libertății noastre.

Aceste arestări vor însemna înlăturarea obstacolelor finale, care va permite punerea în aplicare a noilor sisteme de abundență, care sunt gata să elibereze omenirea din economia actuală și condițiile sale în mod fals impuse, de sărăcie și datorii (fondurile de abundență există, sunt de ordinul qvadrilioanelor și sunt în custodia Forțelor Luminii, vor fi eliberate după înlăturarea cabalei, n.b.). Există mai mulți bărbați și femei dedicate acestei cauze, care au lucrat cu sârguință în secret ani de zile pentru a ne aduce la acest moment. Ei sunt dornici să prezinte omenirii noul sistem financiar, care va redistribui abundența tuturor, și va elibera omenirea din viața lumească cunoscută. Libertatea va fi returnată tuturor oamenilor !

Eliberarea tehnologiilor ascunse și altor elemente suprimate din toate domeniile vor urma pentru a sprijini această tranziție.
Vestea despre aceste arestări în masă va veni brusc și va fi grea. Mulți dintre cei care nu sunt pregătiți, cu o înțelegere de ansamblu, care până acum ,,au dormit” și s-au complăcut să coabiteze cu acest sistem, se pot simți șocați și confuzi când vor vedea atât de mulți oameni guvernamentali arestați. Acești oameni, cu toate acestea, au servit în a perpetua înrobirea noastră, și toți au luat parte în mod activ la crime grave împotriva poporului. Anumite grupuri mari de media au fost de acord să acopere aceste evenimente și să ajute la cronologia dezvăluirii.

Aceste arestări vor fi televizate și pe deplin împărtășite cu voi, căci le datorează oamenilor lumii care vor fi martorii momentelor și acțiunilor întreprinse, ce vor însemna eliberarea noastră din controlul acestor oameni care de atât de mult timp au lucrat la exploatarea și controlul umanității. Manipularea se va sfârși și toată omenirea va intra într-o viață nouă. Adevărata libertate ne va fi returnată!
          
        Sursa : http://mainerepublicemailalert.com/  

4 comentarii:

 1. Asta este atat de frumos spusa incat pare sf. Sa ne imaginam oare ..cum ar putea fi??
  Cu mare drag, Gabriel.

  RăspundețiȘtergere
 2. NAMASTE ! Ca un corolar de completare şi acest articol confirmă datele primite de la COBRA pe care MarYan le-a -deja- prezentat în al lui "NOUL UNIVERS CRISTALIN".Alături de "ADEVĂRUL NE VA ELIBERA",blog pe care-l citesc cu mare interes şi le trimit (articolele) sau recomand tuturor celor interesaţi de prezentul dar mai ales viitorul nostru pe MAMA GEEA,inţelegînd că şi ei ca fiinţe gînditoare sînt importanţi dar că nu sînt o forţă de LUMINĂ dacă continuă să se izoleze deoarece PUTEREA ÎNSEAMNĂ UNIUNE.Pentru ca această axiomă să fie percepută corect şi în rîndul imensei mase manipulate a românilor ,este cred eu, imperios necesar a se face o puternică informare deoarece românul s-a obişnuit cu acest cancer informaţional incluzîndu-l în normalul cotidian. A asana din rădăcini vechile (tradiţii),automatisme,efectele de turmă,cum că numai unii aleşi ar fi capabili de a lua decizii în numele majorităţii nu se mai găsesc în natura noilor realităţi,motiv pentru care o mare masă de oameni de diverse vîrste şi preocupări nu mai au încredere în aparatul de stat sau în guvernanţi.Lipsa de orizont şi încredere a tineretului îi duce pe calea pierzaniei îmbrăţişînd MOARTEA ALBĂ ca pe o alternativă şi abandon final.Ei,oficioşii pretind că stăpînesc şi prezintă ADEVĂRUL,dar acesta este arătat doar parţial atît cît deserveşte o mică parte a celor de sus,de mult rupţi de realităţile zdrobitoare ale marii mase de săraci alimentaţi doar cu vorbe de lemn.Cauzele sînt adînc înrădăcinate în marea masă de ignoranţi,analfabeţi,crunţi materialişti ,egoişti,individualişti care pentru realizarea propriilor interese se servesc de prostimea dispusă -iată chiar pe data de 5 iunie să-i realeagă,deşi s-a dovedit cu vîrf şi îndesat că aceiaşi "aleşi " în urmă cu mai mulţi ani nu şi-au ţinut nici pe departe promisiunile,ba mai mult au atentat în mod flagrant şi repetat la dobîndirea de foloase necuvenite,cărîndu-le şi ascunzîndu-le ,deşi nu le aparţin prin muncă cinstită, în imperii fiscale de peste mări şi ţări.Una este să fi sărac fizic,dar cînd eşti şi sărac spiritual ,nu mai e vina nimănui,ci doar a propriei mentalităţi,cea de turmă.Deci eu cred că pînă ce în rîndul păturii sociale inferioare-grosul,de altfel al societăţii- nu se vor clarifica astfel de aspecte ,va domina confuzia,reaua intenţie,sabotajul sub toate formele sale,lupta multor indivizi aserviţi unor persoane influente,care vor constitui armate personale ale acestora. Cum bine spunea Stalin Visarionovici-"Nu are importanţă cine votează,ci cine numără voturile".Mergînd pe această constatare,ne dăm seama că democraţia e o spoială de faţadă. Şi ca să închei pe o notă optimistă,eu cred că rolul vostru al blogărilor DE BUNĂ INTENŢIE este covîrşitor,motiv pentru care este bine să vă alegeţi din rîndul celor cu LA FEL DE BUNĂ INTENŢIE PE CEI CARE CU VITEZĂ MAXIMĂ SĂ PROMOVEZE ASTFEL DE INFORMAŢII deoarece şi din rîndul oficioşilor şi mass mediei sînt persoane care marşează şi sînt dispuse să încalce consemnul stăpînilor.Îţi mulţumesc Marius pentru preţioasele materiale pe care le primesc. NAMASTE !

  RăspundețiȘtergere
 3. Stai sa vezi urmatorul articol cu detalii ! Maine 16 apr. il voi publica.
  Public asta pentru ca de schimbarea lucrurilor in SUA depinde schimbarea pe intreaga planeta si daca acolo se va-ntampla, negresit trebuie sa se intample si la noi in Romania.
  Numai bine si Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti !

  RăspundețiȘtergere
 4. Da,se stie, ar fi aproape mirajul numit "Nesara" care este trambitat de ceva ani....Azi maine eoni. La starea de agonie in care ne aflam destui,pe nenumarate planuri ,acest izvor daca nu de vorbe goale ,atunci sigur de prosperitate fenomenul isi pierde definitiv orice semnificatie/substanta. Imposibilitatea de a exista,este singura de constatat si poate sa vina Creatorul, si sa spuna de "Nesara" caci sigur nu-l mai aude chiar nimeni. Americani ? Cine sunt aceia ? Nu am auzit, de numele acesta de popor...

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.