sâmbătă, 9 aprilie 2016

Conferinţă la Constanţa. Tema: Tehnologia Fundaţiei Keshe – o posibilitate de a revoluţiona umanitatea


 Miercuri, 13 aprilie 2016 , ora 18.00 va avea loc această conferinţă.

Locul : Constanţa, sediul partidului PNTCD din B-dul Ferdinand, lângă magazinul DIODA. INTRAREA LIBERA.

 Tematica: Energia liberă, tehnologia Fundaţiei Keshe – Implicaţii în domeniile energetic, economic, medical, militar, ecologic şi decontaminarea mediului, etc.
Tehnologia plasmei, o posibilitate reală de a scoate omenirea din actuala criză energetică.

Generatorul de Energie Cuantică (prezentare) – QEG – generator de 10-15 Kw construit după un patent al lui Nicola Tesla - detalii, schemă electrică.
  Conferinţa este ţinută de mine, Marius Sumedrea, administratorul acestui blog.

    Sunteţi bineveniţi ! 

14 comentarii:

 1. Se poate face și video cu conferința? Mulți dintre noi nu avem timp și nici bani pentru deplasări.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu am ajuns la stadiul acesta, si asa toata baza tehnica este a noastra personal, iar sala fara bani din bunavointa presed. PNT Constanta.
   Este un inceput, pe viitor voi vedea...functie de cat de receptivi vor fi constantenii...

   Ștergere
 2. Da,o veste buna.M-am rugat pt.ca tehnologia lui Keshe sa ajunga si la noi in tara.Din pacata nu pot sa ajung pt.ca starea de sanatate nu-mi permite.Pe 5 aprilie s-a scris pe MESAGERUL LUI MIHAIL ca pe 7 aprilie Keshe va face un experiment mondial in direct pe internet si n-a mai postat nimic.Ce stiti despre asta?Petruta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu am vazut informatii in acest sens, dar umbla zvonul ca vara asta ing. Keshe va veni si la Bucuresti pentru a sustine o conferinta. Vom vedea.
   Dar pe internet exista grupul Keshe Romania care conlucreaza cu multi din tara pentru realizarea unor dispozitive...Oricum viitorul este al nostru (crlor multi) nu al lor (cei 1% , cabala planetara). Sunt sigur, simt asta ca in 5 ani tehnologia Keshe va fi implementata deja pe intreaga planeta...
   Numai bine !

   Ștergere
  2. http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/2016/04/mic-fragment-important.html
   Mesajul se termina cu: "N.P. 1 Aprilie a trecut, sa vedem ce va urma!".
   Mult succes miecuri.

   Ștergere
 3. NAMASTE ! Mă bucur Marius că treci de la vorbe la fapte,cel puţin acolo în frumosul tău oraş . Cînd ai timp şi -dacă vrei,te rog trimite-mi şi mie schema QEG şi să-mi zici ce materiale îmi trebuie pentru a o construi. Nu-s eu aşa priceput ,dar găsesc eu un elecrician meseriaş....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salutari George, ti-am trimis documentatia, dar nu este chiar asa simplu precum ar parea la prima vedere. Materialele ar costa undeva la 6-7000 de dolari. Eu incerc sa initiez ceva cu o fundatie prin sponsorizari, dar mai trebuie si echipa de specialisti (electronica, electrotehnica) pozitivi care sa munceasca in folosul comunitatii, caci bani de unde???
   Numai bine !

   Ștergere
 4. Buna ziua. Imi puteti furniza o adresa de mail unde as putea sa va scriu? Va contactez din partea membrilor fondatori ai Fundației Keshe Romania. Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. OK. Stiu de voi de pe youtube. Adresa mail este ,,mariussumedrea@yahoo.com" sau cea pe google ,adresa blogului ,,burebista2012@gmail.com"

   Ștergere
 5. Va salut de la distanta!Am lasat un mesaj pe blogul dumneavoastra domnule Marius S.

  RăspundețiȘtergere
 6. Bravo Marius,sa nu uiti sa-l chemi pe fratele MIHAIL pentru protectie si reusita!" Iti tin pumnii"-curajosule,libertatea sa triumfe! NAMASTE.

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna seara,sunt Petruta din Slatina.Domnule Sumedrea va rog sa cititi pe MESAGERUL LUI MIHAIL la data de 5.04.2016 unde scrie Mic fragment IMPORTANT.Ma gandesc ca poate intunecatii au impiedicat experimentul sau poate s-a facut si nu stiu unde sa caut.In tot cazul dupa ce reusiti sa faceti rost de sponsorizari sper sa-i ajutati si pe cei care au nevoie stingenta de ajutor in ce priveste sanatatea.Va doresc mult succes miercuri la Constanta si sa auzim numai vesti bune!

  RăspundețiȘtergere
 8. Buna ziua !
  Multumim pt.iniziativa,dar totusi e bine sa nu uitam de grupul de studio Keshe Romania.Magrav power este déjà studiato pentru aface o economie substantiala de curent.
  Eu sint aproape de finalizarea magravului insa sint foarte multi care déjà beneficiata din plin de El.
  Numai redescoperind adevarul ascuns v-om putea redeveni liberi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De când a fost anunțată această tehnologie nu am mai auzit nimic despre ea.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.