joi, 24 martie 2016

Vârful piramidei tuturor societăților secrete - Illuminati


             traducere, adaptare și completare Marius Sumedrea/administratorul blogului

  Societățile Secrete din prezent își au rădăcinile mult în trecut, în :
-         Gardienii Luminii din Atlantis;
-         Frăția Șarpelui din Sumer;
-         Roshaniya afgană;
-         Școlile Misterelor din Egipt;
-         Familiile genoveze care au sponsorizat Imperiul Roman;

Prim-ministrul britanic Benjamin Disraeli, care era "manipulat" de fondatorul mafiei și mason de grad 33, Giuseppe Mazzini, a făcut aluzie la Illuminati într-un discurs în fața Camerei Comunelor în 1856 ca avertisment: ,, Există, în Italia, o putere de care rareori vorbim. Vreau să spun societățile secrete. Europa ... este acoperită cu o rețea de societăți secrete la fel cum suprafețele pământului sunt acoperite cu o rețea de căi ferate.”

Illuminati este față de aceste societăți secrete, cum este Banca Reglementelor Internaționale față de cele opt familii ale bancherilor centrali. Iar circumscripțiile lor sunt exact la fel. Precursoarele francmasonilor - Cavalerii Templieri – au fondat conceptul bancar și au creat o piață de obligațiuni ca un mijloc de a controla nobilii europeni prin datorii de război. Până în secolul al 13-lea, templierii au folosit Cruciadele pentru a jefui aur și a cumpăra 9.000 de castele în toată Europa și au condus un imperiu ce se întinde de la Copenhaga, la Damasc. Ei au fondat tehnici bancare moderne și au legitimat camăta prin intermediul plăților de dobânzi. Sucursale bancare ale templierilor au apărut peste tot, susținută de aurul lor necinstit. Ei au încărcat până la o dobândă de 60% la credite, au lansat conceptul de conturi de încredere și au introdus sistemul cardurilor de credit pentru pelerinii din Țara Sfântă.

Ei au acționat în calitate de colectori de taxe, deși au scutit autoritățile romane, și au construit marile catedrale ale Europei, având de asemenea, instrucțiuni secrete privind tehnicile de construcție, iar aurul furat ascuns sub Templul lui Solomon. Vitraliul utilizat în catedrale a rezultat dintr-o tehnică gotică secretă cunoscută de foarte puțini. Unul care a perfecționat această artă a fost Omar Khayyam, un bun prieten al fondatorului asasin Hasan bin Sabah. Templierii controlau o mare flotă de nave și propria lor flotă navală cu sediul în portul atlantic francez din La Rochelle. Ei au fost deosebit de intimi cu familia regală din Anglia. Ei au cumpărat insula Cipru de la Richard Inimă de Leu, dar mai târziu a fost invadată de turci. Vineri, 13 octombrie 1307 regele Filip al IV-lea al Franței și-a unit forțele cu papa Clement al V-lea și a început să adune acuzații despre Templieri, variind de la necromanție la utilizarea magiei negre. Vineri 13 din acea zi înainte va purta conotații negative.

"Sion" este considerat a fi o transliterare a Sionului, el însuși o transliterare pentru numele antic ebraic Ierusalim. Priory din Sion au intrat în ochii publicului în iulie 1956. O notificare din 1981 din presa franceză enumera 121 de demnitari ca membri ai Priory. Toți erau bancheri, descendenți de viță regală sau membri ai setului politic internațional. Pierre Plantard a fost listat ca Mare Maestru. Plantard este un descendent direct, prin intermediul regelui Dagobert al II-lea, al Regilor Merovingieni (cei de același sânge cu Iisus, descendenții lui după fii avuți cu Maria Magdalena n.b.). Plantard, care deține o proprietate în zona Rennes-le-Chateau din sudul Franței, unde își are sediul Priory of Sion, a declarat că ordinul se află în posesia comoarei pierdute și recuperate de sub Templul lui Solomon și că aceasta va fi returnată Israelului, când va fi momentul potrivit. El a precizat, de asemenea, că în viitorul apropiat va fi readusă monarhia în Franța și în alte națiuni.

Templierii pretind că posedă cunoștințe secrete că Isus Hristos s-a căsătorit cu Maria Magdalena, a avut copii și a lansat descendența Merovingiană, el a fost fiul lui Iosif din Arimateea. Iosif era fiul regelui Solomon. Templul lui Solomon este modelul pentru Templele Masonice, care au fost construite în fiecare oraș de orice zonă din America. Acestea erau locuri de proastă reputație unde adulterul, bețiile și sacrificiile umane au fost norma. Potrivit cercetătorului britanic David Icke, locația de pe muntele Moria din Ierusalim ar fi fost, de asemenea, un centru de control al zborului al Anunnaki. Anunnaki sunt reptilieni / extratereștri revelați de tăblițele de lut sumeriene – cele mai vechi tăblițe scrise cunoscute ale omenirii (cele mai vechi sunt Tăblițele de la Tărtăria, România, mai vechi cu cca. 2000 de ani decât cele sumeriene, n.b.).

Prin Cruciade Cavalerii Templieri au jefuit imense cantități de aur și numeroase artefacte sacre de sub Templu. Regele Solomon a fost fiul regelui David, care a domnit în 1015 ÎC și a masacrat mii de oameni. Icke îl numește pe regele David "un măcelar" și afirmă că acesta a scris o bună bucată din Biblie. Fiul său Solomon și-a ucis propriul frate pentru a deveni rege. El era sfătuitorul faraonului egiptean Shiskak I, căsătorindu-se cu fiica lui. Solomon a studiat la școlile misterelor egiptene ale lui Akenaton, acolo unde controlul minții a fost agresiv. Marea Lojă din Cairo, a dat naștere unei rețele de societăți secrete, inclusiv asasini, cabaliști, francmasoni și Roshaniya afgană. Aceia care treceau prin cele mai înalte niveluri deveneau Illuminati. Icke susține că Frăția Canaaniților a fost condusă de zeul / regele Melchisedec, care este posibil să fi fost un Anunnaki. Regele s-a concentrat pe o înțelegere ebraică a Misterelor antice. Ordinul lui Melchisedec a devenit societatea secretă asociată cu Cabala.

Regele Solomon și-a dezvoltat marea sa înțelepciune studiind tăblițele sumeriene ale Destinului pe care Avraam le-a posedat. Avraam este posibil să fi fost, de asemenea de origine Anunnaki. Atât el, cât și Melchisedec a fost îndrumat de către Frăția Sumeriană a Șarpelui, al cărui nume ar putea avea ceva de-a face cu povestea biblica a creației, unde Adam și Eva sunt ispitiți dintr-o grădină generoasă a Edenului într-o lume a "păcatului și servituții", de un șarpe. Când Biblia spune că primul cuplu a mâncat din fructul oprit, ar putea însemna că Eva a fost ispitită de șarpe - un șarpe Annunaki (Nephilim din Cartea Genezei) - aceasta condamnând-o pe ea și pe Adam la o viață de trudă sub controlul descendenților regilor șarpe?

Baza din Tabelele Sumeriene ale Destinului pe care Avraam a posedat-o a devenit cunoscută sub numele de Ha Qabala, în ebraică pentru "lumină și cunoaștere". Aceia care au înțeles aceste secrete criptate, au declarat că trebuiesc codificate în Vechiul Testament și sunt denumite în mod diferit ca Ram. Sintagma este folosită de celți, budiști și cercurile spirituale hinduse, de asemenea. Cavalerii Templieri au adus cunoștințele cabalistice în Europa, când s-au întors din Cruciadele lor din Orientul Mijlociu. Cavalerii Templieri au creat Prieure de Sion pe Mt. Zion lângă Ierusalim în secolul al 11-lea pentru a proteja astfel relicvele sfinte ca Giulgiul din Torino, Arca Legământului și familiile habsburgice Spear of Destiny - care au fost folosite pentru a-l "omorî" pe Isus Hristos. Scopul mai important al Prioriei a fost de a proteja aurul Templierilor și pentru a păstra presupusa linie genealogică a lui Isus – sângele regal real - ei crezând că se desfășoară mai departe prin familia franceză merovingiană de Bourbon și monarhiile habsburgice legate de Spania și Austria. Dinastia franceză Lorena, care a coborât din merovingieni, s-a căsătorit în Casa de Habsburg pentru a dobândi tronul Austriei.

Habsburgii au fugit de Sfântul Imperiu Roman până la dizolvarea sa în 1806, prin regele Carol al V-lea și alții. Familia își are rădăcinile sale înapoi dintr-o moșie elvețiană cunoscută sub numele de castelul Habichtsburg, care a fost construit în 1020. Habsburgii sunt parte integrantă a Prioriei Sionului. Mulți cercetători cred că regele Filip al Spaniei habsburgice va fi încoronat rege sangvin al Lumii la Ierusalim (alte surse spun că prințul William ar fi fost programat a fi regele Lumii, n.b.). Habsburgii sunt legați de Rothschild-zi prin al doilea fiu al Sfântului Împărat Roman Frederic Barbarossa Archibald al II-lea. Rothschild-zii sunt lideri în Cabala, Francmasonerie și Cavalerii Templieri - stau la vârful atât ai Illuminati cât și ai celor Opt Familii ce formează cartelul bancar. Familia a acumulat o mare bogăție din obligațiunile de război emise de Nobilimea Neagră timp de secole, inclusiv:

Ø Familia Windsor britanică
Ø Familia Bourbon franceză
Ø Familia von Thurn și Taxis germane
Ø Familia Savoy italiană
Ø Habsburgii din Spania și Austria

Cele Opt Familii bancare s-au combinat prin mariaj cu familiile regale. Autorul David Icke crede că familia Rothschild reprezintă capul Regilor Șerpi Anunnaki, precizând: ,, Ei (Rothschild-zii) aveau capetele încoronate ale Europei băgate în datorii de către ei și aceasta includea dinastia Nobilimii Negre și habsburgii care au condus Sfântul Imperiu Roman timp de 600 de ani. Rothschild-zii controlează, de asemenea, Banca Angliei. Dacă a existat un război, Rothschild-zii au fost în spatele scenei, creând conflictul și finanțând ambele părți.”

Rothschild-zii și Warburg sunt principalii acționari ai German Bundesbank. Cea mai mare casă bancară japoneză sub controlul Rothschild este Nomura Securities printr-o combinație între Edmund Rothschild și Tsunao Okumura. Rothschild-zii sunt cele mai bogate și cele mai puternice familii din lume. Ele sunt, de asemenea, consangvinizate. Conform mai multor biografi ai familiei, mai mult de jumătate din descendenții ultimei generații Rothschild s-au căsătorit în cadrul familiei, probabil pentru a păstra linia lor sangvină.

Din 1782 Marele Sigiliu al Statelor Unite ale Americii este încărcat cu simbolismul Iluminaților. Așa că partea inversă a bancnotei de 1$ US (Federal Reserve Note), a fost proiectată de către francmasoni. Piramida de pe partea stângă reprezintă cea din Egypt - eventual spațiu sursă far / energie pentru Anunnaki - a cărui Faraoni au supravegheat la construirea piramidelor. Piramida este un simbol important pentru bancherii Iluminați. Ei folosesc Triadele, Trilateralele și Trinitățile pentru a crea o societate condusă de o elită sangvină a celor puțini care prezidează masele - așa cum este reprezentat printr-o piramidă. Frăția Șarpelui adoră Treimea Isis – Osiris – Horus, care ar fi fost urma și ai Anunnaki. 
Frăția a răspândit conceptul de Trinitate la:
Ø Creștinism (Tatăl, Fiul și Sfântul Duh)
Ø Hinduism (Brahma, Shiva și Krishna)
Ø Buddhism (Buddha, Dharma și Sangha)

Ochiul reptilian din varful piramidei reprezentate pe bancnota de 1$ este ochiul atotvăzător al Roshaniya afgane, cunoscut alternativ ca Ordinul și Ordinul Quest - numele adoptate de Skull & Bones, Germanorden și Societatea JASON. Ia o lupă și uită-te la pupila ochiului. Există o imagine a unui extraterestru în interiorul ei. Novus Ordo Seclorum (Noua Ordine Mondială) apare sub piramidă, în timp ce Annuit Coeptis apare deasupra ochiului atotvăzător. Annuit Coeptis înseamnă "poate să zâmbească văzând eforturile noastre (Marea Lucrare a Veacurilor - Lumina lumii)". Deasupra, vulturul de pe partea dreaptă a notei, sunt cuvintele E Pluribus Unum, în latină pentru "multe dintr-unul". 
Ghearele de vultur ține 13 săgeți și 13 ramuri de măslin, în timp ce 13 stele apar deasupra capului vulturului. America a fost fondată cu 13 colonii, iar liderul Templierilor, Jacques de Molay a fost executat vineri, 13. Numerele 3, 9, 13 și 33 sunt semnificative pentru societățile secrete. Masonii de gradul 33, se spune că aspiră a deveni Iluminați.
În conformitate cu cercetătorul William Cooper, Grupul Bilderberg are un puternic Comitet Politic din 13 membri. Este unul dintre cele 3 comitete din 13 de care a răspuns (până la moartea sa recentă) Prințul Bernhard - membru al familiei de Habsburg și lider al Nobilimii Negre. Comitetul pentru Politică a Bilderberg răspunde la Masa Rotundă Rothschild din 9.

    Notă blogger
După cum ați citit, această conspirație planetară nu este recentă. Ea a fost creată cu 13.000 de ani în urmă odată cu intrarea Sistemului nostru solar în Era Întunericului iar inițiatorii nu sunt de pe această planetă. Cu toate că impresia generală este de succes al acestor forțe, iar transformarea civilizației umane într-una de sclavi ar fi foarte aproape, adevărul nu este acesta. Suntem în schimb foarte aproape de victoria Luminii. La această victorie sunt implicate multe civilizații din această galaxie și din altele, dar efortul principal trebuie să fie al nostru, dar înainte de a acționa trebuie să ne TREZIM. Să conștientizăm faptul că suntem ființe de lumină ce ne-am ales experimentarea acestei dimensiuni în această perioadă din istoria omenirii și a planetei și trebuie să devenim o singură națiune planetară, aceeași conștiință ce trăiește în pace, iubire și armonie cu toate ființele de pe planetă. În același timp, să ne pregătim pentru Primul Contact care se va desfășura în câțiva ani și ne va deschide perspective inimaginabile ca civilizație.

Dar până atunci trebuie ,,să ne facem lecțiile” aici, acasă la noi, să ne trezim și să ajutăm și la trezirea celorlalți pentru ca printr-un efort comun să dejucăm planurile malefice ale Illuminaților și să-i înlăturăm de la putere.
Sistemul creat de ei este deja în colaps, este vorba de săptămâni sau cel mult 2 luni până când se va prăbuși total. Noi trebuie doar să ajutăm la asta fără remușcări. Detașați-vă de atașamente de orice fel, scoateți-vă banii din bănci (cine-i are) și fiți încrezători căci această lume strâmbă trebuie să se prăbușească pentru a crea Noul Pământ. Mama Gaia din preaplinul iubirii sale față de noi ne mai așteaptă, dar nu prea mult. Va face saltul vibrațional cu cei pregătiți, ceilalți … într-o Eră viitoare cu o altă planetă.

    Drum drept spre Lumină !


9 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poi, na....dupa ce vede ca are un anumit nr. de accesari, printr-un serviciu special google poti sa castigi si niste bani din reclame functie de nr. de accesari. Dar si atunci poti sa alegi la ce sa faci publicitate, de exemplu eu as alege doar produse naturiste.
   Dar nu vreau sa accesez acest serviciu deoarece pe mine ma enerveaza reclamele cand accesez un anumit blog, pana sa ajung la informatiile care ma intereseaza. Si atunci am hotarat sa nu am reclame pe blog, cu toate ca nu ma dau banii afara din casa....ba dimpotriva.
   Numai bine si Drum drept spre Lumina !

   Ștergere
  2. Omule,zice cineva de....5,5D parca,trebuie sa constatat chiar putin discret ca ai ceva tendinte de ...polemica,asta in cel mai politicos mod de a ma exprima pentru ca Marius sa nu imi stearga comentariul. Am observat de mult asta,si eu eram/sunt printre cei vechi de pe blogul Mariei si chiar daca ulterior aici la Marius. Si cu mine ai incercat aceasta maniera,chiar dur/coalizand atunci "ideologic" cu destule figuri care din pacate acum mai fac doar...figuratie pe fb sau pe nicaieri.Asa cum stim,evolutia nu are nimic comun pe partea spirituala, cu tot felul de "creionari" dure ale unora si ale altora, cu sau fara bloguri ,si alte asemenea constructii. Dar,este alegerea ta pentru a mai tot "ancheta" in stil cam demagogic, ce face unul si altul pe blogul lui si din ce "profil" provine ca antecedente.E multa plictiseala in a considera contextele de genul,crede-ma...

   Ștergere
  3. Cu observatiile mele,date de liberul meu arbitru,se pare ca am deranjat...am sa ma abtin,cu toate ca n-am dat cu parul.Eu am vrut sa atrag atentia despre acesti FALSI PROFETI,care vor sa va deraieze pe final,te-a deranjat ca as avea 5.5d,stai linistit ca eu am 4,5d,astea sunt doar niste cifre,niste teste care urmaresc adevarata noastra reactie si evolutie,Dinule imi pare rau ca iti spun dar mereu ai fost ursuz,eu nu am intentia de a intra in polemica cu nimeni,cine te opreste sa-i umpli blogurile cu comentarii infinite respectivului,care nu ofera dreptul la replica,probabil din prea multa aroganta si stiinta nicidecum din constiinta.Dar totusi eu nu inteleg de ce te-ai/te-am deranjat?De ce ai sarit ca ars?ca sa-i arati sustinerea ta?aratai-o,nu te opreste nimeni,DAR pe blogurile lui,nu pe acestea spirituale.Cum bine zice Marius:Numai bine si drum drept spre LUMINA!

   Ștergere
 3. A sters repede comentariile...Asa face un lucrator in Lumina ? Sau joaca la doua/mai multe capete ? Eu stiu,si nu ma indoiesc. Si atunci/Acum joaca aceeasi piesa,doar ca Acum este rasuflata...Tocmai de aceea sa nu ne luam dupa aparente. Si de pe blogul Mariei si-a sters comentariile, nu insa inainte de a le citi eu. Copilarii/simulari...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Observ ca ti s-a pus pata pe mine,numai tu sti de ce,ce motive ai,probabil ca esti montat de cine/ce...Ti-am combatut eu tie vreun comentariu,vreodata?Esti lezat ca ai avea 3,9d si eu 5,5d,cu toate ca tu esti vechi(prafuit)pe blogurile Mariei?Omule cautati alt concurent,pe mine nu ai cum sa ma dai jos de pe cale,ai face/faci echipa buna cu cel ce i-ai luat apararea.Iti spun sincer ca m-ai bine te caracterizai ca si "PRINTUL REGINALD"(cine joaca la 2 capete?)E ultima oara cand iti raspund la comentariile zeflemitoare si perfide,si daca ti-o cauti cu lumanarea,e alegera ta! -dl Marius,ma scuzi daca am depasit limita si multumesc ca mi-ai acordat dreptul la replica(ceea ce CM nu facea),altadata nu o sa mai bag in seama astfel de comentarii! NAMASTE!-

   Ștergere
 4. Era bine,daca se avea tehnologia de a face alcooltestul celor ce comenteaza pe bloguri spirituale,asa cum nu avem,ascultam ragaielile,lectiile afumate,spritzuite,chibzuite prin bodegi ale unor fiinte(spargatori de cale) ranchiunoase,ursuze,lezate,care asteapta ceva parale in urma RV,nicidecum ascensiune si evolutie spirituala. NAMASTE!

  RăspundețiȘtergere
 5. Niste povesti aberante.Cum sa fie varful PIRAMIDEI ceva care este o creatura printre alte creaturi.Asa ca mai cautati-l pe tata lor.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.