vineri, 11 martie 2016

COBRA: Planul Ascensiunii – 7 Martie 2016


Acum, iată, a sosit vremea pentru eliberarea informaţiilor referitoare la PLANUL pentru ASCENSIONAREA acestei Planete.
FEREASTRA pentru ASCENSIUNE a acestei Planete s-a deschis pe 25 Mai 1975, a avut un Punct de Cotitură în 11 August 1999 şi se va încheia în data de 7 Iulie 2025.
Dintotdeauna, Planul Forţelor Luminii a fost de a neutraliza Anomalia Primară a Întunericului şi a declanşa Evenimentul în această Fereastră de Timp – iar Planul nu s-a schimbat !...
Ideea acestei Ferestre de Timp are un suport ştiinţific, prin faptul că Soarele la Solstiţiu este complet aliniat cu Ecuatorul Galactic în intervalul de timp 1975 – 2021, această ALINIERE GALACTICĂ fiind „perfectă în perioada 1980-2016 : http://alignment2012.com/whatisga.htmAliniamentul Galactic al Soarelui (nostru RA) la Solstiţiu cu Ecuatorul Galactic are loc de două ori în timpul Ciclului Precesional de 26.000 de ani (N.MY.: Mai precis, de 25.920 de ani).
De fapt, Ciclul Precesional este perfect sincronizat cu Pulsul Inimii Galactice, care trimite câte un Super-Val Galactic, către braţele spiralate ale Galaxiei, la fiecare 26.000 de ani.
Astfel, fiecare Aliniere Galactică a Soarelui la Solstiţiu cu Ecuatorul Galactic are loc chiar în momentele de Super-Val Galactic, fie unul major, care are loc la fiecare 26.000 de ani, fie altul de la mijlocul Ciclului, care are loc la 13.000 de ani după unul major.
 Din fericire pentru noi, Super-Valul Galactic pe care îl aşteptăm este unul de la mijlocul Ciclului, fiind semnificativ mai blând decât cel anterior, care a cauzat inversarea polilor geo-magnetici din perioada Gothenburg, cu extincţia în masă a speciilor în urmă cu 13.000 de ani, la finalul Pleistocenului, însoţită şi de Potopul Atlantidei.
 Cu toate acestea, acest Super-Val Galactic va fi suficient de puternic pentru a scutura tot Întunericul din Sistemul nostru Solar, „decojindu-l” de la Suprafaţa Planetei şi declanşând, astfel, Evenimentul.  


Punctul Central al acestei Transformări Cosmice a fost stabilit în urmă cu 26.000 de ani, fiind stabilit în jurul momentului Eclipsei Totale de Soare, în Semne (astrologice) Fixe, din 11 August 1999.
Acel Punct Central este remarcabil aproape de data exactă a Alinierii Galactice a Soarelui la Solstiţiu cu Ecuatorul Galactic.
Astronomul Jean MEEUS a calculat că această Aliniere a avut loc în luna Mai 1998, în timp ce SMOLYAKOV a „rafinat” această dată, pentru 7 Mai 1998.

PLEIADIENII mi-au comunicat că data exactă a fost 17 mai 1998 – aceasta a fost data în care soarta acestei Planete a fost decisă, moment în care Forţele Luminii au ştiut în mod cert că Planul Ascensiunii Planetare va avea succes ! 


După deschiderea Ferestrei Ascensiunii în 1975, o maree de Lumină din dimensiunile mai înalte a început să se reverse către populaţia de la Suprafaţa Planetei, care a declanşat, astfel, Trezirea în masă prin Mişcarea autentică „New-Age” din cursul anilor 1980.
Din păcate, fiinţele ascensionate nu au fost conştiente de deplina putere a Anomaliei Primare, astfel neputând opri forţele întunecate ce operau din Umbră. Întunecaţii s-au infiltrat în Mişcarea „New-Age” precum şi în Programul Spaţial „Solar Warden” şi, în final, au preluat controlul Planetei şi al Sistemului Solar, la începutul anului 1996

Între anii 1996 şi 1998, Forţele Luminii au fost asediate, astfel că au fost nevoite să se regrupeze, iar Planul Ascensiunii a trebuit să fie actualizat.
FLOTA PLEIADIANĂ a început să re-intre în Sistemul Solar în anul 1998, iar în data de 17 Mai 1998 a primit părţi din Noul Plan al Ascensiunii din dimensiunile superioare.
COMANDAMENTUL ASHTAR a început şi el să re-intre în Sistemul Solar pe la începutul anului 1999, evacuând majoritatea Omenirii de pe Pământ către Pleiade, în luna August 1999.
Înainte de anul 1999, Umanitatea de pe Pământ era alcătuită dintr-un număr de aproximativ 70 de miliarde de suflete prezente în Planurile Eteric şi Astral, şi din aproximativ 6 miliarde de umani încarnaţi.

Cea mai mare parte a celor 70 de miliarde de suflete umane ne-încarnate au fost evacuate în masă în ziua de 14 August 1999, cu ajutorul Mamei-Navă a Comandamentului Ashtar, iar apoi transportate pe o anumită Planetă situată la marginea Clusterului (Aglomerare de Stele) PLEIADELOR, unde au început să primească vindecarea de care aveau atâta nevoie...

Singurele suflete rămase în Planurile Eteric şi Astral ale Pământului au fost acelea care erau ostatici direcţi ai archonilor non-fizici, cei cu ataşament puternic faţă de Planul Fizic şi cei care au decis să rămână pentru a-i ajuta pe umanii încarnaţi, ca şi ghizi spirituali.
Între anii 1998 şi 2016, Forţele Luminii au menţinut Planul Ascensiunii într-o strictă confidenţialitate, pentru a preveni, astfel, interferarea acestuia cu cei Întunecaţi. Astfel, deşi mai mulţi mediumi şi alte persoane intuitive au încercat să acceseze Planul Ascensiunii, nu au primit niciun semnal.
Acum, eu am primit „unda verde” pentru a dezvălui o parte a Planului Ascensiunii populaţiei de la suprafaţa Planetei.

Procesul real al Ascensiunii va fi iniţiat la Momentul EVENIMENTULUI.
Energiile sosite din Pulsul Galactic vor începe să curgă prin câmpul energetic al tuturor fiinţelor umane de pe Planetă.
Acestea vor fi energii iubitoare, sosite direct din Inima Galactică, şi vor începe să aducă vindecarea de care umanitatea are atât de multă nevoie.
Ascensiunea este atât un proces de grup, cât şi individual. Fiecare individ va trece prin propria sa experienţă interioară : vindecareeliberare a trecutului şi Transformare interioară. Cu mulţi oameni care trec prin acelaşi proces, în acelaşi timp, aceasta va consolida Câmpul de Lumină din jurul Planetei şi va deschide uşa pentru mulţi alţii, care altfel nu ar putea-o face (singuri). Durata procesului complet al Ascensiunii este de aşteptat ca să fie de câţiva ani, pentru cele mai avansate persoane, şi ceva mai mult, pentru ceilalţi.
Procesul Ascensiunii se produce atunci când noi eliberăm toate blocajele fluxului de energie şi descoperim, astfel, super-conductibilitatea corpurilor noastre mental, emoţional, eteric, plasmatic şi fizic


Sunt mult mai multe de spus în privinţa acestor informaţii, pe care le voi elibera în şi mai mare măsură, după ce voi primi permisiunea pentru a face acest lucru.
La Momentul Evenimentului, Forţele Luminii vor contacta umanii doar în mod indirect, cu informaţii eliberate prin mass-media.
După finalizarea procesului de arestare a Cabalei şi după ce cea mai mare parte a omenirii va depăşi şocul iniţial, Forţele Luminii vor începe să contacteze, în mod direct, anumite persoane.
Acest lucru va începe, cel mai probabil, la câteva săptămâni sau la câteva luni după Eveniment.
La acel moment, vor fi create ZONE de CONTACT. Zonele de contact reprezintă anumite spaţii de pe proprietăţile private, în cazul în care proprietarii vor aloca o parte din terenul propriu pentru acest tip de experienţă, cea a CONTACTULUI.
Apoi, acei deţinători ai „Zonelor de Contact” vor experimenta un contact fizic cu cei din Pleiade, care vor ateriza pe terenurile lor, în acele zone alocate, în mici nave strălucitoare. Acele persoane vor merge să raporteze experienţa în mass-media, pregătind, astfel, umanitatea, pentru Realitatea Contactului. Aceste „Zone de Contact” vor deveni tot mai numeroase, până când se va atinge o anumită Masă Critică pentru declanşarea Primului Contact.

PRIMUL CONTACT este începutul relaţiilor diplomatice oficiale între umanitatea Pământului şi rasele pozitive ET. Acest lucru este planificat să aibă loc la aproximativ un an după Eveniment, la sediul ONU, fiind transmis în direct de către mass-media din întreaga lume.
După Primul Contact, rasele pozitive ET vor începe să distribuie tehnologiile lor avansate care vor aduce rapid umanitatea Pământului în Epoca de Aur a celei de-a 5-a Dimensiuni. În acelaşi timp, multe persoane trezite vor începe să se mute pentru a crea COMUNITĂŢI INTENŢIONALE, aşa numitele „Zone ale LUMINII”.
Cu influenţa archonică non-fizică deja îndepărtată, în acele Comunităţi oamenii vor învăţa, în cele din urmă, să trăiască împreună în Armonie, fiecare persoană urmându-şi scopul său cel mai înalt şi, împreună cu ceilalţi, creând o frumoasă Mandală de Lumină.

Zonele de Lumină vor creşte şi evolua, frecvenţele lor vibraţionale se vor ridica şi, astfel, în câţiva ani se vor putea conecta cu Navele-Mamă ale Comandamentului ASHTAR, prin Coloane de Lumină, care vor accelera procesul de Ascensiune în grup.

CAMERELE ASCENSIUNII reprezintă o tehnologie organică pozitivă, foarte avansată, care ridică frecvenţele noastre de vibraţie, fiind un instrument de mare ajutor în Procesul Ascensiunii. Acestea vor fi utilizate, după Primul Contact, ca să accelereze procesul Ascensiunii la cei care sunt deja pregătiţi.
După Primul Contact, Navele Comandamentului Ashtar şi ale Confederaţiei Galactice vor fi din ce în ce mai vizibile, pe măsură ce vor demantela (dezvălui) poziţiile lor din întregul Sistem Solar.
Până atunci, puteţi cere ajutor de la fiinţele ET pozitive pentru a vă ajuta în viaţa de zi cu zi – iar aici este un exemplu: http://nathalijans.com/2015/09/29/we-are-flooded-with-help-and-love-available-for-72-hours-spaceships-and-help-from-divine-beings/

Forţele de Lumină ale Comandamentului Ashtar şi ale Confederaţiei Galactice trimit semnale că Victoria este aproape !...
...La fel ca acest semn „V” (Victorie !), ce apare exact la mijlocul perioadei de timp dintre două conferinţe anterioare, pe care le-am susţinut la Laguna Beach şi la Irvine: http://www.sott.net/article/302939-Huge-V-shaped-cloud-seen-over-Carson-and-other-cities-in-California-during-Harvest-Moon-Eclipse


     Victorie Luminii !

4 comentarii:

 1. Sper să întîmple asta cît mai devreme.Victorie Forțelor Luminii.

  RăspundețiȘtergere
 2. Suna foarte bine nota de optimism a acestui articol, dar as vrea sa intreb in contextul tensionat dintre marile puteri mondiale daca mai este sau nu pericolul (sau cat de mare mai e probabilitatea) unei conflagratii mondiale in prezent. Daca sunt ceva informatii noi referitor la acest aspect. Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cabala incearca disperata sa declanseze al 3-lea RM, dar dupa cum observi lucrurile nu se prea leaga in acest sens. Parerea mea este din motiv ca Putin si Alianta Estica nu vor acest lucru si nu raspund provocarilor. Pe langa asta Federatia Galactica, Comandamentul Ashtar si Consiliul Andromeda, probabil impiedica conflictul sa degenereze.
   Se va rezuma totul la conflicte zonale si nu se va ajunge NICIODATA la folosirea armelor nucleare. Ei tocmai asta tin sub control. Procesul Ascensiunii este avamsat si niciun razboi nu va opri acest proces. Occidentul si situatia economico-financiara mondiala este in pragul colapsului. Colapsul se va produce negresit in maxim 2 luni, apoi se va instaura noul sistem financiar global, iar prin eliberarea Fondurilor Colaterale se va incepe procesul de eliminare a saraciei pe planeta. Dar cred ca toate astea se vor initializa dupa declansarea Evenimentului de care spune Cobra...
   Fiti pozitivi caci nu mai e mult si viata pe planeta va lua alt curs...
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Ar fi un vis frumos.... Hai cu Lumina! :)

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.