duminică, 20 martie 2016

Ce este sistemul de control al Matricei? (video cu subt.RO)

 Din seria documentarelor de weekend va propun acest video. O singura remarca as avea vis-a-vis de informatiile redate: Demiurgul!
Dupa cum spun ei.., Dumnezeul acestui Univers, din momentul ce a devenit creatorul acestuia a devenit ,,decazut", adica s-a rupt de Constiinta Suprema si si-a asumat ,,liberul arbitru" printr-o forma voalata de EGO. Nu sunt de acord cu acest punct de vedere...
Toate fiintele ce fiintam in acest univers avem liber arbitru si ne este respectat total de catre civilizatiile ET pozitive, cat despre cele malefice sau mai voalat spus ,,in serviciu pentru sine" isi asuma consecinta actiunilor lor conform legilor imuabile ale Creatiei constient sau inconstient. Cat despre Dumnezeul unui Univers propria sa creatie urmeaza desavarsit legile Dumnezeului Unic, altfel aceasta nu ar mai functiona, la un anumit timp s-ar autodistruge, nu ar mai putea fi vorba de EVOLUTIE.
 Poate gresesc..., vizionare placuta !

  Partea 1


Montalk - 1. What is the Matrix Control System... de FYMaaa

 Partea a II-a


Montalk - 2. Five Critical Human Weaknesses... de FYMaaa

Partea a III-a


Montalk - 3. Spirit over Matter - subro de FYMaaa 

  Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. Mai pe șleau de atât, nu se poate... și totuși cei câțiva "chestionați", spun că astea sunt bazaconii și chiar povești de-a lui Bivolaru..., poftim na, evoluează în conștiință, unii sunt atât de departe de adevăr, deși de bună-credință, dar nici cu arcanul nu-i poți scoate din tabieturile lor. Toate cele bune!.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.