duminică, 21 februarie 2016

Gregg Braden – Matricea Divină (video cu subt.RO)


"Lumea în care trăim nu este nici mai mult nici mai puţin decât reflecţia propriilor noastre stări de spirit din inima noastră. Iar dacă alegem să trăim într-o nouă lume, dintr-o perspectivă interioară, decât să persistăm în cea externă, putem alege în interiorul nostru să simţim şi să conştientizăm acele trăiri, pe care ştiinţa le consideră azi răspunzătoare de schimbările din lumea exterioară, emoţii pornite din inimă, gânduri, dorinţe, credinţa că suntem deja vindecaţi, că ceea ce dorim deja s-a împlinit, mulţumirea şi aprecierea pentru timpul pe care îl petrecem în această lume. Pentru că, fiind într-un program de "simulare", nu putem şti cu adevărat cât timp vom fi aici.
In ceea ce mă priveşte, în fiecare zi fac tot ce îmi stă în putinţă şi îmi pun întrebarea: "Cum pot face ca fiecare loc prin care trec azi să fie un loc mai bun după plecarea mea?"


Si, fie că aceasta înseamnă a curăţa chiuveta în toaleta unui aeroport, înainte să plec, pentru a arăta mai bine decât am găsit-o când am intrat acolo, sau atunci când cineva mă opreşte pe sală, când am o conferinţă importantă, şi ştiu că trebuie să ajung altundeva, şi sunt prea ocupat să vorbesc cu ei, le pot oferi un minut, un minut jumătate cu întreaga prezenţă şi concentrare, pentru a le onora întrebarea, privindu-i în ochi.
Acestea sunt lucruri mărunte pe care le putem face pe parcursul unei zile: să fim prezenţi în orice situaţie şi pentru oricine intră în viaţa noastră şi oriunde alegem să mergem şi în orice alegem să depunem energie, să încercăm să lăsăm acele locuri în condiţii mai bune decât le-am găsit. Pentru mine, nu există un mod mai bun de a trăi această simulare."

             20 de chei pentru crearea realităţii  
  1.Matricea divină este recipientul care conţine universul, puntea dintre toate lucrurile şi oglinda care ne arată ce am creat.
  2. Orice lucru din lumea noastră este conectat cu orice alt lucru.
  3. Pentru a avea acces la forţa universului însuşi, trebuie să ne vedem pe noi înşine ca fiind o parte a lumii, mai degrabă decât ca fiind separaţi de aceasta.
  4. Când ceva a fost unit, el este conectat întodeauna, indiferent dacă rămâne sau nu legat la nivel fizic.
  5. Actul de a ne concentra conştiinţa este un act de creaţie. Conştiinţa creează!
  6. Cu toţii avem toată puterea de care avem nevoie, ca să creăm toate schimbările pe care alegem să le creăm! Deţinem toată puterea de care avem nevoie, ca să creăm toate schimbările pe care alegem să le creăm!
  7. Obiectul pe care ne concentrăm atenţia conştientă devine realitatea lumii noastre.
  8. Nu este suficient doar să spunem că alegem o nouă realitate!
  9. Sentimentul este un limbaj pe care îl înţelege Matricea Divină. Simţiţi-vă ca şi cum obiectivul vostru ar fi deja atins şi rugăciunea voastră şi-ar fi aflat deja răspuns.
  10. Nu orice sentiment este potrivit. Sentimentele care crează trebuie să fie în afara ego-ului şi să nu emită judecăţi.
  11. In viaţa noastră trebuie să devenim exact lucrurile pe care alegem să le experimentăm ca fiind lumea noastră.
  12. Nu suntem limitaţi de legile fizicii, aşa cum le cunoaştem astăzi.
  13. Intr-un “ceva” holografic, fiecare bucăţică din acel ceva oglindeşte întregul care înseamnă acel ceva.
  14. Holograma cu conexiuni universale a conştiinţei ne asigură că exact în momentul în care ne creăm dorinţele şi rugăciunile, acestea sunt deja primite la destinaţie.
  15. Prin holograma conştiinţei, cea mai mică schimbare în viaţa noastră este reflectată peste tot în lumea noastră.
  16. Numărul minim de oameni necesar pentru a “da startul” unei schimbări în conştiinţă este - radical din 1% - dintr-o populaţie.
  17. Matricea Divină oglindeşte în lumea noastră relaţiile pe care le creăm în contextul credinţelor noastre.
  18. Rădăcina experienţelor noastre “negative” poate fi redusă la una dintre cele trei frici universale (sau o combinaţie a lor):
    a. frica de abandon
    b. sentimentul de nevrednicie
    c. lipsa de încredere
  19. Adevăratele noastre credinţe sunt reflectate în cele mai intime relaţii pe care le avem
  20. Trebuie să devenim în viaţa noastră, exact lucrurile pe care alegem să le experimentăm în lumea noastră."

   mulţumim blogului Dincolo De Limite pentru acest articol şi pentru filmul tradus

Există şi cartea tradusă în limba română şi aceasta poate fi cumpărată de aici: http://www.divin.ro

    
Iată ce se spune despre carte pe divin.ro:
"Oare miracolele pe care le vedem în lumea cuantică ne arată, de fapt, posibilităţile noastre cele mai măreţe, mai degrabă decât limitările de natură ştiinţifică? Oare vindecarea spontană a unei boli, conectarea instantanee cu toată lumea şi cu tot ce există şi chiar şi călătoria în timp să reprezinte adevărata noastră moştenire în acest univers? 
Există un loc unde încep toate lucrurile, locul de energie pură care "este”, pur şi simplu. În acest incubator cuantic al realităţii, totul este posibil. În 1944, Max Planck, părintele teoriei cuantice, a şocat lumea, spunând că această "matrice” este locul în care îşi au începutul ADN-ul vieţii, naşterea stelelor şi tot ce se află între acestea. Descoperirile recente ne aduc dovezi dramatice că matricea lui Planck - Matricea Divină - este adevărată. Această verigă ce lipseşte din cunoaşterea noastră este cea care oferă recipientul ce conţine universul, puntea dintre imaginaţia şi realitatea noastră şi oglinda - în lumea noastră - a ceea ce creăm în contextul credinţelor noastre. 

Pentru a dezlănţui puterea acestei matrice în vieţile noastre, trebuie să înţelegem cum funcţionează ea şi să vorbim limba pe care ea o recunoaşte. Timp de peste douăzeci de ani, Gregg Braden, fost proiectant de sisteme de calculatoare în industria aerospaţială, a căutat să înţeleagă cum să facă tocmai acest lucru. De la mănăstirile îndepărtate ale Egiptului, cele din Peru şi Tibet, şi până la textele uitate, care au fost editate de biserica creştină timpurie, secretul Matricei Divine ne-a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai de preţ tradiţii ale noastre, iar astăzi, el este validat de descoperirile ştiinţei. 
În această carte, care spulberă orice paradigmă, Gregg ne împărtăşeşte ceea ce a aflat. Prin douăzeci de chei ale creaţiei conştiente, ni se arată cum să transpunem miracolele din imaginaţia noastră, în ceea ce este real în vieţile noastre. Prin explicaţii ştiinţifice uşor de înţeles şi poveşti bazate pe fapte reale, 
Gregg ne arată că suntem limitaţi doar de credinţele noastre - şi că ceea ce am crezut odată, este pe cale să se schimbe!" –
    Sursa : http://www.divin.ro

  Matricea Divină : (materialul este impartit in 5 parti, dupa terminarea primului accesati 2, 3, 4 si 5 din aceeasi fereastra youtube)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.