vineri, 12 februarie 2016

Arcturienii despre glandele pineală și pituitară


                                                                                              De Suzanne Lie

Între realitatea voastră trei dimensională și realitatea multidimensională este un portal. Din ce în ce mai mult vă conectați corpul 3D cu Corpul vostru de Lumină multidimensional. Cu fiecare gând mai înalt și emoție iubitoare, acel portal se expansionează pentru a cuprinde ambele și toate versiunile expresiei curente a sinelui vostru, precum și dimensiunile mereu crescătoare ale SINELUI vostru Multidimensional.

În glanda voastră pineală există enzime mentale care sunt ”transmițători geo-codați” și care vă spun unde sunteți în spațiu/timp și/sau în Aici/Acum-ul dimensiunilor mai înalte. Acești transmițători primesc și proiectează toate gândurile voastre cinci dimensionale și dincolo prin glanda voastră pineală și în glanda pituitară, pentru a fi transmise în fiecare zonă a corpului vostru prin intermediul sistemului endocrin.
 Cu toate acestea, aceste mesaje nu sunt trimise până când creierul vostru determină dacă VOI credeți sau nu că această transmisie/percepție este ”reală”. Coeficientul de lumină în creierul vostru va face diferența între real față de ne-real. Coeficientul de lumină din creierul vostru este determinat de starea voastră de conștiință.

Dacă sunteți într-o stare de conștiință înalt dimensională, veți percepe lumina, aurele, Îngerii, Galacticii, miracolele, pacea și speranța ca fiind reale. Veți percepe și întunericul și iluzia că NU sunt reale. Dacă sunteți într-o stare de conștiință mai joasă, iluziile, veștile rele și nenumăratele forme de întuneric devin reale, iar lumina, ascensiunea și transcenderea nu sunt reale.
Odată ce sistemul vostru de credință determină că un stimul este real, el este primit prin glanda voastră pineală, trimis glandei voastre pituitare și apoi distribuit în corpul vostru prin sistemul vostru endocrin. Pe de altă parte, dacă sistemul vostru de credință determină că stimulul nu este real, el va intra în ”coșul de gunoi” al computerului vostru mental ca și ” gunoi poate”. Determinarea de real și ne-real este dată de ”coeficientul de lumină” din creierul vostru.

Când percepeți și acceptați în mod conștient percepțiile, experiențele, comunicările, etc... de o frecvență mai înaltă, creați un coeficient de lumină mai înalt în creierul vostru pentru că ați stabilit că acele experiențe de frecvență mai înaltă sunt REALE.
Odată ce ați permis coeficientul de lumină mai înalt în creierul vostru prin menținerea unei stări mai înalte de conștiință, glanda voastră pituitară a celei de-a șasea chakre și glanda pineală a celei de a șaptea chakre fuzionează pentru a vă deschide cel de-al Treilea Ochi.


Alăturarea glandelor voastră pituitară și pineală vă deschide cel de-al Treilea Ochi. Glanda pituitară este de mărimea unui bob de mazăre și se află în spatele centrului frunții, între ochi. Prin urmare cea de-a șasea Chakră este adeseori numită Chakra Frunții.
Glanda pituitară este cunoscută și ca și ”Glanda Maestru” deoarece ea acționează ca și un centru de control principal care trimite mesaje la toate celelalte glande din cei doi lobi ai săi, lobul posterior și lobul anterior.

Glanda pituitară solicită creșterea potrivită a glandelor și organelor și reglează dezvoltarea sexuală. Glanda pituitară este numită ”scaunul minții” cu lobul posterior reglând gândurile emoționale cum ar fi poezia și muzica, iar lobul anterior reglând gândirea concretă și conceptele intelectuale.
Pe de altă parte, glanda pineală este cunoscută drept ”scaunul iluminării, intuiției și conștiinței cosmice”. Glanda pineală este similară intuiției, în timp ce glanda pituitară este similară rațiunii.


Glanda pineală are formă de con și este situată în partea de mijloc a creierului, în spatele și chiar deasupra glandei pituitare. Glanda pineală conține pigmenți similari celor găsiți în ochi, și este conectată la talamusul optic, prin urmare, ea controlează acțiunea luminii în corpul vostru.
 Glanda pineală este localizată la capătul posterior al celui de-al treilea ventricul al creierului, iar glanda pituitară este situată pe acoperișul celui de-al treilea ventricul. Alăturarea esenței celor două glande în cel de-al treilea ventricul al creierului vostru este cea care vă deschide cel de-al Treilea Ochi.
 Glanda pineală acționează în două moduri pentru a inhiba acțiunea glandei pituitare:

În primul rând, glanda pituitară este responsabilă pentru activarea adolescenței și începutul sexualității, iar glanda pineală verifică glanda pituitară pentru a preveni trezirea sexuală prematură.
În al doilea rând, gândirea umană este privită ca și rezultat al unei acțiuni suspendate, iar glanda pineală inhibă descărcarea imediată a gândurilor în acțiune. Această inhibare vă face să priviți în interior și să vă cugetați profund acțiunile și reacțiile. Această introversiune este importantă pentru realizarea sinelui, deoarece vă deplasează atenția de la lumea exterioară spre interior.
Când lumea exterioară dispare, cercul vostru de conștiință se contractă din cauza faptului că atenția voastră principală este focalizată pe sinele vostru interior. Această atenție interioară este cea care magnetizează ”lumina spirituală” în glanda pineală.

Cel de-al treilea ventricul al creierului este o deschidere îngustă situată lângă baza emisferelor cerebrale și separând cele două zone talamice. Aceste zone talamice sunt ”depozitele” creierului pentru toate percepțiile voastre senzoriale.
Când glandele pituitară și pineală sunt pe deplin dezvoltate și stimulate prin meditații asupra celei de-a șasea și șaptea chakre, vibrațiile lor se contopesc și activează cel de-al Treilea Ochi. Din momentul în care cel de-al Treilea Ochi este deschis, voi aveți acces personal la o cunoaștere mai înaltă. Cel de-al Treilea Ochi deschis este numit ”Ochiul Sufletului”.
Glanda pineală este adeseori în stare latentă pentru că sinele vostru trei dimensional este focalizat de obicei pe lumea exterioară, a simțurilor mai degrabă decât pe sferele mai înalte. Prin practici cum ar fi meditația și yoga, vă puteți aminti cum să-i permiteți acelei lumini cosmice să coboare în corpul vostru individual prin conexiunea nervului optic talamic din chakra coroană.

Creierul uman are o asemănare fundamentală cu un embrion uman androgin.Glanda pituitară deține încărcătura pozitivă, masculină, iar glanda pineală deține o încărcătură negativă, feminină.
Când energiile masculine și feminine se întâlnesc în creier acest lucru este cunoscut drept Mariajul Mistic. Acest Mariaj Mistic inițiază nașterea conștiinței voastre multidimensionale și trecerea voastră conștientă în dimensiunea a cincea și dincolo.
Mariajul Mistic are loc atunci când forța noastră Kundalini se trezește și se ridică în sus pe coloana noastră vertebrală. Kundalini este energia infinită cea mai înaltă care este încolăcită și dinamică la baza coloanei vertebrale umane.

În interiorul Forței Kundalini se face contactul dintre energia infinită, divină creatoare și energia finită, fizică sexuală. În scopul de a ne câștiga potențialul spiritual cel mai înalt în timp ce suntem încarnați într-o formă fizică, marea masă a energiei Kundalini blocată în chakra rădăcină trebuie eliberată pentru a călători spre chakra coroană.
Energia Kundalini în creșterea sa își trage marele său câmp de energie din Mama Pământ prin intermediul canalelor nervoase în miezul coloanei voastre vertebrale și în medulla oblongata prin zona pons [partea din trunchiul cerebral care leagă medulla oblongata și talamusula creierului vostru, și apoi în glanda pituitară din spatele ochilor voștri. Între timp și glanda pineală a primit această lumină Kundalini din dimensiunile mai înalte.
Chakra rădăcină, de la baza coloanei vertebrale, reprezintă conexiunea voastră cu energia feminină a Dumnezeiței care este manifestată în corpul planetei Pământ. Chakra coroană, din vârful creștetului vostru, reprezintă energia masculină a lui Dumnezeu care există ca și potențial pur în dimensiunile non-fizice.

Energia Kundalini radiază de la prana din interiorul Pământului de la Soare.
   În lumea Estică Kundalini este cunoscută și drept Zeița Shakti. Când Zeița Shakti este trezită, ea ne străbate în pasiunea Ei extraordinară de a se reuni cu Zeul Shiva al Ei în chakra coroană. Acest Mariaj Mistic simbolizează combinarea energiilor feminine și masculine în corpurile noastre și trezirea conștiinței noastre multidimensionale.
În lumea Vestică, Kundalini este simbolizată de simbolul medical al caduceului, tija cu doi șerpi încolăciți în spirală în jurul ei. În partea de sus a tijei sunt două aripi, care sunt imaginile lui Mercur și ale lui Hermes, care sunt mesagerii zeilor.

Caduceul este simbolul vindecării, sănătății și transformării. Tija centrală simbolizează coloana vertebrală. În filozofia Yoga, canalul central este numit Sushumna și reprezintă canalul care face legătura cu Pământul, neutru, al celor trei părți ale energiei Kundalini crescătoare.
Canalul stâng este numit Ida și reprezintă partea feminină. El este încărcat negativ, se termină în nara stângă și are caracteristicile de răcoare asociate Lunii. Canalul drept este numit Pingala și reprezintă partea masculină. El este încărcat pozitiv, se termină în nara dreaptă și are caracteristicile căldurii asociate Soarelui.

Ida și Pingala reprezintă energiile feminine și masculine, pe care voi toți le dețineți, indiferent de sexul vostru. Kundalini are două aspecte; un aspect este adeseori perceput ca și energia exterioară, cosmică al forței de viață spirituale. În China această forță este cunsocută drept Chi (Qi), în Japonia ea este cunoscută drept Ki, în India ea este cunoscută drept Prana, iar în veste este cunoscută drept Sfântul Spirit/Duh.
Voi toți aveți energia Kundalini care vă străbate corpurile, sau nu ați putea trăi, pentru că într-adevăr ea este ”forța vieții” noastre. Kundalini este energia care pătrunde și animă lumea așa cum o experimentați voi.
Templul celui de-al Treilea Ochi al vostru se află în Triunghiul Sacru al celui de-al treilea ventricul din creierul vostru. Când al Treilea Ochi al vostru este deschis, nu veți mai fi limitați la iluziile dimensiunii a treia și a patra, pentru că veți vedea, simți și experimenta Lumina Mai Înaltă a Energiei Universale cum ”Curge” prin întreaga viață.

Această experiență ar putea fi destul de copleșitoare și ar putea dura ceva ”timp” până când să învățați cum să ”închideți” Curgerea astfel încât să puteți lua parte la sarcinile voastre lumești, sau să ”porniți” curgerea pentru Cunoaștere, Reînnoire și Iubire Necondiționată.
Aveți răbdare cu voi înșivă. Ați crescut obișnuiți cu structura pe care iluziile v-au oferit-o. Prin deschiderea celui de-al Treilea Ochi al vostru, Curgerea luminii multidimensionale vă va oferi o structură mai înalt dimensională.
În timp ce veți compara aceste structuri diferite ale realității, vă veți da seama că structura unei iluzii este statică și de neclintit. În schimb, structura Luminii Mai Înalte a Energiei Universale este dinamică și în continuă schimbare.
Cu Lumina Mai Înaltă Curgând în viața voastră, realitatea devine o serie de ”Ferestre de Oportunitate” care se prezintă sub formă de alegeri. Puteți alege DA, sau puteți alege NU. Aceste alegeri sunt făcute prin atenția voastră.

Atunci când ignorați o Fereastră, voi alegeți NU, și când participați la o Fereastră, alegeți DA. Prin urmare, din momentul în care cel de-al Treilea Ochi al vostru este deschis, trebuie să fiți vigilenți în ceea ce privește plasarea atenției voastre. Fereastra la care participați, sau pe care o ignorați, va fi realitatea în care intrați sau pe care o refuzați.
Acesta este ACUM-ul pentru voi toți ca să vă expansionați conștientizarea conștientă la cel mai înalt potențial al SINELUI vostru. Sunteți chemați ACUM în serviciul activ de a o ajuta pe Gaia în procesul său de transmutare. Prin urmare, este necesar ca în primul rând să vă începeți, continuați și/sau accelerați propriul vostru proces.
Veți găsi procesul care vă servește cel mai bine în interiorul propriului vostru sine. De fapt, acest proces trebuie să înceapă cu propriul vostru sine, pentru că, cum puteți împărtăși ceva ce nu dețineți? Cu toate acestea, voi TOȚI posedați iluminarea interioară despre care am vorbit.

Chiar dacă sunteți bolnavi, sau obosiți, sau pierduți, sau chiar prinși în întuneric, VOI sunteți plini cu lumină interioară. Prin urmare, acesta este ACUM-ul în care să vă deschideți cel de-al Treilea Ochi astfel încât să puteți vedea Adevărul care rezonează chiar dincolo de umbra minciunilor.
Cu cel de-al Treilea Ochi deschis, îl puteți vedea în oglindă pe adevăratul VOI în locul formei umane pe care o purtați. Vă reamintim să vă priviți în oglindă pentru a vă vedea fața, apoi priviți-vă în ochi, și apoi în pupile.
În timp ce vă priviți în ochi, aveți o discuție sinceră cu propriul vostru sine. Apoi uitați-vă în pupilele voastre pentru a vă imagina (gândirea cinci dimensională) și vedea strălucirea propriei voastre lumini interioare cum radiază din ochii voștri.
Apoi, chiar deasupra ochilor voștri, priviți în cel de-al Treilea Ochi al vostru, în centrul frunții voastre. Puteți CREDE că v-ați deschis al Treilea Ochi? Puteți elibera așteptările și judecățile ego-ului vostru pentru a putea percepe calma realizare a SINELUI vostru Multidimensional?

DA, puteți. DA voi sunteți SINELE vostru. De fapt, voi sunteți AICI ACUM cu Familia voastră Galactică privind prin ochii din oglindă pentru a vă reaminti că,

NOI SUNTEM AICI ACUM!
Noi suntem în interiorul vostru. Noi suntem VOI.
 Venim să vă amintim să vă AMINTIȚI ceea ce deja știți, și anume:
 ”Acesta este ACUM-ul pentru a fi SINELE vostru Multidimensional,
nu numai în meditații, ci și în viața voastră de zi cu zi.
Binecuvântări vouă tuturor”
 Arcturienii și Familia voastră Galactică
     Traducere de Monica Poka / http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.