duminică, 7 februarie 2016

10 dovezi ce demonstrează că consumul uleiului de canabis îți poate salva viața


Din nou un articol care dezvăluie beneficiile canabinoidelor, contrar conspiratiei împotriva lor ce le incriminează a fi droguri si le scoate în afara legii. Alcoolul, tutunul precum si vaccinurile si medicamentele fac mai multe victime decat canabisul sau marijuana si cu toate acestea sunt legale si suntem încurajati să le consumăm. 

Doar pentru că o substanță este ilegală nu înseamnă că este rea. De fapt, mai multe substanțe legale sunt responsabile pentru o varietate de boli (E-urile din alimente, vaccinurile, fluorul din apă și pasta de dinți, tutunul, alcoolul, etc.), doar prescripția de medicamente singură este responsabilă de uciderea a peste 100.000 de oameni în fiecare an : http://www.nationofchange.org/medical-authority-s-system-kills-fda-approved-drugs-kill-over-100000-people-annually-1375713154

Canabisul a fost considerat un drog dăunător pentru multe decenii, dar toate acestea sunt pe cale să se schimbe. Zeci de studii sunt revizuite după ce au demonstrat beneficiile pentru sănătate ale canabisului, de la pierderea în greutate, la vindecarea cancerului.  

   Aici sunt 10 importante studii publicate recent :
1.     THC poate trata bolile inflamatorii și cancerul prin modificarea genelor
Un studiu finanțat de guvern, publicat de Journal of Biological Chemistry a constatat ca THC poate altera de fapt anumite gene din corpul nostru, care poate duce la un efect pozitiv asupra unui număr de condiții, în special tipuri de cancer și boli inflamatorii. Acesta este primul studiu de acest fel pentru a găsi o astfel de legătură directă între canabinoizi și modificarea genelor.
2.     Canabisul combate degenerarea creierului și crește rezistența
Un studiu efectuat al Institutului de Psihiatrie Moleculară de la Universitatea din Bonn, Germania a constatat că consumul de canabis declanșează eliberarea de antioxidanți, care acționeaza ca un mecanism de curățare, rezultând eliminarea celulelor deteriorate și îmbunătățirea eficienței mitocondriilor, sursa de energie a puterii celulelor, cu potențial de creștere a rezistenței.
,,Aceste descoperiri pun într-o perspectivă nouă viziunea cu privire la modul cum canabinoidele și marijuana naturale au capacitatea de a ucide literalmente inflamarea creierului responsabilă de cauzarea declinului cognitiv, eșec neuronal și degenerare a creierului", spune Gary Wenk, profesor de neuroștiințe, imunologie și genetică medicală de la Ohio State University .
3.     Canabisul poate opri convulsiile
Un studiu publicat de British Journal of Pharmacology a constatat că consumul de canabis poate opri convulsiile din cauza "efectelor anticonvulsive semnificative" ale sale.
4.     THC oferă protecție împotriva atacurilor de cord
Cercetări publicate în Jurnalul Biochemical Pharmacology au constatat că chiar și în cantități minuscule THC (canabinoidele) pot oferi protecție la atacuri de cord, și de asemenea reduc potențialul de daune cardiovasculare asociate. Pentru acest studiu cercetătorii au administrat cantități extrem de mici de THC; 0.002 mg / kg,  care este de până la 10.000 de ori mai puternici. În ciuda dozei mici, cercetatorii au descoperit că aceasta este eficientă la protejarea împotriva atacurilor de inimă atunci când este administrată de 2 ori la 48 de ore înainte de atac, și a constatat că ajută la ameliorarea simptomelor atunci când este administrată după aceea.
5.     Canabinoidele pot reduce cu până la 90 % cancerul de piele în doar 20 de săptămâni
Cercetătorii de la Institutul de Sănătate Publică Tokyo Metropolitan au avut un studiu publicat în Jurnalul de Farmacie si Farmacologie, care constata că, canabinoidele pot reduce până la 90% cancerul de piele într-o perioadă de 20 săptămâni, la animale.
6.     THC poate fi de ajutor în combaterea HIV
Un studiu publicat în Jurnalul Biologiei Leucocitelor relata că cercetătorii au găsit că infecția celulelor albe din sânge cu virusul HIV a avut o scădere drastică a ratei de infecție după ce a fost expusă introducerii THC.
7.     Canabinoidele pot fi cele mai bune medicamente pentru cei cu PTSD
Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea de Medicină din New York și finanțat de Institutul Național de Sănătate, a constatat ca cei cu ,,tulburare de stres post-traumatic” (PTSD) au avut un număr mai mic de receptori canabinoizi activi în creier. Conform cercetătorilor, acest studiu deschide calea spre folosirea canabisului ca medicament eficient având în vedere că, canabinoidele activează receptorii canabinoizi ai organismului.  
8.     Canabisul poate trata osteoartrita
Un studiu publicat în revista PLOS One, precum și de Institutul National de Sănătate, a constatat puternice dovezi că activarea receptorilor canabinoizi ai corpului nostru - ceva ce face în mod natural canabisul - poate trata osteoartrita care, potrivit cercetătorilor studiului este "o boală cronică răspândită, însoțită de dureri debilitante". Este o tulburare dintre cele mai comune.
9.     Canabisul poate preveni ca organul transplantat să fie respins
Un important studiu publicat în Jurnalul de Farmacologie Neuroimună a constatat că consumul de canabis ar putea împiedica de fapt, ca organele să fie respinse în timpul transplantului, care de multe ori duce la deces. Ironia în acest sens este faptul că, în cele mai multe țări, oamenii sunt refuzați pentru transplanturi de organe dacă testele de sânge sunt pozitive pentru canabis, chiar dacă pacienții sunt tratați într-o zonă în care canabisul este legal.
10.    Canabisul poate crește celulele stem, reparând creierul după leziuni
Un studiu publicat în numărul din decembrie al revistei Biochemical Society Transactions, și publicat on-line de Institutul Național de Sănătate, a constatat că  creierul sistemului endocanabinoid - care este activat prin consumul de canabis - are capacități neuroprotectoare și imunomodulatoare și poate duce de fapt la creșterea celulelor stem. Oameni și animale deopotrivă sintetizează natural endocanabinoidele, compuși chimici care activează aceiași receptori ca THC, componenta activă din marijuana. Acesta este principalul motiv pentru care ingerarea de canabis este atât de bună pentru organism.
    Canabisul poate regla metabolismul astfel reducându-ți greutatea :5 uleiuri esențiale dovedite științific că tratează cancerul 


Uleiurile esențiale sunt concentrate lichide care sunt derivate din plante. Ele poartă un miros distinctiv al plantei și au fost folosite pentru o varietate de scopuri medicinale. Utilizarea uleiurilor esențiale a crescut în popularitate în ultimii ani. Uleiurile esențiale pot fi diluate într-un ulei purtător și apoi aplicat direct pe piele, inhalat printr-o compresă sau utilizate în alimente și băuturi dacă marca uleiului esențial este sigur pentru consum. Uleiurile esențiale sunt cele mai puternice, datorită concentrației lor și trecerii direct în sânge având un efect aproape instantaneu în organism. Există multe modalități prin care uleiurile esențiale pot sprijini vindecarea cancerului. Unele uleiuri esentiale acționează direct asupra celulelor canceroase, pentru a preveni creșterea și decesul datorită cancerului. Alte uleiuri esențiale ajută la detensionare și sprijin emoțional.

1.     Uleiul esențial de cimbru - Un studiu din 2010 din Elveția a evaluat efectul uleiului esențial de cimbru asupra celulelor cancerului de sân, cancerului pulmonar și celulelor cancerului de prostată. Uleiul esențial de cimbru a prezentat cea mai puternică citotoxicitate spre cele trei tipuri de celule canceroase. Cimbrul are un compus activ – timol - care a fost demonstrat că  activează mecanisme care ucid cancerul.

2.     Uleiul esențial de rozmarin - Rozmarinul are proprietăți antioxidante, care ajută la protejarea împotriva radicalilor liberi care distrug membranele celulare, modifică ADN-ul și omoară celulele sănătoase. Studii recente au arătat că extractul de rozmarin are proprietăți anti-tumorale care sunt eficiente în tratamentul cancerelor de colon, sân, hepatice, stomac, piele și sânge. Un studiu a constatat că o concentrație de 1% din ulei esențial de rozmarin a fost capabil să dezactiveze mai mult de 90% din celulele de cancer ovarian și de ficat.

3.     Ulei esențial de oregano - Cercetări din cadrul Colegiului de Farmacie și Stiințe Medicale Long Island University au constatat că, compușii din oregano folosesc căi de semnalizare care cauzează "sinuciderea celulelor de cancer." Oregano are, de asemenea, proprietăți anti-inflamatorii și antibacteriene. Uleiul esențial de oregano conține carnosol care s-a demonstrat că oprește creșterea celulelor de cancer de colon, precum și moartea celulelor canceroase în general. Uleiul esențial de oregano a demonstrat rezultate promițătoare în lupta împotriva cancerului de prostată, de sân și de piele.

4.     Ulei esențial de mușețel - In studii, apigenin-ul, un constituent bioactiv, găsit în mușețel s-a dovedit a avea efecte semnificative în inhibarea multor celule de cancer uman. Un studiu din 2010 a constatat că uleiul esențial de mușețel a ucis 93% din celulele cancerului de sân. Un studiu separat a constatat că a fost capabil să inhibe mutația celulară în procent de 60-75%.

5.     Uleiul esențial de tămâie - Uleiul de tămâie a fost demonstrat că tratează numeroase afecțiuni, inclusiv cancerul. Studiile occidentale arată că uleiul esențial și extractul de tămâie au o activitate puternic antitumorală. Uleiul de tămâie a fost testat împotriva celulelor cancerului de pancreas și a fost capabil de a provoca la un nivel ridicat moartea celulelor canceroase. Același efect l-a avut, într-un studiu separat asupra celulelor cancerului vezicii urinare. Acest studiu a constatat că uleiul esențial a fost capabil să distingă între celulele canceroase și celulele sănătoase, lăsând celulele sănătoase în perfectă stare. 
   
Dacă aveți cunoscuți care luptă cu această boală, acestea considerați-le terapii alternative. Aceste uleiuri nu vor fi recomandate de către medici, ori din neștiință ori din interes pentru vinderea medicamentelor pentru care primesc bonusuri din partea companiilor. Răspunderea este a fiecăruia în cazul acestei boli, asumați-vă răspunderea în fața ei, nu vă abandonați în mâinile sistemului și încercați orice terapie naturală, acestea nu dau greș…


  Drum drept spre Lumină!   

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.