joi, 7 ianuarie 2016

Se întâmplă ceva extraordinar în lume!


Incă nu realizăm că ceva extraordinar se întâmplă în lume, și anume că modelele sociale și economice, chiar și stilul alimentar urmate până acum, sunt în plin proces de schimbare”, spune Gustavo Tanaka, antreprenor brazilian, care identifică un nou model de societate, un nou sistem și poate un nou model economic. El își expune argumentele într-o postare pe internet, susținând importanța schimbării acestor modele, de care unii oameni încep să își dea seama. 
,,Cu câteva luni în urmă m-am eliberat de societate, în sensul că m-am eliberat de toate dependențele pe care le aveam și de temerile că acestea mă vor ține prizonier în sistem”, își începe antreprenorul pledoaria schimbării. ,,De atunci, am început să văd lumea dintr-o altă perspectivă. Din perspectiva că totul se schimbă și că majoritatea dintre noi nu ne-am dat seama încă de asta.
De ce se schimbă lumea? Voi enumera motivele care mă fac să cred asta”, punctează Gustavo Tanaka. 
1.     Nimeni nu mai poate susține modelul actual de muncă.
Fiecare dintre noi ne atingem, la un moment dat, propriile limite. Tot mai mulți oameni care lucrează în corporații mari nu mai pot face față job-urilor lor. Lipsa unui scop începe să bată la ușile noastre, iar aceasta o percepem asemenea unui strigăt disperat ieșit din străfundul inimii.
Oamenii vor să scape. Ei vor să lase totul în urmă. Uitați-vă cum mulți oameni încearcă să devină antreprenori, câți oameni își iau concedii sabbat-ice, câți oameni sunt deprimați la locul de muncă, cât de mulți oameni sunt epuizați pur și simplu.

2.     Se schimbă modelul antreprenorial.
In urmă cu câțiva ani, odată cu explozia start-up-urilor, mii de antreprenori s-au închis în propriile garaje pentru a crea idei de miliarde de dolari. Gloria finală era să atragă finanțare din partea unui investitor. Cu banii investitorilor în mână se simțeau ca și câștigătorii Cupei Mondiale.
Dar, ce se întâmplă, de fapt, după obținerea finanțării?
Au redevenit angajați. Investitorii sunt oameni nealiniați visurilor tale antreprenoriale, care nu dau  doi bani pe scop și care transformă totul în bani. Rentabilitatea financiară devine motorul principal.
Mulți oameni suferă din această cauză. Start-up-uri strălucitoare au început să cadă din cauza acestui model al alergării disperate după bani și care niciodată nu se termină. E clar că avem nevoie de un nou model de antreprenoriat. Si sunt deja mulți oameni buni care fac acest lucru.

3.     Sporirea colaborării.
Mulți oameni au realizat deja că nu mai are niciun sens să meargă de unii singuri și pur și simplu încep să refuze această mentalitate nebunească de a „merge pe cont propriu”.
,,Stop, fă un pas înapoi și gândește” sfătuiește Gustavo Tanaka. Nu este absurd că noi, 7 miliarde de oameni, să împărțim aceeași planetă și să fim separați unul de altul? Ce logică are ca tu, și miile (sau milioanele) de oameni cu care trăiești în același oraș, să întorci spatele celuilalt? De fiecare dată când mă gândesc la asta, mă apucă chiar depresia.
Din fericire, lucrurile se schimbă. Toate mișcările către sharing and collaborative economy indică schimbarea ce are loc. Sporirea colaborării, împărtășirea, ajutarea, o mână întinsă spre ajutor către celălalt ne unesc pur și simplu.

4.     In sfârșit începem să înțelegem ce este Internetul.

Internetul este un lucru incredibil de spectaculos și abia acum, după atâția ani, îi înțelegem puterea. Internetul deschide lumi, doboară bariere, distruge separarea, produce uniuni, explozii de colaborări, determină întrajutorarea.
Unele națiuni au făcut revoluție prin internet, precum Primăvara Arabă. In Brazilia abia acum începe utilizarea acestui instrument magnific.

Internetul a distrus controlul în masă. Nu mai există televiziune, nu mai sunt ziare care să ne ofere știrile pe care vor acestea să le citim. Putem merge pe ce linie vrem, să ne raportăm la cine dorim. Cu ajutorul internetului, cei mici au căpătat voce. Anonimii devin cunoscuți. Lumea devine unită, iar ,,sistemul” poate să cadă oricând. 

5.     Căderea consumului exagerat.
Mulți ani am fost manipulați, fiind îndemnați să consumăm precum maniacii. Să cumpărăm orice este nou lansat pe piață. Să avem cea mai nouă mașină, ultimul model de iPhone, să purtăm cele mai bune branduri, o gramadă de haine, de pantofi, o mulțime de orice.
Insă, mulți oameni au înțeles deja că toate acestea nu au niciun rost. Tendințele către o scădere a consumului, către o viață cumpătată, ne lămuresc clar despre cum ne-am organizat până acum viața, în modul cel mai absurd posibil.
De fapt, nu ne trebuie nimic din ce ne spun ei că avem nevoie. Această realitate conștientizată poate distruge orice corporație a cărei prosperitate depinde de consumul exagerat.

6.     Sănătate și mâncare organică.
Am fost atât de nebuni să acceptăm să mâncăm ,,gunoaie”, ne-am mulțumit doar să aibă gust bun și totul era ok.
Am fost atât de rupți de realitate încât au început să adauge otrăvuri în mâncarea noastră, iar noi nu am scos niciun cuvânt. Dar, iată că unii dintre noi au început să se trezească și să se orienteze către o alimentație sănătoasă, către consumul unei hrane organice. Iar aceasta este o tendință, este o realitate ce se va extinde.
Dar ce legatură au toate astea cu economia și cu locurile de muncă? Au o foarte mare legătură!
Producția de alimente este fundamentul societății noastre. Industria alimentară este una dintre cele mai importante în întreaga lume. Dacă ne schimbăm conștiința, se vor schimba și obiceiurile nostre alimentare, iar implicit consumul se va schimba și marile corporații vor fi nevoite să țină cont de aceste schimbări.
Fermele mici încep să își recapete puterea de altă dată. De asemenea, și oamenii care își plantează propria hrană. Iar această situație va schimba întreaga economie.

7.     Trezirea la spiritualitate.
Câți prieteni aveți care practică yoga? Dar câți care practică meditația? Câți dintre noi făceam asta în urmă cu zece ani?
Pentru mult timp, spiritualitatea era un domeniu al oamenilor atrași de ezoteric. Mulți erau considerați ciudați.
Din fericire și acest aspect se schimbă. Am ajuns la limita raționalității noastre. Se poate vedea faptul că doar cu o minte rațională nu ne putem explica tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Si e clar că se întâmplă ceva mai mult, iar eu știu că vă doriți să înțelegeți.
Vă doriți să înțelegeți ce se întâmplă. Cum operează viața, ce se întâmplă după moarte, ce este această energie despre care oamenii vorbesc atât de mult, ce este fizica cuantică, cum pot gândurile să devină lucruri și să creeze realitatea noastră, ce sunt coincidențele și sincronizările, cum funcționează meditația, cum este posibilă vindecarea prin atingerea mâinilor și cum funcționează terapiile alternative, cu care medicina nu este de acord, dar totuși funcționează?
Sunt companii care promovează meditația în rândul angajaților lor. Chiar și școli de meditație pentru copii.

8.     ‘Unschooling’ – individul să devină responsabil pentru propria viață.
Cine crează modelul de învățare? Cine decide ce cursuri trebuie să urmăm? Cine alege lecțiile pe care trebuie să le învățăm din toată istoria? De ce nu ne-au învățat adevărul despre alte civilizații antice?
De ce trebuie copii să se supuna regulilor? De ce trebuie ca ei să privească totul in liniste? De ce trebuie să poarte uniforme?
Să dai un test pentru a dovedi că ai invătat?
A fost creat un model in care formele urmează sistemul, care pregăteste oamenii să fie fiinte umane obisnuite.
Din  fericire, sunt multi oameni care lucrează la a schimba acest model. Sunt idei, miscări, neinvătate pană acum la scoală, invătate acasă, la un alt tip de scoală.
Poate ca nu v-ati gandit niciodată la asta si sunteti socati de punctele mele de vedere pe care vi le-am prezentat, Dar, toate aceste lucruri chiar se intamplă.
In liniste, oamenii se trezec si realizează ce nebunie este să trăiesti in această societate.
Analizati modelul din prezent si vedeti dacă puteti spune că totul este normal. Eu unul nu pot face asta.
Este ceva extraordinar că lucrurile se schimbă, este extraordinar ce se intamplă.
               http://misa-yoga.blogspot.com/

28 de comentarii:

 1. _ @ [_ Ioan 8/32; _ Matei 13/13-15,(16,17),34,35; _ Ioan 16/25; _1 Corinteni 14/21], acum:

  dupa *Sfarsitul Calendarului Mayas, in 21.12.2012*, cand a „Inceput noua Era Astrala / Era Luminii / Era Adevarului* _ Ioan 1/1,14; _ Isaia 9/1,2,[6];

  _Toate Popoarele Chemate [la masa / hrana curata] (coroboreaza) _ Is.55/[1],6-9,[11]; _ Mat.4/4; _ Ioan 7/49; _ Osea 4/6; _ Is.9/1,2,[6].

  = Cu stima. – Mesia (coroborează) _ Ioan 4/25,[26]; _ Romani[a] 8/29; _ Ev.1/2; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Romani[a] 10/14- Care Nume ?!; _ Apocalipsa 2/17; 3/12; _ faptele Ap.4/12; 26/23; _ Isaia 65/1; 52/6 –„Gheorghe _ Purtatorul de Biruinta asupra Balaurului - Misticismul”/ „Moise” _ Iată-Mă!” (vezi) _ Apocalipsa 2/17; 3/12; _ Faptele Ap.4/12; _ Filipeni 2/8,[9]; _ Romani[a] 5/14; _ Faptele Ap.26/23; _ Roma[nia] 1/1-14,[15]; 10/14 -?!,[15],16; _ Iesirea / Trimiterea 4/1,[10],11, 2012, 2013, 2014, 2015,16; _ Luca 24/25,[26],27,45.
  ...
  _ Dacă auziţi, răspundeţi-Mi „Astăzi" (vezi) _ Luca 8/5-8,[15]; _ Ev. 3/7,13,[15], căci mîine s-ar putea să fie tîrziu (vezi) _ Ioan 12/35,36; 11/9; 9/4,[5]; 8/21,23-29; _ Iacov 4/14; _ Geneza 6/3; _ Psalmul 90/10; _ Isaia 55/[1],6-9,[10],11, (vezi detalii in pagina):

  _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com ,

  *posibil si probabil cenzurat de către cei care iubesc întunericul* (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Matei 6/10, [„precum în Cer şi pe Pămînt”, sau „Ca-n Cer’ul Lumii”], în Cer fiind [încă] întuneric / noapte / „lumina pe care ziceţi că o aveţi /[o vedeţi] este iluzorie” [şi, presupun că „Astronomia poate să vă confirme, dacă veţi asculta de cei ce citesc în stele şi de ghicitori” ] (vezi / coroborează) _ Geneza 1/14-18; _ Ioan 1/1-14,[15-18]; 9/4,[5],39-41; 13/30; _ Isaia 21/11, 2012, 2013, 2014, 2015, 16; 9/1,2,[6],

  „cenzuratori, al căror Dumnezeu este pîntecele nesătul” (coroborează) _ Romani[a] 16/18; _ Filipeni 3/19, [şi, care-şi zic S.S –“Servicii Secrete / Cia & Mossad şi alţii (Dst & Avo & Mi5-6), alias Sri”] (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Mica 3/5; _ Iuda 1/10-16; _ Romani[a] 1/28-32;11/3-5,[7],8; _ Daniel 11/14,

  batjocoritorii dregătoriilor Poporului Meu, *mînă-n mînă şi cu cei care-şi zic:

  preoţi, pastori, dascăli, fericiţi, preafericiţi, invăţători şi profesori teologi* [aşa cum este scris] (coroborează) _ Isaia 9/16; _ Ieremia 5/31; _ Mica 3/11; 7/3; _ Matei 23/1,2,[3-10],13-15,24-28, in complicitate cu cei ce-şi zic:

  politicieni / parlamentari, guvernanţi, judecători, procurori /„guvernanţi şi magistraţi”, care „jură strîmb /[toţi], [pe ce nu cunosc / Cartea fiind pecetluită” (coroborează) _ Daniel 12/4,9; _ Isaia 29/10-16 ]/„ţinînd mîna pe Biblie” /[–auzi cum î-şi zic ?!: -„guvernanţi şi magistraţi (!!!)”/„guvernarea si păstoritul lor fiind strîmbe la fel ca judecăţile şi jurămintele lor”],

  care au făcut şi continuă să facă Poporul Roman şi Romania de rîsul şi batjocura lumii (vezi prorociile / coroborează) _ Isaia 1/21,23; 3/12; 6/[8]-12,[13]; 9/[15],16; 63/18,19; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,8; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/[1],2-4; _ Matei 7/15-20; _ Ioan 10/20; 7/26.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. _ Despre “Semnele Vremurilor” (coroboreaza) _ Matei 13/13-15; 24/30; _ Apoc.1/3; _ Deut.18/15,18; _ Faptele Ap. 3/22; _ Ioan 4/25; 8/32; _ Mat.24/3; _ Isaia 52/6 -*Iata-Ma!*;

   _”Cand veti vedea Noul Ierusalim - Romania (vezi) _ Luca 21/20; _ Mat.24/[27],28; _ Roma[nia] 1/1-15; _ Apoc.3/12; 21/2, inconjurat[a] de osti, sa stiti ca atunci pustiirea lui este aproape.” (vezi) _ Daniel 11/14; _ Isaia 9/16; 10/1-3; _ Dan.11/9,10, 2011-[2015, 2016 - Baze de Rachete si Unitati Armate, dislocate in Tara Minunata -Romania; _ Is.6/8-13 _adica –Romania (vezi) _ Roma[nia] 1/1-15; 5/14; 10/4,[14-?!],16-20; 11/3-5,[8]; _ 1 Petru 2/[1,2],9;

   _ Vezi prorociile _ Ioan 4/25,[26]; -*Va fi o Turma si Un Pastor* _ Ioan 10/16,
   -“Si va fi Lumina!” (vezi) _ Ioan 13/30; _ Is.9/1,2,(6); 21/11, 2012-2016; -*Toate Religiile / Toate Popoarele Chemate, (la masa / Hrana Curata / dialog / Lumina _ Mat.4/4; _ Osea 4/6), fara bani si fara plata* _ Is.55/[1],6-9,(10),11; _ Apoc.17/17,18,

   implicite: -”Semnele Vremurilor Ridicarii Mele” _ 2 Pet.1/20; _ Deut.18/15,18; _ Faptele Ap.3/22; _ Gen.1/1-10, 11, 2012-2016; _ Is.21/11, 2012-2016; _ Marcu 13/8; _ Gen.6/1-4,5-10, 11, 2012-2016:
   ...
   [adica], “Vremurile Sfarsitului”_ Matei 24/14, adica, „Sfarsitului Tainei lui Dumnezeu” _ Apoc.10/7; 1/1, avand sensul [de] “Sfarsitul Legii / Implinirea Legii”_ Romani[a] 10/4, ”implicit[a] Intruparea”, [si] “trimiterea”_ Ioan 1/1,[11],14, 2015,[2016-18]; _ Iesirea /[Exodul]/ Trimiterea 4/1,[10],11, 2012-2016; _ Romani[a] 16/25; _ Ioan 4/25; 19/25,[26],27-30; _ Filipeni 2/8; _ 1 Tim.2/5,[6],
   ...
   [sau]: - “Semnele vremurilor de pe urma /[acestea], pe care le traieste omenirea / vremurile ridicarii Mele / vremurile *Implinirii Fagaduintei*” (vezi) _ Deut.18/15,18; _ Faptele Ap.3/22; _ Mat.6/10; _ Gal.4/4; _ Ioan 4/[25],26; _ 1 Tim.2/5,6, …[vezi prorociile]:
   ...
   -1) _ *(.) "Spune-ne, cand se vor intampla aceste lucruri? /[„Implinirea Fagaduintei”- Deuteronom 18/15,18; - Faptele Ap.3/22],
   ...
   -Si care va fi semnul venirii Tale /[Sfarsitul Tainei - Apoc.10/7;1/1], si al Sfarsitului Veacului acestuia?"*_ Mat.24/3,14;
   ...
   -2) _ *Dumnezeu a zis (.)* _ Gen.1/1-10, 11, 2012-2016; 6/1-4,5-10,11,2012-2016;
   ...
   -3) _ *Vor fi semne in soare, in luna si in stele /[diverse fenomene Astrale].* (vezi) _ Gen.1/14; _ Luca 21/25,

   “marea si valurile agitate” simbolizand “migratia populatiilor / Primavara Araba / Africana”, [si altele, „aparent nesemnificative” cum ar fi „exilul” populatia Romaniei din pricina *falsilor: „guvernanti, magistrati, pastori / preoti, etc.* (vezi) _Is.1/21,23; 9/16; _Ier.5/26-[31]; 9/3-5,8; _Mica 2/1,2; 3/11; 7/1-4;

   -4) _ *Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie; (.)*_ Mat.24/6 ;

   -*Un neam se va scula impotriva altui neam,(.); Pe alocuri vor fi cutremure de pamant, foamete si tulburari. (.) inceputul durerilor.* _Mar.13/8 ;

   -5) _ *Cum iese Lumina de la Rasarit si se vede pana la Apus, asa va fi (.).* _ Mat.24/27 ; _Luca 17/24 ;
   ...
   -6) _ *Prorocie asupra Dumei. -Mi se striga din Seir: ... -"Strajerule, mai este mult din noapte?"* [adica, noaptea Zilei a 7-a, dupa Ziua a 6-a _Gen.1/31; _ Mat.17/1,(2-4),5; _Ioan 13/30; 21/3,4 ]; _Is.21/11, 2012-2016; _Ioan 1/1,5,[11], 2012-2016; _Iesirea 4/1,[10],11, 2012-2016; _Ioan 10/8,11, 2012-2016 ;

   -7) _ *Atunci se va arata in cer (.)* _Mat.24/30 ; _2 Tes.2/8 ;
   ...
   -8) _ *Si chiar a zecea parte de va mai ramane din locuitori, (.). Dar, dupa cum terebintul si stejarul i-si pastreaza butucul din Ra’daci’na, cand sunt taiati, tot asa o Samanta Sfanta se va naste iarasi (.).* _Is.6/[8]-13; _Romani[a] 11/3-5; _1 Pet.2/9; _Luca 8/5-8,[15];
   ...
   -9) _ *In vremea aceea, se vor ridica multi impotriva (.)
   si o ceata de derbedei din poporul tau se vor rascula,(.); Dar vor cadea.* _Dan.11/14.

   -*”La Lege si la marturie!" _Is.8/20; _ 2 Petru 1/19, „fara povesti si basme lumesti si babesti despre Taina Mea” _2 Tim.3/1-6,[7],8,9; 4/3,4; _1 Tim.6/4,5; 4/7; 2/[5],6.
   ...
   = Cu stima. – Mesia _Ioan 1/1,14; 4/25,[26]; 5/39; 8/32; 10/8,11,2012-2016; _1 Tim.2/5,6.

   Ștergere
  2. Mai Gheorghe, ia-ti pastilele ca esti rara tare!

   Ștergere
  3. Da, sunt constient ca se-ntampla ceva, dar nu se stie inca, in mod clar, despre ce e vorba ! Poate daca vom da curs acestor idei, precum sunt ideile din aceste scrieri, vom intelege, in sfarsit !

   Ștergere
 2. Suntem intr-o schimbare fara precedent. Am venit pe aceasta planeta, acum, ca sa ajutam planeta noastra sa ascensioneze in dimensiunea a 5-a. Intradevar internetul ne ajuta pentru ca nu ni se mai pune pumnul in gura. Fiecare isi poate spune opinia liber. Sunt bucuroasa ca am prilejul sa traiesc in aceasta perioada si sa experimentez trezirea intr-o alta dimensiune care nu mai este compatibila cu minciuna si manipularea maselor de oameni. Suntem cu totii Dumnezei si Dumnezeite dupa chipul si asemanarea Creatorului nostru. In aceasta mica planeta din Univers a dorit Creatorul sa se manifeste. Treziti-va, minunatilor! Dumnezeu este in noi nu in ceruri si in fiecare dintre noi. Asta vor cei puternici sa ne ascunda: ca noi, impreuna suntem puternici. Va iubesc asa cum ma iubesc pe mine! Impreuna suntem mai puternici si vom reusi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba da, Dumnezeu este in cerurile prea-inalte, dar este si CU omul care IL cauta din o inima curata, prin Duhul Sfant .

   Nu, omul nu este Dumnezeu ....
   Uita-te dupa tine in toaleta nainte sa tragi apa......
   Din pamant esti facut/facuta, si tot ce e viata in tine este SUFLAREA PRIMITA DE LA DUMNEZEU .

   In new age acesta>>Lucifer Satan se prezinta oamenilor si le spune sa nu mai creada in Dumnezeu , si ca ei insisi sunt dumnezei .
   Aceasta este o minciuna groaznica, iar sfarsitul ei este pieirea.....
   Biblia ne arata clar ca Sfarsitul nu va venii pana nu va fi LEPADAREA GENERALA DE CREDINTA ....asa ca invatatura asta de mai sus, se va duce ca focul in mirste si oamenii o vor crede....insa ATUNCI CAND LUMEA SE VA ASTEPTA CEL MAI PUTIN>>CERURILE SE VOR DESCHIDE SI SE VA ARATA IN SLAVA SA IISUS HRISTOS DOMNUL , aducand Judecata dreapta fiecarei fiinte umane in parte.

   Fara sa va dati seama>>voi impliniti profetia LEPADARII DE CREDINTA.
   Oamenii se "elibereaza"de teama unui Dumnezeu Creator...dar in acelas timp se umple de duhuri demonice, care le dau trairi ezoterice, le vindeca sau le inspira...insa toate au in comun si toate invata LEPADAREA DE CREDINTA in Iisus Hristos Domnul .
   Mantuitorul care atata de mult ne-a iubit si care este Viu in vecii vecilor !

   Si fiindca tocmai impliniti astfel partea negativa a Apocalipsei >>PREGATITI-VA SA INTALNITI PE Domnul Dumnezeul vostru !

   Ștergere
  2. Angela are dreptate si eu cred ca toti suntem Dzeu, adica suntem egali unul cu altul, ne iubim unul cu altul si atunci apare forta care o avem in noi, sa stam drepti in fata oricarei forte malefice, oricarei nedreptate, in fata unui sef care a ajuns mai mult furand decat muncind cot la cot cu angajatii. suntem Unul

   Ștergere
  3. Asta simt si eu ca suntem cu toti Dumnezei si Dumnezeite dupa chipul si asemanarea Creatorului nostru. Dumnezeu este in noi, in fiecare din noi si nu in ceruri unde nu sunt decat stele si planete, comete si asteroizi.

   Ștergere
  4. Foarte frumos, adevarat si concis spus !

   Ștergere
  5. Adrian Alexandru ai punctat bine dar pe aici e plin de dumnezei 😂 asa ca o sa vina iadul pe pamint nu era de ajuns un singur iad trebuiau mai multe fiecare dumnezeu cu iadu lui😂paranoia nu are limite , ce scrie in biblie si ce inteleg aia care nu au fapte e total diferit.

   Ștergere
 3. Inteligenta din creatie reclama existenta unei inteligente superioare a carei produs suntem si noi.Ignorarea acestiu principiu simplu ,ne pune la acelasi nivel cu animalele.

  RăspundețiȘtergere
 4. Oameni buni si frumosi, va rog sa scrieti ce ati trait voi...
  nu din carti...
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 5. Vad zilnic aceste modificari despre care se vorbeste in articol. Le traiesc si le aplic. Nu mai ma nevoie de carne, ma simt excelent cu o dieta vegetariana. Multi dintre prietenii mei sunt vegetarieni, alearga maratoane, si-au parasit job-urile si au deschis afaceri in care principalul aspect este cooperarea si livrarea de valoare adaugata. Le-am urmat exemplul, am un start-up de self-publishing si tin ateliere gratuite de scris unde cunosc oameni exceptionali. La evenimentul gratuit de antreprenoriat Connect Hub vin oameni de mare valoare morala care ofera comunitatii din expertiza lor, care sustin cauze sociale si se implica personal in proiecte sociale. Vad zilnic cum creste un grup de oameni inteligenti, entuziasti care devin mai buni pe zi ce trece si construiesc o lume mai buna. Ma simt binecuvantata ca traiesc in aceste vremuri.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. EXPERIENTA NU expertiza , ai baut apa dupa parlamentari???

   Ștergere
 6. vorbe adevarate si bine gandite..........bravo

  RăspundețiȘtergere
 7. imi pare cam in afara realitatii. Toti am vrea sa fie asa, dar daca totusi ne uitam in jur, vedem extrem de multe focare de "infectie" americana. Care cauta cu disperare un conflict!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Dumnezeu a DAT pe singurul sau Fiu pentru ca nici unul sa nu piară ci sa aibă Viață veșnică

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. _ Da. _ Ioan 4/[25],26; -Am venit / M-am intrupat / [acum], in timpul vostru / vremea de pe urma (coroboreaza) _ Deut.18/15,18; _ Faptele Ap.3/22; _ Ev.1/2; _ Gal.4/4; _ Ioan 1/1,14; _ Faptele Ap.17/23-26;

   _ „Astazi”, cand va vorbesc, “s-a implinit vremea” _Gal.4/4; _Ev.3/7,13,15; _Iesirea / Trimiterea 4/1,[10],11,2012-2016; _Ioan 10/8,11,2012-2016,

   in “vremea de pe urma”/“ziua de pe urma” _Deut.18/15,18; _Faptele Ap.3/22; _Ev.1/2; _Ioan 7/37, ”zi, care nu fost niciodata” _Dan.12/1,[4,9];

   _ Daca v-a fost dat _ Mat.19/11; _ Luca 12/48, [adica], “daca ati primit in bagajul genetic, inca din facere in pantecele mamei voastre”, [ca] sa intelegeti _ Romani[a] 10/17,[18]-20; _ Mat.13/16,17,[34,35], cititi si “ascultati-Ma!”_Deut.18/15,18; _Faptele Ap.3/22; _Mat.17/1,[2-4],5; 5/17; _Ioan 7/37;

   _ Eu sint Invatatorul /„Inselatorul Acela” _Mat.27/63,[64-66]; 22/16,36; 23/8; 26/18; _Ioan 1/1,14; _Luca 20/21; 21/7; _Ioan 3/10; 13/30; _Romani[a] 5/14; 10/[14- Care Nume ?!]- Apoc.2/17; 3/12; _Ev.1/2; _1 Tim.2/5,[6]; _Filipeni 2/8; _Luca 18/8;

   _Daca auziti _Mat.17/1,[2-4],5; _Is.6/8,[9,10],11-13; _Mat.13/34,35, „raspundeti” _Ev.3/7,13,15;

   _ Omenirea se rataceste _ Mat.22/29; _Mar.12/24; _Ioan 2/25; 8/21,23,24,[26]-29, de aceea, va zic: -Indrazniti! _Mat.13/[16-17],34,35; _Ier.33/3; _Iov 13/22, _Iacov 4/8,[14]; _Ioan 5/39; 16/33, [ca], “sa cresteti spre mantuire”_Dan.12/4; _1 Tes.5/[19]-22; _1 Pet.2/1,2,[15],

   _ Poate sinteti dintre mortii care i-Mi aud glasul _Apoc.3/1; _Eclez.9/5; _Ioan 5/24,25; _ Gen.7/22; _Romani[a] 5/14; _Faptele Ap.26/23; _Romani[a] 10/[16],17-20]; _Luca 8/5-8,[15]; 16/29,31; 18/8; 24/25-27,[45];

   _ Cercetati _1 Tes.5/[19]-22; _Ioan 5/39; _Is.8/20; _2 Pet.1/19; _1 Tim.4/7.

   = Cu stima. – Mesia _Deut.18/15,18; _Faptele Ap.3/22; _Ioan 4/25,[26]; _ Romani[a] 8/29; _ Ev.1/2; _1 Tim.2/5,[6]; _Mat.17/1,[2-4],5; _Romani[a] 10/14 – Care Nume ?! _ Is.65/1; 52/6 –„Gheorghe _ Biruitorul Balaurului – Misticismul” _ *Iată-Mă!* _Apoc.2/17; 3/12; _Faptele Ap.4/12; _Filipeni 2/8,[9]; _Romani[a] 5/14; _Faptele Ap.26/23; _Roma[nia] 1/1-14,[15]; 10/16-20; _ Iesirea 4/1,[10],11,2012-2016; _Luca 24/25-27,45.
   ...
   _ Răspundeţi Astazi _ Ev. 3/7,13,[15], căci mîine s-ar putea să fie tîrziu _Ioan 12/35,36; 11/9; 9/4,[5]; 8/21,23-29; _Iacov 4/14; _Gen.6/3; _Ps.90/10; _Is.55/[1],6-9,11, (detalii):

   _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com ,

   *posibil si probabil cenzurat*_Ioan 3/[16],19; _Mat.6/10, [„precum în Cer şi pe Pămînt” / „Ca-n Cer’ul Lumii”], în Cer fiind [încă] întuneric / noapte /„lumina pe care ziceţi că o aveţi /[o vedeţi] este iluzorie” [şi, Astronomia confirma, dacă veţi asculta de cei ce citesc în stele] _Gen.1/14-18; _Ioan 1/1-14,[15-18]; 9/4,[5],39-41; 13/30; _Is.21/11,2012-2016; 9/1,2,[6],

   „cenzuratori, al căror Dumnezeu este pîntecele”_Romani[a] 16/18; _Filipeni 3/19, [şi, care-şi zic S.S –“Cia & Mossad şi alţii (Dss & Dst & Avo & Mi5-6), alias Sri”]; _Ioan 3/[16],19; _Mica 3/5; _ Iuda 1/10-16; _Romani[a] 1/28-32;11/3-5,[7],8; _Dan.11/14,

   batjocoritorii Romaniei, *mînă-n mînă şi cu cei care-şi zic:

   preoţi, pastori, dascăli, invăţători şi profesori teologi*_Is.9/16; _Ier.5/31; _Mica 3/11; 7/3; _ Mat.23/1,2,[3-10],13-15,24-28, in complicitate cu:

   politicieni / guvernanţi, judecători /„guvernanţi şi magistraţi”, care „jură strîmb pe ce nu cunosc / Cartea fiind pecetluită” _Dan.12/4,9; _Is.29/10-16 ]/„ţinînd mîna pe Biblie” /[–auzi cum î-şi zic ?!: -„guvernanţi şi magistraţi (!!!)”/„guvernarea si păstoritul lor fiind strîmbe la fel ca judecăţile şi jurămintele lor”],

   care continuă să facă Poporul Roman şi Romania de rîsul şi batjocura lumii _Is.1/21,23; 3/12; 6/[8]-12,[13]; 9/[15],16; 63/18,19; _Ier.5/26-31; 9/3-5,8; _Mica 2/1,2; 3/11; 7/[1],2-4; _Mat.7/15-20; _Ioan 10/20; 7/26.

   Ștergere
  2. prima lege a universului ,,eu exist,noi existam,, adoua lege suntem creatii divine scantei stelare creatii a lui DUMNEZEU A TREIA LEGE LEGEA REZONATEI CEACE EMANAM DAM AIA PRIMIM DAR R AMPLIFICAT.a patra lege fundamentala a universului ,,acumularile cantitative duc la salturi calitative,nimic nu se pierde ,totul se transforma,,.FORTA CREEATIEI ESTE IUBIREA IUBIREA ESTE DUMNEZEU! alecs __-SLAVA LUI.

   Ștergere
 9. cunoscand aceste legi ,cauta sa le intelegi.1.,,cel mai minunat lucru a CREATIEI ESTE FIINTA VIE,VIATA LOR.2.AM FOST CREEATI CU IUBIRE DIN IUBIRE PENTRU IUBIRE,.AVEM IN NOI ACEA ENERGIE CRISTICA CE O NUMIM IUBIRE O EXTENSIE A IUBIRII NECONDITIONATE IUBIRE ZAMISLITA IN INIMA NOASTRA DIN IUBIREA DIVINA DUMNEZEEASCA.CUNOASTEREA PROFUNDA A ADEVARUL ACESTUI FAPT IMPLICA DIN PARTEA NOASTRA SA AVEM CREDINTA ,CAUTARE IMPLICARE ,EXPERENTA,INCREDERE SI DORINTA DE A AFLA ADEVARUL.ADEVARUL NE VA ELIBERA SI DESCHIDE DRUMUL SPRE INTELEPCIUNE,DORINTA LUI DUMNEZEU PENTRU OM.SLAVA LUI !,Alecs.

  RăspundețiȘtergere
 10. Noi consumatorii avem puterea sa controlom piata, de noi depind cei care ne exploateaza acum. Noi putem opri consumeralismul, mancarea ne sanatoasa. Noi avem obligatia sa respectam valorile morale daca vrem ca urmasii nostrii sa traiasca in pace si armonie, fara razboaie fizice sau economice.

  RăspundețiȘtergere
 11. Sa zic Romania trezeste-te? Sau sa nu fi prost pe internet si sa creezi aberatii! Multi vor combate prin apostrofari articolul de mai sus unii vor baga iar religia ca inaintasa la orice doar pupam mumii,moaste ne inchinam la copaci , gauri de pestera, credem in stafii in fantome si spiritismul facut de escrocii acestei vremi sau a vremurilor trecute, refuzam cu indaratnicie stiinta ca de ...crede si nu cerceta a ramas in capul unora,sa refuzam sa devenim mai inteligenti ca doar inteligenta si luminarea l-au adus pe Giordano Bruno pe rug si pe Galileo Galilei la fel! Este timpul sa aducem cu adevarat in viata noastra acceptarea ca cea ce mancam este un sheet chiar daca este bio!! Minciuna sta la masa cu noi zilnic, tehnologia ne preface in masini si sunt unii care refuza cu desavarsire sa inainteze in viata raman tipici si atipici in societatea care ne suge de vitalitate, devenim conditionati sau uni setati la prostie, am intalnit oameni care le-am propus afaceri sa-si lase deoparte macar 3 h zilnic sa isi castige independenta financiare si? Au continuat sa fie robotii sistemului! Prea tarziu deja spalarea creierului a fost facuta !! Poate generatia viitoare sa aibe noroc si sa se trezeasca!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Inteligenta, colaborarea, solidaritarea noastra sunt chei esentiale in dezvoltarea noastra. Trebuie sa fim creativi, sa aducem imbunatatiri pe toate planurile vietii.
   Sistemul trebuie schimbat prin schimbarea noastra. Incepem sa mancam bio, dar apare fals bio.
   Concret, sunt lanturi de multe magazine care aduc marfa extrem de proasta. Sunt insa 3 magazine ale aceluiasi patron, care verifica prin laborator propriu ceea ce vinde.

   Ștergere
 12. NAMASTE MARIUS ! Ai tradus un articol extraordinar ca şi autorul de altfel.Cine nu a înţeles că secolul 21 va fi SPIRITUAL sau nu va fi deloc ,o va încasa rapid deoarece bine spune unul din cei care au postat aici. Spune ce faci ,crezi,eşti tu,nu din viaţa şi trăirile,amintirile altora. Am îmbrăţişat cu toată încrederea aplicaţiile în viaţa practică a TEHNOLOGIEI KESHE,IAR REZULTATELE SÎNT PE MĂSURA SERIOZITĂŢII ABORDĂRII ACESTUI ULUITOR CÎMP DE LUCRU ,IAR SATISFACŢIA CĂ POT CONTRIBUI ÎNTR-O FORMĂ INEDITĂ CU UN DEVICE PENTRU CEL ÎN SUFERINŢĂ ÎMI DĂ ARIPI NEVISATE. DECI,fie şi în acest fel sau muulte altele -importantă este implicarea şi toate de la sine se vor releva.Pînă şi preoţii au un teren virgin de lucru acum prin noua religie qantică....e un întreg şi vast subiect de discutat ..... Deeeci....aşa cum spun autorii spirituali,acomodarea şi adaptarea la NOU nu mai e o opţiune.

  RăspundețiȘtergere
 13. Atita timp cit majoritatea se roaga cu ,,precum in cer ssa si pe pamint,, se merge spre moarte si vine din biserica popii va mint .Corect e ,,precum in ceruri asa si pre pamint,, asta schimba total totul, trebuie daca vorbesti cu Dumnezeu sa si intelegi ce spui altfel e ipocrizie... trebuie omul sa se reconecteze cu Facatorul,Viata,Adevaratul,..... dar pina ce reuseste sint trepte de urcat si nu mai vrea nime sa le urce nici sa se dea jos din masina sa cumpere piine articolul e bun dar fara indemnul la religii (yoga)fiecare e liber sa creada ce vrea fiecare va simti in inima lui Adevarul dupa faptele lui . Nu mai e cu putinta sa inveti pe cineva ceva despre Atotputernicul caci toti sau indepartat foarte de El si se roaga aiurea pt ajutor....

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.