joi, 14 ianuarie 2016

Procesul transformării din 3D în 5D


                                                                                                            de Openhand

Acestea sunt vremuri monumentale să fii în viață. O schimbare fenomenală în conștiința Gaia are loc, la care toată viața de pe planetă este invitată. La punctul culminant al anului 2012, ea și-a centrat conștiința în a 5-a Densitate dând naștere unei noi paradigme a existenței. Cu toate acestea, viața aici în densități mai mici în prezent rămâne complicată, intoxicată și otrăvitoare. Astfel, o "Mare Curățare" este necesară pentru a se asigura viitorul vieții pe Pământul 5D. Mecanismul colapsului vechii realități este doar începutul. Ce va atrage după sine acest fapt ca probabil?

     Planul înalt dimensional
Această perioadă de mari transformări este sub atenția ființelor din densități mai înalte care lucrează neobosit și cu abnegație pentru a facilita trecerea. E clar că există multă confuzie, dezinformare și chiar înșelăciune în tot ceea ce se întâmplă aici. De aici necesitatea unui mesaj clar. Dar, desigur ofer doar o perspectivă clară în măsura în care propriul meu obiectiv este clar. Vă pot oferi doar o perspectivă, nu "adevărul absolut". Fiecare are propriul său adevăr și propria cale, de aceea nu trebuie să criticăm și să ne impunem propria viziune asupra altora.
Pentru viitor, noua existență va fi asigurată printr-un mecanism de colaps al vechii realității care trebuie să aibă loc și într-adevăr, a început deja. De ce este necesar acest colaps? Noua realitate se va forma în jurul curățirii și condensării pietrei de temelie a celei vechi. Dacă această fundație ar fi încă canceroasă - ca în prezent - atunci s-ar putea risca integralitatea Noii Paradigme în densități mai înalte. Chiar dacă este la o frecvență mai mare a ființei, Gaia ar fi în continuare influențată de conștiința ei într-un spectru inferior de vibrație (datorită nivelului jos de vibrație a conștiintei omenirii). Deci, așa cum specifică o profeție a indienilor Hopi, o "Mare curățare" trebuie să se întâmple acum. Acest eveniment este cunoscut în tărâmurile superioare ca ,,Marea Realiniere”.

     Gaia este într-o empatie sporită   
Viața de aici a suferit o intervenție a unei conștiințe interdimensionale opuse care a încercat să deturneze evoluția planetei prin agenda sa de control și dominare. Acest lucru a infectat majoritatea oamenilor, care trăiesc într-o existență anostă, deconectați de la divinitatea lor și dependenți de nivelul de bază al existenței. De supraviețuire prin separare, consumerism și lipsă de respect atât pentru Gaia, cât și pentru alte forme de viață conștientă de aici. Acest lucru este virulent canceros, nu numai pentru planetă, dar chiar pentru propriile suflete.
Gaia se află într-o empatie sporită. Ea simte toată durerea vieții simțitoare de aici ca pe a ei:
·        Ea simte teroarea și disperarea animalelor brutalizate în lanțul alimentar Industrial;
·        Ea simte decimarea peștilor, delfinilor, balenelor, coralilor și altor creaturi marine capturate din oceanele acidifiante și poluate rapid;
·        Ea simte poluarea cerului ei datorită combustibililor fosili, metanului, radioactivității, electrosmogului și geo-ingineriei chemtrails;
·        Ea simte otrăvirea Pământului prin minerit, fracking, agricultura industrială și decimarea nemiloasă a pădurilor;
·        Ea simte criza trecerii – confuzia minții – energia Matrix a societății în viața umanității;
Ea simte fiecare lucru ca o expresie a torturii, ca o celulă în trupul ei. Și are nevoie să înceapă să transmută durerea - pentru a elibera energia conținută în această densitate mai joasă - să înceapă să "proceseze" acest material de coșmar care violează și infectează pe toată lumea. Cum se va întâmpla asta?  

      Mecanismul colapsului
Mecanismul prăbușirii vechii realități a început deja. Intervenția care a avut loc aici, a fost un pachet întrețesut de frecvențe energetice emise din 4D, care a prins în cursă întreaga viață de aici. Chiar și cei care se reîncarnează au fost deposedați de fostele lor amintiri. Prima sarcină a fost bunăvoința pentru a vă relaxa acele canale de energie, astfel încât acestea să poată fi desprinse unul câte unul. În acest fel, tranziția aici ar fi mai lină și mai ușor de gestionat. Aceasta părăsește a treia densitate "Matrix", bazată pe nivelul intelectului, în care marea majoritate a umanității încă pare a fi dispusă a fi înrobită. Aceste comportamente profunde, condiționate, nedrepte, inechitabile și inumane se dovedesc foarte greu de a fi sparte. Dar ele nu au loc pe Pământul 5D.
 În mod paradoxal, sentimentul de lipsă în cadrul umanității, care tânjeste după o mai mare securitate și prin urmare controlează resursele planetei, este comutatorul ce eliberează scânteia mecanismului de prăbușire.

Din fericire, există într-adevăr un val de suflete umane care înțeleg sensul urgenței, care este reconectarea cu Sursa și într-adevăr se implică în acestă următoare schimbare necesară. Astfel Gaia, care a fost până acum în așteptare pentru ca cât mai multe sufletele umane să se alăture mișcării, este acum gata pentru a începe această fază următoare. Cred că, în timp, ea va începe să spargă suprafața acestei realități prin acțiuni din ce în ce mai sălbatice asupra sistemului meteo, secetă, furtuni, cutremure și acțiuni vulcanice. Între timp, câmpul ei biomagnetic se diminuează, într-un moment când activitatea furtunilor solare este în creștere.  În cele din urmă, vom vedea curățirea atmosferei prin transformarea compoziției acesteia datorită activității furtunilor solare. Am văzut Pământul cum devine un creuzet al schimbării prin foc. În mod evident, nici o viață sofisticată nu ar fi capabilă să supraviețuiască unei astfel de transformări radicale în această densitate - 3D.

 Toate construcțiile realității sunt create din karma – acolo unde exista o cerință, o dorință, pentru suflete ca să evolueze dincolo de o limitare anterioară. Pe Pământ, o astfel de construcție a fost formată în densitatea 4D, unde sufletele au fost elaborate pentru a învăța reciproc - provocarea era de a vedea dincolo de Văl. Gaia a avut ca necesitate această construcție 4D - dar acum nu mai este nevoie.
Așa cum niște coji se vor dezlipi departe de pământ, realitatea veche se va prăbuși iar conștiința ei va urca (vibrațional) din 3D în 5D, creând o nouă realitate pentru noi explorări, evoluție și creștere (vibrațională) aici. Provocarea - și oportunitatea - pentru toată viața de pe planetă, este de a ne muta prin voalul 4D care pleacă (densitate de tranzit), să ne alăturăm ei în Noua Paradigmă 5D.
Așa viața trecând, vechiul strat karmic care a dat formă acestei foste realități, va fi smuls din densitățile inferioare, și mutat prin spatiu-timp, în miezul galactic, care urmează să îl fragmenteze în conștiința "Elementali" - de la care, în timp, noi realități fizice se vor forma din nou, în altă parte din cosmos. Aceasta este ceea ce se întâmplă într-o gaură neagră: este ca o vastă, multidimensională, cosmică "mașină de spălat" ce rupe densitatea joasă în cuante de constituire a conștiinței, înainte emițând lumină din cealaltă parte a acestei porți galactice - ceva ce fizicieni ca Nassim Haramein încep să explice.

 Mayașii au descris cu exactitate o supermasivă gaură neagră din centrul galaxiei noastre, înainte ca știința modernă să o descopere. Pasajul pe acest "drum întunecat" sau "Xibalba" pe care mayașii l-au știut mai romantic, apare cu mișcarea retrogradă a axei polare a Pământului spre "ruptura întunericului" din Inima Galactică. Mayașii au considerat acest lucru ca pe o călătorie în lumea ascunsă, un timp al conștiinței extinse, prin trecerea prin fricile cele mai profunde. Desigur pentru mine, această descriere exprimă cu exactitate sentimentul conștiinței celor în curs de extragere spre nucleul galactic - un loc de temut da, dar, de asemenea, una de eliberare uimitoare și de întinerire, presupunând că sufletului îi pot da drumul (am mai întâlnit această idee în care se vehiculează faptul că celor de tip Rockefeller, Rothschild, etc., după ce li s-a spus să treacă de partea Luminii de nenumărate ori și până la un termen limită refuză, sufletele lor vor fi aspirate în centrul galactic pentru ,,reciclareși transformare).
 Iată o reprezentare video a acestei teorii (gaura neagră se vede spre stânga jos): 


Nu spun că aspectul fizic al Pământului va merge în acest fel (nu prea curând!). Ce vreau să spun este că fragmentarea, dizolvarea stratului karmic 4D va fi acela; ceea ce a format planul - și ancora - vechii realități fizice 3D. Că viața trece de la tărâmul fizic, prin transformarea karmică 4D, va fi mult sprijinită de tărâmul angelic, care deține spațiul și lumina stratului de densitate 4D ce este sfâșiată de Pământ. S-ar putea imagina că au format o "plasă" în jurul Pământului, pentru a prinde sufletele în derivă. Dacă putem ajuta sufletele să renunțe la frică și control, atunci acest lucru va ajuta foarte mult trecerea lor înainte în 5D, mai degrabă decât în miezul galactic. Între timp, Noua Paradigmă 5D va începe să se contureze în jurul pietrei de temelie a celei vechi. În timp, nucleul 3D al Pământului se va stabili în jos, rece, condensat, care va promova posibilitatea vieții 3D aici încă o dată - poate milioane de ani în viitor.

     Cât timp are umanitatea?  
În primul rând ar trebui să spun că eu nu cred ca viziunea mea să fie profeție. Chiar dacă vorbesc de ceva care va avea loc în viitorul apropiat. Spun acest lucru pentru că eu cred că deja un eveniment ireversibil liniar a fost inițiat - că piesele de domino deja au început să cadă. Diverse schimbări, descrise mai sus, devin tot mai inevitabile. Cu toate acestea, calendarul nu este bătut în cuie. Omenirea are de fapt cheia pentru cât de repede sau incet acest lucru va continua. Dacă omenirea protejează mediul, atunci fereastra de oportunitate poate fi prelungită. În prezent, acțiunile umanității duc la scurtarea rapidă a duratei de viață a vechii realități.
  Prin urmare, este greu a vedea dincolo de următoarele câteva decenii, ca existența viabilă să continue aici, pe un Pământ 3D.  
Ce înseamnă acest lucru, este că, pentru cei care pot auzi mesajul meu, a venit timpul să-și ia într-adevăr propria evoluție, propriul destin înapoi în propriile mâini. A venit timpul de a merge spre interior, să ne angajăm pe drumul interior de expansiune a conștiinței prin densitatea 4 spre a 5-a, următorul capitol al poveștii umane.

    Noua Paradigmă 
Noua paradigmă 5D este un loc magic. Este un loc al armoniei de nedescris, bucuriei și interconectivității, unde toată viața este respectată și prețuită. Acolo a dispărut deconectarea de divin. Trăim în aliniament, scopul nostru nu este de a ne măcina pentru unele rezultate materiale, mai degrabă pentru a explora minunile darnice ale universului, de a învăța, a evolua și crește (vibrațional). Este cu adevărat o existență magică, o "epocă de aur". Puteți începe să trăiți în acest fel acum. Este foarte încurajator, în scopul de a facilita trecerea dvs. în Noua Paradigmă. În ciuda faptului că vechea realitate controlează temporar încă resursele lumii, și în ciuda faptului că va trebui să mai lucrați în interior pentru un timp, este important ca oamenii ce-și doresc ascensiunea să-și arate loialitatea lor față de noua formă de existență ...

Acordați-vă cu divinul, găsiți o mai mare pace interioară, aliniați-vă cu fluxul sufletului, observați și răspundeți la sincronicitate, deveniți mai mult unul cu Mama Pământ. Ce veți găsi racordându-ne la acest flux interior, este începutul progresului și veți fi purtați prin creuzetul schimbării într-un mod mai înălțător, împuternicit și revigorant: straturile vechi le veți lepăda din realitatea voastră și la fel ca un cocon, o nouă ființă va apare.
Chiar acum, este o mică minoritate de ființe care s-au angajat într-adevăr pe această cale. În timp, mai multe se vor alătura, probabil când sufletul lor le va da semnul. Dar totuși, cea mai mare parte se vor lupta probabil și se vor strădui să se lege de vechea realitate - cel puțin asta e tendința actuală. Aceasta înseamnă că mulți nu vor avea nivelul vibrațional necesar pentru a atinge noua conștiință atunci când fereastra de oportunitate se închide (se pare că limita este anul 2030). În acest caz, noi existențe vor deveni disponibile în alte constelații, proporționale cu nivelul de vibrații și evoluție. Viața în univers funcționează și evoluează neobosit spre armonie echilibrată și aliniere în toate locurile - din fericire!

    Vezi în trecut Vălul – deschide ochii cosmici
Deci, în decursul timpului, vechea realitate va fi dizolvată de pe pământ pentru ca Noua Paradigmă 5D să se desfășoare. Îmi dau seama că este un proces complex pentru a-l putea înțelege complet. Dar cu atât mai mult să investim o explorare mai mare de sine, cunoscându-ne astfel pe noi înșine. Cu toate acestea, dacă vă păstrați conștiința legată la limitările vechii realității, atunci aceasta va continua să pară destul de "acolo" (și vă veți păstra legați la conștiința veche). Fii conștient că, înainte de Iluminare, vei putea vedea lumea prin voaluri subconștiente - cele de ceea ce ai prefera să se întâmple, sau sunt rezistente la ceea ce se întâmplă. Fii conștient că acest lucru va fi probabil să se întâmple cu tine și lucrează pentru a simți contracțiile pe care aceste voaluri le produc.

Cred că există un viitor luminos care ne așteaptă. Acesta va fi spectaculos - ceea ce unii vor vedea ca și catastrofal - de care nu există nici o îndoială. Acesta vă va provoca, la miez. Dar, dacă îmbrățișați schimbarea, transformarea completă cu privire la toate din interior, atunci acesta vă va elibera și vă veți extinde în moduri inimaginabile. Posibilitatea de a testa cu adevărat restricția și limitarea 3D, și desfășurarea aripilor sinelui cosmic 5D cu adevărat glorios, vă așteaptă. Veți începe să vedeți într-un mod cu totul diferit, veți fi din ce în ce mai bine, mai împăcați cu ceea ce va veni…
Este timpul pentru a îmbrățișa o transformare radicală, cosmică a Pământului și să ne aruncăm cu capul în centrul fluxului energiei imaculate care vine. Cu toții pe drumul spre 5D! 

         Sursa : http://humansarefree.com/ 

4 comentarii:

 1. NAMASTE MARIUS şi LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE ŞI LUMINĂ ! ŢIE şi TUTUROR CITITORILOR BLOGULUI TĂU LUMINĂ !Acest articol este de altă natură,mult mai detaliat cu trimiteri şi la aspecte astonomice,mai pe înţelesul simpului om curios dar şi hotărît de a se lucra pe sine în sine. Mulţumesc mult pentru această cunoaştere. GeorgedeDrobeta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest mod de informare este util celor care mai cred că forţele răului au pus stăpînirea pe Mama PĂMÎNT-GLIA noastră,acest site este mai mult decît o rază de speranţă pentru toţi cei care în afara DEZ-informaţiilor oficioşilor aruncă o altă lumină O NOUĂ SPERANŢĂ că această intimidare nu este decît impulsul final al tutror relelor care ne-a marcat existenţa 3D,fiecare după lecturare căpătînd noi puteri,un alt drum poate fi început ,că teama,ura,disperarea,atacurile sub centură nu mai sînt ceea ce se vrea de către unii a fi.Controlul lor nu mai este decît o biată paiaţă de care nici copii nu se mai sperie. Şi eu voi face virale astfel de materiale atît pe pagina mea de socializare cît şi e-mailul meu iar cei care caută e imposibil să nu găsească deoarece voi face dese trimiteri către toate siturile serioase de spiritualitate unde pot găsi materiale similare. MULŢUMESC încă odată MARIUS pentru munca în care cu atîta CREDINŢĂ TE IMPLICI ŞI TE ASIGUR CĂ ÎN MĂSURA PUTERII MELE VOI FI ALĂTURI DE TINE PERMANENT !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La multi ani George si ma bucur mult ca pot fi de ajutor semenilor mei in acest proces important din istoria omenirii. Dupa cum poate ai observat, ,,tactica" mea este publicarea catorva articole si filme documentare cu dezvaluirea diferitelor actiuni ale cabalei, dupa care public un articol de spiritualitate pura pentru a se putea intelege imaginea de ansamblu si a-i trezi si motiva pe ,,cei multi" care sunt intr-o stare de pesimism avansat si orientati doar spre exterior. Cu cat vom trezi mai multi oameni cu atat aceasta trecere va fi mai rapida si mai calma. O sa ajungem in curand intr-un punct de cotitura si vom fi pusi toti la incercare. Acesta va fi prabusirea dolarului si a economiei mondiale.
   Va urma un articol despre Resetarea Financiara, pentru a se intelege exact contextul ptr. ca totul se intampla cu legaturi multiple din mai multe planuri si sunt multe fiinte implicate.
   Numai bine si sa speram ca acest an va aduce prabusirea acestui sistem si a cabalei.

   Ștergere
 3. ...sunteti GENIALI oameni bune....GENIALI
  IOANA

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.