sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Drunvalo Melchizedek : Fereastra de timp către marea schimbare


                                                                                     Drunvalo Melchizedek
                                                                                         13 februarie 2013

Dragii mei, 
Urmeaz
ă să pătrundem printr-o fereastră a timpului, care nu are un nume, dar se află în interiorul deschiderii mayașe în timp, numită SFARSITUL TIMPULUI, cu care ne-am conectat la 21 decembrie 2012 și care se va închide în circa 3 - 4 ani. Această deschidere în timp începe la 18 februarie 2013 și continuă timp de circa trei luni și jumătate, până la data de 2 iunie 2013. Deși este posibil ca ea să dureze până la sfârșitul lunii august, în cazul în care condițiile se schimbă Eu simt că este important să conștientizați această perioadă importantă a timpului și înțelesul pe care îl are ea pentru voi. Sunt trei motive pentru care a fost creată această deschidere. Dați-mi voie să vă explic. In primul rând, mayașii au prezis, cu multă vreme în urmă, că dacă ei ar fi trebuit să decidă momentul de început al tranziției de la conștiința masculină, la cea feminină, ar fi ales data de 18 -19 februarie 2013. Am scris demult despre acest lucru. Ei văd acest proces ca pe un răsărit de soare, care devine din ce în ce mai strălucitor, cu fiecare zi. Totodată, au spus că ei nu pot cunoaște, cu certitudine, acest moment, pentru că Mama Pământ este cea care va decide, cu precizie, începutul împlinirii Profeției Mayașe.
In ceea ce privește data de 18 februarie 2013, mayașii mi-au spus că acesta este momentul când energia din interiorul Mamei Pământ începe să curgă, urmând un nou tipar. Nu cred că veți simți acest lucru în viața voastră de zi cu zi, dar mayașii spun ca acesta este un timp extrem de important în istoria omenirii. In al doilea rând, NASA a avertizat public, în urmă cu un an și jumătate, despre exploziile solare. Aceasta a fost o predicție terifiantă. Vă voi explica pe scurt. 

In anul 2000, am avut o problem
ă de securitate informatică, apărută din cauza reprezentării anilor doar prin ultimele două cifre, sistemele informatice putând face cu ușurință confuzie între anul 2000 și anul 1900, ceea ce ar fi determinat oprirea tuturor computerelor, în momentul trecerii în anul 2000. 
Sunt sigur c
ă cei mai mulți dintre voi își amintesc acele evenimente. Această problemă i-a alarmat pe toți oficialii momentului. Previziunile erau dure, dar exacte. Dacă toate computerele din lume ar fi încetat să funcționeze, majoritatea necesităților noastre materiale nu ar mai fi putut fi indeplinite, iar viața pe Pământ ar fi devenit cel puțin dificilă
Apoi, un francez a salvat lumea, cre
ând un program software care a corectat computerele și le-a permis să continue să funcționeze și în secolul al XXI-lea. Pe măsură ce timpul a trecut, lumea a continuat să depindă de sistemele informatice, iar astăzi, toate aspectele vieților noastre sunt controlate de acestea. Adică, modul în care totul ajunge la noi: hrana, apa, electricitatea, benzina, medicamentele ș.a.m.d., este controlat de computere. 

Dac
ă aceste computere ar fi încetat să funcționeze astăzi, implicațiile experienței ar fi fost de câteva ori mai numeroase decât în anul 2000. S-a constatat că dacă internetul ar dispărea pentru totdeauna, sute de milioane de oameni ar muri în câteva luni, pur și simplu pentru că nu ar mai avea hrană și apă. NASA a previzionat că, pe parcursul evoluției Ciclului Solar 24, în care vom intra în curând, memoria tuturor computerelor ar putea fi ștearsă. Excepție ar putea face unitățile hard, DVD-urile ș.a.m.d. care sunt încorporate în Cuști Faraday, care protejează interiorul acestora de câmpurile și radiațiile electro-magnetice din exterior. Dacă unitățile de memorie ar fi șterse, întreaga rețea de electricitate din lume ar cădea. Lumea ar fi în întuneric. 

De aici, toate celelalte ar
înceta să funcționeze. NASA a calculat că acest fenomen ar putea avea loc cândva, în vârful ciclului solar, din februarie, până în august 2013, și ar putea dura între o lună și nouă luni (un eveniment de mai mică amploare a avut loc, când rețeaua a 1/3 din SUA a căzut pentru vreo 12 ore, la fel și în Canada). Acesta ar fi un dezazstru major pentru omenire. Marea Britanie nu are încredere în rapoartele NASA, așa că englezii și-au analizat propriile lor date; și, foarte rapid, ei au fost de acord cu previziunile NASA. Au fost transmise  avertizări în întreaga lume, care se pregătește acum pentru a-i face față acestei posibilități. Apoi, Rusia a revenit cu un scenariu și mai terifiant, care depășește ceea ce a estimat NASA. Puteți citi detalii despre acesta, în noua mea carte, Uroborosul mayaș. Nu am învățat nimic din greșelile noastre din trecut, în privința riscului din anul 2000. 

Ar fi trebuit s
ă diminuăm treptat dependența noastră de sistemele computerizate, până ce am fi avut certitudinea că acestea sunt sigure; dar noi nici măcar nu mai privim în urmă. In schimb, am extins rapid, la nivel global, utilizarea tehnologiei informatice. Lumea a uitat prea repede cât suntem de vulnerabili în fața computerelor și a exploziilor solare. 
Si mai este
și o a treia preocupare, care capătă contur, în aceeași perioadă de timp: câmpul geomagnetic al Pământului, care este gata să-și schimbe polaritatea de la Nord la Sud și efectele acestui fenomen asupra omenirii. Am scris și despre acest lucru, în cartea Uroborosul mayas [publicata de editura For You www.editura-foryou.ro]. Este absolut necesar să înțelegem aceste două scenarii, care se pot petrece în cadrul deschiderii în timp în care intrăm peste câteva zile, la 18 februarie 2013. 

Aceast
ă inversare a câmpului geomagnetic este mai importantă pentru viața umană, decât orice eveniment din trecutul nostru – inclusiv decât războaiele mondiale. De ce aș sugera eu că fereastra în timp s-ar închide în iunie 2013 și nu mai târziu, în august? In anul 1990, o echipă de experți în parapsihologie, folosindu-și capacitățile extrasenzoriale, au raportat oficialilor că ceva uriaș se apropie de Pământ. Ei au început să cerceteze în viitor, pentru a stabili când se va întâmpla acest eveniment. 
C
ând au accesat momentul 1 iunie 2013, Pământul era deja afectat. Așadar, orice ar fi fost, ceea ce s-a întâmplat a avut loc înainte de 2 iunie 2013. Dacă această informație nu este exactă, atunci va trebui să continuăm să fim precauți, până la sfârșitul Ciclului Solar (acel eveniment nu a avut loc deoarece planeta este pe o altă linie spațio-temporală pozitivă,dar ne așteaptă altele la care va trebui să le facem față, n.b.).

Inten
ția mea nu este să provoc teamă. Nu acesta e scopul meu. Eu sunt aici pentru a vă atrage atenția asupra evenimentelor care se declanșează chiar acum, în conformitate cu standardele științifice. 
Ca cet
ățeni ai Pământului, trebuie să fim conștienți de aceste evenimente globale de tranziție, pentru a fi pregătiți și a nu fi luați prin surprindere de acestea. Din punctul de vedere al mayașilor, ar trebui să fim pregătiți pentru a începe procesul de înălțare, în orice moment din următorii trei ani. 
Ceea ce
înseamnă că trebuie să medităm, să avem inimile ușoare ca fulgul și să fim interconectați cu creierele noastre. Acum, întrebarea este: ce putem face noi, pentru a ne pregăti, în același timp, pentru schimbarea globală rapidă și pentru înălțare? In meditațiile mele, am înțeles clar că eu trebuie să vă îndrum, astfel încât să puteți face această schimbare lăuntrică și să accedeți la nivelele mai înalte ale conștiinței Pământului. Eu voi face pentru voi, tot ceea ce pot.

 Foarte curând – sper ca înainte de sfârșitul acestei luni – noi vom transmite instrucțiuni
speciale, pentru cei care cunosc Mer-Ka-Ba, fie forma sintetică (Floarea Vieții), fie cea naturală (Trezirea Inimii Iluminate), privind modul exact în care vă puteți deplasa din dimensiunea a 3-a, în dimensiunea a 4-a a Pământului (în prezent ne aflăm cu toții în 4D). Aceasta este piesa lipsă a cunoașterii, pe care milioane dintre voi o așteaptă de ani de zile. Pentru ceilalți, ei trebuie să prindă cât mai repede posibil, acest “tren”. Pentru a-i ajuta și pe alți oameni să învețe această meditație, vom crea o serie de lecții, pe care le vor găsi pe internet. Iar dacă doriți, cu adevărat, să înțelegeți și să practicați mai mult, puteți apela la The School of Remembering™. 
Acolo, ve
ți avea acces deplin la o școală organizată la nivel global, cu profesori atestați, în numeroase țări și în multe limbi și care sunt gata să vă ofere tot sprijinul (în această privință, click aici http://elenacocis.ro/cursuri/ și veți vedea cursurile acestei școli. Nota editurii For You). Aveți încredere în voi înșivă. Veți ști exact ce trebuie să faceți. Studioul nostru de filmări One Lotus Studios, este aproape gata; dar până va fi pe deplin în funcțiune, vă vom transmite informațiile, pe orice cale posibilă.  

Dragii mei, urmeaz
ă să intrăm într-un timp în care trebuie, cu seriozitate, să fiți treji și pregătiți pentru transformări interioare și exterioare, care vă vor schimba viețile pentru totdeauna. Dar nu uitați că, dacă vom trece cu succes dincolo de fereastra în timp a Marii Schimbări, ne vom afla încă în desfășurarea temporară a Profeției Mayașe, până ce vom intra în anul 2016. Perioada critică a schimbărilor rapide se va încheia atunci când vom vedea o Stea Roșie pe cerul nostru. Atunci vom păși pe calea schimbării ordinii, pe calea armoniei. 
Cu voia Domnului, v
ă promit că vă voi ajuta, cu multa iubire. Din toata inima mea, 
Drunvalo
      sursa: 
http://dei-matei.blogspot.ro

Interviu cu Drunvalo (aprilie 2012) : 

Lilou - Interviu cu Drunvalo Melchizedek (Aprilie 2012) RO from Paulica Fara Frica on Vimeo.

Interviu cu Drunvalo ( aprilie 2013) :


         Drum drept spre Lumina ! 

6 comentarii:

 1. ...Sa-mi fie cu iertare, asa de multe situati infricosetoare a debitat acest drumvalo inainte de 2012, incat nu mai cred nimic din ceia ce spune...ai baga in fata pe mayasi...

  RăspundețiȘtergere
 2. Din tot ce a spus nu s-a intamplat nimic din 2012 pana azi, deci inca un vanzator de iluzii.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am publicat aceste interviuri pentru ca fiecare sa-si extraga ceea ce ii este necesar pentru schimbarea interioara si implicarea constienta in procesul de ascensiune planetar. Ceea ce ar putea sa se intample negativ nici nu conteaza. Drunvalo spune: centrarea in inima si ridicarea frecventei de vibratie.
  Fiti mai atenti la informatiile spirituale si nu la cele de a se intampla ceva negativ cu omenirea, lumea 3D oricum este in disolutie si nu va mai dura mult. Nu va mai agatati de nedumeririle mintii si centrati-va in inima....
  Numai bine !

  RăspundețiȘtergere
 4. Draga Marius, mie nu-mi plac deloc amerlocii din mai multe motive:
  1. Se complac in viata plina de lene si droguri.
  2. Sug resurse de la alte natii pentru bunastarea lor.
  3. Impun cu forta politica lor in lume.
  4. Fura inteligenta de peste tot ceea ce inseamna ca sunt niste prosti prin definitie.

  Nu am nimic pro din partea lor si orice gogoman amerloc care trage pe nas si apare pe net cu fel si fel de teorii, pe ala nu-l poti numi vreun spiritual, iar daca maine nu mai are bani de droguri nu mai poate sa inventeze nimic. Din prea mult timp liber ei se apuca sa scrie carti si sa le vanda sunt exact ca puscariabilii nostri care scriu carti pe banda rulanta. Consider ca toti drogatii astia ca Cobra, Drunvalo si multi alti amerloci sunt lasati special sa-si exprime fanteziile de sub influenta drogurilor ca sa hraneasca cu sperante desarte o parte din publicul pe care il detin.

  RăspundețiȘtergere
 5. Oricum in meditatii fiecare ne centram undeva chiar daca nu-mi spune unul care se da mare stiut iar pe de-o parte face jocul unora semanand iluzii si frica... oricum, eu simt persoanele cu stomacul cand ai privesc, iar cand ma uit la drumvalo imi vine rau la stomac.

  RăspundețiȘtergere
 6. Există și în țara noastră destui oameni cu un ridicat nivel de Cunoaștere Spirituală, care susțin Lumina, Iubirea, Adevărul, în graiul nostru, a căror gândire ar putea fi dezvăluită, pe lângă, Drumvalo, Osho, etc.
  Toate cele bune.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.