sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Documentarul de weekend : 2012 - Tranziția un nou început (subt.RO)

(dati click pe Youtube si-l vizionati de acolo)

6 comentarii:

 1. NAMASTE MARIUS,A FOST PLIN DE ÎNCÎNTARE,ÎL VOI TRIMITE MAI DEPARTE SPRE DEŞTEPTARE !

  RăspundețiȘtergere
 2. Ca de destule ori nu poti vedea nimic,filmuletul daca nu este sters ca acum si in destule ocazii,are ceva piedici...Asa castiga Lumina ? Nu stiu,ma depaseste si am rabdare cantitativ aceeasi caci resursele nu au scazut,doar zilele in fizic s-au mai diminuat...Sa mai treaca ceva secole/milenii pana la ceea ce se tot anunta fara concret inca ?Greu/infinit de greu de spus...

  RăspundețiȘtergere
 3. In film se vorbeste in special despre decembrie 2012. A fost, a trecut si nu s-a intamplat nimic in sensul bun. Nici macar nu se intrevede ceva bun sa vina. O trezire in masa din vointa oamenilor nu se va realiza nici in generatia asta nici in cea viitoare, deoarece copii ii educam tot in acest sistem bolnav. Noi cei cativa care urmarim aceste bloguri suntem infim de putini pentru a produce vreo schimbare in cei din jurul nostru. Raman la parerea ca pentru se produce o schimbare, va trebui sa se produca ceva global care depaseste puterea umana.

  RăspundețiȘtergere
 4. Intradevar e un videoclip mai vechi, expunerea e arhicunoscuta, mondializarea evolueaza si pare ca nimic nu-i sta in cale, informațiile despre evoluția Luminii au stagnat, sau sun trase la indigo, aceleasi mereu, sunt oameni care au plecat pe acest drum cu elan si hotarâre, acum chiar daca nu au renuntat, dar sau resemnat in tacere si asteptare, ceva frumos se mai intampla uneori, primavara aceasta se anunta magica si anul acesta este anul Iubirii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu conteaza cat este de vechi, ideile conteaza. Problema celor care s-au oprit pe drum este doar a lor. Poate nu sunt pregatiti sa mearga mai departe...si asta nu-i nicio problema. In Univers nu exista Timp, iar sufletele sunt nemuritoare, deci... fiecare isi alege calea spre Iluminare, Mantuire, etc....nu-i nimic gresit in asta, doar ca pe aceasta planeta va veni timpul cand aceste ,,tabere" vor fi separate. Unii vor dori sa evolueze mai rapid, iar ceilalti probabil sunt o frana, deci...asa cum zicea Iisus: ,,Va fi ales graul de neghina.."
   Drum drept spre Lumina !

   Ștergere
  2. Ideea era; dacă ai asimilat o informație, ce sens are parcurgerea ei iar?, grăiești prea închipuit, aruncând cu umbre, nimeni nu evoluează "rapid", sunt pași ce trebuiesc parcurși în deplină conștiință de cauză, neghina putând deveni grâu.
   Mulțumesc!,toate cele bune.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.