duminică, 3 ianuarie 2016

Corpul uman este o proiecţie a Conștiinţei (2)


        - Partea a doua –

După cum am văzut, realitatea pulsează intermitent în interiorul și în afara existenței de nenumărate ori în fiecare secundă (1044 Hz), oscilând între formă și lipsa formei, iar fizica cuantică știe că gândurile și credințele noastre influențează realitatea cuantică, care este sursa lumii materiale.
Prin urmare, este firesc să-și asume o sursă de energie fără formă pentru întreaga creație, inclusiv planul nostru fizic. Cred că este absolut limpede că trebuie să începem să ne luăm în considerare mai mult decât ca pe un corp fizic. Într-adevăr este mult mai coerent să ne gândim la noi înșine ca un câmp de energie luminoasă auto-organizat într-un corp, sau conștiință pură ce se manifestă și se confruntă temporar cu acest nivel al realității prin corpurile noastre. Noi dovezi ne ilustrează în mod clar că mintea noastră este non-locală și este independentă de creier, ceea ce înseamnă că nu avem nevoie de creier sau de corp fizic ca să existăm.
Suntem cu mult mai mult decât credem că suntem, și infinit mai mult decât am fost învățați să credem. Următorul pas pe care trebuie să-l facem în evoluția noastră umană implică acum să învățăm cum să folosim și perfecționăm această putere care să influențeze realitatea și să manifeste tot ceea ce vrem direct din câmpul cuantic, un nou șold, poate o vedere mai bună sau o formă și corp sănătos, totul pe drumul schimbării către o nouă viață. Dar cum se poate face asta?

    Vindecându-ți câmpul energetic îți vindeci corpul
Pentru a ne vindeca, tot ceea ce trebuie să facem este de a ne purifica energetic, astfel încât proiecția energetică a corpului nostru să fie fără obstacole. Apoi atomii și moleculele noastre se pot alinia perfect cu această structură, deoarece nu există nici o interferență energetică pentru a perturba imaginea corpului nostru de către conștiință. Putem face acest lucru prin obținerea decalajului dintre gândurile noastre, acolo unde credințele noastre nu mai afectează prea mult realitatea noastră, atunci când nu mai gândim, când suntem de asemenea liberi de credințe și așteptări. Și pentru a face acest lucru trebuie să ne aliniem cu principiile universale, iar energia noastră să rezoneze cu energiile ce vin direct din câmpul tuturor posibilităților - acele energii de înaltă frecvență de dragoste, bunătate, inspirație, pasiune, bucurie și așa mai departe.

Primul pas este să luăm în considerare posibilitatea că nu suntem numai energie, dar că există energie infinită peste tot în jurul nostru pe care o putem accesa conștient în a promova vindecarea corpului și minții noastre, pentru a deveni o ființă mai fericită, sănătoasă, vibrantă și creativă. De îndată ce începem să ne conectăm la energia infinită a creației și adevărata noastră natură energetică fără formă, începem să devenim conștienți de aceste energii în corpul nostru, care returnează proiecția corpului la starea sa naturală. Proiecția corpului nostru poate fi perturbată de perturbații în câmpul nostru energetic - conștiința noastră - cauzate de gânduri și emoții dezechilibrate și credințe limitative. Câmpul nostru de energie luminoasă este natural vibrant și bineînțeles, energia curge liberă ca un flux puternic al conștiinței, dar nivelurile inferioare ale conștiinței cu care am fost condiționați să trăim ca parte a îndoctrinării noastre sociale, poate perturba acest flux care, dacă este lăsat liber ar exprima perfecțiunea ei peste tot.

Un alt concept cheie pentru a înțelege că organismul nostru întotdeauna se regenerează. Deepak Chopra subliniază că atomii nu au vârstă. Ei nu mor, și aceiași atomi care au existat la Big Bang acum aproximativ 14 miliarde de ani există și în această zi, dintre care unii sunt chiar în noi. În fiecare an, 98% dintre atomii din corpul nostru sunt schimbați pentru "noi" atomi. Suntem în mod constant pe moarte și renaștem, literalmente la nivel atomic și molecular. La fiecare trei zile avem o nouă căptușeală a stomacului, în fiecare lună avem o nouă piele, la fiecare trei luni avem un nou schelet. Și în fiecare an ar trebui să avem un corp aproape cu totul nou (Deepak ChopraLiving Beyond Miracles). Deepak Chopra a descris frumos când a spus că atomii noștri "sunt ca păsările  migratoare". Ei nu sunt permanenți, ei sunt complet independenți și sunt în derivă prin spațiu și timp așteptând doar să fie organizați în structuri cum ar fi corpurile noastre, de nimeni altul decât câmpul nostru energetic care îi organizează ca un câmp magnetic ce organizează pilitura de metal, doar puțin mai complex.
 De ce dovadă mai mare avem nevoie pentru a începe să privim corpurile noastre diferit și în general să privim la mecanismul de însănătoșire într-o nouă lumină?
Nici unul dintre materiile prime care fac vârsta corpului fizic nu sunt în continuă schimbare. Prin urmare, te întreb. Este adevărat că te schimbi? Și care este forța care organizează acești atomi și molecule din spate și se asigură că aceștia își fac munca lor perfect și armonios, în timp ce celulele și atomii tăi au migrat miliarde de ani? Tu nu ești corpul tău. Corpul tău este doar o proiecție a ceea ce crezi tu însuți că ești. Dacă ai putea descoperi că ești conștiință pură și că cine ești cu adevărat este o conștiință creatoare infinită care se manifestă în această realitate și co-creează realitatea cu alte aspecte ale tale (pentru că fiecare ființă este o expresie a conștiinței universale infinite pe care am etichetat-o ca Dumnezeu), atunci poți începe să preiei controlul complet asupra corpului, sănătății și vieții tale.

Durerea cronică, boala, maladia sau leziunile vechi pe care le ai în corpul tău nu sunt de fapt în corpul tău, acestea sunt în mintea ta. Mai precis, ele sunt o funcție a percepției tale. Atomii tăi sunt mereu în schimbare și moleculele de asemenea, dar noii atomi vin și noi molecule sunt formate și așa cum ai pulsa în interiorul și-n afara existenței, câmpul tău energetic le spune unde să meargă, ce să facă și cum să se alinieze unul cu altul. Prin urmare, tu ții boala, maladia, durerea cronică și leziunile în conștiința ta și astfel, acestea sunt imprimate în câmpul tău energetic și doar apoi se vor manifesta în fiziologia ta. Dacă acesta este cazul, atunci nu numai că este sănătatea noastră este complet sub controlul nostru, dar și rata vârstei chiar poate fi sub controlul nostru, de asemenea. Nu sugerez că putem fi nemuritori, pentru că noi deja suntem ființe infinite și nemuritoare. Ceea ce vreau să sugerez este că într-un timp de mult uitat și într-un viitor apropiat, ființele umane vor realiza din nou capacitatea de a trăi din acest câmp cuantic, a trăi conștient de natura noastră cosmică, ca ființe luminoase de energie pură.
In acele timpuri oamenii își vor da seama că organismul este o manifestare a Sinelui nostru Suprem și nu numai că putem manifesta orice conștient în viața noastră, dar și în corpurile noastre, de asemenea. Și într-o zi vom ajunge la un punct în care putem regenera continuu corpurile la libera voință pentru că trăim din câmpul energiei infinite și astfel corpul nostru pur și simplu va funcționa la o frecvență mai mare, astfel încât să putem trăi în ele până când lucrarea noastră în planul fizic este finalizată și alegem să mergem mai departe.

Fantastic nu? Desigur. Dar aceste modificări sunt vizibile în corpul și mintea umană, chiar și după un pic de practică și antrenament, să te decizi astfel să simți și să experimentezi, învățând cum să meditezi. Singura piedică pentru atingerea acestei naturi a universului este propria conștiență, nivelul de atenție și credințele tale. Capacitatea noastră de a ne vindeca este direct legată de nivelul nostru de atenție și nivelul nostru de convingeri. De exemplu, ne putem vindeca de orice necaz, boală, maladie sau prejudiciu care este posibilă, atâta timp cât avem o certitudine absolută, o cunoaștere, că vom fi vindecați. Acest lucru este realizat în mod direct prin accesarea nivelului cel mai fundamental al realității prin meditație profundă. Acest lucru se datorează faptului că la nivelul fundamental al realității, orice este posibil, iar restructurarea realității este dictată în întregime de credințele și așteptările noastre. Suntem energie pură și există un potențial infinit în acea energie. Depinde în întregime de noi ce alegem să manifestăm din câmpul cuantic în viețile noastre și în corpurile noastre.

Nu vă impuneți limitări și nimic nu este imposibil. Doar convingerile tale sunt cele care dictează ce poți și ce nu poți face.

 Sfântul Augustin spunea: ,,Minunile se întâmplă, nu în opoziție cu natura, dar în opoziție cu ceea ce știm despre natură”.

    Sursa : Brandon West/http://www.projectglobalawakening.com/   


      Drum drept spre Lumină!  

3 comentarii:

  1. Un articol foarte intortocheat, adica mi se pare ca ma doare, la radiografie poza nu e valabila, i se pare si doctorului, adica suntem toti dusi cu capul)))) Spune ti atunci si modul de vindecare, sa meditam, usor de zis, aruncati doar cu vorbe, demonstrati, aratati dovezi cum s au vindecat oameni nu asa bla bla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e deloc intortocheat articolul... intelegerea ta si perceptia lumii exterioare trebuie sa o poti activa.. a spune ca suntem dusi cu capul este foarte simplu atat cat nu incercam cu adevrata sa intelegem ce suntem cu adevarat... incepe de la simpla definitie a materiei care e formata din atomi, ce sunt atomii se vad se simt ..au gust au miros ?? deci e stinta pe care am fost defapt educati in copilarie doar ca noi suntem ignoranti.. care in loc sa incercam sa intelegem si sa descoperim mai bine acuzam de Bla bla pe altii.. scuze nu vreau sa ofensesz pe absolut nimeni

      Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.