sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Corpul uman este o proiecţie a Conștiinţei (1)


        La Multi Ani tuturor cititorilor blogului.
Tot ce-mi doresc mie vă urez si vouă. Să avem un an plin de împliniri spirituale și sper că-n acest an vom trăi Evenimentul mult așteptat pentru ca apoi să trăim experienta construirii Noii Lumi, o lume a dreptătii, a păcii și abundentei pentru fiecare suflet încarnat pe această planetă. Voi continua munca de trezire a fratilor noștri prin articolele pe care le voi publica pentru ca apoi împreună să pornim la clădirea noii lumi. Noi suntem generatia care trebuie să facem acest lucru. Ne-am asumat această misiune când am hotărât să ne încarnăm Aici și Acum și cu sigurantă vom reuși acest lucru.
   Trezire grabnică și spor la munca spirituală cu voi înșivă ! 
  
         - Partea întâi -

     Gândurile umane determină realitatea
Unul dintre principiile-cheie ale fizicii cuantice este că gândurile noastre determină realitatea
In Univers energia pur și simplu există, există într-o stare potențială, de aceea se spune de către înțelepții diverselor linii spirituale că nu există Bine și Rău. Noi datorită înzestrării divine, orientăm aceste energii într-un sens sau altul conform legilor dualității ce acționează în planul fizic, fie că o facem conștient sau inconștient. Prin anii 1900 acest principiu s-a dovedit a fi adevărat, fără nicio o umbră de îndoială, cu un experiment numit experimentul dublei fante
Fizicienii au descoperit că factorul determinant al comportamentului energiei ("particulei") la nivel cuantic, este conștientizarea observatorului. De exemplu: electronii în aceleași condiții acționează uneori ca particule, și alteori acționează ca valuri de energie (fără formă), pentru că procesul a fost complet dependent de ceea ce observatorul se aștepta să se întâmple. Ceea ce apare din credințele tale, este ceea ce câmpul cuantic face.

Lumea cuantică ne așteaptă pentru a lua o decizie, astfel încât să știe cum să se comporte. Acesta este motivul pentru care fizicienii cuantici au astfel de dificultăți în a explica și defini lumea cuantică. Suntem cu adevărat, în orice sens al cuvântului, maeștrii creației pentru că noi decidem ce poate manifesta câmpul tuturor posibilităților în formă. Acum putem înțelege de ce dispozitivele bazate pe energia liberă nu puteau funcționa la nivel de masă, ci doar izolat, funcție de conștiința manifestată de acel grup de observatori. De aici înainte, cu cât câmpul cuantic al conștiinței colective va fi marcat de către cei care cred cu adevărat că aceste dispozitive funcționează, va duce la libertatea individuală și a rasei la nivel planetar, la pace mondială, atunci această tehnologie va putea fi implementată la nivel de masă.

Chestia e că nivelul cuantic al realității nu este un aspect local și nesemnificativ al Creației. Este peste tot în jurul nostru fiind nivelul cel mai fundamental al Creației în afară de câmpul unificat în sine. Câmpul energetic uman interacționează și influențează câmpul cuantic peste tot în jurul nostru în orice moment și energia convingerilor și intențiilor noastre sunt infuzate în câmpul nostru energetic, deoarece acestea sunt definite de energia gândurilor și emoțiilor noastre. Astfel, fuziunea gândurilor, emoțiilor, convingerilor și intențiilor noastre pe care îl voi numi câmpul energetic uman pentru simplificare, informează perpetuu realitatea cuantică din noi și din jurul nostru în fiecare moment al existenței noastre. Și pentru că realitatea pulsează în interiorul și-n afara realității (ipotetic la timpul Planck - 1044 ori pe secundă - după cum explică biofizicianul William Brown), de fiecare dată când realitatea noastră oscilează între formă și starea de energie pură a câmpului, conștientizarea noastră care este constantă și nu clipește în afara existenței, informează câmpul despre cum trebuie să reapară atunci când se face trecerea înapoi în formă la nivel cuantic.

Prin urmare, de fiecare dată când ,,oscilăm” în lipsa formei, avem controlul și responsabilitatea completă asupra ceea ce alegem cu atenția focalizată să manifestăm în câmpul exterior în momentul următor, iar puterea și capacitatea noastră de a face acest lucru se bazează în întregime pe ceea ce credem și ceea ce simțim.

Un exemplu dramatic în acest sens este cazul lui Vittorio Michelli. În 1962 el a fost internat la Spitalul Militar din Verona, Italia, cu o tumoare mare pe șoldul stâng. Medicii știau că nu-l putea ajuta, astfel încât cazul său a fost considerat fără speranță și a fost trimis acasă fără tratament iar după aproximativ 10 luni osul șoldului stâng era complet dezintegrat. Ca o ultimă soluție, el a călătorit în Lourdes, Franța și s-a scăldat primăvara acolo (care este un loc sfânt creștin renumit pentru producerea de miracole). Imediat a început să se simtă mai bine, și-a recăpătat apetitul, s-a scăldat în acea primăvară de mai multe ori înainte de a pleca. După câteva luni, fiind acasă el a simțit un astfel de sentiment puternic de bunăstare și a cerut medicilor să-i facă raze X din nou. Au fost uimiți să afle că tumora sa a scăzut. 
De-a lungul următoarelor câteva luni l-au ținut sub supraveghere cu atenție și razele X au arătat că tumora sa a scăzut până când s-a resorbit. Și odată ce tumora lui a dispărut, osul șoldului lui a început să se regenereze. După două luni a mers pe jos din nou și mulți ani mai târziu, osul de la șold s-a regenerat complet. Comisia Medicală a Vaticanului, în raportul lor oficial au spus:
,, O reconstrucție remarcabilă a osului iliac și a cavității a avut loc. Razele X făcute în 1964, 1965, 1968, și 1969 confirmă categoric și fără îndoială că o reconstrucție osoasă neprevăzută și chiar copleșitoare a avut loc printr-o modalitate necunoscută în analele medicinii mondiale.” – Michael TalbotUniversul Holografic , p.107

De obicei acest lucru se consideră miraculos, și într-adevăr este cu adevărat. Dar mi se pare acest lucru miraculos în sensul adevăratei puteri a intenției umane și a credinței interioare. Mai mult decât atât, aceasta este o dovadă puternică ce sugerează că există o structură energetică, un program, care aliniază "corpurile materiale" pentru că este una dintre singurele explicații logice pentru care osul de șold al lui Vittorio Michelli știa exact în ce formă să crească din nou.

Pentru medicină, poate că acest lucru a fost necunoscut, dar nu același lucru se poate spune pentru fizică. La nivel atomic, atomii creează legături unii cu ceilalți pentru a forma molecule ce au structuri geometrice specifice ca și cum ar exista un plan energetic pe care sunt lipite, ce dictează formele care le susțin împreună. Dacă corpurile noastre sunt o proiecție a conștiinței, atunci conștiința noastră ar crea un model energetic la care atomii și moleculele se aliniază pentru a crea corpurile noastre. Există dovezi foarte sugestive cu privire la existența acestui plan energetic (sau câmpul energetic uman) în noile cercetari asupra ADN-ului care dovedește că transmite, primește și astfel citește energie direct din câmp.
Cazul Michelli este un exemplu perfect al capacității noastre umane de a reorganiza structura vacuumului cu energia și intențiile noastre și prin urmare, manifestăm ceea ce ne dorim direct în acest câmp, pentru rezultate cu adevărat  miraculoase. Faptul că el a început să se simtă mai bine și a început să creadă că a fost vindecat, este cheia vindecării lui.
Unii ar putea crede că Dumnezeu la vindecat pe acest om, și aș fi de acord cu tine. Dar tu și cu mine nu am fi de acord, probabil, cu privire la natura acestui Dumnezeu. Pentru că eu susțin că Tu ești Dumnezeu, așa cum suntem noi toți, pentru că forța pe care o numim Dumnezeu este energia și conștiința infinită din spatele Creației, și astfel, atunci când ne conectam la conștiința pură, adică fără gândire, prin meditație, atunci ne deschidem la infinitul propriei noastre conștientizări că suntem inseparabil această conștiință creativă infinită. 
Noi suntem Ea și Ea este noi. Și când ne-am deschis către acea energie, ne permitem să fim inundați cu un "sentiment puternic de bunăstare", știind că are puterea uimitoare de a crea realitatea, și afectează în mod direct biologia noastră.

   Corpul este o proiecție a Conștiinței
Vreau să înțelegem cu adevărat că realitatea pulsează intermitent și în formă și în afara ei. Acest lucru este absolut crucial în înțelegerea capacității noastre de vindecare, pentru că dacă jumătate din timp noi suntem fără formă, apoi :1) Cine suntem cu adevărat, pentru că evident corpurile noastre și lumea materială sunt iluzorii într-un anumit grad; și 2) Care este planul de ghidare după care se rearanjează corpurile noastre de fiecare dată când ne re-materializăm?

(Notă bloger: aici este vorba despre noțiuni fundamentale ale Creației. Această pulsare sau flash intermitent de care se vorbește se referă la faptul că în Univers totul este vibrație iar procesul de creație și evoluție este infinit. Dumnezeu susține creația sa în fiecare moment. Creația are loc permanent nu este un proces care s-a încheiat, cum avem tendința să credem făcând referire la biblie, unde se spune că D-zeu a creat lumea în 7 zile. Iar la întrebarea : Cine sunt eu cu adevărat? Aceasta este mantra esențială a liniei spirituale a lui Ramana Maharishi, maestrul yoghin care a ajuns la Iluminare în timpul vieții. Vă recomand ca în meditațiile pe care le faceți să repetați în interior această întrebare: Cine sunt eu? Si apoi asteptați răspunsul ce va veni din interior.)


Răspunsul la ambele întrebări ar fi conștiința. Corpurile noastre sunt o proiecție holografică a conștiinței noastre și sunt suma totală a credințelor despre noi înșine. Dacă putem schimba convingerile despre noi înșine și astfel, dacă putem schimba energia care definește câmpul nostru energetic uman, atunci putem schimba planul energetic cu care corpul nostru se aliniază cu care se re-materializează înapoi în formă în 1044 ori pe secundă. Exact structura cât și dinamica conștiinței noastre, care este atât o expresie fractală cât și holografică a acestei infinite conștiințe a lui Dumnezeu pot fi găsite în teoria Holofractală a Universului dezvoltată de Nassim Haramein în lucrarea sa Traversând Orizontul Evenimentului .

Ce este SingularitateaSINGULARITATEA - este : "Un punct de densitate infinită și de volum infinitezimal, în care spațiul și timpul devin infinit distorsionate în funcție de teoria relativității generale. Conform teoriei Big-Bang, o singularitate gravitațională a existat de la începutul universului. Singularități sunt, de asemenea, în centrul găurilor negre. "

  Video : 


                   Nassim Haramein-Cautarea tiparului fundamental 1 from Gaby Gaby on Vimeo.

     Urmare în partea a 2-a …
   Sursa : http://beforeitsnews.com/
   Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

  1. As dori sa trageti un ochi peste acest film format din trei parti in care este dezvoltata ideea despre epoca de aur care vine peste noi.

    http://vezi-online.ro/episod/childhoods-end-s01e01-the-overlords

    Prima parte e mai interesanta, cine doreste le poate viziona pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wawwwwwwwwwww !!! Simt in suflet adevarul pe care il spune acest om! In sfârșit o teorie care are sens si care leagă intr-un întreg tot ce știm din bucatele!!! Superb!!!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.