marți, 5 ianuarie 2016

COBRA : Actualizarea situaţiei planetare şi a sistemului solar – 03.01.2016


Curăţarea grupului Chimera continuă. Inelul Kuiper, reţeaua bazelor fizice ale Chimera din afara Sistemului Solar, a fost aproape complet eliminată. Ultimele rămăşiţe ale flotei Chimera sunt risipite, împrăştiate prin Sistemul Solar şi se ascund aproape de poziţia nodurilor plasmatice cu cea mai mare concentraţie de bombe cu plasmă strangelet şi toplet, folosind aceste bombe ca pe un mecanism de protejare.

C
ând reţeaua fizică a Chimera de prin Sistemul Solar se dezintegrează cu  repeziciune, vortexul de acreţie de plasmă cu bombele sale strangelet şi toplet va rămâne o încercare mult mai mare, cel puţin pentru acest moment.

Pe măsură ce puterea Chimera descreşte, vor fi din ce în ce mai multe schimburi de informaţii între oamenii de la vîrf din diverse facţiuni pozitive fără frica că acea  informaţie să fie interceptată de Chimera şi fără ameninţarea că Chimera va reacţiona dacă oamenii de vîrf ai diferitelor facţiuni pozitive vor vorbi prea liber. De aceea Rezistenţa va elibera în curând informaţii substanţiale Reţelei Agarthane Estice şi diferitelor facţiuni din Programul Spaţial Secret (SSP) şi ceva informaţii  dintre acelea se vor precipita la populaţia de la suprafaţă. Majoritatea facţiunilor SSP au fost programate mental în mod serios împotriva Pleiadeenilor şi împotriva altor rase pozitive de ET şi curând Rezistenţa le va prezenta dovezi solide ale benevolenţei Pleiadeenilor.

Rezistenţa le va da, de asemenea, cunoştinţe tehnologice pentru a elimina nanitele şi alte tehnologii similare care sunt descrise în mod greşit ca fiind AI (inteligenţă artificială). Aşa cum cineva a scris briliant într-un comentariu din blog: "Cobra a vorbit despre roboţi şi nanite (roboţi miniaturali) care au fost inventaţi de Chimera pentru a-i controla pe reptilieni şi pe umani. Aceşti roboţi şi nanite pot fi at
ât de sofisticaţi şi să proceseze informaţie cu o aşa mare viteză că dau iluzia sau impresia că sunt conştienţi, vii şi inteligenţi. Dar în realitate sunt doar maşini care pot fi uşor oprite."
Un factor de apărare cheie împotriva acestor tehnologii este balansul dintre emoţii şi minte. Aceste tehnologii pot manipula doar o minte care a suprimat emoţiile şi care nu poate face faţă curenţilor emoţionali puternici.

La suprafaţa planetei, Alinaţa Estică face mari progrese. Tot mai multe iniţiative se manifestă peste tot în lume pentru a crea condiţiile corecte pentru Resetarea sistemului financiar:
http://www.maxkeiser.com/2015/12/reinventing-banking-from-russia-to-iceland-to-ecuador/  

Şi Elveţia ar putea fi ţara adecvată pentru a accelera acest proces:  https://www.rt.com/op-edge/327191-switzerland-money-banks-ban-referendum/


Dacă cineva are dubii despre existenţa facţiunilor Militarilor Pozitivi din Pentagon, iată aici dovada: https://www.rt.com/usa/326748-us-syria-intelligence-hersh/Aceştia poate nu sunt Cabaliştii de vărf, dar un studiu recent al Universităţii din Tokyo arată că suprimarea unor noduri de nivel mic rupe întreaga reţea: http://www.u-tokyo.ac.jp/en/utokyo-research/editors-choice/the-importance-of-non-hub-elements/

Simplu spus, chiar arestarea câtorva membri ai Cabalei a diminuat puterea întregii lor reţele şi va accelera căderea lor.

   Victorie Luminii!

P.S. O versiune audio se poate găsi aici: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.