miercuri, 2 decembrie 2015

Războiul cuvintelor - dovada Trezirii


Puteți observa că termenul "antisemit" nu are mușcătura și stigmatul puternic care l-a avut odată. Aceasta este o manifestare clară a unui anumit fel de război informațional care provoacă o schimbare profundă în conștiință. Când adevărul intră în orice fel de paradigmă există o eroziune distinctă și rapidă a fricii.
Adevărul dizolvă, arde întunericul pentru că este Lumină. Oricine din lumea  occidentală a fost psiho-spiritual programat să reacționeze puternic la o astfel de afirmație că sunt "anti-semit", nu doar de-a lungul liniilor politice, dar și la niveluri mult mai profunde. Există multe astfel de exemple în întreaga sferă a cuvintelor sau lingvistică dar voi atinge doar câteva aici. Odată ce vom afla de interdicțiile lingvistice și nomenclatura răsucită care se exercită asupra omenirii care sunt instrumente de manipulare pentru a ne feri de adevăruri mai mari putem începe contracararea acestui atac, acel castel de nisip de minciuni începe să erodeze rapid.

     Sablarea cusăturilor în barajul înșelăciunii  
Cracarea agendei sioniste este crucială pentru Trezirea din plin din climatul actual socio-politic de frică și control. Această agendă, poate exemplifică regula nemiloasă de autoritarism indiscutabil mai mult decât orice altceva. John Lash pe bună dreptate a subliniat că aceasta este, probabil, cea mai mare cusătură din barajul care reține adevărul din lumea noastră, iar atunci când aceasta se va rupe, vom vedea unele lucruri minunate care se vor întâmpla.  
Există cu siguranță multe cusături în acest baraj al înșelăciunii, iar ceea ce indivizii sunt chemați să lucreze la această cusătură variază foarte mult în funcție de programul lor. Geoingineria, steaguri false, inginerie socială, otrăvirea deliberată și modificarea genetică a alimentelor noastre, aerului și apei, un război perpetuu pe ordinea de zi și multe altele. Natura toxică a acestei agende sioniste psihopate este întrețesută cu toate acestea.  La urma urmei, pentru a identifica vrăjmașii noștri în această mlaștină de confuzie este extrem de important a ști pe cine expunem, precum și formularea de soluții și contramăsuri pentru a aduce prin adevăr vindecarea înapoi pe planetă.

Holohoax (Holofarsă), sau în mod clar deturnarea poveștii Holocaustului din al doilea Război  Mondial pentru motive ulterioare, este un alt astfel de termen care este acum folosit cu regularitate în discuții alternative și chiar academice. Acest lucru a fost un subiect de neatins nu cu mult timp în urmă, căci însăși esența agendei sioniste se bazează pe o minciună masiv contorsionată, proiectată de puteri complice din interior, în scopul de a poziționa sionismul într-un cadru confortabil și de necontestat ca o mișcare a "celor aleși". Acest lucru a metastazat lumea occidentală obligând-o să dea respect, protecție și sprijin, în oricare arenă unde acești sioniști doresc să domine, ceea ce a condus ulterior la oligarhia extorționistă bancară, mașina de război din Orientul Mijlociu, pentru a proteja și a crește teritoriul lor, și complici cu Media iudeo-masonică monopolizată împingând necontenit această agendă, în timp ce oprimarea lumii în care trăim este tot mai acută.

    Stigmatizarea conspirației  
Chiar și termenul de "teoretician al conspirației" nu mai are mușcătura care a avut-o odată. Oamenii citesc informații cu noi ochi și o minte și inimă treze acum și sunt deschiși de a afla mai multe despre un anumit subiect și a nu mai lua informațiile doar așa cum sunt. Suntem martorii acestor importante tendințe. Așa cum am fost forțați de sistem să înghițim până acum termenul Holocaust de ce nu am propaga în loc Holohoax (Holofarsă). Să luăm "Matrix", de exemplu, ca un termen de sprijin (realitatea virtuală în care trăim), sau transumanism, odată considerate aproape paranoice. Matrix este un alt exemplu, așa cum sunt tehnocrație, meritocrație, steag fals, criptocrație și psihopatie, acum termeni utilizați cu mare pricepere.
Progresia de utilizare a limbii treze este un instrument minunat, precum și un indicator al etapelor ascendente ale Trezirii datorită cercetătorilor neobosiți și editorilor ce lucrează non-stop pentru a lupta cu această Matrice a înșelăciunii. Aceasta se reflectă nu doar în comentariile și comunicările cu privire la expunerea unor articole, cărți și clipuri video pe aceste subiecte, dar se ajunge la reporterii de masă care îndrăznesc să se uite sincer la ceea ce se întâmplă cu adevărat în mass-media independentă și chiar corpul cercetătorilor adevărați. Este încă o dovadă că evoluția este o caracteristică permanentă a Creației.

     Câmpul informațional și întoarcerea la colț
Mă refer la această dinamică frecvent, deoarece consider că este intrinsecă recunoașterea puterii adevărului și a individului. Fiecare dintre noi afectăm profund ceea ce unii numesc câmpul morfic, sau în mod similar conștiința colectivă. Putem să-l numim plan psihic, conștientizare inter-dimensională sau cosmică, orice. Fiecare dintre noi afectează acest câmp viu. 
Chiar și atunci când oamenii nu fac nimic aceștia ajută la menținerea și consolidarea status quo-ului. Această indiferență, apatie și lipsă de răspuns este, probabil, cel mai mare obstacol pentru efectuarea schimbării ce o căutăm și de care avem disperată nevoie. 
Aceștia sunt cei care au fost setați să doarmă și să ofere puterea bateriei lor spirituale altora, inconștient, așa cum vedeți pe bună dreptate descris ca păstăi de energie în filmul "The Matrix". 
Aceasta este schimbarea, dar nu fără a ne expune unor eforturi masive și a ne autoeduca prin toate mijloacele posibile aflate la dispoziția noastră. Fiecare persoană ,,trezită din somn” trimite un semnal la nodul central de comandă. Simte: "acolo a fost o perturbare de putere, nu mai este totul sub control". Când mulți încep să-și retragă această supunere inconștientă de ceea ce părea a fi nava lor mamă de adevăr și aprovizionare, realizează că nu e nimic mai mult decât un parazit, iar aceasta trimite o undă de șoc.
În acest moment, și suntem în el acum, lucrurile se întorc la colț. Cheia este să nu-l cauți înainte de a ajunge la bord cu forma ta specială de participare, dar tu realizezi în inima ta că această tendință de trezire este reală și puternică și simți urgența de a-ți uni forțele cu acest proces. Recunoști o mare parte a programării pentru a o depăși, dar această realizare a puterii adevărului, care este la îndemână în acest moment în istorie pe scară locală și astronomică ar trebui să emoționeze pe oricine pentru a fi în plină acțiune.
  Adevărul nu are nevoie de observatori, Adevărul caută participanți !

Utilizați instrumentele disponibile sau inventați-vă unele proprii. Acest lucru este o petrecere plină de bucurie și chiar nu ar trebui să o ratați! Dacă ar fi să vă coste totul și ce dacă? Un preț va trebui să-l plătești oricum? Și pentru ce?
Dă deplin și altruist și trăiește astăzi sensul glorioasei împliniri de care ți-a fost dor. Asta dacă fericirea este înrădăcinată; dăruiește altruist și muncește pentru Marele Bine în beneficiul altora, a întregii lumi, a fiecărei ființe, a minunatei noastre planete conștiente, a întregii Creații.

         Cu iubire Zen Gardner / http://www.zengardner.com/


    Drum drept spre Lumină! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.