vineri, 11 decembrie 2015

Planeta X sau Nibiru – un pericol iminent pentru civilizația umană? (video)


Despre planeta Nibiru s-a scris și s-a vorbit mult în ultimii ani. Oare reprezintă ea un pericol pentru civilizația umană în perioada imediat următoare? Prin acest articol încerc să aduc la cunoștința cititorilor blogului și acest subiect din informațiile care circulă în media alternativă pentru a fi pregătiți și din acest punct de vedere. Un om neinformat care cade pradă dezinformării, manipulării și panicii poate fi un pericol pentru comunitate.


Acest subiect a fost cercetat cu atenție de către cercetătorul și scriitorul Zecharia Sitchin
După decenii de cercetări arheologice și studiul vechilor scrieri sumeriene, babiloniene, hinduse, etc. acesta scrie cartea ,,A 12-a Planetă” în care face referire la o rasă reptiliano-umanoidă numită Anunnaki care își are habitatul pe planeta Nibiru și care ne influențează istoria în mod dramatic odată la 3.600 de ani. 
De ce la 3.600 de ani? Pentru că acesta este timpul măsurat în ani pământeni în care planeta Nibiru face mișcarea de revoluție în jurul soarelui nostru. 

In scrierile vechi sumeriene se face referire la acești reptilieni ca la niște zei, veniți din cer în ,,carele lor de foc” care au dăruit ,,secretele” lor elitei conducătoare a poporului din vechiul Summer și care s-au autoproclamat regii-zei ai
pământenilor și s-au împreunat cu unele fiice ale oamenilor dând naștere unei rase hibride. Foarte mulți scriitori și ezoteriști actuali confirmă această versiune a istoriei antice a civilizației umane.
Printre ei David Icke, susține că sistemul financiar al sclaviei banilor provine din acele timpuri și din această sursă, iar liniile genealogice ale familiilor actuale regale și ale președinților de state provin din această unică sursă, cu mici excepții.

 A fost descoperit corpul unui rege anunnaki vechi de 12.000 de ani, intact. Priviți:


Dar trecând la subiectul nostru, ce se știe până în prezent despre planeta Nibiru? Ea ar fi de 6 ori mai mare în diametru și masă decât Pământul și ar fi o stea moartă sau o Stea Brună cum este denumită în media alternativă, pentru că oficial NASA nu scoate nicio vorbă despre ea, ca și cum nu ar exista. 
In prezent există o mulțime de înregistrări video pe Youtube din multe zone ale lumii care evidențiază o bilă roșie la apus sau răsărit lângă soarele nostru. Dar recent am accesat informații detaliate despre toate acestea. De fapt, planeta Nibiru nu este singuratică, ci face parte dintr-un mic sistem solar, care cu totul face mișcarea în jurul soarelui nostru în 3.600 de ani, ceea ce complică și mai mult mecanica cerească a sistemului nostru solar în acești ani. 

 Steaua brună a acestui sistem se numește Nemesis și este de 56 de ori mai mare decât Pământul. Acesta are trei planete: Nibiru de 6 ori mai mare decât Terra, Helion de 3,5 ori mai mare decât Terra și Arboda de 2,5 ori mai mare decât Terra. Două dintre acestea au câte un satelit: Nibiru îl are pe Ferrada (cam cât Luna noastră) și Helion pe Harrington (cam cât Luna noastră).
Mulți cercetători avertizează că influența câmpului gravitațional al acestui sistem este enormă asupra Pământului iar consecințele am început să le simțim deja de câițva ani buni. Acestea se manifestă prin cutremure (rata lor a crescut cu 600% față de anul 1980), furtuni, uragane, izbucniri de vulcani și tot felul de anomalii severe ale atmosferei și scoarței terestre, aici excluzând acțiunea ocultă a Cabalei prin tehnologia HAARP. Poate această influență să provoace schimbarea polilor magnetici ai Terrei, care deja era anunțată ca iminentă de renumiți cercetători precum Gregg Braden, Drunvalo Melchizedek, Nassim Haramein, David Wilcock, etc. 
De asemenea după acest fenomen care s-a mai întâmplat de câteva ori în istoria planetei noastre, axa, care este înclinată la 23,5 grade poate reveni la zero și astfel nu vom mai avea anotimpuri, ci o veșnică vară sau două anotimpuri. Toate astea sunt doar presupuneri bazate pe ani de studii dar nimeni nu poate certifica o dată exactă când aceste schimbări majore vor avea loc.  

Se presupune că din martie 2016 Sistemul Nemesis va putea fi văzut de oriunde de pe Pământ și va influența în mod catastrofic scoarța terestră. Vom trăi și vom vedea. Cert este că schimbări majore vor avea loc, dar luându-ne după predicții vechi și după mesajele fraților noștri galactici aceste schimbări vor fi de ordin pozitiv dar, vom trece prin apogeul unei perioade grele și cred că ne apropiem de acest punct.


Urmăriți în continuare video cu imagini ale Nibiru (pentru o claritate a imaginii mai bună dați click pe roata dințată dreapta jos, apoi pe ,,calitate aut.” Și alegeți de ex. ,,480 de puncte”) :  


 Sistemul Nemesis se poate vedea si de pe Statia Spatiala Internationala :
   articol de Marius Sumedrea/ http://burebista2012.blogspot.ro/ 

8 comentarii:

 1. Nu e bre decat o gaselnita a unora sa tina omul ocupat cu prostii de 1 leu si 15 bani!

  RăspundețiȘtergere
 2. NAMASTE MARIUS ! Ce se întîmplă de la minutul 5,46 ? Se sugerează prin această translaţie ,că Pămîntul părăseşte traiectoria şi se plasează pe orbita lui Marte sub influenţa lui Nibiru ? Scuze neînţelegînd l. engleză ,nu mi-am putut da seama. Scuze de deranj !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din desenul animat rezulta ca luna paraseste pamantul apoi Venus se intoarce de unde vine, iar Pamantul este atras pe orbita lui Venus pe care il urmeaza.
   Problema ca sa zic asa este momentul de inertie pentru ca in acest caz apa va inunda uscatul ca la Potop!
   Asta rezulta din desenul animat, ca asa va fi nu stie nimeni!

   Ștergere
 3. Mă refer la animaţia din al doilea videoclip .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Explicatii amanuntite au fost intr-un videoclip din care m-am inspirat cand am scris articolul, dar dupa 2 zile cand am vrut sa-l public in cadrul acestui articol nu l-am mai gasit. A fost sters...De ce credeti ca a fost sters asa repede?/ Trageti voi concluziile...
   Numai bine !

   Ștergere
 4. O altă încercare de a speria oamenii, de a-i distrage de la credință, iar ei tot mai adânc spre ea se îndreaptă. Dacă Creatorul a hotărât accensiunea Pământului și a tot ceea ce are ființă, înseamnă că, ASA VA FI, Mulțumesc!.

  RăspundețiȘtergere
 5. 'Se presupune că din martie 2016 Sistemul Nemesis va putea fi văzut de oriunde de pe Pământ și va influența în mod catastrofic scoarța terestră.'

  Da, au inceput sa apara pe internet din aprilie 2016 imagini foto si video facute de diverse persoane, astronomi amatori sau curiosi cu acest mini sistem solar. E plin pe youtube si sunt reale! Asa ca...

  RăspundețiȘtergere
 6. 'Se presupune că din martie 2016 Sistemul Nemesis va putea fi văzut de oriunde de pe Pământ și va influența în mod catastrofic scoarța terestră.'

  Da, au inceput sa apara pe internet din aprilie 2016 imagini foto si video facute de diverse persoane, astronomi amatori sau curiosi cu acest mini sistem solar. E plin pe youtube si sunt reale! Asa ca...

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.