marți, 1 decembrie 2015

La mulţi ani România !


Urez românilor de pretutindeni Trezire în masă şi unire pentru a putea reconstrui această minunată ţară. Noi, această generaţie trebuie să demarăm acest proces, iar generaţia de după noi să-l definitiveze. Speranţă există, potenţialitate la fel, doar voinţă şi mobilizare.La o analiză a numărului de genii ale umanităţii raportat la nr. populaţiei, Romănia a ieşit pe primul loc în lume. Nu credeţi? Vizionaţi această româncuţă de 3 ani care recită Luceafărul lui Eminescu : 


 Si aici tot ea :   Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

  1. O noua zi de dezbinare pe suprafata planetei GAIA.de ce se numeste planeta noastra Earth,si nu Water,sau Hearth,pentru ca asa vor intunecatii,si voi le faceti jocul.Dezbinare la greu. Namaste Gaia! Namaste Romania!Namaste people!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am spus dezbinare,pentru ca de cate ori e ziua unei tari,stat,din sutele de tari,state ale planetei,nu se face decat pur si simplu SEPARARE fata de ceilalti umani care traiesc pe suprafata planetei.Sute de tari cu n granite,n armate,n politii,n servicii secrete,cand puteam sa avem o singura armata superputernica dar, doar de aparare,afiliata la FEDERATIA GALACTICA.Pe OBAMA l-am vazut cat e de las,sa-l vedem pe PUTIN,daca face Dezvaluirea a ce suntem si cate civilizatii superavansate ne inconjoara planeta si ne asteapta sa ne trezim cu TOTII!(nu 5,10 %).Cu nationalismul asta de 2bani nu se avanseaza ca si CIVILIZATIE.CREATORUL ne asteapta la sanul sau,dar nu cred ca la infinit,e tare dulce somnul asta indus de intunecati,sa ne intoarcem si pe partea cealalta cativa eoni.Hai dl. PUTIN fa-o!!! Astept injuraturi,suturi,si ce va mai trece prin minte(Inima o aveti sechestrata, banuiesc)Sunt roman dar traiesc pe planeta Gaia,nu inchisoarea Romania,planeta imi ofera aer,apa hrana(inclusiv spirituala),nu sclavii intunecatilor,ei decat ne ingradesc libertatile care ni le-a daruit DUMEZEU-CREATORUL-SURSA." Desteapta-te romane din somnul cel de moarte"!,intunecatii ne fac pe fata,si noi tot dormim! Nu avem nici un viitor cu politicienii astia pupincuristi ai ocultei.Prin Dezbinare ne manipuleaza!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.