sâmbătă, 19 decembrie 2015

Dr. Steven Greer – Cum lucrează Guvernul Secret (video)


Dr. Steven Greer, inițiatorul proiectului Dezvăluirea (Disclosure) ce are ca obiectiv principal dezvăluirea existenței civilizațiilor extraterestre și a contactului acestora cu civilizația umană din cele mai vechi timpuri, dar mai ales în ultimele decenii, a ținut o conferință pe 21 noiembrie 2015 cu acest subiect, poate cea mai ,,explozivă” de până acum. Vă recomand, celor însetați de informații despre acest subiect cartea dumnealui ,,Adevărul ascuns – Informații interzise”, editura DAKSHA—2008, dacă mai există pe piață…


Această conferință a fost probabil, cea mai importantă de până acum, deoarece s-a făcut referire la mai multe aspecte ale activității sinistre ale Guvernului din Umbră sau Guvernului Secret, cum îl numim noi ezoteriștii. Pe lângă subiectul principal, adevărul despre OZN-uri și suprimarea acestui adevăr de către Guvernul Secret, se aduc lămuriri cu privire la aspectele ascunse ale sectorului bancar, precum și activitățile globale ale celui mai mare cartel criminal din lume, care este implicat în comerțul ilicit de droguri, care, spune el generează mai mulți bani decât afacerile cu petrol la nivel mondial. Acest din urmă grup desfășoară operațiuni compartimentat și este compus din oameni nemiloși, fără scrupule, care își ucid inclusiv personalul propriilor forțe speciale, în cazul în care există o breșă de securitate în blocarea comerțului ilegal și extrem de profitabil de droguri.

Greer spune că un astfel de grup ar putea fi juridic contestat și dat în judecată, pe baza Legii gangsterilor și organizațiilor corupte (RICO). Cu toate acestea, se îndoiește că ar exista avocați care ar avea curajul necesar pentru a lupta împotriva a ceea ce el descrie ca un "Stat Securist Neo-fascist Transnațional". Ca și autorul / cercetătorul, Jim Marrs, Greer descrie Guvernul Secret al SUA (care este de facto, adevăratul guvern al acestei țări, ce acționează din spatele scenei), ca "Al IV-lea Reich." Greer, de asemenea, sugerează că un nou val de dezvăluiri ar fi binevenit. El spune că oamenii ar putea defecta această masivă organizație criminală prin intermediul scurgerilor de informații din interiorul Proiectelor Negre nefiind astfel răspunzători oficial pentru asta privind Jurămintele de Securitate Națională, pentru că proiectele sunt în întregime neconstituționale și complet ilegale.

In expunerea sa atinge multe subiecte ,,sensibile”, de la răpiri la geopolitică, cele mai importante subiecte fiind însoțite de documente justificative.

    O sumară descriere a expunerii sale :
În timpul primelor 20 de minute, Dr. Greer prezintă un set de documente care arată ceea ce a cauzat incidentul OZN de la Roswell și faptul că au fost de fapt trei OZN-uri prăbușite și recuperate ce au fost utilizate pentru inginerie inversă (adică studierea și construcția similară a lor, n.b.). OZN-urile monitorizau activitatea celei mai mari escadrile de bombardiere din lume care aveau arme atomice, situate la Roswell. Această descriere a perioadei, 1945 - 1956 este de o importanță critică, pentru că a fost perioada în care s-au pornit un mare număr de Proiecte Negre.

 La min. 18.20Dr. Greer descrie Sistemele Electromagnetice Longitudinale Scalare care generează pulsuri ce se deplasează mai rapid decât lumina. Aparent Tesla este cel care le-a construit. Aceasta este tehnologia armelor cu care au fost doborâte OZN-urile de la Roswell din 1947.

 La min.21 -  aduce la cunoștința publicului un document care pare inofensiv, dar care este piatra de temelie a unei farse majore, fiind impus asupra lumii în scopul declanșării celui de-al treilea război mondial.

 La min.24 - descrie când Statele Unite au reușit să stăpânească dispozitivele anti-gravitație. Apoi el continuă să descrie modul în care oamenii de știință de la cunoștințele operate prin intermediul operațiunii naziste Paperclip au fost combinate cu cercetările lui Tesla și Einstein, în combinație cu ingineria inversă a navelor OZN capturate. Această cunoaștere tehnologică a fost triată departe, în labirinturile bazelor secrete subterane prin operațiuni din Bugetul Negru.

 La min.34 - descrie reorganizarea pivotului de securitate al SUA și forțele serviciilor de informații de către Comisia Rockefeller. Aceasta a oferit baza pierderii controlului asupra supravegherii mai multor proiecte ale Operațiunilor Negre. Aceasta a avut loc în timpul administrației Eisenhower. Eisenhower a fost legat la ochi și a devenit înverșunat pentru pierderea controlului, care s-a ridicat la nivel de trădare pentru cei în care avea încredere. Corporațiile care lucrează la neconfirmatele Proiecte cu acces special, sunt ulterior identificate ca adevărații vinovați de acele zile. Din păcate, aceste proiecte au încăput pe mâinile elitiștilor care nu sunt înclinați spre pace.

 La min.40 - o conversație destul de dureroasă între președintele Kennedy și unul dintre consilierii săi, la scurt timp înainte de moartea sa. Kennedy a spus că întreaga problemă a investigațiilor OZN a fost luată "din mâinile sale" și nu știa de ce, după care început să plângă.

 La min.41.41 – arată documentul care pune în evidență motivul pentru care actrița Marilyn Monroe a fost asasinată de către CIA (dezvăluirea faptului că SUA deține OZN-uri și corpurile unor ET – ea fiind amanta președintelui și a fratelui său Robert în același timp).

 La min.51 - descrie modul în care crima asupra actriței Marilyn Monroe a cauzat dispoziții asupra înaltului secret de stat, pentru a evita mai mult vărsarea de sânge care ar putut fi necesară pentru a preveni scurgerile de informații. El continuă să elaboreze cu privire la modul cum accesul special la Proiectele nerecunoscute oficial, este ținut secret față de Congres și Președinte. Pe documente interne, grupul elitist cheie este numit "MAJIC" (comisia de informații majoritare - care încă mai există). 

 La min.59 - descrie cum Nixon a planificat să arunce în aer capacul de pe aceste secrete, acesta fiind și motivul pentru care a fost dat jos prin scandalul Watergate. Nixon, cu toate acestea a avut un membru al personalului care a fost un membru al MAJIC (director CIA) - Bill Colby. Dr. Greer descrie uciderea lui Colby cu o săptămână înainte de a se întâlni cu el pentru a-i dezvălui ordinea de zi completă a MAJIC. Colby a fost înlocuit cu George H.W. Bush.

 La 1h 05min. - descrie tehnologia energetică care a fost ascunsă de către aceste corporații de rasa umană de 75 de ani și de care avem nevoie cu disperare.

 La 1.08 – rolul oficial al ridicolului
 La 1.12 - el descrie o întâlnire în 1993 cu directorul CIA, R.James Woolsey în care schimbă unele informații și explică de ce acesta a fost blocat de la gradul de conștientizare a MAJIC.

 La 1.18 - el descrie metoda utilizată pentru a determina cine este " read-in " din cercul interior și cine nu (probabil cine are acces la documente ,,top secret”). El descrie, de asemenea, frustrarea lui Jimmy Carter datorită blocării accesului acestuia la informații despre OZN și încetarea unui studiu al Casei Albe în materie de OZN-uri.

 La 1.23 - el descrie modul în care ordinea de zi a Războiului Stelelor a lui Reagan a fost o acoperire pentru apărarea SUA împotriva posibilelor atacuri ET – o parte a farsei comise asupra noastră. El enumeră, de asemenea, mai mulți oficiali guvernamentali și celebrități care și-au exprimat frustrarea pentru blocarea în mod specific.

 La 1.40 – prezintă câteva facilități corporative unde se fac astfel de cercetări
 La 1.58 – Greer descrie cum mass-media și comunitatea științifică este restricționată de comunitatea MAJIC.

 La 2.17 – descrie cum 8,5 trilioane de dolari au fost ,, îngropați” în Proiectele Negre.
 La 2.27 - el descrie întâlnirea dintr-o fermă de oi cu Operațiunile Negre de contrabandă cu droguri în legătură cu vehicule stil OZN.

 La 2.29 - el descrie o întâlnire cu părțile internaționale interesate care au deplâns faptul că aceste tehnologii au căzut în mâinile unor persoane din afara MAJIC. Deci MAJIC a fost ținut secret de public și de guvernul stabilit, iar unele dintre aceste tehnologii au scăpat din sfera de competență a MAJIC.

 La 2.32 - el face observația importantă că poate exista recurs pentru noi în fața instanțelor din cauza naturii ilegale a acestor operațiuni. Aspectul cu adevărat important este că dezvăluitorii obțin un procent din fondurile ilegale recuperate.

 La 2.34 - el începe povestea întâlnirii cu prințul moștenitor de Liechtenstein, unde acesta descrie o întâlnire din toamna anului 1989 cu președintele Reagan, Mihail Gorbaciov, Secretarul General al ONU - Javier Pérez de Cuéllar, și alții pentru a planifica cum să dezvăluie realitatea existenței OZN lumii. După sesiunea de planificare, la ora 3.00 AM, Pérez de Cuéllar se întorcea de la reuniune când a fost răpit (aparent) de extratereștri și avertizat să nu pună în aplicare planurile. Acest incident a dejucat intențiile liderilor mondiali la momentul respectiv. Dr. Greer afirmă că acest lucru nu a fost în mod clar făcut de extratereștri, ci a fost făcut de către SUA printr-o Operațiune Negră și a fost un mare succes.

 La 2.42 - el descrie motivațiile unor lideri mondiali, care mărturisesc că sunt convinși de pericolul pentru omenire al unui război interstelar și altor persoane care doresc să vadă Armaghedonul că se întâmplă precum și revenirea lui Iisus Hristos din Cer.

 La 2.46 - el oferă dovezi puternice că CIA a fost autorul răpirilor, acolo unde implanturile au fost inserate în acei răpiți. De asemenea, el afirmă că mutilările de bovine au fost, de asemenea activitatea US Black Ops (Operațiuni Negre ale SUA) cu 2 scopuri: 1) a crea impresia că extratereștrii sunt nemiloși și trebuie să vă temeți de ei, și 2) oferă materialul biologic pentru Operațiunile Negre de donare și experimente genetice (din bazele subterane comune umano-extraterestre ca cea din Dolce, n.b.). El merge mai departe pentru a descrie teza sa, despre faptul că percepția publică despre OZN-uri este în curs de manipulare cu atenție pentru a ne pregăti pentru un război interstelar planificat, dar inutil. El spune că Wernher von Braun (nazistul de top care a creat rachetele V1 și V2 în timpul celui de-al doilea RM, pentru ca apoi prin Operațiunea Paperclip, devenind cetățean american a fost șeful Programului Spațial Apollo, n.b.) a avertizat de acest lucru pe patul de moarte că planul general a fost de a dezvolta mai întâi terorismul pentru a crea teamă generală, pentru ca apoi percepția publică să fie mutată în favoarea unui război interstelar.

 La 3.21 - el încurajează mișcarea spre un contact pașnic cu extratereștrii. Există aparent o mișcare a conștiinței care începe să fie coordonată cu aplicații de telefon mobil spre contactul pașnic. El afirmă că lucrul care va împiedica această planificată farsă a celui de-al 3-lea RM, este contactul pașnic real cu ET pentru că atunci societatea nu va cădea sub farsa fricii induse. De asemenea, el solicită utilizarea actului dezvăluirilor pentru a finanța recursul în justiție împotriva acestor operațiuni ilegale ale corporațiilor. El subliniază preocupările de securitate legale ale celor care doresc să vină cu mărturii, din cauza naturii ilegale a acestor operațiuni.

 La 3.30 - Greer începe să ia întrebări. El răspunde la întrebări, cum ar fi de ce oficialii guvernamentali stabiliți, cum ar fi congresmanii nu sunt mai implicați în problemă.

 La 3.35 - el explică care sunt agendele celor care operează Operațiunile Negre. Aceasta este o discuție informativă și foarte utilă.
 La 3.46 – comentează evenimentul 11 septembrie 2001
 La 3.49 – face un interesant comentariu despre perspectiva ET asupra dilemei noastre umane create.

 Despre toate aceste informații puteți citi în cartea sa Adevărul ascuns – Informații interzise. 

   
    Sursa : http://fktv.is/  traducere si completare text M.S./administratorul blogului

             Drum drept spre Lumină!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.